Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów

IP: *.z.pppool.de 24.02.07, 19:04
    i po co sie eksploatowac na treningach czy eliminacjach.Wszyscy niemal
    traktuja je ulgowo,a Adam jak kwestie zycia i smierci.Kiedys gdy byl
    najlepszy,nie mialo to znaczenia.Dzis,sily i energie trzeba zachowac na konkursy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MEGGIS Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.plock.mm.pl 24.02.07, 19:08
        Faktycznie,wyglądało jakby Adam był w pierwszym skoku za cięzki.
        • robertw18 2 x na 2 nogi Ammana = piękny styl 24.02.07, 19:43
          Ilu sędziów w zawodach jest Germanami?
          Pozdr.
      • morfeusz_1 Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów 24.02.07, 19:21

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
        • karmazynala Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów 24.02.07, 19:24
          No i nie musimy się martwić, że Małysz nie zdobył dziś mistrzostwa, bo ma
          mistrzostwo treningów ;)
          • Gość: filip1113 Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:42
            I po co te docinki.Małysz i tak należy do grona najleprzych skoczków.Ile skoczków ma 30 zwycięztw w pś.,a Małysz ma już 29,albo dopiero 29.
            • Gość: Ewunia 28 Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.chello.pl 24.02.07, 21:45
              Małysz ma 32 zwycięstwa w PŚ. To 3 wynik w historii, razem z Jankiem Ahonenem.
      • Gość: Gatsby Błoński arrogant IP: *.ghnet.pl 24.02.07, 19:42
        Robert Błoński: My czujemy niedosyt, a Pan?

będę niegrzeczny: co kogo obchodzi ten niedosyt? trzeba jeszcze było Małyszowi
        powiedzieć, że zawiódł swój Naród ...w ogóle to mamy takich dziennikarzy, jak
        generalnie sportowców. najpierw bezsensownie podbijają bębenek, piszą "Małysz
        skacze po złoto", a potem "czuja niedosyt"...
      • Gość: WaLker Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: 83.168.96.* 24.02.07, 19:43
        Przeczytałeś matole artykuł w Gazecie i będziesz go teraz powtarzał? A jest to akurat nieprawda, bo Małysz zawsze na luzie traktuje treningi i kwalifikacje, co widać np. po nonszalanckim lądowaniu na 2 nogi, co znacznie obniża noty.
        • Gość: dlugi Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.07, 10:23
          nie tępaku.Ty sam nie rozumiesz co oglądasz.Małysz skacze na treningach bez
          telemarku,to prawda,ale stara sie każdy skok ciagnac na maxa jeśli chodzi o
          odległośc.
      • php Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów 24.02.07, 20:06
        Panie Adamie, gratuluję DYSTANSU do samego siebie: "Jestem mistrzem treningów".
        KAPITALNE :):):):):):):)
        • mario.osh człowiek chce se polatać żeby coś tu fajnie było 24.02.07, 20:16
          ale ni, nie da się.

zawsze coś, zawsze qrwa coś.
          • Gość: kyt Re: człowiek chce se polatać żeby coś tu fajnie b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:22
            lrf adas lre
      • Gość: faahkju coraz glupsze te rozmowy z p.adamem m.. IP: *.whooshnet.com 24.02.07, 20:47
        najpierw EUFORIA w czasie treningowych skokow. Panowie dziennikarze, panowie
        trenerzy, panowie skoczkowie ; to sa serie "treningowe "i dlatego tak sie
        nazywaja....potem beznadzieja typu; "nie wiem co sie stalo bo na rozbiegu
        kowalski byl szybszy o 0.4 " "pewnie zawinil smar", "albo mi stanal" ,po prostu
        skoczyl pan gorzej od przeciwnikow panie m. Ot co....
        • Gość: x Re: coraz glupsze te rozmowy z p.adamem m.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:55
          Dziennikarze niepotrzebnie nakręcają atmosferę, tak jakby od medalu zależało
          życie. Małysz jest od wielu lat na topie. Zdobył tyle, że mało kto mu
          dorównuje. Czołówka jest w tej chwili bardzo wyrównana, poziom pierwszych 10
          skoczków jest bardzo zbliżony, a nowi wciąż się pchają na szczyt. Człowiek jest
          wielki i chwała mu za to, bo dzięki niemu łatwiej nam przeżyć zimę.
          A dziennikarze sportowi GW nie są fair. Histerycy.
        • Gość: aniasebek Re: coraz glupsze te rozmowy z p.adamem m.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:00
          krytykować to wy potraficie. a może narty na nogi i poskakac troszkę:)gratuluje
          panu adamowi. już dawno spisany na straty!? i dalej w scisłej grupie swiatowej.
          dozo
      • Gość: narciarz z Wisły Małysz: Jestem mistrzem treningów i PROPAagandy ! IP: *.promax.media.pl 24.02.07, 20:56
        Czemu on taki .... /niąmadry/? Co on za szkołę skonczył ? Kto mu dał swiadestwo
        jej ukonczenia?
        • Gość: usłuzny fred ozwała się dupa woła z wisły IP: 62.233.211.* 24.02.07, 22:39
      • Gość: cham i kordian Jakie on skonczył studia ? - hehehe IP: *.promax.media.pl 24.02.07, 20:58
        Małysz: - jestem mistrzem swiata w treningach . tp trzeba byc ogranuiczonym na
        łbie, zeby takie głupoty wygadywać/ pie....ić
        • guru133 Sądząc po tym z jakim zrozumieniem 25.02.07, 01:53
          przeczytałeś ten tekst, myślę że ty skończyłeś Wyższą Szkołę Gotowania na Niskim
          Gazie.
      • Gość: marek Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:33
        Wywalić Szaranowicza - niech najpierw skończy jakiś przyspieszony kurs języka
        polskiego , a potem weźmie się za komentowanie wydarzeń sportowych. Jest nie do
        słuchania - ja wyłączam fonię i wtedy wiem przynajmniej, co się dzieje, zamiast
        podążać za jego łamańcami myślowymi. On mówi tak, jakby adresatem był on sam.
      • Gość: kibic Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.netis.net.pl 24.02.07, 21:36
        Też tak myślę,nie trzeba pokazywać wszystkiego na treningu,od tego jest
        konkurs.A Pana Adama szanuję i podziwiam.
      • Gość: maurycy Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: 89.234.123.* 24.02.07, 23:14
        ja siem stym niezgadzam.
      • Gość: diakn to dowód, że psycholog powinien wrócić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 23:33
        To, że Adam jest już doświadczony nie jest warunkiem wystarczającym, by nastawić
        się odpowiednio psychicznie do zawodów.
        Bez pomocy fachowca to niemożliwe.
        W decydującej chwili tuż przed skokiem ktoś powinien mu powiedzieć, że jeśli ma
        zostać mistrzem to i tak zostanie zostanie i już tym nie zaprzątać sobie głowy,
        a myśleć jedynie o skoku.
        W 2001 roku Adam był mniej stylowy, gorszy technicznie ale latał daleko bo się
        nie spinał, skakał na luzie, bo mial wpajane, że nie ma wpływu na swoje medale i
        tytuły a jedynie na jakość swojego skoku.
      • Gość: d Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 01:00
        Małisz? Spepsaj Dzadu!
        • Gość: gość portalu Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:24
          Naucz sie poprawnie pisać Dziadu,nie obrażaj lepszych od siebie. Małyszowi do
          pięt nie dorastasz!!!
          • Gość: v Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:52
            ty tes Spepsaj Dzadu!
      • Gość: 4xg brawo za autoironię IP: *.162.udn.pl 25.02.07, 01:43
        ma zdrowy stosunek do siebie
      • guru133 Adam nie pękaj:) 25.02.07, 01:48
        Zrobiłeś już bardzo dużo ale wszystko jeszcze przed Tobą!
      • pancogito22 Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów 25.02.07, 03:01
        malysz jest dobry, mamy w koncu kogos na szczycie, ale to jest tylko sport,
        dzisiaj wygrywasz, jutro jestes tylko drugi lub trzeci, nic wielkiego, nie ma
        takich, ktorzy sa najlepsi caly czas.....
      • Gość: Piotr z Sapporo Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.jp.fiberbit.net 25.02.07, 04:41
        Konkurs byl swietny.Byla nas garstka kibicow ja z jedyna polska flaga,ale
        dalismy czadu.Malysz w sumie swietny,brak szczescia nic wiecej.Wszyscy go tu
        lubia.Gdyby nie obnizyli belki,wynik moglby byc inny.Dzisiaj druzynowo idziemy
        dla Malysza,bo reszta odstaje niestety. dふぇrうぇえう
      • Gość: Sprawdzilo sie... Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.dyn.iinet.net.au 25.02.07, 05:33
        Sloawa Malysza sprawdzily sie... w piatek powiedzial, ze jak pogoda bedzie taka
        sama dla wszystkich, to w koncu okaze sie kto jest najlepszym skoczkiem. No i
        okazalo sie...
      • Gość: Foxik Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: 58.165.3.* 25.02.07, 09:01
        Adas, i tak jestes najlepszy w historii !!!
        Czwarte miejsce, niby porazka, ale co ma powiedziec np. Jacobson i inni.
        Powodzenia za tydzien, na sredniej skoczni !!!
        • Gość: takitam Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.globalconnect.pl 25.02.07, 09:41
          Cobyście nie gadali i ile gadali uważam, że Adam Małysz jest jednym z
          najlepszych sportowców jaki nasza ojczyzna wydała :)
          • Gość: konarzewski Re: Małysz- jesteś zwykłym ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 10:01
            Nic nie wartym tępym wąsalem. Dachy rób chłopie, a nie się za sport bierzesz.
            • Gość: człowiek z tłumu ozwało się zazdrosne zero. IP: 62.233.211.* 25.02.07, 10:46
            • Gość: hanys Re: Małysz- jesteś zwykłym ZEREM IP: *.pools.arcor-ip.net 25.02.07, 12:36
              on skacze jak zaba do wody
            • Gość: nnat Re: Małysz- jesteś zwykłym ZEREM IP: *.chello.pl 25.02.07, 12:45
              rozumiem, że tobie "robienie dachów" swietnie wychodzi...nie zakladaj lepiej
              nart chłopie.Każdy powinien robić to w czym jest dobry.
            • Gość: rafcio Re: Małysz- jesteś zwykłym ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:15
              Zero to cie spłodziło
            • Gość: gość portalu Re: Małysz- jesteś zwykłym ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:30
              Nie ma jak to prawdziwa zazdrość.Małysz wygrywa wszyscy szczęśliwi, ale tylko
              lekko powinie mu się noga i od razu pseudokibice psy na nim wieszają.Ten tekst o
              zerze pisał zapewne jakiś "wybitny" polski sportowiec, znany na całym świecie -
              nie to co Małysz- "nikomu nieznany"
      • Gość: palant w wisły "Jestem najgłupszy ze sportowców..." - Małysz IP: *.promax.media.pl 25.02.07, 10:40
        tak weinny brzmiec słowa tego oszołoma
        • Gość: człowiek z tłumu palant spadaj do wisły. wczesniej przywiąż IP: 62.233.211.* 25.02.07, 10:47
          dużą cegłę do głowy, bo pusta będzie się utrzymywać na powierzchni.
      • Gość: Zuza Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.61.jawnet.pl 25.02.07, 13:41
        Z serca gratuluję ! Dla mnie Pan Adam to i tak najlepszy sportowiec ostatnich
        lat !Ciągle w czołówce światowej. Uprawia dyscyplinę ekstremalną! Jak ktoś nie
        wierzy niech wydrapie się na górę skoczni w Zakopanem i poruszy wyobrażnię.
      • Gość: grh Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:30
        Emeryt Małysz to specjalista od ... kontraktów reklamowych
        • Gość: Jaras Re: Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: 83.2.11.* 25.02.07, 17:20
          Występ w drużynówce super!! ale wczoraj spaprałeś pierwszy skok życzę powodzenie
          na K90 25.02.2007r
      • sybirak2 Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów 25.02.07, 14:54
        Po co brać było tego nielota, Roberta Mateję. Najgorszy skok turnieju. Wylać go na zbyty pysk. Lepiej trzeba było wziąć Murańkę, niech się chłopak uczy i nabiera wiary w siebie.
      • Gość: kiecaj Adam Małysz: Jestem mistrzem treningów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:40
        Ależ Adaś czym Tysię przejmujesz. Jesteś najlepszy i żaden Polak Cię nie
        przeskoczy i nie osiągnie tego co Ty. Adam Małysz najlepszy na świecie jest.
        Braaaaaaaaaaaaaawo, za każdy skok, za każdą walkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka