Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Problem z logowaniem do piłkarzyków!!!!

04.05.03, 14:57
    Mam problem z zalogowaniem się do piłkarzyków. Mam konto na portalu gazety,
    wpisuję mój login i hasło jakie są na konto w gazecie, a on nie chce mi się
    zalogować. Jeśli ktoś wie, co to może być, to bardzo proszę o pomoc:):):)
    Obserwuj wątek
      • Gość: karptychy Re: Problem z logowaniem do piłkarzyków!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.03, 18:17
        miałem ten sam problem z kontem ale okazało sie ze ktoś zmienił mi hasło
        (zgadł) no ale redakcja mi oddała. Zaloguj sie na poczcie to poczta poda ci
        przyczyne złego logowania. Np złe hasło. wtedy bedziesz wiedział ze ci
        skradziono
        • Gość: mirekl3 Do Karptychy! IP: *.cpu-zeto.com.pl 07.05.03, 08:14
          Zdaje się ,że mam podobny problem. wczoraj logowałem sie jeszcze bez problemu.
          ostatni raz ok. 16. dzisiaj rano przy logowaniu pisze ,że hasło jest
          nieprawidłowe. zgłupiałem . możesz mi napisać jak wywalczyłeś z redakcją z
          powrotem hasło ????
      • kuti_master Re: Problem z logowaniem do piłkarzyków!!!! 07.05.03, 14:05
        Jednymi słowy grasuje tu jakiś szmaciarz co kradnie ludziom konta, niech
        redakcja idąc tropem ip zlikwiduje delikwenta!
        • Gość: karptychy Re: Problem z logowaniem do piłkarzyków!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 14:14
          wiec z mojej strony wyglądało to tak. Załozyłem nowy wątek w którym dokładnie
          opisałem swój problem redakcja raczyła go przeczytac i zadziałała bardzo szybko
          kaząc mi wysłac swój numer telefonu na maila redakcji redakcja_adam@gazeta.pl
          po tym redaktor zadzwonił do mnie sprawdził moje dane i konta i okazało sie ze
          ktoś z zupełnie innego adresu ip zmienił mi hasło i tylko dzieki temu ze odrazu
          po kradziezy załozyłem nowe konto ozdyskałem stare moje konto brzmi
          karptychy@gazeta.pl po zajsciu załozyłem karptychybu@gazeta.pl i tylko
          dzieki temu odzyskałem bo złodziej zmienił moje dane na swoje lub fikcyjne i
          redakcja miałą wątpliwości czy to aby ja jestem posiadaczem owego konta. Udało
          sie odzyskałem konto i radze jak najszybciej postapic tak jak ja byc moze to
          pomoze.

PS kuti masz racje ale chyba redakcja nie ma zamiaru dyskwalifikowac ludzi bo
          oni tylko czekają az ktośzałozy u nich konto. Materializm dał góre w tym
          przypadku :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwiązaniu sprawy
          • mirekl4 dzięki 07.05.03, 15:27
            dzięki za podpowiedź. zrobiłem jak napisałeś i czekam ...
      • Gość: mirekl Re: Problem z logowaniem do piłkarzyków!!!! IP: *.cpu-zeto.com.pl 08.05.03, 07:31
        Czy naprawdę trzeba głośno krzyczeć na Forum by redakcja zainteresowała się
        problemem kradzieży konta ??? Zrobiłem jak mi radził Karptychy i cisza. zero
        reakcji. Wysłalem już mnóstwo maili bez odpowiedzi. zaczynam oswajać się z
        sytuacją ,że moja gra w Piłkarzyki dobiega końca...
      • mirekl3 Re: Problem z logowaniem do piłkarzyków!!!! 08.05.03, 11:09
        Jestem z powrotem. Dostałem nowe hasło od redakcji. Bardzo dziękuję !!!
        • Gość: karptychy Re: Problem z logowaniem do piłkarzyków!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 12:23
          hehehe i wszystko załatwione witaj w świecie żywych :))) powidzenia w Nastepnej
          kolejce :) Pozdrówki i szacunek dla redakcji :)
          • mirekl3 Re: Problem z logowaniem do piłkarzyków!!!! 08.05.03, 12:54
            Dzięki bardzo ! tylu maili nie wysłałem w ciągu jednego dnia chyba nigdy. ale
            w końcu wróciłem . w drużynie spokój i bez szkód. to cieszy . pozdrawiam
            jeszcze raz i dzięki za pomoc!
            ps. hasło mam teraz baaardzo długie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka