unleashed 28.04.03, 22:23 Ten czarny terminator jest obrzydliwy - szczęka większa i bary szersze niż Szwarceneger. Ciekawe na czym tatuś hodował te broilery, że tak urosły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: md Re: J& S Cup. Venus przyleciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.03, 22:55 przyznaj sie, boisz sie jej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: J& S Cup. Czarna małpa przyleciała IP: *.chello.pl 28.04.03, 23:34 Czarna małpa i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: J& S Cup. Czarna małpa przyleciała IP: *.one.pl / 192.168.0.* 29.04.03, 00:27 ty się sam zatrzymałeś na poziomie rozwoju małpy, niedorozwoju umysłowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszekp. Re: J& S Cup. Czarna małpa przyleciała IP: *.sympatico.ca 29.04.03, 03:40 Gość portalu: pol napisał(a): > Czarna małpa i tyle A to Polska wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: J& S Cup. Czarna małpa przyleciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 06:23 i z tym optymistycznym akcentem wkraczamy do nowej zajebistej europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmarys Re: J& S Cup. Czarna małpa przyleciała IP: *.ns.skb.pl / 192.168.1.* 29.04.03, 12:34 może i napakowana i brzydka ale co z tego? tenis to nie wybory Miss a jeśli już tak traktujesz tenis to są brzydsze (Davenport na ten przykład) i bardziej męskie (Mauresmo, ktorej dziewczyna siedzi zawsze na trybunach wiec pewnie w Wawie tez). Trochę trudniej im o kontrakty reklamowe niż tym urodziwym ale to też wynika z tego, że lubimy patrzeć na ładne kobiety bez względu na to czym się zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikita Re: J& S Cup. Czarna małpa przyleciała IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 09:10 Gość portalu: pol napisał(a): > Czarna małpa i tyle wypowiedziami na dole sie nie przejmuj bo porównujac człowieka a goryla do tej pani to wieksze podobieństwo jest do tego drugiego. czikita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldow Re: J& S Cup. Czarna małpa przyleciała IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 09:28 Podobno na tym forum istnieje jakiś moderator - czy on bierze jakieś pieniądze? Jeśli tak, to sugerowałbym przełożonym przyjrzeć się jego pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesio 64 Re: J& S Cup. Czarna małpa przyleciała IP: *.proxy.aol.com 29.04.03, 11:05 A gdzie sie podzial braciszek Serena?Ciekawe czy ktos ogladal genitalia tej podobno dziewczynki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: J& S Cup. Venus przyleciała IP: olympia:* / 192.168.24.* 29.04.03, 10:02 unleashed napisał: > Ten czarny terminator jest obrzydliwy - szczęka większa i bary > szersze niż Szwarceneger. Ciekawe na czym tatuś hodował te > broilery, że tak urosły? Wstyd mi za ciebie, "mały" polaczku...ach te komleksy, prawda? Ciekawa jestem , co TY potrafisz sobą zaprezentować? A przy okazji... zwróć uwagę nastepnym razem na pisownię nazwiska osoby, o której wspominasz w swojej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Mi też za ciebie wstyd - ale jeśli już masz zapędy 29.04.03, 15:49 moralizatorsko-profesorskie, to może podasz poprawną spolszczoną wersję nazwiska Arnolda zakompleksiony smutasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal laskowski unleashed... IP: *.acn.pl 29.04.03, 17:23 ty unleashed jestes chlopaczku strasznie zarozumialy. widuje twoje wypowiedzi na wielu postach, musisz miec chyba strasznie duzo czasu na ich wypisywanie. mysle, ze gdybys byl taki madry jak ci sie wydaje, to i czasu na glupoty mialbys mniej. zacietrzewione ataki w twoim wykonaniu, podparte przekonaniem o zasobnosci slownictwa (wyrazajacego sie uzywaniem slow uznawanych przez przecietnie inteligentnych za madre i niespotykane) i jezykow obcych, sa wg mnie zalosne i zenujace. radze ci stary skonfrontowac swoj potencjal intelektualny z potencjalem intelektualnym i kultura osobista osob na wysokim poziomie w zyciu rzeczywistym. sprawne poslugiwanie sie klawiatura i konsekwentne atakowanie Bogu ducha winnych uzytkownikow internetu to zadna sztuka. no i na koniec cos na twoim poziomie - c|h|u|j|c|i|w|d|u|p|e| panstwa, ktorzy nieopatrznie przeczytali powyzsze serdecznie przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repa Jak ja nie lubię tej maupy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 10:30 Jest tak paskudna, że paw od razu łeb wystawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega repy Re: Jak ja nie lubię tej maupy IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 29.04.03, 10:40 repa!ja Cię znam!ty masz dupę zamiast twarzy!!!pozdrówka dla kumpla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repa Re: Jak ja nie lubię tej maupy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 15:50 eee tam, pomyliłes mnie ze swoja starą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack27 Re: J& S Cup. Venus przyleciała IP: 195.124.18.* 29.04.03, 13:58 Nie jest to moze Wenus z Milo , ale swoja klase ma. Trzeba to docenic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta Re: J& S Cup. Venus przyleciała IP: 2.5.* / 10.48.230.* 29.04.03, 16:24 Gość portalu: jack27 napisał(a): > Nie jest to moze Wenus z Milo , ale swoja klase ma. Trzeba to > docenic. Co z tego, kiedy jest ohydna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: J& S Cup. Venus przyleciała IP: 194.29.167.* 29.04.03, 16:55 a czy komus musi sie podobac? przyjechala zarobic troche kasy i promowac w polsce tenis,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: J& S Cup. Venus przyleciała IP: *.acn.pl 29.04.03, 17:33 ty unleashed jestes chlopaczku strasznie zarozumialy. widuje twoje wypowiedzi na wielu postach, musisz miec chyba strasznie duzo czasu na ich wypisywanie. mysle, ze gdybys byl taki madry jak ci sie wydaje, to i czasu na glupoty mialbys mniej. zacietrzewione ataki w twoim wykonaniu, podparte przekonaniem o zasobnosci slownictwa (wyrazajacego sie uzywaniem slow uznawanych przez przecietnie inteligentnych za madre i niespotykane) i jezykow obcych, sa wg mnie zalosne i zenujace. radze ci stary skonfrontowac swoj potencjal intelektualny z potencjalem intelektualnym i kultura osobista osob na wysokim poziomie w zyciu rzeczywistym. sprawne poslugiwanie sie klawiatura i konsekwentne atakowanie Bogu ducha winnych uzytkownikow internetu to zadna sztuka. no i na koniec cos na twoim poziomie - c|h|u|j|c|i|w|d|u|p|e| panstwa, ktorzy nieopatrznie przeczytali powyzsze serdecznie przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś