Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wzorowa integracja

IP: 212.160.172.* 19.02.07, 06:36
    Jestem dumny z tego jak zawodnicy Stali się ze sobą integrują. Na obóz do Włoszech pojechało 3 (słownie:trzech) zawodników. Wspólny pokój, wspólny stół do posiłków, nawet kibel pewnie wspólny. Będą zintegrowani jak nikt w Polsce. Kuciapa i Marcin Leś dzięki temu nabierą takich sił że średnia 2,5 ( na bieg/mecz - niepotrzebne skreślić) jest niemal pewna jak w banku. Do zobaczenia na meczach
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: Wzorowa integracja IP: *.tvk.torun.pl 19.02.07, 17:53
        To co robi reszta skladu? Chyba macie wiecej niz tych trzech?:) W sumie
        pocieszające ze dzieki temu koszty obozu beda niższe...
      • Gość: Staloman Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:07
        Jeden motor na trzech też by wystarczył, a w boksie mogliby się kevlarami zmieniać hehe
        • Gość: speed Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:20
          Może podam link :
          www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=176297
          Normalnie pękam :-) tzn, dlaczego nie ma na zgrupowaniu Pawła Miesiąca ?!
          bo...musi odbierać nagrody w jakiś konkursach ??? Czy to jest zawodowiec,
          sportowiec, który ma na myśli dobro druzyny. Czy w wogóle mozna nazwać
          zgrupowaniem, spotkanie trzech zawodników ?! farsa ! Moim zdaniem, Marma
          Rzeszów to kandydat nr 1 do spadku. Staloman, wybacz i przebacz :-)
      • Gość: Staloman Re: Wzorowa integracja IP: 212.160.172.* 20.02.07, 06:28
        Speed, wybaczam :-) My w Rzeszowie zdajemy sobie sprawę że z takim składem
        ciężko byłoby wygrać I ligę, a co dopiero wojować w Ekstra. Poza tym kiedyś to
        była DRUŻYNA a teraz zlepek obcych zawodników a ten obóz niestety pokazuje że
        na razie przynajmniej prawdziwej drużyny po prostu nie ma. Jedynym pocieszeniem
        jest powiedzenie że w sporcie wszystko możliwe :-) Po zakupie Holty wielu
        śmiało się że w 2007 Stal będzie nazywać się "Marma Polskie Długi" i oby się to
        nie sprawdziło. Za to podobno w Tarnowie jeszcze sponsora nie mają? :-OOO
        Prawda to czy kicior? Pozdrawiam ( PS. Bydgoszcz ma też wypasiony skład ;-)
        • Gość: Jazon Re: Wzorowa integracja IP: *.tvk.torun.pl 20.02.07, 11:06
          Podobno juz maja. Sportowefakty napisały ze sponsorem strategicznym w Tarnowie
          beda Zaklady Azotowe.
          • Gość: speed Re: Wzorowa integracja IP: 80.50.108.* 20.02.07, 12:19
            Dzięki Staloman :-)
            A Unia Tarnów " już " ma sponsora, podaję link do wypowiedzi Jazona :
            www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=176753
            Natomiast Bydzia ma taki skład, jaki ma...ciężko to ocenić przed sezonem. Pod
            koniec zeszłego roku czarno to widziałem, ale obecnie uważam, że są duże szanse
            na szóstkę play off. Nie ma gwiazd, poza " Adrenaliną ", ale jest bardzo
            wyrównana drużyna z świetnymi juniorami. Będzie dobrze :-) ...będzie. Bo inaczej
            być nie może.
            • Gość: Szrek Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:47
              Psioczycie na tych czech chłopaków a pewnikiem najbardziej byście się chcieli
              dowiedzieć po ile na twarz się oni integrują... Ładnie być takim zawistnym?
              • Gość: speed Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:26
                Do tych " czech " chłopaków ja się nie czepiam. Ale wytłumacz mi Szrek, jak
                możesz, dlaczego taka "gwiazda " żużla jaką jest Miesiąc, ma w dupie ( proszę
                wybaczyć ) zgrupowanie drużyny, bo musi ?! odbierać w tym czasie jakieś nagrody
                w konkursach. W sumie to pytanie do Stalomana, który jest najbardziej
                zorientowany w tym temacie.
                Dla mnie to chore. Terminy zgupowań ustala się w odpowiednim czasie i psim
                obowiązkiem zawodnika jest się to tego dostosować. Dotyczy to pozostałych,
                nieobecnych, polskich żużlowców Marmy...
      • Gość: Staloman Re: Wzorowa integracja IP: 212.160.172.* 23.02.07, 07:04
        Rzeczywiście, Miesiąc zachował się jakby mu całkiem palma odbija. Jedni trenują a on sobie nogi w domku grzeje i nagrody odbiera - wręcz nie do pomyślenia dla zawodowca! Fatalnie to rokuje na jego przyszłość bo z takim podejściem to II liga za rok może być. A ciekawe gdzie był prezes gdy załatwiał ten "obóz" we Włoszech, troche niedobrze świadczy o nim (niej) że zgodziła sie na taką żenadę.
        • Gość: Szrek Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 07:58
          Muszę mimo wszystko stanąć w obronie zawodnika Miesiąca, choć go wcale nie
          znam. Czy ktoś z was opuściłby okazję odebrania jakiejkolwiek nagrody gdyby
          wiedział, że drugi raz w życiu taka okazja może mu się juz nie powtórzyć? Śmiem
          wątpić. A tam może jeszcze oprócz nagrody w programi impry była jakaś darmowa
          wyżerka, może coś dla wesołości... Chłopak zrobił rachunek "zysków i strat" i
          wybrał.
          • Gość: speed Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:25
            Szrek, rachunek " zysków i strat " to mu zrobi pani prezes M.Półtorak po sezonie :-)
            a tacy zawodnicy jak Rafał Trojanowski, Janusz Ślączka, Piotr Winiarz czy choćby
            juniorzy !!! Szostek i Lampart to co, sa święci czy nietykalni ?!
            • Gość: Szrek Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:42
              Zwolnij trochę bo cię z tyłu zabraknie! Taki nadmiar ekscytacji z powodu
              pierdoła jakim jest nieumiejętność wyegzekwowania właściwej postawy sportowca
              przez kierownictwo jego klubu może cię doprowadzić do zejścia śmiertelnego albo
              poważnych powikłań. A tego ci w żadnym razie nie życzę
              • Gość: speed Re: Wzorowa integracja IP: 80.50.108.* 23.02.07, 13:27
                Drogi Szreku, to nie jest eksajting, tylko zwykły komentarz do tematu założonego
                przez Stalomana, który , jak pewnie zauważyłeś, także podważył postawę zawodnika
                Miesiąca.
                Jeżeli Ty nazywasz pierdołami, to że zawodnik nie uczestniczy w zgrupowaniu
                swojej drużyny z , naprawdę błahego powodu, to cóż...Twoje zdanie. Ale dla mnie
                to nie są pierdoły, tylko zwykłe olanie swoich obowiązków, jako sportowca.
                Przecież przyznane mu nagrody nie uciekną , a organizatorzy tych " konkursów "
                powinni liczyć się z terminami szkoleń sportowców.
                Jakoś jeszcze nie słyszałem wyjaśnień odnośnie pozostałych, wymienionych w
                poprzedniej mojej wypowiedzi zawodników, których nie było na zgrupowaniu. Moim
                zdaniem, to nie są pierdoły, tylko odpowiednio skomentowane " dziwne zjawisko "
                nazwane - Zgrupowaniem Trzech. Świadczy to tylko o kiepskiej organizacji
                szkoleniowej w Marmie.
                Dziękuję Szreku, za życzliwość i dbałość o moją kondycję psychiczną i zdrowie
                :-) nie narzekam, wszystko jest w porządku. Pozdrawiam .
                • Gość: baca Re: Wzorowa integracja IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 17:42
                  A jako nagroda wzion?
                  • Gość: speed Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:43
                    Proszę bardzo Baco i Szreku, oto nagroda, którą dostał Miesiąc :
                    mediaregionalne.pl/nowosci_i_wydarzenia_szczegoly.php?objectID=235
                    Złoty ( a może pozłacany ) pucharek i całus od narzeczonej. Tak, to jest
                    zawodowiec. Normalnie gwiazda medialna ( podkarpacka )
                    • Gość: baca Re: Wzorowa integracja IP: 83.238.147.* 24.02.07, 12:01
                      Śrek tys wos ło ta nagroda pytoł?
                      • Gość: Michu Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 14:15
                        Miesiąc, to zawodnik z miejscowości gdzie ponoć tylko wilki wyją. Ale dla mniej
                        i bardziej zawistnych należy przypomnieć,że wespół czy indywidualnie w minionym
                        sezonie zgarnął w swojej klasie bodajże 3 złote medale.
                        I niby to taki amator a w przeciwieństwie do "profesjonalistów" z Polonii czy
                        innych klubów wypadł przyzwoicie.
                        A to,że opuścił jakiś tam obóz to żadna strata. Bo widziałem już
                        wielu "profesjonalistów" stojących pod budką z piwem zaraz po zakończonym
                        treningu. I wcale się temu nie dziwię, bo albo brakuje im motywacji albo
                        wiedzą,że taki trening czy obóz nic nie daje!
                        A kiedy weźmie się pod uwagę to,że zajęcia na treningach i obozach prowadzone
                        są przez niekompetentne osoby, to brakuje słów krytyki.Bo kiedy budżet roczny
                        planuje się na ok. 3,5 mln zł a oszczędza się na kilkunastu tysiącach, to mamy
                        to co mamy.
                        Czas najwyższy, by poddać ocenie tych wszystkich pseudotrenerów ( instruktorów)
                        po kilku tygodniach kursu. A kiedy to będzie dokonane, to wtedy nikt nie będzie
                        się dziwił, czemu konkretni zawonicy w konkretnych klubach niezbyt chętnie
                        garną się na treningi i obozy. Chyba to proste i nie wymaga komentarza.
                        • Gość: speed Re: Wzorowa integracja - do Micha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:11
                          No chyba nie jest takie proste i wymaga jednak komentarza. Przeczytaj sobie
                          wypowiedź Dobruckiego o tym zgrupowaniu. Nie wiem, Michu, może Ty lubisz włoskie
                          piwo ? :-)
                          www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=177172&kom=1
                          Trojanowski, Ślączka , Winiarz, Szostek, Lampart i Super sportowiec Podkarpacia
                          P. Miesiąc - gdzie są te chłopy ? , no gdzie :-)
                          Może sam Dobrucki ma opowiedzieć Tobie Michu o " amatorskich szkoleniach " o
                          których piszesz ?! Proszę Ciebie, zastanów się dobrze zanim napisz coś o czym
                          nie masz pojęcia. A może Ty jesteś trenerem, instruktorem sportu, który
                          doskonale się zna na metodach szkoleniach sportowców ? Może masz jakieś
                          konkretne uwagi do relacji Dobruckiego ? Chętnie je przeczytam. A może powiesz
                          prosto w twarz Dobruckiemu, Kuciapie i Lesiowi że to zgrupowanie nie miało sensu
                          ? Będziesz miał tyle odwagi ?
                          Gdybyś uważnie czytał relacje z innych zgrupowań klubów ekstraligi czy niższych
                          lig, to pewnie byś zauważył, że jakoś tak specjalnie nikogo nie brakowało na
                          obozach szkoleniowych ( piszę tu o polskich zawodnikach ).
                          Staloman po to rozpoczął nowy wątek, aby zwrócić uwagę na farsę tego szkolenia.
                          Brawa specjalne dla działaczy Marmy, z panią prezes Półtorak na czele za
                          profesjonalizm, organizację i współdziałanie z zawodnikami w celach
                          szkoleniowych. Ja jeszcze nigdy nie słyszałem , aby na zgrupowanie zagraniczne
                          drużyny pojechało " aż trzech " zawodników. Niech pani prezes nie płacze na
                          koniec sezonu, jak Jej zespół spadnie do niższej klasy rozgrywek. Bo to będzie,
                          między innymi, Jej zasługą.
      • Gość: Staloman Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:52
        Zgadzam się ze Speed'em w 100%. Problemem w Stali jest nie tylko skład ale i podejście działaczy. Najpierw żałosne tłumaczenia jeśli chodzi o wywalenie Tomka Rempały (potem Pedersen który rzekomo go nie lubi polecał go w Szwecji!) a teraz zgoda na zabawę lokalnej gwiazdeczki zamiast zafundować mu porządne przygotowanie do sezonu. Coś się psuje w Rzeszowie i to chyba coraz bardziej widać, zresztą to też jakiś skutek otwarcia na obcokrajowców bo polskie drużyny już w większości niestety nie są polskie. Jeśli zawodnicy się "porządnie" integrują, to jak kibice mają się integrować z drużyną?
        • Gość: baca Re: Wzorowa integracja IP: 83.238.146.* 25.02.07, 09:47
          To niech sie kibice integrujom z kibickami, to choc jaki pozytek z tego bydzie
          hej.
          • Gość: Chris Re: Wzorowa integracja IP: *.tvk.torun.pl 25.02.07, 10:13
            Tak z zupełnie innej beczki podziwiam w tym momencie Raula Lozano,który
            zawiesił Mariusza Wlazłego na czas rozgrywek światowych w sezonie 2007,rozsadny
            mądry wybór. Kazdy ma prawo być przemeczony,ale jezeli rozgłasza to publicznie
            w prasie i bojkotuje bez konsultacji z osobą która tak wiele zrobiła dla
            polskiego sportu to ja nie mam nic przeciwko...Szkoda ze w swiatku zuzlowym nie
            ma ludzi niezastapionych,ukaranie Miesiaca to nóz w plecy dla Marmy,ktora
            kuleje kadrowo.Ale może chłopak by sie czegoś nauczył?Tylko kto go ma
            ukarać,zreszta co to za porównanie kim jest Miesiac? Przepraszam dla mnie
            nikim...Staloman trzymam kciuki :)
            • Gość: Michu Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 22:51
              speed - najwyraźniej mnie źle zrozumiałeś, kiedy wystawiłeś takowe "działa".
              Otóż chcę Ciebie zapewnić,że w życiu zetknąłem sie ze sportem i coś na ten
              temat wiem. Stąd pozwoliłem skreślić kilka zdań i chyba na temat. Ale widać,że
              poruszone przeze mnie wątki musiały Ciebie wyprowadzić z równowagi, kiedy to
              nawiązujesz do moich słów. Przytaczasz tam szereg przykładów, ale nijak nie
              widzę w nich związku z moim postem do którego się zwracasz.
              Dlatego raz jeszcze piszę to co miałem na myśli.Chodziło mi jedynie i tylko o
              fakt,że opuszczenie przez Miesiąca czy innego zawodnika organizowanego przez
              klub obozu nie jest żadną stratą. Pisząc to opierałem się na faktach, gdzie
              zajęcia na tych obozach prowadzone są przez osoby nie posiadające odpowiednich
              kwalifikacji. Ich metodą jest,by "wstawić w kość" bez analizy, co konkretnie
              takie "wstawienie" daje.
              O Rafalie mi nie wspominaj bo wiem,że jest to jeden z nielicznych z tego grona
              co posiada specjalistyczne wykształcenie i przygotowanie. Ale to nie on w
              konkretnym przypadku prowadził wspomniane zajęcia.
              W poście nie poruszyłem sprawy konkretnego klubu, a ująłem to jako problem,
              który ma miejsce w wielu klubach. Zaś wymieniony z Rzeszowa zawodnik był
              jedynie pretekstem do postu.

• Gość: speed Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 01:02
                czyli co Michu ? otwierasz tzw " Puszkę Pandory " z napisem amatorskie obozy
                szkoleniowe dla żużlowców. Podważasz kompetencje szkoleniowców, którzy na tych
                zgrupowaniach są odpowiedzialni za harmonogram zajęć ? Mocne słowa, Michu. To
                podaj konkretne przykłady i osoby, które uprawiaja taką amatorkę. Śmiało...od
                tego jest to forum. Jestem bardzo ciekawy, kto to taki ?

Nie mam powodu się denerwować z w/w powodów. To tylko dyskusja na forum, którą
                traktuję jako wymianę zdań, myśli czy poglądów. Ja nie czuję się Świętym, który
                wie wszystko. Ale jak chcesz coś skrytykować, to nie używaj ogólników, tylko
                pisz konkrety. Przecież od tego jest to forum, żeby wyłożyć wiele rzeczy na stół.

Przecież wielu żużlowców od lat mówi w wywiadach, jak ważne są takie
                zgrupowania. Obóz kondycyjny to sprawdzian dla trenera drużyny, na temat
                wydolności danego zawodnika. Oprócz zajęć ogólnorozwojowych uczą się takich
                rzeczy jak np kontrolowany upadek na tor itd...a i badania wydolnościowe są też
                przeprowadzane, jak np na zgrupowaniu Polonii w Wałczu.

Problem szkoleń dotyczy wielu klubów, piszesz. Napisz, których ? Pozdrawiam.
                • Gość: Szrek Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:39
                  Ino się Michu nie daj sprowokować. Bądź jak nasze mniłościwie nam
                  panujące "terrible Twins" i wal samymi ogólnikami! Szans na zrozumienie pewnie
                  miał nie będziesz ale jaki zamęt się zrobi. Bo jak nie ma ruchu w interesie
                  trzeba wprawiać interes w ruch. Pozdrawiam
                • Gość: Michu Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:58
                  speed – Tak się składa ,że słowa Twoje jak i Szreka mnie nie mobilizują. Nie
                  mam aspiracji, by ubierać raz szatki tej bądź innej postaci i prowadzić dialog
                  ze sobą. Nie mam potrzeby, by na forum udowadniać swoja racje.
                  Wobec tego musicie przyjąć do wiadomości, że napisałem to co nie wymaga
                  dalszego komentarza.

Pozdrawiam
                  • Gość: Szrek Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:52
                    Gdybyś Michu uważniej mnie przeczytał zrozumiałbyś, że apelowałem o więcej
                    takich "ogólników", bo od tych wszystkich z bożejm łaski konkretów już nawet
                    śmiać się człowiekowi odechciewa. Choć jak wiesz uwielbiam bawić się w
                    prześmiewcę
                    • Gość: Michu Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 18:56
                      Szrek, nie zamierzałem z Toba polemizować ale kiedy wspominasz,że lubujesz się
                      w prześmiewaniu, to nie w sposób odmówić przyjemności.
                      Jeżeli żądasz szczegułów, bo po ogólikach śmiać się odechciewa powiem,że ja z
                      kolei powstrzymać się nie mogę :).
                      Ja nakreśliłem temat a nawet i więcej, a Ty niczym Policja w zawiadomieniu o
                      przestępstwie żądasz więcej,nawet przyprowadzenia sprawcy na posterunek :)
                      To tylko aluzja, ale kiedy nie rozumiesz,że żużlowymi szkoleniowcami są faceci
                      i to nie rzadko po zawodówce, to przyjmij do wiadomości. A co z takim
                      przygotowaniem prezentują nie muszę tłumaczyć.
                      Ze swej strony powiem,że będąc żuzlowcem nie pojechał bym na żaden obóz
                      prowadzony przez tych z bożek łaski szkoleniowców. I wcale się nie dziwię,że
                      niektórzy zawodnicy tak postepują.
                      Mam nadzieję,że teraz zaspokoiłem Twoją ciekawość, i zwolnisz mnie z obowiązku
                      podawania: kiedy, kto i jak... Bo jeszcze się nie otrząsłem po Twoim "maglu". :)
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: Szrek Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 21:50
                        No i superancko! Nie otrząsaj się Przyjacielu bo naprawde nie ma co strząsać.
                        Masz rację z tymi "trenerami", czy też jak ich gdzieniegdzie
                        zwą "selekcjonerami"... "Selekcja" to "wybór" i musieli się niektórzy działacze
                        napocić coby wybrać takie kreatury. Rozbawił mnie ostatnio /choć jak pisałem
                        kiedyś wcale mi nie do śmiechu/ jeden ze starannie wybranych "selekcjonerów"
                        kadry mówiąc, że już w marcu powinny się pojawić powołania do kadry. Jak na
                        gościa coto ongiś w kółko zaiwaniał popisał się gość znajomością tematu. Znów
                        będzie łapanka i pomstowanie, jak którys mądrzejszy od "selekcjonerów" zawodnik
                        powie "NIE" bo nie będzie przygotowany. I znów się na niego obrażą i pozbawią
                        kolorowego wdzianka. Długo by o tym i o innych rzeczach rozprawiac, przecież o
                        paranoję w tym kraju łatwiej od jakiegoś czasu niż o cokolwiek normalnego.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: Michu Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:28
                          " I znów się na niego obrażą i pozbawią
                          kolorowego wdzianka."

Oj Szreku, teraz jest gorzej niż było, bo do korytka dorywaja się bardziej
                          zgłodniałe wilczki, co by sie nasycić więcej musza zeżreć.
                          A co do kolorowego wdzianka, to wcale tak "kolorowo" nie było jak piszesz. Bo
                          rok temu takiemu "duchownemu" z Polonii kazali wdzianko ubrać na koszt własny.
                          O dziwo, tak zrobił!
                          Więc jeżeli taki numer wypalił raz, to i dalej będą powielać :)
                          • Gość: Szrek Re: Wzorowa integracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:24
                            To o czym piszesz to zupełna u nas normalka. Daj ..... palec to wp...li całą
                            rękę. Niektórzy robią to nawet w "duecie". Ale wierzę, że kiedyś ten
                            niepohamowany apetyt będzie się musiał zakończyć jedną wielką kupą. A co po
                            niej?
                            • Gość: speed brawo Paweł Miesiąc :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:42
                              Właśnie zakończył się sparing Rzeszowa z Tarnowem :
                              207.218.233.242/~livesf/tLive/data/zuzel2.htm
                              Brawa dla pana Miesiąca !!! aż 2 punkty Na WŁASNYM ! torze. Owoce przepracowanej
                              zimy już mozna zobaczyć. Oto Nasza " gwiazda " zimowych tematów na forum
                              pokazuje , jak jest przygotowana do sezonu. Po co jechać na zgrupowanie ?!
                              Przecież trzeba było odbierać wspaniałe nagrody i chełpić się Wielkim Tytułem "
                              Sportowca Podkarpacia " . Adam Małysz to betka przy Nim :-) A spójrzmy na
                              zdobycze punktowe tzw słynnego " Zgrupowania Trzech " ...Warto było się
                              przejechać do Włoch, panie Pawle ?! Moze jestem trochę złośliwy, ale na razie
                              ten wynik coś mówi.
                              • Gość: Staloman Re: brawo Paweł Miesiąc :-))) IP: 212.160.172.* 27.03.07, 11:49
                                Zgadza się w 100%. Miesiąc jeździł żałośnie, ze startu zero, na dystansie to
                                nawet nie zero tylko minus. Cień Maćka z 2006. Za to Kuciapa jeździł jak za
                                dawnych lat, aż miło było popatrzeć jak zasuwa. Sparing sparingiem, ale rywale
                                dobrzy byli i to o czymś świaczy. Trzeba więcej nagród odbierać panie Miesiąc
                                to forma będzie jeszcze "lepsza".
                                I dodam jeszcze że mecz przy światłach wygląda kapitalnie, nie ma porównania
                                do "normalnego" meczu. Miodzio :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka