Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

15.03.07, 17:56
    witam Was forumowicze!!!!!!!!!!
    mam do Was pytanie, jestem z Wawy i chciał bym zapisać się na ciekawą a
    zarazem skuteczną sztukę walki.
    Czy ktoś z was uczęszcza gdzieś do klubu i ile czasu ćwiczy???????
    a może macie jakieś ciekawe stronki aby zobaczyć poczytać o danym klubie.
    prosze o pomoc!!
    Obserwuj wątek
      • kadilak8 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 15.03.07, 20:54
        witam
        A czy kiedyś chodziłeś na jakieś sztuki walki coś ćwiczyłeś?? bo to jest
        ważne!!!
        a czy ćwiczyłeś na siłowni?????????
        • tygrys47 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 15.03.07, 22:42
          Tak chodziłem na siłowniem dwa lata, ale to było z rok temu jak zakończyłem!!
          także siła to jest ale chodzi mi o ruchliwość i tak jak pisałem czegoś się
          nauczyć.
          • kadilak8 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 15.03.07, 23:08
            nauczyć to wszędzie się czegoś nauczysz to zależy czego oczekujesz?????!!!!!!!!
            • szarak111 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 16.03.07, 18:04
              Dokładnie, zależy czego oczekujesz i od tej nauki.
              Ja szukając dla siebie szkoły walki aikido, sugerowałem się kto tak napradę
              będzie mnie uczył i jak do tego będzie się przykładał.
              Ja ćwiczę już cztery lata, i jestem ze swojego trenera bardzo zadowolony.
              • kadilak8 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 16.03.07, 22:28
                a to gdzie się uczęszczasz na treningi "szarak111"?????
                i jak idzie nauka????
                • szarak111 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 17.03.07, 13:37
                  Wiesz co, a skąd jesteś? bo ja z Wawy i tu jest kilka szkół z Aikido.
                  ja osobiście chcąc zapisać się do szkoły walki to chodziłem i pytałem znajomych
                  co ćwiczą!!
                  ale po dwóch miesiącach wybrałem szkołe MArcina Velinov'a Aikido IQ
                  poczytaj sobie o nich www.aikido-iq.com
                  ja każdemu mogę ją polecić!!!!
                  • tygrys47 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.03.07, 13:11
                    Ja jestem z Warszawy, ja chciał bym chodzić po dwa razy w tygodniu, bo częściej
                    nie dam rady.!
                    ale jak by nie było problemu to możemy się umówić i razem byśmy poszli tam,
                    zawsze inaczej jak jest ktoś kogo znają!!!!!!!!!!!!!!
                    • szarak111 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.03.07, 23:21
                      Nie ma problemu tylko napisz kiedy chcesz iść to się umówimy.
                      • geduin Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.07, 12:21
                        Oooo widzę że weszliście na ciekawy temat, a przynajmniej który mnie interesuje.
                        ja juz ćwiczę w szkole Aikido IQ u Marcina Velinova, jest to szkoła z
                        największą renomą w warszawie, podaje link trochę historii o niej.
                        www.aikido-iq.com/?section=historia
                        jezlei jakieś pytania proszę pytać!!!!!!!!!
                        • tygrys47 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.07, 22:23
                          O porsze nawet ktoś się znalazl kto tam trenuję!!!!!!!!!!!
                          i jak efekty duże??????????
                          • geduin Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.07, 10:52
                            Efekty to nie siłownia żeby widzeć efekty po treningu poprostu się rozciągasz,
                            uczysz chwytów, koncentracji, opanowania, no i oczywiście ciosów.
                            Cwicząc sam po sobie widzisz czy coś potrafisz, jak się na początku
                            zachowywałeś w tarkcie nauki a jak teraz podchodzisz bardziej z zaangazwoaniem
                            i jakimś już doświadczeniem.
                            • gugulec1 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.07, 11:41
                              Masz racje ja ćwiczyłem u Velinova w aikido-iq rok czasu i jestem bardzo
                              zadowolony szkoda że mi w tym przeszkodziła kariera zawodowa!! co bardzo żałuję.
                              • tygrys47 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.07, 11:54
                                No to co za problem powrócić??????????????
                                • szarak111 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.07, 11:30
                                  tak się tylko wydaje, że jest łatwo powrócić, ale jeżeli praca, nie pozwala to
                                  niestety.
                                  • tygrys47 Re: duży dylemat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.07, 19:22
                                    a to chyba że tak, jeżeli praca przeszkadza, nie pozwala to masz rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka