Gość: murmix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:08 Szkoda, że nie wspomniano o konflikcie zawodników z trenerem. I ewentualnym odpuszczeniu kilku meczów, żeby byałe chusteczki mogły się pojawić. Panowie dziennikarze do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bas Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:26 Tam takie bajdurzenie. Zawodnicy się buntują bo dawno w kość nie dostali i zapomnieli co to jet. Teraz Smuda bata przyłożył trochę pokrzyczał i majestat się obruszył. jak będą odpuszczać mecze to oddaje karnet i nie chce słyszeć więcej o Lechu Poznań <patrz piłkarzach lecha poznań>. Niech ich diabli jeśli odpuszczą choć 10 minut spotkania. I to każdy z nich niech się buja.. łącznie z Bosym czy Rejsem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja też Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:49 Jak nie wiesz to nie pisz. Smuda jest skonfliktowany ze wszystkimi zawodnikami i to praktycznie od początku kariery w Lechu. Prawdą jest że najchętniej pozbyłby się wszystkich "niewygodnych" dla siebie piłkarzy, a w to miejsce ściągnął swoich ulubieńców (Bogu dzięki Łapiński już nie gra). Nie może jednak tego zrobić więc kolejno odsuwa od drużyny piłkarzy szukając w ich miejsce miernych obcokrajowców którzy będą mu wierni. Dzięki temu zamiast porządnej drużyny będziemy mieli folwark Smudy. Ja wolę aby tego szarlatana przegnano nim będzie za późno - nim zrobi z nas Pogoń. A co do odpuszczania meczy - to traktowane to jest jako ostateczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:35 A od kiedy Lech jest drugim Realem Madrid?? Że zawodnicy się buntują przeciwko trenerowi? Oni sa od zaiwaniania po boisku, a nie myślenia o tym jak zarobić żeby się nie narobić. A owe konflikty sa ponieważ każdy chce rządzić i Smudzie na głowe chcą wskoczyć, ale to doświadczony szkoleniowiec i sobie nie da w kasze dmuchać stąd konflikty. A, że trener wybuchowy i prostolinijny toteż cedzi ostre słowa, ale jakby mówił grzecznie i kwieciście to i skutków to nie odnosiło. Chyba że zlew na trenera. A druga Pogoń?? Dobre sobie.. Spójrz łosiu na Arsenal.. Jakbyś nie wiedział mało tam Anglików i czy ktoś się burzy z tego powodu?? Nie. Więc nie się chłystku defetyzmu i nie wspieraj durnych idei piłkarzy. Smuda trzymaj się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMUDA RESPECT Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: 217.116.110.* 01.02.07, 06:08 Mówcie co chcecie , a mnie i tak się podoba gra Lecha za kadencji Smudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: 83.70.249.* 31.01.07, 03:32 a cos wiecej w tym temacie moglbys powiedziec, bo ciekawe to przeciez.. ale czy przekonuje nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 MarzeniE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 07:29 Mnie się marzy Wielki LECH od 35 lat, gdy chodzę na mecze. Teraz jest szansa, ale wszyscy muszą grać do jednej bramki. Po 10 min. słabej gry nie oddam karnetu. A następne 35 lat już raczej nie wykroję z mego życiorysu. Ponoć idzie o Szeryfa, ale myślę, że ma takie same szanse jak inni, może rozpamiętuje fakt, że nie odszedł w porę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMUDA RESPECT Re: MarzeniE! IP: 217.116.110.* 01.02.07, 06:10 Qrka ale szeryf naprawdę grał kaszanę , gdy już pojawiał się na boisku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie majaczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:21 Jak "Wąsowi" we Wrocławiu odświeża pamięć na temat jego pracy w Lechu i Amice to możemy tylko myśleć o pucharach ale w B klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:26 Wtedy nie obowiązywała ustawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:27 A jakiś konkret? Skąd takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:12 Pacnij się w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opop Kto nie skacze ten za Smuda IP: *.icpnet.pl 31.01.07, 13:34 Smuda i Wozniak do widzenia frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smilee Re: Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie maj IP: *.centrum.punkt.pl 31.01.07, 21:19 Pozdro z Opola - mam nadzieję że już niedługo spotkamy się w OE. Tylko Odra !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Franciszek Smuda: - Jestem realistą i nie majaczę IP: *.icpnet.pl 31.01.07, 22:01 Za skromny to on nie jest. Ciągle przechwałki i przechwałki. Nie pamiętam jeszcze takiej sytuacji, żeby kiedyś wziął na siebie winę za niepowodzenia (czy choćby niepowodzenie w jednym meczu) swojej drużyny. A już w tylu miejscach pracował, że niemożliwe, żeby zawsze inni byli winni. Z kolei, ma temperament do przypisywania sobie cudzych sukcesów (np. mistrzostwo Legii w 2002, z którą się rozstał na początku 2001 r., wedle Smudy, to także jego zasługa) Nie lubię takich trenerów. Jest jeszcze jeden podobny charakterologicznie do Smudy w naszej lidze - Wdowczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts albo jestes mlody albo glupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 00:23 smuda dwa majstry z widzewem i jeden z wisla. do wisly sciagnal zurawskiego, frankowskiego, szymkowiaka, kosowskiego, baszczynskiego. za malo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N. Franciszek Smuda: - Jestem realistą i co dalej?! IP: *.eranet.pl 01.02.07, 17:25 Prawdą jest że Lech miał szkielet drużyny a teraz to jest rujnowane.W imię czego rozwala się zespół? Ci którzy przychodzą są watpliwej jakości.Następuje dołowanie drużyny która nie ma żadnego celu gry.Prawdziwego Lecha otrzymał Smuda a teraz jest pasztet bo zespół to psychiczna jedność drużyny i wiara w najwyższe cele.Jako kibic KOLEJORZA chcę oglądać Lecha a nie kolesiów trenera. Odpowiedz Link Zgłoś