Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Mavericka?

IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 19:22
    Mam pytanko do ciebie bo w twojej liście wartości drużyn są wyniki po wyżej
    30 mln. moja drużyna "wygramy" prezes "coria" ma obecnie ponad 37 mln
    wartości i zastanawiam się czemu mnie nie ma na tej liście. Ale jeżeli
    sporządzasz ją wedeług jakiś kryteriów to proszę cię żebyś mi podał moją
    pozycję w orginalnym rankingu. Jeżeli nie sprawi ci to kłopotu. Dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: coria Re: Do Mavericka? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 00:10
        Gość portalu: Coria napisał(a):

> Mam pytanko do ciebie bo w twojej liście wartości drużyn są wyniki po wyżej
        > 30 mln. moja drużyna "wygramy" prezes "coria" ma obecnie ponad 37 mln
        > wartości i zastanawiam się czemu mnie nie ma na tej liście. Ale jeżeli
        > sporządzasz ją wedeług jakiś kryteriów to proszę cię żebyś mi podał moją
        > pozycję w orginalnym rankingu. Jeżeli nie sprawi ci to kłopotu. Dzięki
      • Gość: Maverick Re: Do Mavericka? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 10:56
        Juz odpowiadam:
        WSZYSTKIE OSOBY ZNAJDUJACE SIE NA TEJ LISCIE SIE NA NIA NAJPIERW WPISALY!
        Jezeli chcesz na niej byc, to zapraszam do wpisania sie (podaj prezesa, nazwe
        druzyny i sume laczna), aczkolwiek rozwazam wstrzymanie mojej dzialalnosci z
        powodu na nikle zainteresowanie :-(.
        Pozdrawiam
      • Gość: Maverick Re: Do Mavericka? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 10:57
        A, moge Cie wpiasac, aczkolwiek lepiej podaj dokladna sume.
        Pozdrawiam
        • Gość: coria Re: Do Mavericka? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 14:59
          Dokładnie to mam 38,3mln zł i dzięki za odpowiedź a nazwa drużyny to Wygramy a
          prezes Coria.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka