Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Coś jest nie tak

25.04.03, 19:54
    Jestem prawie pewien, że na stronie piłkarzyków było napisane, że można
    typować 23 kolejkę do soboty, a tym czasem pierwszy mecz jest już dzisiaj i
    typowanie trzeba było zakończyć już dzisiaj. Zdenerwuje się jak się okarze,
    że zmiany, które planowałem przed tą kolejką a nie zdąrzyłem ich zrobić
    przyniosły by mi dużo punktów.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bejrut Re: Coś jest nie tak IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 00:09
        wyraznie pisalo "do piatku godz. 19" !! :)
      • Gość: kosze Re: Coś jest nie tak IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 00:49
        zgadza sie pisalo do piatku ale najpierw pisalo ze do soboty i on ma troche
        racji jesli nie odwiedzal pilkarzykow przez pare dni musialo sie to tak skonczyc
        ale teraz musztarda po obiedzie
      • Gość: Roberto Re: Coś jest nie tak IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 08:43
        Do czwartku był podany termin sobotni. W czwartek pojawiła się zmiana na
        stronach sportowych Gazety, a dopiero potem z opóźnieniem w Piłkarzykach.
      • piko58 Re: Coś jest nie tak 26.04.03, 13:25
        W tej zabawie jest tak, że każdy prezes sam musi czuwać nad kilkoma sprawami:
        1. termin rozpoczęcia spotkań (bywa, że w ostatniej chwili zmienia się godzina
        a nawet dzień meczu, np. wg potrzeb stacji Canal+),
        2. którzy piłkarze są kontuzjowani (portal Gazeta i Gazeta Wyborcza podają
        prawdobodobne składy, ale zdarzają się kontuzje w przeddzień meczu, czyli
        należy szukać dodatkowych informacji np. na stronach internetowych klubów),
        3. kto pauzuje za kartki (niestety, ale bywa że Gazeta niefrasobliwie podaje
        te informacje [Kuźba] i też polecam odwiedzanie stron internetowych
        poszczególnych klubów.
        Reasumując: dobry prezes SAM musi wykazać inicjatywę, a nie tylko liczyć na
        oficjalne wiadomości Gazety.
      • ambrii Re: Coś jest nie tak 26.04.03, 13:41
        Najśmieszniejsze jest to że ja często odwiedzam stronę płkarzyków. Tylko, że
        nie spoglądłem na czas do kiedy można typować, bo byłem pewien że było napisane
        do soboty 26 kwietnia i nie spodziewałem się że ten termin może się zmienić.
        Mówi się trudno przynajmniej mam nauczkę i mam nadzieję że drugi raz takiej
        wpadki nie zalicze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka