Gość: dr.pomysl <<<===== Wywiesmy FLAGI w niedziele!!! IP: 212.180.160.* 01.02.07, 23:20 A nie jakies szmaty - reklamy piwa na literke T. jak podczas finalow w pilce noznej w Niemczech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkrętka Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.gemini.net.pl 01.02.07, 23:31 najlepsza była wkrętka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Gratulacje !!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:31 Dziekuje za emocje i za happy end. Te chwile sa bezcenne, nikt mi i Wam ich nie zabierze. Tylu kibicom w Polsce sprawiliscie radosc. Za to DZIEKUJE. Dla mnie to cos wiecej niz sport !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiadp Re: Gratulacje !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.07, 06:58 I my rowniez bardzo dziekujemy za tyle pozytywnych emocji. Trzymamy kciuki i wspomagamy dobrymi fluidami Rodaczka Basia z mezem z Hamburga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkrętka najlepsza była wkrętka IP: *.gemini.net.pl 01.02.07, 23:31 najlepsza była wkrętka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierr Dżordżi Jestem dumny że jestem Polakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:35 A wstydziłem się w Niemczech na finałach piłkarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najlepsza była wkrętka - no super IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 02.02.07, 04:20 malo znam sie na recznej. czesto tak rzucaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Z hitlersynami i tak nie wygramy IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:32 sędziowie zrobią swoje, tak jak już kilka razy na tych mistrzostwach. musielibyśmy być minimum z 6-7 uczciwie bramek lepsi żeby wyszarpać choćby 1 bramkowe zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /wojtek Ktoś oglądał transmisję na duńskiej TV2? IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 01.02.07, 23:34 Bo ja tak. I te beznadziejnie błazeńskie reakcje tych ichniejszych "komentatorów" sprawiły, że z niezwykłą satysfakcją przyglądałem się tym skwaszonym gębom Duńczyków po meczu. Wiem, że to uczucie niespecjalnie wysokie ale i tak nieporównanie wyższe od emocji prezentowanych przez tych pajaców, którzy byli bardziej niż pewni, że ich chłopcy zmiażdżą jakiś nieznany zespół z jakiegoś nieszczególnego kraju. A wyszło inaczej. I do tego końcówka była niesamowita. Oni do końca byli przekonani, że "chwilowe niepowodzenia" ich złotych chłopców to rzeczywiście jakiś zbieg okoliczności i za chwilę wszystko wróci do normy. Ale ta chwila nie nastąpiła i bardzo się cieszę, że miałem okazję obejrzeć zawiedzione, skrzywione gęby aroganckich ignorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aja NIe ogladalem ale.. IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:50 hahaha, Co to jest Dania ? Czlowieku, nie ma co sie przejmowac tymi blazenadami :) Juz sam fakt ze byli pewni , o nich swiadczy. typowa debiliada. U nich pilka reczna jest sportem bardzo wysoko postawionym. a teraz pomyslcie: Vicemistrzostwo siatkarzy Mistrzostwo/vicemistrzostwo pilkarzy recznych Pokazcie mi kraj ktory ma tak duze sukcesy na polu sportow druzynowych ? Powoli stajemy sie potega :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:56 No druzynowych to jest pare> Wlosi mistrzowie swiata w pilce noznej, mistrzowie europy aktualni w siatkowke, a w wiekszosci gier zespolowych tez sa z reguly w czolowce.. Francja to samo, a moze nawet wiecej... ALE wreszcie jest !!! Polska zdobywa medale w grach zespolowych na MS, tego pol roku temu sie jeszcze nikt nie spodziewal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja tytytyty Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:58 no to wymieniaj te gry zespolowe :):P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajajj Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.chello.pl 02.02.07, 00:01 najpopularniejsze w europie to zdecydowanie : pilka nozna siatkowka pilka reczna o koszykowce mozemy zapomniec, bo to sport zdecydowanie malo europejski.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:04 no jeszcze hokej bym dodał... ale tu niestety zdecydowanie leżymy:( Gość portalu: jajajajj napisał(a): > najpopularniejsze w europie to zdecydowanie : > > pilka nozna > siatkowka > pilka reczna > > o koszykowce mozemy zapomniec, bo to sport zdecydowanie malo europejski.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 02:07 hokej to średnio popularny w Europie, a my leżymy, bo mamy za mało krytych lodowisk i klubów - u nas kilkanaście klubów (seniorskich i juniorskich) bierze udział w rozgrywkach ligowych, w czechach około 70. Żeby być potęgą w hokeju wystarczyłoby, żeby największe miasta zbudowały hale i założyły profesjonalne szkółki dla dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezarWRO Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 01:43 Włosi to obecni mistrzowie świata w piłce nożnej i koszykówce - moim zdaniem dwóch najbardziej popularnych sportów w Europie, a do tego dochodzi wicemistrzostwo Europy w siatce, więc to jest teraz potęga sportów zespołowych, jeżeli mówimy o naszym kontynencie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.07, 02:42 W siatkowke Wlosi sa ME. Wygrali w finale z rosja Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: NIe ogladalem ale.. 02.02.07, 08:27 Hmm, jakieś mistrzostwa świata w koszykówce mi uciekły? Bo te, które ostatnio oglądałem, to wygrała Hiszpania akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.07, 11:49 Tak,ale to kolega wyzej tak napisal, ja pisalem o ME w siatce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:35 Po raz kolejny brutalnym i prymitywnie grającym Polaczkom pomogli sędziowie. Kilkanaście brutalnych fauli i tylko kilka (pięć?) kar 2-minutowych. Ale nie bójcie się, od wielkich Germanów dostaniecie miniumum 10 bramkami. Jak nie zesracie się przed finałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Gość się fajnie przekomarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie 01.02.07, 23:39 Gość portalu: Schuja napisał(a): > Po raz kolejny brutalnym i prymitywnie grającym Polaczkom pomogli sędziowie. > Kilkanaście brutalnych fauli i tylko kilka (pięć?) kar 2-minutowych. Ale nie > bójcie się, od wielkich Germanów dostaniecie miniumum 10 bramkami. Jak nie > zesracie się przed finałem. co to Schuja piszesz z "chello.pl", hehe kto by pomyslał:) pewnie jakiś klon ale prymitywizm w obejsciu podobny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:47 Musisz się leczyć. Terapia od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topek Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.07, 00:25 > co to Schuja piszesz z "chello.pl", hehe Pewnie przyjechal po wurst, do fryzjera, zmienic olej w samochodzie, kupic skorke barania. Tacy to sa wlasnie Ci "prawdziwi Niemcy" zadziwiajaca wladajacy dosc rein polszczyzna. Ja od kilku lat mieszkam w de. Jestem temu krajowi wdzieczny na swoj sposob, ze mi pozwolil tak zyc ale w zyciu nie wpadlbym na to, zeby sie czuc lepszy/gorszy z tego powodu ze jestem Polakiem/Niemcem. Jestem Polakiem i taki jest fakt. Bez szowinizmu i wstydu. Biedny w sumie ten szuja. Taki kundel co ujada z bezpiecznej odleglosci (internet) i ma problemy z identyfikacja. Leje jadem zamiast wykazac troche zyczliwosci. Neofici sa najgorsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:41 Nie boj sie. My sie niemcow (i sedziow "niemieckich" przede wszystkim ) nie boimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.07, 23:42 Szuja, co ci sie tam pod tym twoim deklem przelewa. Radze ci raz jeszcze idz czym predzej do psychologa, bo niedlugo na psychiatre bedzie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 00000 Polska dziczyzna won na wschod. Zachod nie dla PL IP: *.p.pppool.de 01.02.07, 23:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /wojtek A czemu Cię tak to martwi? IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 01.02.07, 23:58 Tendencja jak do tej pory była odwrotna. I z nieszczególnymi skutkami dla prących :D Ale do tego trzeba znać historię a nie sądzę żeby to leżało w zakresie Twoich zainteresowań :> A tak swoją drogą to tam gdzie mieszkasz mają Cię za Polaka czy za Niemca? Bo Twoja frustracja i agresja wskazuje na głęboki problem z identyfikacją samego siebie. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slwka Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:46 sa jednak debile wśród kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /wojtek Taaa... A Duńczycy pokazali definicję fair play IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 01.02.07, 23:49 Jak się ma IQ na poziomie średnio rozgarniętej dżdżownicy albo garnka ciepłej wody to rzeczywiście tak to można postrzegać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Nie placz schuja bo tu miejsca brak na twe peda- IP: *.stegny.2a.pl 02.02.07, 00:12 lskie lzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:42 ale ty człowieku? musisz mieć zaj....... kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-s.ch..a O L A Ć F R A J E R A !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:51 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie 02.02.07, 11:22 A ty się już nie masz pod kogo podszywać? Zaś się będzie ten palant cieszył, jakiż to on nie jest popularny i ilu ma naśladowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Słaby jestes placku i na necie sie napinasz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:01 chyba nie ten sam mecz ogladales..Polacy graja ostro..dunczycy tez nie byli slabi..pekli w koncowce i tyle.. a co do meczu z niemcami to mamnadzieje ze na nic sedziowskie sztuczki..a i czemu nie wspominasz ze to sedziowie przepychaja caly czas niemcow w tym turnieju czyzbys tego nie zauwazyl wielki znawco pilki recznej? nie wiem jak ty..ale ja troszke kiedys gralem i to nie jest sport dla grzecznych chlopcow- gra sie ostro-taka dyscyplina ..jak jest dla ciebie za brutalnie to idz do pokoju rozlozyc bierki pozdro nara i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
szczyp.plock Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 01.02.07, 23:37 TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI MISTRZOWIE!!! POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Lubie ten sport:D IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:38 Prawie umarlem. Od 50 minuty z kazda sekunda przezywalem wiekszy stres. Przez cale studia moje serce nie bylo narazone na taka dawke adrenaliny. BRAWO. Kurcze jak sie ciesze. Pozdrowienie z Ostrowa Wielkopolskiego dla calej kadry. Bracia Lijewscy -pamietamy o Was tutaj gdzie sie "wychowaliscie"> Jestescie DUMA NASZEGO MIASTA. DZIEKUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIVE KIELCE ! VIVE KIELCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:39 VIVE KIELCE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys Re: VIVE KIELCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:05 Lisu wracaj do Kielc , będziemy nosić cię na rękach !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: VIVE KIELCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:02 tylko tyle masz do powiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Kolejny sukces IV RP !!! IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:40 Nastała IV RP i od razu nasze reprezentacje odnoszą mega sukcesy, nie to co w agenturalnej III RP. Brawo Kaczyńscy! Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takietam CiEkawostka IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:43 Wiecie jakiej marki sa stroje Polakow ? Hummel A Wiecie z jakiego kraju jest ta marka ? Dania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Jak dobrze być Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:45 Jestem Polakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp. Re: Jak dobrze być biednym, naiwnym Polakiem IP: *.p.pppool.de 01.02.07, 23:54 Jak dobrze byc polakiem w kraju gdzie przestepczosc na kazdym kroku i bieda, nedza, brud i smrod. Bardzo dobrze byc polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Jak dobrze być biednym, naiwnym Polakiem IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:58 Jak dobrze latac z mopem w niemczech...? A co do Polski - zawsze uwazalem,ze bardzo dobrze byc Polakiem. Sa chwile bezcenne jak ta dzisiejsza, za reszte sie placi mastercard:D Odpowiedz Link Zgłoś
stix Jutro masz zajęcia w Hitlerjugend. 01.02.07, 23:58 Idź spać w związku z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Biedaku, mozesz tylko pozazdrościć!!! 02.02.07, 00:02 Bo dzis Polska jest w finale!!! Niemcy dostana baty, kundelku, iiiiiiiiiiiiiha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrzciętejripost [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nie mamy w bankach Szwajcarskich zrabowanego w 02.02.07, 08:12 całej Europie złota. W mieszkaniach wywiezionych mebli i dzieł sztuki. I nie żyjemy z odsetek zdobytych przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Hahahaha IP: 138.227.189.* 02.02.07, 08:45 Oj ty kundelku, dla Niemcow jestes Polakiem , a dla nas jestes.... NIKIM!! Poszczekaj jeszce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys ...ta Ostrovia z tamtych lat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:47 Panie Eugeniuszu Lijewski , wychował Pan wspaniałych synów , Ostrów jest z Pana dumny !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: ...ta Ostrovia z tamtych lat... IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:49 No ba. Ostrow zawsze byl dumny z Lijewskich. I pomyslec,ze Krzychu jeszcze nie tak dawno gral w Ostrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Do Ostrowa, a przede wszystkim do łodzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:51 Pamiętam Anilanę, pamiętam Wybrzeże, ale czy dzis to ważne. Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys Re: ...ta Ostrovia z tamtych lat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:08 Marcin to skóra zdjęta z ojca , taki jest podobny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Niemcy z sędziami nie dadzą rady- wygramy IP: *.aster.pl 01.02.07, 23:50 Polska Biało-Czerwoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobo tyle polskich slow na antypolskim forum IP: *.phlapa.east.verizon.net 01.02.07, 23:53 ale to niewazne. Gratulacje dla naszych zawodnikow! Dla nich sukces, dla nas radosc. Dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
balduram Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 01.02.07, 23:53 Nie przepadam za polsatem,ale dzięki za transmisje we free paśmie.Dzięki,bo nie wiadomo kiedy znowu przeżyjemy takie emocje z happyendem.ostatnie minuty prawie klęczałem przed ekranem z zaciśniętymi kciukami.i nawet moja córeczka(9 m-cy) nie obudziła się przy moich wrzaskach.no chyba nawet chce mi się iść jutro do pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter znakomita decyzja Wenty aby na końcówkę zdjąć IP: *.broadband.pl 01.02.07, 23:55 chorego,zmęczonego i zdecydowanie pilnowanego Bieleckiego i wstawić M.Jureckiego którego dwukrotnie Duńczycy nie upilnowali co zapewniło nam zwycięstwo... brawo zawodnicy ,brawo trener , brawo POlsat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Najlepszy był komentator :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:55 "Polskich kibiców poznajemy po wąsach, oczywiście nie doyczy to kobiet" :) I na sam koniec majstersztyk: "Reszta jest milczeniem." Chyba sobie ten tekst wcześniej przygotował, albo koleś ma super refleks i dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topek Re: Najlepszy był komentator :) [o wasach] IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.07, 00:04 > "Polskich kibiców poznajemy po wąsach, oczywiście nie doyczy to kobiet" :) Ten tekst mnie rozlozyl i moja dziewczyne :) Faktycznie w pokoleniu obenych 40-50 latkow, czyli pokolenia moich rodzicow, sporo jest wasatych :) "Krotko z przod, dlugo z tylu i wasy na przedzie..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 189.146.166.* 01.02.07, 23:56 sto lat sto lat niechaj niechaj zyja nam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:58 POLSKA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnes Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 00:02 Gratulacje!! :) Ale za kardiologa dla mnie będziecie płacić z własnej kieszeni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Niemcy wyznaczą sobie sędziów z ZSRR albo Austrii IP: *.broadband.pl 02.02.07, 00:01 a drukowanie będzie oglądał cały świat...nic to nie pomoże..Polska bądzie mistrzem świata w niedzielą już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topek Polska-Portugalia(noga) Rosja(siatka) Dania(recz) IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.07, 00:01 Te 3 wyzej wymienione w temacie mecze po prostu mnie rozwalily na oselki w ostatnim polroczu. Musze sobie te 3 mecze wypalic na jednym dvd, zeby wnukom moc pokazywac (po drodze upscaluje i nagram na DVD-HD i nastepne nosniki :) KTO MA Ktorys z wymienionych meczy na dvd w przyzwoitej jakosci? Odkupie ! :) Moj email: konto-fuer-www@ANTYSPAM-web-ITENTEZ.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menello Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.aster.pl 02.02.07, 00:03 Dzięki chłopy, dzięki Wenta, nie zawiedźcie w finale! Wierzyłem w was i nie zawiodłem się. Po prostu brak słów uznania. Tylko nie pochlejcie za ostro przed finałem. Dopiero po zwycięskim finale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T To są nioesamowite emocje .... IP: *.chello.pl 02.02.07, 00:35 Tak walczących Polaków chciałbym oglądać w każdym meczu z udziałem reprezentacji narodowej. To jest coś niesamowitego, że maksyma "POLAK POTRAFI" jest ciągle aktualna. Podstawowym problemem jest to jak Polaków do tego przekonać. Wenta tę tajemną wiedzę posiadł i za to Mu stokrotne dzięki i Wam Wszystkim uczestnikom tego niesamowitego półfinału. Brawo Polsaka reprezentacja ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.dclient.hispeed.ch 02.02.07, 00:03 Jesteście wspaniali! Prosimy o złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Prudnicki Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.07, 00:08 Gratulacje dla naszych "Szczypiorków" i pozdrowienia dla kibiców z Płocka, którzy tak dzielnie kibicowali Naszym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.piotrkow.net.pl 02.02.07, 00:06 Jest dobrze.......................czekam Odpowiedz Link Zgłoś
mloskot Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 00:07 Rewelacja! Aż miło patrzeć jak po siatkówce, w kolejnej dyscyplinie pniemy się do góry w rankingach. Piłka nożna -> wielcy sponsorzy itepe, a tu ręczna, wręcz do pewnego czasu niszowa, bez wielkiej kasy i jednak się da. p.s. Proponuję zadedykować ten wystep polskim piłkarzom nożnym, niech nie marudzą, a wezmą się kuźwa do roboty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 00:11 Brawo Drużyna!!!! Brawo trener!!!!! Ratunku, nie mam polsatu sport, gdzie oglądać finał?!!!! Chyba muszę szukać znajomych z tym polsatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hapet Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 212.160.172.* 02.02.07, 15:55 mapi7 napisała: > Brawo Drużyna!!!! > Brawo trener!!!!! > Ratunku, nie mam polsatu sport, gdzie oglądać finał?!!!! > Chyba muszę szukać znajomych z tym polsatem. Masz szczęście, że Polsat to nie Canal+ i od momentu wyjścia Polaków z grupy puszcza mecze również w otwartym Polsacie. Również finał będzie na żywo w niedzielę. Ps. Zawsze możesz jeszcze kupić cyfrowy polsat, bo na polsacie sport pewnie będą te mecze powtarzać jeszcze kilkukrotnie. A jak widzimy ostatnimi czasy to polsat wie jaką dyscyplinę kupić. Aha jeśli kupisz cyfrowy polsat pamiętaj, że nie zwalnia cię to z opłacania abonamentu za TVP, gdzie można obejrzeć Małysza (choć i Eurosporcie jest) oraz pasjonujące relacje na żywo z chodu sportowego. I jeszcze porównanie cenowe. Cyfrowy Polsat 1,00 zł dziennie za kilkadziesiąt polskojęzycznych kanałów / TVP 50 gr dziennie za 3 kanały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sportu Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:26 no po prostu świetnie genialnie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> i wszystko w strojach duńskiej firmy :>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś