Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale

• Gość: dr.pomysl <<<===== Wywiesmy FLAGI w niedziele!!! IP: 212.180.160.* 01.02.07, 23:20

A nie jakies szmaty - reklamy piwa na literke T. jak podczas finalow w pilce
        noznej w Niemczech!

• Gość: wkrętka Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.gemini.net.pl 01.02.07, 23:31
        najlepsza była wkrętka
      • Gość: kow3l Gratulacje !!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:31
        Dziekuje za emocje i za happy end. Te chwile sa bezcenne, nikt mi i Wam ich nie
        zabierze. Tylu kibicom w Polsce sprawiliscie radosc. Za to DZIEKUJE. Dla mnie
        to cos wiecej niz sport !!!
        • Gość: basiadp Re: Gratulacje !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.07, 06:58
          I my rowniez bardzo dziekujemy za tyle pozytywnych emocji. Trzymamy kciuki i
          wspomagamy dobrymi fluidami
          Rodaczka Basia z mezem z Hamburga
      • Gość: wkrętka najlepsza była wkrętka IP: *.gemini.net.pl 01.02.07, 23:31
        najlepsza była wkrętka
        • Gość: Pierr Dżordżi Jestem dumny że jestem Polakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:35
          A wstydziłem się w Niemczech na finałach piłkarskich.
        • Gość: gosc Re: najlepsza była wkrętka - no super IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 02.02.07, 04:20
          malo znam sie na recznej. czesto tak rzucaja?
      • Gość: ed Z hitlersynami i tak nie wygramy IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:32
        sędziowie zrobią swoje, tak jak już kilka razy na tych mistrzostwach.
        musielibyśmy być minimum z 6-7 uczciwie bramek lepsi żeby wyszarpać choćby 1
        bramkowe zwycięstwo.
      • Gość: /wojtek Ktoś oglądał transmisję na duńskiej TV2? IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 01.02.07, 23:34
        Bo ja tak. I te beznadziejnie błazeńskie reakcje tych ichniejszych
        "komentatorów" sprawiły, że z niezwykłą satysfakcją przyglądałem się tym
        skwaszonym gębom Duńczyków po meczu. Wiem, że to uczucie niespecjalnie wysokie
        ale i tak nieporównanie wyższe od emocji prezentowanych przez tych pajaców,
        którzy byli bardziej niż pewni, że ich chłopcy zmiażdżą jakiś nieznany zespół z
        jakiegoś nieszczególnego kraju. A wyszło inaczej. I do tego końcówka była
        niesamowita. Oni do końca byli przekonani, że "chwilowe niepowodzenia" ich
        złotych chłopców to rzeczywiście jakiś zbieg okoliczności i za chwilę wszystko
        wróci do normy. Ale ta chwila nie nastąpiła i bardzo się cieszę, że miałem
        okazję obejrzeć zawiedzione, skrzywione gęby aroganckich ignorantów.
        • Gość: Aja NIe ogladalem ale.. IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:50
          hahaha, Co to jest Dania ? Czlowieku, nie ma co sie przejmowac tymi
          blazenadami :) Juz sam fakt ze byli pewni , o nich swiadczy.

typowa debiliada.

U nich pilka reczna jest sportem bardzo wysoko postawionym.

a teraz pomyslcie:

Vicemistrzostwo siatkarzy

Mistrzostwo/vicemistrzostwo pilkarzy recznych

Pokazcie mi kraj ktory ma tak duze sukcesy na polu sportow druzynowych ?
          Powoli stajemy sie potega :D
          • Gość: kow3l Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:56
            No druzynowych to jest pare> Wlosi mistrzowie swiata w pilce noznej, mistrzowie
            europy aktualni w siatkowke, a w wiekszosci gier zespolowych tez sa z reguly w
            czolowce.. Francja to samo, a moze nawet wiecej... ALE wreszcie jest !!! Polska
            zdobywa medale w grach zespolowych na MS, tego pol roku temu sie jeszcze nikt
            nie spodziewal
            • Gość: jajaja tytytyty Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:58
              no to wymieniaj te gry zespolowe :):P
              • Gość: jajajajj Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.chello.pl 02.02.07, 00:01
                najpopularniejsze w europie to zdecydowanie :

pilka nozna
                siatkowka
                pilka reczna

o koszykowce mozemy zapomniec, bo to sport zdecydowanie malo europejski..
                • Gość: grześ Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:04
                  no jeszcze hokej bym dodał... ale tu niestety zdecydowanie leżymy:(

Gość portalu: jajajajj napisał(a):

> najpopularniejsze w europie to zdecydowanie :
                  >
                  > pilka nozna
                  > siatkowka
                  > pilka reczna
                  >
                  > o koszykowce mozemy zapomniec, bo to sport zdecydowanie malo europejski..
                  • Gość: mk Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 02:07
                    hokej to średnio popularny w Europie, a my leżymy, bo mamy za mało krytych
                    lodowisk i klubów - u nas kilkanaście klubów (seniorskich i juniorskich) bierze
                    udział w rozgrywkach ligowych, w czechach około 70.
                    Żeby być potęgą w hokeju wystarczyłoby, żeby największe miasta zbudowały hale i
                    założyły profesjonalne szkółki dla dzieciaków.
            • Gość: cezarWRO Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 01:43
              Włosi to obecni mistrzowie świata w piłce nożnej i koszykówce - moim zdaniem
              dwóch najbardziej popularnych sportów w Europie, a do tego dochodzi
              wicemistrzostwo Europy w siatce, więc to jest teraz potęga sportów zespołowych,
              jeżeli mówimy o naszym kontynencie...
              • Gość: kow3l Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.07, 02:42
                W siatkowke Wlosi sa ME. Wygrali w finale z rosja
                • airborell Re: NIe ogladalem ale.. 02.02.07, 08:27
                  Hmm, jakieś mistrzostwa świata w koszykówce mi uciekły? Bo te, które ostatnio
                  oglądałem, to wygrała Hiszpania akurat.
                  • Gość: kow3l Re: NIe ogladalem ale.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.07, 11:49
                    Tak,ale to kolega wyzej tak napisal, ja pisalem o ME w siatce
      • Gość: Schuja Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:35
        Po raz kolejny brutalnym i prymitywnie grającym Polaczkom pomogli sędziowie.
        Kilkanaście brutalnych fauli i tylko kilka (pięć?) kar 2-minutowych. Ale nie
        bójcie się, od wielkich Germanów dostaniecie miniumum 10 bramkami. Jak nie
        zesracie się przed finałem.
        • Gość: pikuś Gość się fajnie przekomarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:37
        • forumowicz_pospolity Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie 01.02.07, 23:39
          Gość portalu: Schuja napisał(a):

> Po raz kolejny brutalnym i prymitywnie grającym Polaczkom pomogli sędziowie.
          > Kilkanaście brutalnych fauli i tylko kilka (pięć?) kar 2-minutowych. Ale nie
          > bójcie się, od wielkich Germanów dostaniecie miniumum 10 bramkami. Jak nie
          > zesracie się przed finałem.

co to Schuja piszesz z "chello.pl", hehe
          kto by pomyslał:)
          pewnie jakiś klon
          ale prymitywizm w obejsciu podobny:))
          • Gość: Lekarz Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:47
            Musisz się leczyć. Terapia od zaraz.
          • Gość: topek Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.07, 00:25
            > co to Schuja piszesz z "chello.pl", hehe
            Pewnie przyjechal po wurst, do fryzjera, zmienic olej w samochodzie, kupic
            skorke barania. Tacy to sa wlasnie Ci "prawdziwi Niemcy" zadziwiajaca wladajacy
            dosc rein polszczyzna.

Ja od kilku lat mieszkam w de. Jestem temu krajowi wdzieczny na swoj sposob, ze
            mi pozwolil tak zyc ale w zyciu nie wpadlbym na to, zeby sie czuc lepszy/gorszy
            z tego powodu ze jestem Polakiem/Niemcem. Jestem Polakiem i taki jest fakt. Bez
            szowinizmu i wstydu. Biedny w sumie ten szuja. Taki kundel co ujada z
            bezpiecznej odleglosci (internet) i ma problemy z identyfikacja. Leje jadem
            zamiast wykazac troche zyczliwosci. Neofici sa najgorsi...
        • Gość: kow3l Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:41
          Nie boj sie. My sie niemcow (i sedziow "niemieckich" przede wszystkim ) nie
          boimy
        • Gość: Jarek Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.07, 23:42
          Szuja, co ci sie tam pod tym twoim deklem przelewa. Radze ci raz jeszcze idz
          czym predzej do psychologa, bo niedlugo na psychiatre bedzie za pozno.
        • Gość: 00000 Polska dziczyzna won na wschod. Zachod nie dla PL IP: *.p.pppool.de 01.02.07, 23:43
          • Gość: /wojtek A czemu Cię tak to martwi? IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 01.02.07, 23:58
            Tendencja jak do tej pory była odwrotna. I z nieszczególnymi skutkami dla
            prących :D Ale do tego trzeba znać historię a nie sądzę żeby to leżało w
            zakresie Twoich zainteresowań :>
            A tak swoją drogą to tam gdzie mieszkasz mają Cię za Polaka czy za Niemca? Bo
            Twoja frustracja i agresja wskazuje na głęboki problem z identyfikacją samego
            siebie. Współczuję.
        • Gość: slwka Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:46
          sa jednak debile wśród kibiców
        • Gość: /wojtek Taaa... A Duńczycy pokazali definicję fair play IP: *.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 01.02.07, 23:49
          Jak się ma IQ na poziomie średnio rozgarniętej dżdżownicy albo garnka ciepłej
          wody to rzeczywiście tak to można postrzegać :D
        • stix Schuja do śmietnika. 01.02.07, 23:53
          Tam jest twoje miejsce.
        • Gość: mm Nie placz schuja bo tu miejsca brak na twe peda- IP: *.stegny.2a.pl 02.02.07, 00:12
          lskie lzy...
        • Gość: iwona Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:42
          ale ty człowieku? musisz mieć zaj....... kompleksy
        • Gość: anty-s.ch..a O L A Ć F R A J E R A !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:51
          j.w.
        • yosemitesam Re: Brutalnym Polaczkom znów pomogli sędziowie 02.02.07, 11:22
          A ty się już nie masz pod kogo podszywać? Zaś się będzie ten palant cieszył, jakiż to on nie jest popularny i ilu ma naśladowców.
        • Gość: nikto Słaby jestes placku i na necie sie napinasz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:01
          chyba nie ten sam mecz ogladales..Polacy graja ostro..dunczycy tez nie byli
          slabi..pekli w koncowce i tyle..
          a co do meczu z niemcami to mamnadzieje ze na nic sedziowskie sztuczki..a i
          czemu nie wspominasz ze to sedziowie przepychaja caly czas niemcow w tym
          turnieju czyzbys tego nie zauwazyl wielki znawco pilki recznej? nie wiem jak
          ty..ale ja troszke kiedys gralem i to nie jest sport dla grzecznych chlopcow-
          gra sie ostro-taka dyscyplina ..jak jest dla ciebie za brutalnie to idz do
          pokoju rozlozyc bierki pozdro nara i tyle..
      • szczyp.plock Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 01.02.07, 23:37
        TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI MISTRZOWIE!!!
        POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLSKA!!!

• Gość: kow3l Lubie ten sport:D IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:38
          Prawie umarlem. Od 50 minuty z kazda sekunda przezywalem wiekszy stres. Przez
          cale studia moje serce nie bylo narazone na taka dawke adrenaliny. BRAWO.
          Kurcze jak sie ciesze. Pozdrowienie z Ostrowa Wielkopolskiego dla calej kadry.
          Bracia Lijewscy -pamietamy o Was tutaj gdzie sie "wychowaliscie"> Jestescie
          DUMA NASZEGO MIASTA. DZIEKUJEMY!!!
      • Gość: VIVE KIELCE ! VIVE KIELCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:39
        VIVE KIELCE !
        • Gość: rys Re: VIVE KIELCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:05
          Lisu wracaj do Kielc , będziemy nosić cię na rękach !!!!!!
        • Gość: kibic Re: VIVE KIELCE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:02
          tylko tyle masz do powiedzenia ?
      • Gość: znawca Kolejny sukces IV RP !!! IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:40
        Nastała IV RP i od razu nasze reprezentacje odnoszą mega sukcesy, nie to co w
        agenturalnej III RP. Brawo Kaczyńscy! Alleluja i do przodu!
      • Gość: takietam CiEkawostka IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:43
        Wiecie jakiej marki sa stroje Polakow ?

Hummel

A Wiecie z jakiego kraju jest ta marka ?

Dania
        • Gość: Andrzej Jak dobrze być Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:45
          Jestem Polakiem!
          • Gość: pp. Re: Jak dobrze być biednym, naiwnym Polakiem IP: *.p.pppool.de 01.02.07, 23:54
            Jak dobrze byc polakiem w kraju gdzie przestepczosc na kazdym kroku i bieda,
            nedza, brud i smrod. Bardzo dobrze byc polakiem.
            • Gość: kow3l Re: Jak dobrze być biednym, naiwnym Polakiem IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:58
              Jak dobrze latac z mopem w niemczech...? A co do Polski - zawsze uwazalem,ze
              bardzo dobrze byc Polakiem. Sa chwile bezcenne jak ta dzisiejsza, za reszte sie
              placi mastercard:D
            • stix Jutro masz zajęcia w Hitlerjugend. 01.02.07, 23:58
              Idź spać w związku z tym.
            • stasio_paluch Biedaku, mozesz tylko pozazdrościć!!! 02.02.07, 00:02
              Bo dzis Polska jest w finale!!!

Niemcy dostana baty, kundelku, iiiiiiiiiiiiiha!!!
            • Gość: Mistrzciętejripost [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:31
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • krzych.korab Nie mamy w bankach Szwajcarskich zrabowanego w 02.02.07, 08:12
              całej Europie złota. W mieszkaniach wywiezionych mebli i dzieł sztuki. I nie
              żyjemy z odsetek zdobytych przestępstwem.
            • Gość: krzysiek Hahahaha IP: 138.227.189.* 02.02.07, 08:45
              Oj ty kundelku, dla Niemcow jestes Polakiem , a dla nas jestes.... NIKIM!!
              Poszczekaj jeszce
      • Gość: rys ...ta Ostrovia z tamtych lat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:47
        Panie Eugeniuszu Lijewski , wychował Pan wspaniałych synów , Ostrów jest z Pana
        dumny !!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kow3l Re: ...ta Ostrovia z tamtych lat... IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:49
          No ba. Ostrow zawsze byl dumny z Lijewskich. I pomyslec,ze Krzychu jeszcze nie
          tak dawno gral w Ostrowie :)
          • Gość: Andrzej Do Ostrowa, a przede wszystkim do łodzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:51
            Pamiętam Anilanę, pamiętam Wybrzeże, ale czy dzis to ważne. Polska!
          • Gość: rys Re: ...ta Ostrovia z tamtych lat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:08
            Marcin to skóra zdjęta z ojca , taki jest podobny
      • Gość: Polak Niemcy z sędziami nie dadzą rady- wygramy IP: *.aster.pl 01.02.07, 23:50
        Polska Biało-Czerwoni
      • Gość: nobo tyle polskich slow na antypolskim forum IP: *.phlapa.east.verizon.net 01.02.07, 23:53
        ale to niewazne. Gratulacje dla naszych zawodnikow! Dla nich sukces, dla nas
        radosc. Dziekujemy!
      • balduram Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 01.02.07, 23:53
        Nie przepadam za polsatem,ale dzięki za transmisje we free paśmie.Dzięki,bo nie
        wiadomo kiedy znowu przeżyjemy takie emocje z happyendem.ostatnie minuty prawie
        klęczałem przed ekranem z zaciśniętymi kciukami.i nawet moja córeczka(9 m-cy)
        nie obudziła się przy moich wrzaskach.no chyba nawet chce mi się iść jutro do
        pracy ;)
      • Gość: alter znakomita decyzja Wenty aby na końcówkę zdjąć IP: *.broadband.pl 01.02.07, 23:55
        chorego,zmęczonego i zdecydowanie pilnowanego Bieleckiego i wstawić M.Jureckiego
        którego dwukrotnie Duńczycy nie upilnowali co zapewniło nam zwycięstwo...
        brawo zawodnicy ,brawo trener , brawo POlsat...
      • Gość: Albin Siwak Najlepszy był komentator :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:55
        "Polskich kibiców poznajemy po wąsach, oczywiście nie doyczy to kobiet" :)
        I na sam koniec majstersztyk: "Reszta jest milczeniem." Chyba sobie ten tekst
        wcześniej przygotował, albo koleś ma super refleks i dowcip.
        • Gość: topek Re: Najlepszy był komentator :) [o wasach] IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.07, 00:04
          > "Polskich kibiców poznajemy po wąsach, oczywiście nie doyczy to kobiet" :)
          Ten tekst mnie rozlozyl i moja dziewczyne :) Faktycznie w pokoleniu obenych
          40-50 latkow, czyli pokolenia moich rodzicow, sporo jest wasatych :)

"Krotko z przod, dlugo z tylu i wasy na przedzie..." :)
      • Gość: uu Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 189.146.166.* 01.02.07, 23:56
        sto lat sto lat niechaj niechaj zyja nam !!!

• Gość: kris Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:58
          POLSKA!!!!!!
          • magnes Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 00:02
            Gratulacje!! :) Ale za kardiologa dla mnie będziecie płacić z własnej kieszeni ;)
      • Gość: alter Niemcy wyznaczą sobie sędziów z ZSRR albo Austrii IP: *.broadband.pl 02.02.07, 00:01
        a drukowanie będzie oglądał cały świat...nic to nie pomoże..Polska bądzie
        mistrzem świata w niedzielą już...
      • Gość: topek Polska-Portugalia(noga) Rosja(siatka) Dania(recz) IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.07, 00:01
        Te 3 wyzej wymienione w temacie mecze po prostu mnie rozwalily na oselki w
        ostatnim polroczu. Musze sobie te 3 mecze wypalic na jednym dvd, zeby wnukom moc
        pokazywac (po drodze upscaluje i nagram na DVD-HD i nastepne nosniki :)

KTO MA Ktorys z wymienionych meczy na dvd w przyzwoitej jakosci? Odkupie ! :)
        Moj email: konto-fuer-www@ANTYSPAM-web-ITENTEZ.de
      • Gość: menello Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.aster.pl 02.02.07, 00:03
        Dzięki chłopy, dzięki Wenta, nie zawiedźcie w finale!
        Wierzyłem w was i nie zawiodłem się.
        Po prostu brak słów uznania.
        Tylko nie pochlejcie za ostro przed finałem.
        Dopiero po zwycięskim finale!
        • Gość: T@T To są nioesamowite emocje .... IP: *.chello.pl 02.02.07, 00:35
          Tak walczących Polaków chciałbym oglądać w każdym meczu z udziałem
          reprezentacji narodowej. To jest coś niesamowitego, że maksyma "POLAK POTRAFI"
          jest ciągle aktualna. Podstawowym problemem jest to jak Polaków do tego
          przekonać. Wenta tę tajemną wiedzę posiadł i za to Mu stokrotne dzięki i Wam
          Wszystkim uczestnikom tego niesamowitego półfinału. Brawo Polsaka
          reprezentacja ! ! !
      • Gość: darek Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.dclient.hispeed.ch 02.02.07, 00:03
        Jesteście wspaniali! Prosimy o złoto.
        • Gość: Zibi Prudnicki Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.07, 00:08
          Gratulacje dla naszych "Szczypiorków" i pozdrowienia dla kibiców z Płocka,
          którzy tak dzielnie kibicowali Naszym!
      • Gość: dave Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.piotrkow.net.pl 02.02.07, 00:06
        Jest dobrze.......................czekam
      • mloskot Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 00:07
        Rewelacja! Aż miło patrzeć jak po siatkówce, w kolejnej dyscyplinie pniemy się
        do góry w rankingach. Piłka nożna -> wielcy sponsorzy itepe, a tu ręczna, wręcz
        do pewnego czasu niszowa, bez wielkiej kasy i jednak się da.

p.s. Proponuję zadedykować ten wystep polskim piłkarzom nożnym, niech nie
        marudzą, a wezmą się kuźwa do roboty.

Pozdrawiam
        • mapi7 Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale 02.02.07, 00:11
          Brawo Drużyna!!!!
          Brawo trener!!!!!
          Ratunku, nie mam polsatu sport, gdzie oglądać finał?!!!!
          Chyba muszę szukać znajomych z tym polsatem.
          • Gość: hapet Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: 212.160.172.* 02.02.07, 15:55
            mapi7 napisała:

> Brawo Drużyna!!!!
            > Brawo trener!!!!!
            > Ratunku, nie mam polsatu sport, gdzie oglądać finał?!!!!
            > Chyba muszę szukać znajomych z tym polsatem.

Masz szczęście, że Polsat to nie Canal+ i od momentu wyjścia Polaków z grupy
            puszcza mecze również w otwartym Polsacie. Również finał będzie na żywo w niedzielę.
            Ps. Zawsze możesz jeszcze kupić cyfrowy polsat, bo na polsacie sport pewnie będą
            te mecze powtarzać jeszcze kilkukrotnie. A jak widzimy ostatnimi czasy to polsat
            wie jaką dyscyplinę kupić.
            Aha jeśli kupisz cyfrowy polsat pamiętaj, że nie zwalnia cię to z opłacania
            abonamentu za TVP, gdzie można obejrzeć Małysza (choć i Eurosporcie jest) oraz
            pasjonujące relacje na żywo z chodu sportowego.
            I jeszcze porównanie cenowe. Cyfrowy Polsat 1,00 zł dziennie za kilkadziesiąt
            polskojęzycznych kanałów / TVP 50 gr dziennie za 3 kanały.
        • Gość: fan sportu Re: Polska zagra o złoto. Drużyna Wenty w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:26
          no po prostu świetnie genialnie !!!!!!!!
      • Gość: :> i wszystko w strojach duńskiej firmy :>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:13
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka