Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zabraknie biletów na Ligę Światową

IP: *.bialnet.com.pl 12.02.07, 18:11
    mecz ligii światowej to jak bardzo dobry koncert! zabawa murowana:))
    Obserwuj wątek
      • Gość: janusz Trzeba było postawić portal na javie, a nie na PHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:15
        Nie byloby problemu z wydajnościa. Gazeta.pl jest na javie :D
        • Gość: zibi Re: Trzeba było postawić portal na javie, a nie n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:43
          janusz, moglbys pracowac w pzpn, kwalifikacje masz fantastyczne, po prostu mnie
          powalilo
          • zenekmil Re: Trzeba było postawić portal na javie, a nie n 12.02.07, 18:58
            porazka :) ... tak kiepskiego oprogramowania nie widzialem ... tak to jest pisac slaby (bardzo slaby) soft na darmowych komponentach :-/ ...
          • Gość: tomek Re: Trzeba było postawić portal na javie, a nie n IP: *.echostar.pl 12.02.07, 19:02
            I to jest przykład na kolesiostwo. Ktoś komus gdzies obiecał że będzie
            sprzedawał przez net bilety. Firmie której stronę powaliło 900 wejść. Tak to
            jest jak amatorzy zabierają sie za tworzenie takich systemów. Bajzel po polsku.
            Ciekawe na jakich zasadach PZPS wybierał firme która kolportuje bilety?
            Chciałbym spojrzec w dokumenty przetargowe. A wypowiedż tej partackiej firmy
            jest już wogóle skandaliczna. Zwalają winę na ludzi a nie na niewydolny system,
            który stworzyli! Panowie informatycy troche pokory. Należy nam sie troche
            wyjasnień. To nie kibice sa winnie temu że jak zaklęcie wszedzie powtarzana była
            data 12 lutego. To nie kibice sa winni temu że na raz chcecie sprzedać wszystkie
            bilety (podpowiadam mozna co dziennie sprzedawać na inna imprezę - mniej ludzi
            wtedy bedzie tym zainteresowana). To nie wina kibiców że macie niewydolny
            serwer. Rada jak coś tworzycie to z głową!
            • Gość: marluk5 Re: Trzeba było postawić portal na javie, a nie n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:40
              A było to takie proste.
              Codziennnie uruchamiać sprzedaż na jedna imprezę i może ten system by sobie
              poradził
        • Gość: javowiec Re: Trzeba było postawić portal na javie, a nie n IP: *.toya.net.pl 13.02.07, 21:59
          Gazeta.pl stoi na oracle application server baranie.
      • zenekmil Zabraknie biletów na Ligę Światową 12.02.07, 19:02
        "Aktualizacja serwera ! Zapraszamy później." tak pisza :) ja bym napisal : "Awaria serwera, przepraszam ale jestesmy kiepska firma i nie potrafimy obsluzyc tyle zgloszen" :D:D:D:D
      • Gość: KiniaP Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:07
        To jest jakaś kiepska komedia. Zarwałam całą noc - czy autorzy tego serwisu
        myślą, że ludzie mogą siedzieć przy komputerach 24 godziny na dobę? Przecież
        oczywiste jest, że jak tylko ruszy sprzedaż to na wszelkich forach internetowych
        pojawią się ogłoszenia i serwer znowu padnie... A nie lepiej byłoby wprowadzać
        sprzedaż biletów stopniowo? W kolejności do rozgrywanych meczów, czyli najpierw
        Łódź, potem Bydgoszcz, Poznań i Katowice a nie wszystkie na raz? Chociaż trochę
        zminimalizowałoby to obciążenie serwera...I poza tym dlaczego nie są ujawnione
        ceny biletów na poszczególne mecze?
      • obraza.uczuc.religijnych No niestety. 12.02.07, 19:16
        To są własnie skutki prania mózgu dokonanego przez mendia. Ludzie pójdą jak
        barany.
      • Gość: ania Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:18
        a wystarczy zeby kupic w kasach kilkatygodni przed meczem ??
      • Gość: gosc garazowa firma "kupbilety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:28
        900 :O uzytkownikow zastkalo serwer :O ??? smiechu warte ... co to za garazowa firma ?
      • Gość: zenon1932 www.kupbilet.pl przepraszamy Was admini. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:40
        To się wiecej nie powtórzy.Brak profesjonalizmu z naszej strony.My użytkownicy
        nie byliśmy przygotowani na takie problemy Waszych problemów.To się wiecej nie
        powtórzy.A PZPS niech dalej z kibiców robi idiotów.
        Dawać Niemczyka na prezesa PZPS!!!!
        • Gość: amator ;) www.kupbilet.pl to __amatorzy__ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:44
          do tego biznesu trzeba miec troszke wiedzy
      • Gość: Pampalini77 Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.chello.pl 12.02.07, 19:58
        hehe i łosie z trąbami ,jerony jak potem te cepy przylazły na piłke to mysłałem
        że ich zastrzele kałachem tylko :buuuuuuuuuuuuu,buuuuuuuuu a nie doping
      • wintersin Zabraknie biletów na Ligę Światową 12.02.07, 20:20
        jak zwykle jakieś barany wzieły sie za organizację do gnoju a nie do internetu
        wieśniaki!!!!
      • Gość: Robuś Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.echostar.pl 12.02.07, 20:22
        Znowu pan wodzirej będzie darł ryja i wszystkich zabawiał a publika jak w
        wojsku będzie bawiła się jak na rozkaz? Bo jeśli tak to ja dziękuje.
      • Gość: Master Cały dzień siedzę na tej stronce. Ka-ta-stro-fa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:22
        Kompletny brak profesjonalizmu. Jakieś kolejkowania, potem komunikat że będą
        popołudniu, a teraz jeszcze to.
        • Gość: adam Re: Cały dzień siedzę na tej stronce. Ka-ta-stro- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:29
          najgorsze jest to (dla tego serwisu kupbilet.pl) ze probuja udawac ze nic sie nie stalo ... jaka "aktualizacja serwera" .... totalna amatorszczyzna !!! ... odebrac IM te bilety i wiecej nie powierzac zadnej akcji sprzedazy, na pewno sa lepsze serwisu
          • Gość: Master Szczerze, to już wolę postać w normalnej kolejce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:54
            Pewnie na bieżąco monitorują odwołania do strony i wstawią bilety jak się
            ludziom znudzi, żeby serwer mógł to odźwignąć.
            • Gość: stacz Re: Szczerze, to już wolę postać w normalnej kole IP: *.toya.net.pl 13.02.07, 22:09
              Czlowieku Ty kiedys stales trzy godziny na lige swiatowa????? I to wtedy nie
              bylo wogole zainteresowania. Pomysl troche zanim powiesz ze wolisz na deszczu
              stac pol dnia niz kupic spokojnie przez internet.
              Ps. W tamtym roku tez kupbilet sprzedawal i nie bylo zadnego problemu. Takie sa
              konsekwencje zwyciestwa w MS. Ciekawe tylko czy Mariusz zaszczyci nas swoimi
              atakami i serwem 120km/h.

Pozdrowienia dla siatkarzy.
      • Gość: wiem bilety - w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:38
        hej, podejrzewam ze dzis w nocy uruchomia serwic po to tylko zeby szybko sprzedac te bilety (ale zeby system dzialal nadal), pewnie sami juz sie wstydza, najgorsze jest to ze sie nie chca przyznac ze zrobili slaby soft
      • Gość: hihih error 404 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:51
        Not Found
        The requested URL / was not found on this server.

Apache/1.3.34 Server at www.kupbilet.pl Port 80

• Gość: kris fuck the DJ IP: *.kolornet.pl 12.02.07, 21:31
        Po co jest ten DJ na meczach ? Bylaby taka fajna atmosferka gdyby nie jego
        krzyki. WIadomo muzyczka jest potrzebna ale niechc sie nie drze co ludzie maja
        robic bo ludzie sami potrafia sie bawic. Dawniej to byl super klimat na siatce
        bo publicznosc bawila sie spontanicznie tak jak na przykald na mistrzostwach
        świata w reczna ostatnio. Muzyka TAK, dj NIE !!!!!! Ten pajac jest jedynym
        powodem ,dla ktorego nie stane z Wami do walki po bilety.
      • Gość: ~~she Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: 82.146.245.* 12.02.07, 22:20
        a czy ktoś orientuje się w jakiej cenie będa bilety na mecz w Bydgoszczy?
        podobno w katowicach obiowiązuje inna niższa stawka... prosze o odp
        • Gość: Natalia Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.tvgawex.pl 14.02.07, 02:17
          Od 50 do 110 zł, oczywiście w zależności od sektora.
      • Gość: Fatsik Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 23:58
        I co ?? 12 ruszyło...

I ciekawe po co bylo nie spac, mecz w maju, wiece jeden dzien nie zbawił. Za to
        ja sie ubawiłem, wlazłem sobie o 23 i bileciki nabyłem w pół godziny. Zamiast
        sie ciskac, piwko wypiłem. Ot wielkie mi mecyje...
      • Gość: Janko Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 10:49
        To jest kpina żeby na tak wielką imperezę wysypał się system. Tu musi byc
        niezawodnośc !!!!!!!!!!
      • Gość: lazio88 Precz ze sterowanym dopingiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:02
        Mam już dosyć tego sterowanego dopingu przez jakichś DJ'i ich megafony i
        "megagłosniki", kolesi z trąbkami i piszczących dziewuch. Ja się na ten spęd nie
        wybieram, tym bardziej że to tylko impreza medialna (wręcz medialny balon) a nie
        sticto sportowa, jak np. MŚ czy Olimpiada (badź jakiś turniej kwalifikacyjny do
        niej).

AZS CZĘSTOCHOWA! SMASH THE REDS!
      • Gość: hh56 Liga Światowa - czyli wieś śpiew i tańczy IP: *.chello.pl 13.02.07, 14:06
        a wszystko reżyseruje dj - wieśniak rodem z remizy :)
      • Gość: Zdenerwowany Większego g.... to dawno nie widziałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:33
        Skandal.
      • Gość: byczek Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:01
        Kto to wymyślił kupowanie biletów na LŚ tylko w internecie...?!!
        • Gość: Ania Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 02:13
          A mnie się udało.:) Pozdrawiam innych wytrwałych kibiców. Do zobaczenia w Spodku.
          • Gość: Natalia Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.tvgawex.pl 14.02.07, 02:52
            Ufff... Ja też już mam. Wytrwałam!;) 3 godziny siedzenia przed komputerem,
            zaśpię rano, ale opłaciło się:)
      • Gość: zbulwersowana mart Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.dyn.iinet.net.au 14.02.07, 07:36
        To jest jakieś nieporozumienie!!!! Informacja na stronie kupbilet.pl w chwili
        obecnej brzmi: "Po wejściu do systemu możesz w nim przebywać maksymalnie 15minut
        lub wykazać maksymalnie 2 minuty bezczynności. Po tym czasie zostaniesz usunięty
        z systemu.Miejsca umieszczone w koszyku będą zachowane przez ok. 2h ".
        Ciekawe tylko jak masz zamówic cokolwiek, skoro po kilku godzinach oczekiwania,
        wchodzisz szczęśliwy na strone a tam po jakimkolwiek kliknięciu wyrzuca Cię z
        powrotem na strone oczekiwania, po chwili znowu wracasz na strone, i znowu to
        samo. Po 15 minutach dołaczasz do kolejki od nowa, czyli jesteś gdzieś 1534...
        To chyba żarty są!!
        • Gość: ARAB - Chrzanów Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: 82.160.33.* 14.02.07, 08:25
          U mnie to samo. Cała noc zarwana, a nawet jeszcze pół dnia. Wszedłem na sektory
          aktywne, żeby wybrać i wywaliło mnie do kolejki z powrotem. Tak było 4 razy.
          Cała noc czuwania i kicha. Nawet nie dało się zalogować, bo od razu wyrzucało z
          serwera. Straciłem już nadzieje. Niestety, od początku jeżdżę na LŚ , ale takich
          cyrków jeszcze nie było. PZPS powinien odebrać prawa KupBilet do dystrybucji
          biletów.
      • Gość: zbulwersowana mart Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.dyn.iinet.net.au 14.02.07, 08:59
        No wiec czekam sobie ponownie w kolejce, w końcu nie mam co robic przez kolejne
        pare godzin. W pewnym momencie serwer przestał odpowiadać, po paru minutach
        połączenie wróciło i co ze mna? Oczywiście jestem poraz kolejny na końcu
        kolejki...kpina, nieporozumienie, wolne żarty...macie pomysł jak inaczej to
        nazwać? Bo mi już ręce opadają...
        • Gość: madzia Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: 81.15.248.* 14.02.07, 18:31
          a orientuje się ktoś czy zostało dużo biletów do Katowic na pierwszy mecz??? z
          każdą godziną tracę nadzieję,że mi się uda kupić bilety
      • Gość: ania Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: 83.16.106.* 14.02.07, 09:14
        drodzy internauci przepuśćmy szturm na siedzibę kupbilet, do Rudy jest
        niedaleko....;))))
        • Gość: zbulwersowa marta Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.dyn.iinet.net.au 14.02.07, 09:17
          Nie mam nic przeciwko. Dzięki super działającemu serwerowi skacze co chwilę z
          pozycji 765 na 1235, potem znowu 1080 a potem znowu serwer nie
          odpowiada...rewelacja, naprawde...
          • Gość: bux Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.gliwice.pl 14.02.07, 09:38
            jednym slowem leca sobie w kulki
            • Gość: kibic Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:51
              a ja juz mam 25 bilecików na Poznań i Łódz. :)
              • Gość: martuha Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.dyn.iinet.net.au 14.02.07, 10:05
                to miej jeszcze z 8 do Katowic i chetnie odkupie
                • Gość: limak104@poczta.fm Sprzedam BILETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:58
                  Mam najlepsze miejsca w Spodku na II mecz, sektor zielony G, rząd pierwszy,
                  miejsca 4,5,6. 2 metry od płyty boiska, a więc i samych siatkarzy. Na samym
                  środku dłuższej linii boiska. Super miejsca, opłacało się czekać. :)
                • Gość: TOMY Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:34
                  co tak narzekacie? mi się udało w ciągiu dwóch godzin
                  i mam 4 na Poznań 2+2 na Łódź i 2+2 do Katowic
                  Biletów na Poznań już brak (ja kupiłem ost cztery) w Katowicach zostały już
                  najgorsze miejsca
                  Powodzenia dla tych co jeszcze nie kupili
              • Gość: Asica Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.icpnet.pl 14.02.07, 17:28
                Coś tu jest nie tak! haloooo byłam już 6 w kolejce! cała szczęśliwa po 2h
                czekania ;D strona zaczęła się wczytywać, a tu nagle klops! zamiast wejść to
                pokazało mi się, że jestem 790 ;/ !!!!! z jakiej racji?! co to ma w ogóle
                znaczyć?! a teraz to już w ogóle nie mogę się na nią dostać :( ;/
                SKANDAL!!!!!!! udostępnijcie bilety jeszcze w Empiku! albo w samej Arenie
                (Poznań) ja chcę kupić tylko dwa bilety na jeden mecz!!!!!! :(:(:(

kibic a może miałbyś na zbyciu dwa bilety na Poznań? chętnie odkupie ;)
                • Gość: wkurzona Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: 81.15.248.* 14.02.07, 18:27
                  ja byłam 8 i nagle 650.a teraz wogole strona mi nie wchodzi "Osiągnięto limit
                  połączeń. Zapraszamy za jakiś czas. " tylko,ze to juz trw od 3 godzin!!!!!! w
                  tamtym roku nie było problemu weszłam na stronę, powybierałam,a teraz,żenada
                  • Gość: Kasia Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.ztpnet.pl 15.02.07, 00:36
                    A ja próbuję od poniedziałku! Codziennie po kilka godzin i o róznych porach
                    (wczoraj o 2 w nocy, dziś o 7 rano, przed chwilą, przed pracą, w pracy i po
                    pracy i nic! Chcę obejrzeć tylko jeden mecz w Poznaniu!!!Do bani ten system
                    komputerowy!!!!!!
              • Gość: kibic Re: Zabraknie biletów na Ligę Światową IP: *.toya.net.pl 17.02.07, 13:54
                to sięk... ciesz, po cholere ci tyle biletów?
                mi się udało poraz pierwszy wejść na tą dziwną stronę dzisiaj i okazało się, że
                w Łodzi brak już biletów, przez takich jak ty hurtem wykupujacych bilety
                pewnie staniesz pod halą przed meczem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka