a_s_i_m_o 11.08.05, 17:06 Jak czytam wiadomosci z WB to mi od razu serce do gardla podchodzi. Mam nadzieje, ze i tym razem sluzby zdazyly - jak juz setki razy przed tem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blele Heathrow: odprawy pasażerów wstrzymane 11.08.05, 17:10 SZANOWNA GAZETO! jak mozna podawac taka informacje nie dodajac ze odprawy sa wstrzymane z powodu STRAJKU PRACOWNIKOW CATERINGU!!! w dobie atakow terrorystycznych tylko sie wzbudza dezorientacje i niepotrzebna panike takimi NEWSAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
blele Re: Heathrow: odprawy pasażerów wstrzymane 11.08.05, 17:11 Asimo - to z powodu strajku pracownikow oblugi..co za dezinformaja gazetowa! a ludziom serca do gardla podchodza Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.zurawski Re: Heathrow: odprawy pasażerów wstrzymane 11.08.05, 17:12 BBC podało jedynie że są wstrzymane loty British Airways . Jest to wynikiem nieoficjalnego strajku pracowników cateringu i poparcia ich przez obsługę naiemną. Wiec bez paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.zurawski Re: Heathrow: odprawy pasażerów wstrzymane 11.08.05, 17:14 I prez to cholerne logowanie sie spóźniłem :P. Odpowiedz Link Zgłoś