Gość: czarek IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:16 Urusi na MS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Al Bundy Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 22:28 Szkoda mi kangurów, będa tak odpadać co 4 lata, chyba żeby FIFA coś zmieniła. Zyczę im tego, bo jest tam paru naprawdę niezłych graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.chello.pl 25.11.01, 22:36 Mi też jest szkoda Australii, Urugwaj miał dziś dużo szczęścia i niezasłużył na tak wysoką wygraną. Alvaro Recoba to 50% wartości Urugwaju, gdyby nie on na WC grałaby Australia. Recoba ma jeszcze większą wartość w swojej reprezentacji niż dla nas Olisadebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:59 Tez mi ich szkoda, ale to co wyprawial Viduka... praktycznie do pustej bramki strzelal gdzies w gore, jakis slaby dzien mial, w Leed's takich okazji nie marnuje! Odpowiedz Link Zgłoś
morel Re: Urugwaj - Australia 3:0 26.11.01, 00:26 nie ma co żałować Australii. oni mają swoje sporty, piłka nożna pewnie nie za wiele ich obchodzi (a może się mylę?). w Urugwaju za to futbol jest numerem jeden i dlatego mieli taką radochę dziś po meczu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexy's Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 09:26 Wcale mi nie zal Australii. Urugwaj to historia futbolu. Udowodnili ze Comnebol to dalej bardzo mocna strefa i nie ma sensu oddawac ich miejsca przecietnym Australijczykom. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.*.*.* 26.11.01, 12:09 Gość portalu: M napisał(a): > Mi też jest szkoda Australii, Urugwaj miał dziś dużo szczęścia i niezasłużył na > > tak wysoką wygraną. Alvaro Recoba to 50% wartości Urugwaju, gdyby nie on na WC > grałaby Australia. Recoba ma jeszcze większą wartość w swojej reprezentacji niż > > dla nas Olisadebe. Obrażasz Recobę. Sedebe zajmuję się tylko czasami upychaniem pilki do brami w reprezentacji, a Recoba robi cała grę. Strzela wolne,rogi, podaje, biega, jest bardzo często przy piłce. Zresztą gdzie gra jeden a gdzie drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorland Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 26.11.01, 09:38 Wygrali lepsi, także dobrze, że Urusi jadą na mistrzostwa, kto wie może z nimi będziemy grać? Chyba nie będą losowani z tego samego koszyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.de.deuba.com 26.11.01, 09:45 Zdaje sie, ze beda losowani wlasnie z tego samego koszyka co my (jesli sie myle to prosze mnie poprawic). Bardzo ciesze sie, ze Urugwaj bedzie na MS. Australia okazala sie o klase gorszym zespolem. Jestem zwolennikiem tego, aby Oceania miala jedno stale miejsce na MS, ale w przypadku konfrontacji z taka druzyna jak Urugwaj zawsze kibicowac bede tym, ktorzy futbol po prostu szczerze kochaja. W barazach Australia powinna grac z ktoras z druzyn azjatyckich a nie z Ameryki Pld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorland Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 26.11.01, 10:00 Gość portalu: asd napisał(a): Jestem zwolennikiem tego, aby Oceania miala jedno stale miejsce na MS, ale w > przypadku konfrontacji z taka druzyna jak Urugwaj zawsze kibicowac bede tym, kt > orzy futbol po prostu > szczerze kochaja. W barazach Australia powinna grac z ktoras z druzyn azjatycki > ch a nie z Ameryki Pld. Ale dzięki temu z Ameryki Południowej zagra 5 zespołów. Gdyby zaś to miejsce przydzielić pomiędzy baraże Oceania-Azja na mistrzostwa pojechałyby kangury albo jakiś Kuwejt, czy Bahrajn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 16:50 Jednak zal mi Australijczykow, byli naprawde bardzo blisko finalow, spieprzyli jednak mecz niemilosiernie, w takim meczu okazje trzeba wykorzystac i nie bawic sie pod polem karnym w kotka i myszke. Urugwaj natomiast pokazal sie jako zespol dobrze poukladany, grajacy madrze taktycznie, no i ta ich technika - cudo. Australijczykom potrzebni sa mocniejsi sparingpartnerzy i czestsze mecze, bo wygrywanie eliminacji grupowej to oni maja zapewnione, ale co to za rywale, ktorzy dostaja baty 42:0 ( chyba cos tak, albo moze wiecej ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś