Gość: Horn IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.07, 15:10 Robert naprawde swietnie, zauwazcie, ze dzisiaj byl przed Mc Larenami !, natomiast jutro zamiast tego obliczalnego nudziarza Heidfeltda powinni wystawic do wyscigow mlodego Vettela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Horn Robert niezawodny IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.07, 15:11 Robert naprawde swietnie, zauwazcie, ze dzisiaj byl przed Mc Larenami !, natomiast jutro zamiast tego obliczalnego nudziarza Heidfeltda powinni wystawic do wyscigow mlodego Vettela. Pozdrawiam Horn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicInd Robercik tak trzymaj IP: 58.68.114.* 28.03.07, 15:36 Jestem pewien, ze podczas najblizszeg GP Malezji Robert pojedzie swietny wyscig. Awarie sa czescia tego widowiska i nie mozna winic Roberta. Dla mnie od strony sportowej Robert zaczal sezon wysmienicie. Jechal rewelacyjnie do momentu awarii. Bynajmniej ja jako Polak jestem dumny z naszego rodaka. Bravo Odpowiedz Link Zgłoś
vojtec1979 Ice man jest niesamowity 28.03.07, 18:17 Kimi jest niesamowity pewnie, ze samochód itd. ale i tak stawiam na taką 10 Masa, Alonso, Raikkonen, Hamilton, Button, Kubica, Heidfeld, Barrichello, Truli, Webber. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Raikkonen najszybszy, piąty czas Kubicy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.03.07, 22:28 Widać że się nie znacie na F1 nikt na testach nie jedzie na maks bolidu. Czasy w kwalifikacjach przed wyścigiem będą przynajmniej o 1 sekunde lepsze. Kompletnie nie ma znaczenia jaki kto ma tutaj czas. Liczy się to co się Testuje. Odpowiedz Link Zgłoś