Dodaj do ulubionych

Nowa partia centrowa

18.04.26, 08:16
Szykuje sie fajna alternatywa dla obecnych partii centrowych tj KO, Polska 2050 - czy ematka rozważy głosowanie na tą nową inicjatywę pana Morawieckiego?
Obserwuj wątek
    • yenna_m Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:23
      Nie.
      Morawiecki nie jest centrowy, nawet, jesli firmuje go Pola Matysiak.
      • johana741924 Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:30
        Były pisowski premier na zawsze nim zostanie, choćby w nazwie użył niezwykle pięknych określeń. Poza tym ta jego partia zbudowana jest z mchu i wiatru, nic z tego nie wyjdzie
        • yenna_m Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:36
          Trudno powiedzieć.
          Niesiolowski byl największym betonem w ZChN a piękny Romek jest ojcem Młodzieży Wszechpolskiej i chodzą po necie dziwne ploty o jego tatuażu.
    • iwles Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:29

Ty kotek, chyba wreszcie spadłes z tego gorącego dachu, prosto na łeb stavrosa, ksawci i reszty ferajny.
    • boggi_dan Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:38
      Mogła być Trzecia Droga. Może być Stowarzyszenie Morawieckiego. Wróci szeryf z Budapesztu. Może być ciekawie.

Tylko nie mów nikomu.
      • johana741924 Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:46
        Wróble też ćwierkają że naczelny strateg wymyślił rolę Morawieckiego. Odegra co mu zapisano w scenariuszu w zamian za lepszą oizycję w PiS. Cel to odebranie KO centrowych wyborców, tuż przed wyborami PiS i stowarzyszenie staną się znowu jednym ciałem.
    • alicia033 Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 08:44
      Religia zabrania mi popierać oszustów, ksawciu.
    • inkamovinka Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 09:05
      Litości… to nie jest nic nowego. Polska nie potrzebuje kolejnej starej-nowej partii, zeby móc się spierać o to, która najlepsza, tylko realnegi rozwiązania problemów, a do tego nikt się nie kwapi, NIKT!
    • feldmarszalek.duda Re: Nowa partia centrowa 18.04.26, 09:13
      W sumie to ja raczej ostrożnie popieram powstanie tej partii, szczególnie gdyby uzyskała jakieś 4,9 procent poparcia kosztem PIS. Ale obawiam się, że z wymienionego powodu ta partia nie powstanie.
      Myślę, że ostatecznie Morawiecki i jego kumple dostaną nawet miejsca na listach PIS, tak im się bardziej opłaca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka