zanetka.x 18.04.26, 08:16 Szykuje sie fajna alternatywa dla obecnych partii centrowych tj KO, Polska 2050 - czy ematka rozważy głosowanie na tą nową inicjatywę pana Morawieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:23 Nie. Morawiecki nie jest centrowy, nawet, jesli firmuje go Pola Matysiak. Odpowiedz Link Zgłoś
johana741924 Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:30 Były pisowski premier na zawsze nim zostanie, choćby w nazwie użył niezwykle pięknych określeń. Poza tym ta jego partia zbudowana jest z mchu i wiatru, nic z tego nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:36 Trudno powiedzieć. Niesiolowski byl największym betonem w ZChN a piękny Romek jest ojcem Młodzieży Wszechpolskiej i chodzą po necie dziwne ploty o jego tatuażu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:29 Ty kotek, chyba wreszcie spadłes z tego gorącego dachu, prosto na łeb stavrosa, ksawci i reszty ferajny. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:38 Mogła być Trzecia Droga. Może być Stowarzyszenie Morawieckiego. Wróci szeryf z Budapesztu. Może być ciekawie. Tylko nie mów nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
johana741924 Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:46 Wróble też ćwierkają że naczelny strateg wymyślił rolę Morawieckiego. Odegra co mu zapisano w scenariuszu w zamian za lepszą oizycję w PiS. Cel to odebranie KO centrowych wyborców, tuż przed wyborami PiS i stowarzyszenie staną się znowu jednym ciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:44 Religia zabrania mi popierać oszustów, ksawciu. Odpowiedz Link Zgłoś
inkamovinka Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 09:05 Litości… to nie jest nic nowego. Polska nie potrzebuje kolejnej starej-nowej partii, zeby móc się spierać o to, która najlepsza, tylko realnegi rozwiązania problemów, a do tego nikt się nie kwapi, NIKT! Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarszalek.duda Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 09:13 W sumie to ja raczej ostrożnie popieram powstanie tej partii, szczególnie gdyby uzyskała jakieś 4,9 procent poparcia kosztem PIS. Ale obawiam się, że z wymienionego powodu ta partia nie powstanie. Myślę, że ostatecznie Morawiecki i jego kumple dostaną nawet miejsca na listach PIS, tak im się bardziej opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś