Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polski żużel bez papierosa

IP: *.starnettelecom.pl 21.02.07, 00:31
    W Bundeslidze np na Schalke się pali:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: michel213 CKM Mistrz IP: *.stb.ubr01.haye.blueyonder.co.uk 21.02.07, 00:32
        CKM Włókniarz Częstochowa Mistrz!!
        • Gość: artas Re: CKM Mistrz IP: 89.17.224.* 26.02.07, 18:50
          bystry jesteś chłopie!!!!
      • Gość: Polsko Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.07, 01:17
        Czy ja palę ?! Pani Kierowniczko ! Ja palę przez cały czas ! Na okrągło ! Nie, no nie ma, za co.
      • Gość: Zielarz Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.crowley.pl 21.02.07, 02:12
        Najlepiej, zeby nakazali palenia traw zielonych ;)

• rafas84 Re: Polski żużel bez papierosa 21.02.07, 15:56
          Heh, mogliby nakazać palić ziele zawodnikom przed startem:) Zawody dłużej by
          trwały, bo pewnie kazde 4 kółka pokonywaliby o jakie 15-20 sekund wolniej:D
          • Gość: artas Re: Polski żużel bez papierosa IP: 89.17.224.* 26.02.07, 18:52
            Nie każdy jara jak ty, a po za tym co ty wiesz o tym sporcie???!!!
            ta strona ci pomoże www.artas.xt.pl
      • tarnok1 Re: Polski żużel bez papierosa 21.02.07, 04:06
        i bardzo dobrze,
        niech zrobia sektory dla palacych i nie.
        Jednym z minusow ogladania zawodow na zywo jest to,
        ze zawsze obok bedzie siedzial ktos kto pali,
        a ja to musze wdychac to zamiast charakterystycznego
        zuzlowego zapachu.
        Popieram.
        • Gość: kmo Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.promax.media.pl 21.02.07, 06:01
          polowa kiboli szlaki pali, kto przyjdzie na mecz?
        • Gość: AgeNT Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 08:33
          bardzo doprze dodzielicc czesc zazydzona od niezazydzonej
          zazydzona spalic
          barrrdzodopze
          i zakazac koniecznie zakazac i wprowadzic
          tylko dla niepalacych
          nurfurnichtrauchner
          ordungMUSTsein
      • baltazarus To jest chore i totalniackie. 21.02.07, 08:37
        Pierwszy takie zakazy palenia wprowadził Adolf Hitler. Widać ma wiernych
        uczniów.
      • tommy_gun Polski żużel bez papierosa 21.02.07, 08:50
        O jejku, jak dobrze, już nie będę musial dziecku zasłaniać oczu kiedy pokazują
        żużlowca z ochydnym papierochem.
      • Gość: asolk Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.swietochlowice.org 21.02.07, 09:23
        zabronic sprzedawania kiełbas i pusczania bąków używania parasoli , dłubania
        słoneczniku bo zawsze znajdzie sie ktos komu bedzie cos przeszkadzało
        • Gość: pedro_spd Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:17
          Kiełbasek nie wędzą na sąsiednim krzesełku.
          Puszczanie bąków - wychowani nie puszczają w towarzystwie.
          Usunąć parasole ze stadionów - TAK; jeszcze większe TAK dla zadaszenia trybun.
          Jak dłubie słonecznik i pluje na ziemię to dać miotłę po meczu i niech sprząta.

... a palaczom we wszystkich miejscach publicznych mówimy NIE !!!

Walka (na razie powolna) z palaczami - za to kocham UE.
          • Gość: artas Re: Polski żużel bez papierosa IP: 89.17.224.* 26.02.07, 18:56
            nieliczny klub stać na zadaszenie trybun
      • svetomir Re: Polski żużel bez papierosa 21.02.07, 09:37
        Zakaz bez sensu. Dym tytoniowy i tak ginie w spalinach i swądzie opon
        • Gość: Pewex Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:56
          ja pamiętaj jak za gównairza kiedy jeszcze Krzystniak jeździł siedziałem na żużlu i zapach papierosów, paliwa, spalin, zmieszany ze sobą to zawsze był zapach stadionu, zapach meczu, podobnie jak zapach marlboro w latach prl'u do teraz miły zapach dobrego papierosa kojarzy mi się z czymś miłym takimi dobrymi czasami.
          A co do zakazów, każdy z nas jest wolny, palenie na ulicy...no cóż a może też zakaz emisjii spalin dla autobusów tirów, zakaz wydzielania dymu przez fabryki, zakaz sztucznych barwników w produktach...ehh powiarowali, niepalący zachowują się jak banda gejów co to domaga się bzdurnych praw, wiadomo są restauracje i pub'y gdzie można palić i takie gdzie nie można palić, niech każdy pali tam gdzie wolno, zakazać wszędzie to bzdura...a jak będe chciał otworzyć Pub tylko dla palących to niepalący powiedzą że ich dyskryminuje ale jak jest pub dla niepalących do żaden palący nie może powiedzieć tego samego?? Przecież otwierając pub tylko dla palących zatrudniam osoby które wiedzą o charakterze pracy, bywalcy wiedzą że tu się pali i to ich wybór czy przychodzą czy nie. Mi nie robi różnicy żeby np. wyjść sobie na dwór między jednym i drugim piwem i zapalić sobie często tak robię, ale bez przesady, to się zaczyna tyrania niepalących. A tak apropo do niepalących, wędzone dłużej jest trwałe...pomyślcie o tym ;)
          • kolabor86 Re: Polski żużel bez papierosa 21.02.07, 12:19
            a żeś popisał sobie bez ładu i składu... mi również zapach papierosów po części
            z żużlem się kojarzy. I niedobrze. Bo nawdycham się pełno tego badziewia, a
            stadion po meczu wygląda jak składowisko petów.
            Że niby palacze są pokrzywdzeni, że się im zakazuje palenia? Obecnie właśnie
            wszędzie możecie kopcić, a niepalący to muszą wdychać. Tylko gdzieniegdzie są
            wyraźne zakazy palenia. A powinno być na odwrót: wszędzie zakaz i gdzieniegdzie
            palarnie. Jak chcecie sobie sami grób kopać, to kopcie we wspólnym
            towarzystwie, a niepalącym dajcie spokój :D
            Tym bardziej, że duża część palaczy to młodzi ludzie, którzy przez wypad na
            fajkę znajomych szukają. Z daleka :D
            I mam nadzieję, że jak w Toruniu nowy stadionik pobudują, to też zrobią
            specjalne palarnie na koronie i całkowity zakaz palenia na trybunach. A jak
            ktoś stwierdzi, że nie dla niego zakazy i dalej pety będzie dookoła rzucał - 5
            dyszek :D za każdą fajkę :D i będzie spokój :D
      • Gość: x Kowalski i jego pomysły IP: 83.145.84.* 21.02.07, 09:59
        w ekstralidze to jakaś zabawa w piaskownicy dla przedszkolaków
        • Gość: x Za niedługo na stadionie zostaną tylko IP: 83.145.84.* 21.02.07, 10:07
          Kowalski, Szymański i Cieślak, czyli nasze nowe super trio u władzy żużlowej .
          Co tydzień wywiad i obowiązkowe zdjęcie w Tygodniku Żużlowym, oczywiście wywiad
          przeprowadza jedna druga super duetu z Bydzi. Jest super, dobrze, mamy pomysły
          i będzie jeszcze bardziej super. Na początku bez papieroska, radyjka zabulą po
          tysiaku za wywiadzik a trenerem kadry będzie ...no ten....ten....Nikt nie chce
          za darmochę pracować???????? TO IDZIE MŁODOŚĆ z Wielkopolski :)
      • kermitoz86 Brawo, Brawo, Brawo! Stop palaczom na stadionach! 21.02.07, 10:29
        Popieram ten zakaz w stu procentach! I także (a raczej przede wszystkim) na
        stadionach piłkarskich. Jednak oprócz samego zakazu należy się skupić nad tym,
        co zrobić, żeby był przestrzegany. Proponuje wysokie kary finansowe.

Nie może być tak, że idę na mecz ekstraklasy (czy jakiejkolwiek ligi) i duszę
        się tam, bo kilkudziesięciu prostaków ma ochotę zapalić sobie papierosa (a za
        chwilę drugiego i tak przez cały mecz). To w końcu sport jest, nie? A co to ma
        wspólnego ze sportem jak wychodzę później ze stadionu śmierdzący od faj (to
        jeszcze pół biedy) i nawdychany tej trucizny???

A rodzice z dzieckiem przyjdą na taki mecz? Żaden rozsądny rodzic nie pozwoli na
        to, żeby jego dziecko wdychało ten dym przez ponad dwie godziny.

Jak ktoś chce się truć to we własnym domu a nie przy mnie. Nie na stadionie, nie
        na ulicy, nie na przystanku, nie przed wejściem do sklepu, urzędu, uczelni,
        tylko u siebie w domu!!!

pOZ:Drawiam i zapraszam na rockowego bloga:

www.tylkorock.blox.pl
        www.tylkorock.blox.pl
        www.tylkorock.blox.pl
      • Gość: marus Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:39
        ale przecież i tak chyba żaden z zawdnikow nie pali papierosów....
      • czefan Brawo! Dość terroru palaczy ! 21.02.07, 13:49
        Palcie tylko u siebie w domu jak musicie, ale nie zmuszajcie swoim zachowaniem
        innych do wdychania dymu tytoniowego.
        Palacze precz ze stadionów, pociągów, ulic, pubów itd.
        W pełni popieram walkę z dyktaturą papierosowych narkomanów.
      • Gość: jacques Polski żużel bez papierosa IP: 213.25.23.* 21.02.07, 15:11
        w angli na meczach piłkarskich jest zakaz palenia w czasie meczu
        • Gość: przeciwpaleniu Re: Polski żużel bez papierosa IP: *.brda.net 22.02.07, 00:28
          STOP palaczom...Nie cierpie ich panoszenia sie ze swoim nalogiem. STOP palaczom
          w Pubach, Kawiarniach, Stadionach, klatkach schodowych na przystankach i
          wszedzie tam, gdzie nie zycza sobie tego nie palacy. Szczytem hamstwa, jest
          palenie w wnidzie. Zapal sobie jeden z drugim w domu, ale w windzie WARA!!!!!!!!!!!!
          • edrys Re: Polski żużel bez papierosa 23.02.07, 17:17
            Zakaz palenia dla zawodników, treneróe itp. jest może i słuszny, bo widok
            palącego sportowca jest antywychowawczy, ale ja mam pytanie: jak to będzie
            egzekwowane? Kto będzie sprawdzał czy zawodnik między biegami pali czy nie? No
            chyba nie sędzia. A może dowodem będzie tylko zapis telewizyjny. To będzie
            dyskryminacja, bo ukarani zostaną tylko zawodnicy tych drużyn, które akurat są
            przez Polsat obserwowane.

Co do palenia na stadionie to ja jestem za tym, aby zrobić sektory dla palących
            i dla niepalących. I sprawa jasna. Jak ktoś chce się truć, to poroszę bardzo -
            droga wolna. Ale ja chcę mieć wolność do niewdychania dymu papierosowego. Mam
            do tego prawo? Czy to również hitlerem zalatuje, jak ktoś wyżej napisał.
            • Gość: gość:artas Re: Polski żużel bez papierosa IP: 89.17.224.* 26.02.07, 19:12
              Hitler też mógł mieć dobry pomysł i nie dyskryminujmy go (pomysłu) tylko
              dlatego, że jego protoplastem jest Adolf.
              Ty mało wiesz o żużlu!!! Wśród osób funkcyjnych jest kierownik parku maszyn i
              on będzie trzymał pieczę nad tym
              • edrys Re: Polski żużel bez papierosa 26.02.07, 20:09
                Gość portalu: gość:artas napisał(a):

> Hitler też mógł mieć dobry pomysł i nie dyskryminujmy go (pomysłu) tylko
                > dlatego, że jego protoplastem jest Adolf.
                > Ty mało wiesz o żużlu!!! Wśród osób funkcyjnych jest kierownik parku maszyn i
                > on będzie trzymał pieczę nad tym

Tak, i kierownik parku maszyn będzie całe 2 godziny chodził po boksach i
                sprawdzał czy się nie pali? On ma inne zajęcia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka