Gość: sołtys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:52 Nie ma jeszcze opini Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessuno Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu 26.01.07, 16:53 jak by nie skakał, po swojej ostatniej inteligentnej inaczej wypowiedzi, Małysz jest u mnie spalony. Pokazał, że marny z niego sportowiec, choć skoczkiem wciąż jest niezłym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin do nessuno IP: *.139-81-70.mc.videotron.ca 26.01.07, 17:01 Wybacz kolego ale nie rozumiem byc moze dlatego, ze nie mam pojecia o jakiej wypowiedzi Malysza mowisz, gdybys byl tak dobry i powiedzial o co ci chodzi. Bez wzgledu na to co mowi ten pan dla mnie jest wielkim sportowcem i zasluguje na uznanie, no chyba, ze powiedzial cos w stylu: "najpierw zabije wlasna matke a potem zjem zone na objad" w tedy to trzeba by sie tym zajac powanie. Inne wypowiedzie to jak pewnie wiesz tylko takie tam "opowiesci dziwnej tresci" dla prasy, tv i radia. A swoja droga mozna by juz dac spokuj temu czlowiekowi niech skacze ile chce i gdzie chce jesli czerpie z tego radosc bo jak mozna przeczytac w necie pieniedzy to mu juz raczej nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: do nessuno 26.01.07, 17:05 Przedmówcy zapewne chodziło o wypowiedzi dot. sensu rozgrywania zawodów w Zakopanem (po upadku Czecha). PS. Po co tego biednego Hulę zabierają na zawody PŚ... to ja nie wiem. Do interkontynentalnego dać, niech potrenuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:28 Typowy przykład "niedzielnego" kibica skoków innymi słowy mówiąc laika lub dyletanta. Takie samo zdanie jak Małysz mieli inni trenerzy z Kojonkowskim na czele czyli ludzie którzy w skokach siedzą całe życie. No ale potem znajdzie się jakiś mniej inteligentny człowiek o pseudonimie "nessuno" który też chciałby błysnąć. Śmieszne a zarazem żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu 26.01.07, 18:19 Gość portalu: rafał napisał(a): > Typowy przykład "niedzielnego" kibica skoków innymi słowy mówiąc laika lub dyle > tanta. Takie samo zdanie jak Małysz mieli inni trenerzy z Kojonkowskim na czele > czyli ludzie którzy w skokach siedzą całe życie. No ale potem znajdzie się jak > iś mniej inteligentny człowiek o pseudonimie "nessuno" który też chciałby błysn > ąć. Śmieszne a zarazem żałosne. Wybacz koleś, takie jest moje zdanie, z którym zgadzać się nie musisz. Nic jednak nie upoważnia Ciebie do tego, aby twierdzić, że jestem mniej inteligentny. Od kogo? Od Ciebie? Gotów byłbym się założyć. A zabłysnąć lubię w gronie swoich znajomych lub przyjaciół, nie na forum. Kompleksy jakieś masz? Ja nie czuję potrzeby obrażania Ciebie tylko na podstawie Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 21:15 A ja jednak nie zakładałbym się na Twoim miejscu. Nie czujesz potrzeby obrażania "tylko na podstawie wypowiedzi" ? Dopiero co oceniłeś pewnego człowieka tylko na podstawie wypowiedzi, chyba Ci to nie umknęło. Skąd Twoje przekonanie, że określenie Ciebie mniej inteligentnym jest większą obrazą niż określenie sportowca - marnym sportowcem... "tylko na podstawie wypowiedzi". Pomijam już fakt, że łączenie pojęć "dobry sportowiec" i "współczucie" w jedno nie świadczy o wielkiej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu IP: *.chello.pl 27.01.07, 07:40 Trener Norwegów nazywa się Kojonkoski, a nie Kojonkowski. Tojest fińskie nazwisko i nie ma nic wspólnego z polskimi nazwiskami odprzymiotnikowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta.pl Re: Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu IP: *.aster.pl 26.01.07, 17:43 Nie ma jeszcze opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latacz Adam mistrz treningów - to cos znaczy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:08 na zawodach ma zwsze pecha bo mu nie wieje jak należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inter77 Re: Adam mistrz treningów - to cos znaczy!! IP: *.hut.kolornet.pl 26.01.07, 17:50 Ty zostaw Małysza w spokoju. On już swoje zrobił. Może zajmij się innymi naszymi talentami, no i przede wszystkim pomyśl o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Jak zwykle IP: 62.233.164.* 26.01.07, 17:08 może w końcu w konkursie wyjdzie coś? www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rava Re: Jak zwykle IP: *.hut.kolornet.pl 26.01.07, 17:54 Jemu już parę razy wyszło...A teraz Ty poraź nas swoimi sukcesami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZ-KRA Re: Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu IP: 194.9.79.* 26.01.07, 17:44 Małysz Małyszem, ale Kamil stoch jak ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonima Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:53 jak to nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicek Ale to bylo z wyzszej bramki nr 16. Najlepsi z 14. IP: 207.117.33.* 26.01.07, 19:21 Kuettel, Ammann, Schlierenzauer oraz Jacobsen skakali z bramki numer 14 a Malysz 16. Ponownie artykul nic o tym nie wspomina. Pierwsza seria odzwierciedla rzeczywista dyspozycje zawodnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Ale to bylo z wyzszej bramki nr 16. Najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 19:50 Ale Shilenzauer mimo że skakał z 2 belek niżej miał niewiele wiekszą prędkość najazdową niż Małysz co pokazuje jak daleko mu jeszcze do mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Ale to bylo z wyzszej bramki nr 16. Najlepsi IP: *.c241.petrotel.pl 26.01.07, 20:34 Miejsca Polaków w konkursie: Małysz:1.-7. Mateja:15.-... 40. Stoch:10.-25. Hula:20.-... 50. Pierwsza trójka w konkursie: 1. Shlierenzauer lub Małysz 2. Jackobsen lub Małysz 3. Amman lub Małysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechniks Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 19:34 same dobre wiadomości, Mazoch zdrowieje, Małysz w konkursie znowu będzie na podium. Liczę na to. Oby tym razem obyło się bez wiatru. Niech wraca normalność w warunkach na skoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Adam Małysz 140,5 m na piątkowym treningu 27.01.07, 01:01 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś