Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Urugwaj - Australia 3:0

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:16
    Urusi na MS!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Al Bundy Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.01, 22:28
        Szkoda mi kangurów, będa tak odpadać co 4 lata, chyba żeby FIFA coś zmieniła.
        Zyczę im tego, bo jest tam paru naprawdę niezłych graczy.
      • Gość: M Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.chello.pl 25.11.01, 22:36
        Mi też jest szkoda Australii, Urugwaj miał dziś dużo szczęścia i niezasłużył na
        tak wysoką wygraną. Alvaro Recoba to 50% wartości Urugwaju, gdyby nie on na WC
        grałaby Australia. Recoba ma jeszcze większą wartość w swojej reprezentacji niż
        dla nas Olisadebe.
        • Gość: czarek Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:59
          Tez mi ich szkoda, ale to co wyprawial Viduka... praktycznie do pustej bramki
          strzelal gdzies w gore, jakis slaby dzien mial, w Leed's takich okazji nie
          marnuje!
          • morel Re: Urugwaj - Australia 3:0 26.11.01, 00:26
            nie ma co żałować Australii. oni mają swoje sporty, piłka nożna pewnie nie za
            wiele ich obchodzi (a może się mylę?). w Urugwaju za to futbol jest numerem
            jeden i dlatego mieli taką radochę dziś po meczu.
            pzdr.
            • Gość: Dexy's Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 09:26
              Wcale mi nie zal Australii. Urugwaj to historia futbolu. Udowodnili ze Comnebol
              to dalej bardzo mocna strefa i nie ma sensu oddawac ich miejsca przecietnym
              Australijczykom.
              pozdr.
        • Gość: PC Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.*.*.* 26.11.01, 12:09
          Gość portalu: M napisał(a):

> Mi też jest szkoda Australii, Urugwaj miał dziś dużo szczęścia i niezasłużył na
          >
          > tak wysoką wygraną. Alvaro Recoba to 50% wartości Urugwaju, gdyby nie on na WC
          > grałaby Australia. Recoba ma jeszcze większą wartość w swojej reprezentacji niż
          >
          > dla nas Olisadebe.

Obrażasz Recobę. Sedebe zajmuję się tylko czasami upychaniem pilki do brami w
          reprezentacji, a Recoba robi cała grę. Strzela wolne,rogi, podaje, biega, jest
          bardzo często przy piłce. Zresztą gdzie gra jeden a gdzie drugi.

• lhp Re: Urugwaj - Australia 3:0 26.11.01, 09:27
        Brawo Urugwaj!!!!!

Pzdr
        • Gość: Jorland Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 26.11.01, 09:38
          Wygrali lepsi, także dobrze, że Urusi jadą na mistrzostwa, kto wie może z nimi
          będziemy grać? Chyba nie będą losowani z tego samego koszyka?
          • Gość: asd Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.de.deuba.com 26.11.01, 09:45
            Zdaje sie, ze beda losowani wlasnie z tego samego koszyka co my (jesli sie myle to prosze mnie
            poprawic). Bardzo ciesze sie, ze Urugwaj bedzie na MS. Australia okazala sie o klase gorszym
            zespolem. Jestem zwolennikiem tego, aby Oceania miala jedno stale miejsce na MS, ale w
            przypadku konfrontacji z taka druzyna jak Urugwaj zawsze kibicowac bede tym, ktorzy futbol po prostu
            szczerze kochaja. W barazach Australia powinna grac z ktoras z druzyn azjatyckich a nie z Ameryki Pld.
            • Gość: Jorland Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 26.11.01, 10:00
              Gość portalu: asd napisał(a):

Jestem zwolennikiem tego, aby Oceania miala jedno stale miejsce na MS, ale w
              > przypadku konfrontacji z taka druzyna jak Urugwaj zawsze kibicowac bede tym, kt
              > orzy futbol po prostu
              > szczerze kochaja. W barazach Australia powinna grac z ktoras z druzyn azjatycki
              > ch a nie z Ameryki Pld.

Ale dzięki temu z Ameryki Południowej zagra 5 zespołów. Gdyby zaś to miejsce
              przydzielić pomiędzy baraże Oceania-Azja na mistrzostwa pojechałyby kangury albo
              jakiś Kuwejt, czy Bahrajn.
              • Gość: czarek Re: Urugwaj - Australia 3:0 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 16:50
                Jednak zal mi Australijczykow, byli naprawde bardzo blisko finalow, spieprzyli
                jednak mecz niemilosiernie, w takim meczu okazje trzeba wykorzystac i nie bawic
                sie pod polem karnym w kotka i myszke. Urugwaj natomiast pokazal sie jako
                zespol dobrze poukladany, grajacy madrze taktycznie, no i ta ich technika -
                cudo. Australijczykom potrzebni sa mocniejsi sparingpartnerzy i czestsze mecze,
                bo wygrywanie eliminacji grupowej to oni maja zapewnione, ale co to za rywale,
                ktorzy dostaja baty 42:0 ( chyba cos tak, albo moze wiecej )

Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka