Gość: speed IP: 80.50.108.* 09.02.07, 17:00 www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=174620 Podoba mi się szczególnie punkt 12 :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.tvk.torun.pl 09.02.07, 17:18 Nie wiem jak długo interesuje się już nawet żużlem,ale te przepisy to istna padaka poza małymi wyjątkami...Przepis 6 i 14 to wyjatkowa kompromitacja władz zuzlowych...Niedługo będziemy musieli na meczu pić piwo i jeść kiełbaski z logo GKSŻ.Komercyjna parodia się z tego robi,czekam na kolejne nowinki z nadejsciem roku 2008/09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalomann Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: 212.160.172.* 10.02.07, 07:34 Znowu nieścisłości. "8 – Po zakończeniu spotkania w Ekstralidze musi się odbyć konferencja prasowa z udziałem trenerów obu ekip oraz kluczowych zawodników." Co to znaczy kluczowych? Tych co noszą klucze do samochodów czy tych co noszą klucze do roweru? Co za mądrale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.07, 13:03 A mnie to sie najbardzi spodobuje punkcik piunty - to ło gaździnach na krzesełkach. A co do klucowych zawodników, to w Tarnowie wiadomo ło kogo siem rozchodzi, a resta ma pono ciungnonć zapałecki. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIN LADEN Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:58 MUSIELI PIĆ PIWO ? JAK BEDZIE MOŻNA W TORUNIU KUPIC BROWARKA, TO ŁYKNĘ NAWET Z LOGO KUJAWIAKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:05 Do sezonu jeszcze trochę zostało i pan prezes bankowo dopisze o jakie klucze mu chodzi. Bo jaja będą jak przyprowadzą na konferencję hydraulika, bo ma największy klucz... francuski Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Wykaz Nowości Regulaminowych 12.02.07, 20:05 Odnośnie punktu czeciego: a co to za klika się utworzyła, że już o. dyrektorowi nie pozwalają prognozy przepowiedzieć? :) I co się tych garaży naszych uczepili? Nic, tylko czekać, aż ktoś zapomni czegoś wynieść i będzie latał po kumplach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.07, 21:14 Lebo silnicek za rychło spakuje hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:26 Najgorzej że flaszeczka się bęzie musiała cały mecz na słoneczku prażyć, a nie każdy ciepłom spożywać uważa Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Wykaz Nowości Regulaminowych 15.02.07, 09:54 Punkt 3 to jawna dyskryminacja jedynej niezależnej i obiektywnej polskiej telewizji;) A co do przepisów, to juz tak nas włodarze żużla przyzwyczajają, że co roku jest coś nowego. Kazdy kolejny rok to inna epoka:) Niedługo się człowiek pogubi w tych nowinkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: 83.238.144.* 15.02.07, 22:27 W sprawie pogody powinni sie zwracać do najpewniejsygo źródła, cyli do starygo bacy, co zawse im prowde powi, nawet po fastumie hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 08:46 Ano hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:44 Sezon nie ruszył a wygląda,że ci genialni od budowy zapisów Zawodowej Ligi Żużlowej juz prześcignęli z nawiązką pomysłodawców IV RP. Co do "kluczowych" zawodników to nijak pojąć nie mogę. Albo to oni na główkę upadli, albo mają na myśli zajście z Gorzowa, gdzie pewien ślusarz przy użyciu klucza francuskiego reflektory w autach "naprawiał" i swój swojego chce na konferencję wkręcić. Ot wazeliniarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wykaz Nowości Regulaminowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 00:25 no i nie ma już punktu 12 :-))) www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=179988 Odpowiedz Link Zgłoś