Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie będzie Piłkarzyków?

09.02.07, 15:20
    Od miesiąca wysyłam emaile do Austrii w sprawie Piłkarzyków i cicho. W końcu
    zadzwoniłem do redakcji i co się okazuje? Że Piłkarzyków nie będzie. Mają być
    ale na jesień, a na wiosnę nic. Tak mi powiedziano w redakcji.
    Kiła i tyle
    Obserwuj wątek
      • adrianlubszczyk Re: Nie będzie Piłkarzyków? 09.02.07, 17:15
        Mam nadzieje ze tylko sobie zartujesz;/ kurcze moze i jest sporo niedociągnięć i
        błedów ale fajnie sobie pograc w pilkarzyki.
        • awruk69 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 09.02.07, 17:58
          haha to wszystko przez was za duzo psioczenia bylo to teraz macie :) mhihihi
          • warp-75 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 09.02.07, 18:50
            niezdziwiłbym się jeśli byłaby to prawda, gdyż od kilku już sezonów wszystko
            było robione na ostatnią chwile, nie mówiąc już o jakiś zmianach, ledwo im
            udawało się wystartować z grą, a teraz po deklaracji redakcji zmian w grze,
            jeśli nikt nie podją się ich w odpowiednim czasie to nie dadzą rady
            z "otwarciem", pomimo wszystko jestem optymistą, mam nadzieje że mieli tylko
            już dość pisania i wydzwaniania kolegi prezesa w tej sprawie

PS. Tworząc forum musieli liczyć się z psioczeniem, a nie wychwalaniem pod
            niebiosa. Nie każdy umie się pogodzić z przegraną, traktowaniem gry jak zabawy.

Dla redakcji pochwałą niech będzie liczba wiernych graczy od kilku już lat !!!,
            szkoda byłoby to zmarnować, społeczności, "rodziny" Piłkarzyków :)
            • utniak11 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 09.02.07, 21:03
              Wcale sie nie dziwie redakcji, ale juz od dluzszego czasu olewali ta gre.

Ale powod pewnie jest inny - zawirowania w polskie kopanej, przecież nie jest
              wiadomo w jakiej obsadzie wystartuje liga, jacy zawodnicy dostana dopuszczeni.
              Trzeba pamietać, że do konca miesiaca jest abolicja a potem moze nastapic "rzeź
              niewiniatek", więc trudno bedzie zrobic organizacyjnie gre.
              A może wszystko obejdzie się po kosciach? kto to wie...
      • nawiedzony-u Re: Nie będzie Piłkarzyków? 09.02.07, 20:56
        jest tylko jedna osoba kompetentna do MERYTORYCZNEJ odpowiedzi....
      • simpson85 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 11.02.07, 09:46
        ROTFL... jak od miesiąca molestujesz kogoś mailami, a potem jeszcze dzwonisz to
        nie dziwota, że cie spuścili w kanał... Przynajmniej mają spokój.
        • moskwicz11 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 12.02.07, 12:44
          Nie będzie Piłkarzyków. Wiem, bo kumpel ma znajomego w portalu. To pewne. I
          żadne żale nie pomogą.
          • ciastek144 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 12.02.07, 17:33
            Widze brak konsekwencji w twoich wypowiedziach...
            Jednak jezeli absencja tej edycji mialaby pomoc w unowoczesnieniu tej gry to
            jestem za!
            • login1990 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 12.02.07, 19:08
              wywolac do tablicy p.Roberta Kowalczyka lub kol. "U" moze zdradza rabek
              tajemnicy na czym stoimy i na co liczyc ?????????????????
              • warp-75 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 13.02.07, 19:28
                cicho sza tylko nie mów głośno (nie pisz) dużego "U" :)
                bo wykraczesz :D
                • utniak11 kogo masz na myśli? 13.02.07, 20:23
                  ;-)
                • utniak do warpa, jakiegoś tam U11 14.02.07, 08:54
                  Chorzy panowie, nie możecie żyć bez "U" i chociażby dlatego powinna być nowa
                  edycja Piłkarzyków. By znowu atakować, obrażać, być sku..elem. A Wasza
                  bezczelność jest przeogromna. " Wywołujecie temat" i zaczynacie mi znowu
                  jeździć po głowie i sami siebie " ostrzegacie" bo ... może być moja reakcja. To
                  są szczyty i chcecie reakcji to ją macie. I jeszcze jedno, nie zamierzam tym
                  razem Wam odpuścić. Za każde słowo odwet, na każdą zaczepkę, kontra za każde
                  ordynaria, moje jeszcze większe. No więc radzę Wam, dajcie mi spokój, a ja Wam
                  też odpuszczę. Zajmijcie się grą, bo jakiś specjalnych efektów nie macie. jak
                  będziecie w pierwszej dziesiątce, to będę chylił głowę przed waszymi
                  osiągnięciami. I nie wmawiajcie mi, że " uderz w stół to nożyce się odezwą",
                  nie wiecie kto to jest "U" itd. Doskonale wiemy o czym piszecie. Tym razem bez
                  faryzeuszostwa.
                  Wyciągając rękę do zgody, życzę sukcesów w Piłkarzykach.
                  PS; do pana T.J. - korzystam ze swobody wypowiedzi na forum GW, bo nie chcecie
                  cenzury.
          • simpson85 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 13.02.07, 20:30
            ja nie mam żalu. Jak nie będzie to ani mnie to ogrzeje ani oziębi.
            Wolę jednak poczekać na oficjalną informację na forum czy ogólnie w Gazecie niż
            korzystać z OZIego ;)

"Kumpel ma znajomego w portalu". Naprawdę mocne :D
      • dhg7 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 12.02.07, 19:06
        JAK TO NIE BĘDZIE? MUSZĄ BYĆ.
        MOZE BYĆ BEZ ZMIAN, ABY TYLKO BYŁY!!!

Ale bym się wpienił jakby w marcu nie zaczęła się nowa edycja. Zabrać
        nieudacznikom opiekę nad grą i przekazać innym, nowym.
      • lew81 Nie będzie Piłkarzyków? 12.02.07, 21:03
        Jak się zalogowałem to faktycznie pisze. "ZAPRASZAMY NA SEZON JESIENNY" a
        przecież teraz będzie wiosenny.
      • dhg7 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 12.02.07, 22:43
        JEŚLI NIE BĘDZIE EDYCJI TERAZ, TO LUDZIE ZAJMUJĄCY SIĘ TĄ GRĄ FAKTYCZNIE SĄ
        ZERAMI.

A JESIENIĄ TO SOBIE NIECH SAMI GRAJĄ.
        • olboy Re: Niby dlaczego nie bedzie ??????????????/ 12.02.07, 23:52
          Austia napisal -zmiany regulaminowe propozycje !a to zobowiazuje !nie piencie
          sie bo zadyme robicie bez powodu !cierpliwosci wszystko bedzie OK !
          • dwyane Re: Niby dlaczego nie bedzie ??????????????/ 13.02.07, 01:13
            moze nie maja sponsora...? :/
            • ciastek144 Re: Niby dlaczego nie bedzie ??????????????/ 13.02.07, 07:56
              moim zdaniem w koncu doszli do wniosku ze trzeba udoskonalic ta gre..(nawet
              kosztem tej edycji)
              • rajner79 Re: Niby dlaczego nie bedzie ??????????????/ 13.02.07, 13:57
                jeśli PIŁKARZYKÓW nie będzie to pewnie kosztem tych dzieciaków co prowadzą Z
                CZUBA i się jarają każdą relacją jakby wojna była dwudziestoletnia Z Ruskimi
                • simpson85 Re: Niby dlaczego nie bedzie ??????????????/ 13.02.07, 20:32
                  zostaw zczubaków w spokoju. Najlepszy serwis sportowy ;) jaki widziałem od
                  kiedy mam neta. Jadą pięknie i równo jak Kubica po torze i chwała im za to. A
                  może powiesz, że nie mają racji??
      • awruk69 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 15.02.07, 20:03
        nie bedzie koniec dyskusji temat do kasacji.
        • simpson85 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 15.02.07, 20:05
          Jasne. Ja jednak poczekam na oficjalną wiadomość na łamach serwisu albo w samej
          papierowej :)
          • sines Re: Nie będzie Piłkarzyków? 15.02.07, 20:33
            Kto wie, czy nie będziemy czekać na oficjalny komunikat na próżno.
            Pamięta ktoś jeszcze ten wątek:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=52645570&a=52654369
            • simpson85 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 15.02.07, 23:28
              pamiętam. I dlatego czekam na oficjalną informację.
            • awruk69 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 15.02.07, 23:52
              ten watek byl 3 (slownie trzy) miesiace temu.. jak widac duzo sie zmienilo do
              tej potry :)
      • dhg7 Re: Nie będzie Piłkarzyków? 15.02.07, 22:04
        No tak, austria napisał wtedy, że gramy na wiosnę. Powinien dotrzymać słowa,
        ale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka