Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GAZETO! PROŚBA OD LUDU... :)

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 21:14
    nosz witom wosz!

słuchajta Austrialopitek czy jak Ci tam...
    Jesli ten cały remanencik może "przeszkodzić" w kompletowaniu składu w piątek
    i sobotę (jak np. jakis meczyk przeniosą na piątek)to byłoby super gdyby
    szanowna gazeta się postarała zrobić niespodziankę kibicom i przewidywane
    składy, kartki, kontuzje itp. zrobiła jeszcze w środę.
    i co wy lemingi na to?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: GAZETO! PROŚBA OD LUDU... :) IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 29.04.03, 19:03
        Gość portalu: pietrzyk napisał(a):

> nosz witom wosz!
        >
        > słuchajta Austrialopitek czy jak Ci tam...
        > Jesli ten cały remanencik może "przeszkodzić" w kompletowaniu składu w piątek
        > i sobotę (jak np. jakis meczyk przeniosą na piątek)to byłoby super gdyby
        > szanowna gazeta się postarała zrobić niespodziankę kibicom i przewidywane
        > składy, kartki, kontuzje itp. zrobiła jeszcze w środę.
        > i co wy lemingi na to?
        tez chcialem o to "poprosic" ale jak ktos mnie ubieg to dopisze sie do niego
        wiec zrobcie te sklady
        • Gość: meficzek Re: GAZETO! PROŚBA OD LUDU... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 20:11
          ja tez sie dolaczam do prosby. To by mi bardzo pomoglo. Pozdrawiam szanowna
          redakcje.
          • elektron77 Re: GAZETO! PROŚBA OD LUDU... :) 29.04.03, 20:57
            A może by tak panowie troszkę własnego wysiłku???
            • Gość: meficzek Re: GAZETO! PROŚBA OD LUDU... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 21:04
              eeee tam, tak jest latwiej ;)
              • bejrut4 Re: GAZETO! PROŚBA OD LUDU... :) 29.04.03, 21:34
                moze jeszcze redakcja za was transfery porobi?:) niech przewidzi kto ebdzie
                mial najwiecej pkt i juz :) zreszta zawsze mozna powiedziec ze asystowal ten a
                nie inny pilkarz;p bo ze strzeleniem gola to juz tak nasciemniac ciezej jest ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka