Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin

IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 00:10
    Lech był o klasę lepszy!!! A to co odpier**lała cała trójka
    sędziowska przez całe spotkanie woła o pomstę do nieba. Je**ć
    PZPN, specjalnie wjebali na ten mecz takich pojebów. Sorki za
    słowa ale tak mnie wku*wili że można się porzygać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mysio Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.icpnet.pl 17.05.03, 00:35
        Nie trójka, ale dwójka, bo łysy liniowy był w porządku. A bramki
        to trzeba strzelać, a nie "piłka skakała" - jest okrągła to
        skacze. Dla mnie Madej najlepszy, potem Reiss, Jacek i Poledica,
        potem długo nic i reszta z tyrajskim na końcu.
        • Gość: ja Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 01:11
          Czy zawsze nasze mecze muszą sędzować chuje z Mazowieckiego???
      • Gość: Michal Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 02:26
        Szkoda punktow, dzieki nieudolnosci sedziow. Nie tylko w ostatniej sytuacji meczu ale wczesniej. Podobnie bylo we Wronkach. HORROR sedziowski. Ale pomyslalem sobie pod koniec meczu - A CO TAM. Wazne ze byly emocje. Mamy taka wspaniala tradycje w Poznaniu. Czy w pierwszej lidze czy w drugiej od lat dopingujemy LECHA. I chociaz zmienili sie sponsorzy, piłkarze - to wciaz to nasz KOLEJORZ. I nic to nie zmieni - glupi sedziowie, bezsensowna liga, czy tez kluby z 10-tysiecznych miasteczek (chociaz Grodzisk jest mi akurat bliski). Liczy sie klimat. I pomyslalem sobie czy przychodzimy tu tylko dla wynikow. Bo czasami mysle ze dla spotkan ze znajomymi, dreszczyku emocji, czy tez paru dobrych zagran pilkarzy. Nigdzie nie ma takich meczy w Polsce. Nigdzie tez nie czulem sie tak dobrze jak w Poznaniu na LECHU. VIVA LECH, VIVA KOLEJORZ
      • Gość: mare Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 09:59
        Zgadzam się z kolegą. Tłumaczenia Doliny, że piłka skakała są
        żenujące. Powinien dużo wcześniej ją uderzyć, bo miał na
        lepszej, lewej nodze. A po zwodzie miał ją na gorszej prawej,
        więc musiał mieć problemy z trafieniem w piłkę.
      • Gość: DIK Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 10:03
        Lech zagrał dobry mecz. Takie sytuacje jak mieli Gajtek i
        Goliński musza wpadać. W Lubinie Ślusarski partoli kontra i gol,
        tu następni. Można to przypłacić zawałem. Wielkie brawa dla
        Lukasza Madeja to najlepszy gracz Lecha.Kaliszan najsłabszy co
        chwile kotły po jego zagraniach.Czarne chmury nadciągneły dziwi
        tylko samozadowolenie działaczy.
      • Gość: R Nie bylo by tematu gdbyby Goliński nie byl ciota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 11:39
        i wykorzystal 2 200% okazje do zdobycia gola.Ja pierdole co ja
        mowie ta druga 1000% i wystarczylo zeby wyciagnal swoja flinte
        (Penisa) i wepchnal to do bramki.To co zrobil zakrawa o pomste
        do nieba.Niech pogra sobie z braciszkiem Mirkiem w rezerwach i
        prosze ktontrakt mu obciac o 99% bo na tyle zasluguje!!!!
        Co do reszty pilkarzy :

Tyrajski -chlopcze Bundesliga i reprezentacja Polski ci sie
        marzy dobrze ze marzenia nie karaja bo juz bys odsiadywal we
        Wronkach dorzywoscie.Popracuj nad soba!!

Kryger - Bardzo poprawny wystep ,chodz 3 brameczki obciazaja
        jego konto

Bosacki - j.w

Kaliszan - Wydaje mi sie ze duzymy bledem bylo wysylanie Mowilka
        do Polonii a sprowadzanie tutaj tego drewniaka nie umiejacego
        powstrzymac nerwow na wodzy.Wystep bardzo mierny a bym
        powiedzial ze nalezy mu sie ocena ndst.

Poledica- Kolejny drewniak i wynalazek zarazem Panika .Szkoda
        slow.Facet tylko ladnie zbiera karteczki i zero pozytku z niego.

Madej - Nie dziwie sie ze jest ulubienicem kibicow.Haruje za 3
        podaje strzela,ale co ma poczac jak ma nieudolnych kibicow!!!
        Ocena bdb.

Jacek - gneralnie ocena jak u Madeja z malym zastrzeniem co do
        zawalonej jednej z bramek,ale warto z nim przedluzyc kontrakt!!!

Reiss - bylem na meczu i jestem cholernie obiektywny.sadze ze te
        wysokie noty to troszke na wysrostale nie powiem Reksio harowal
        jak wol chodz do 30 minuty po prostu spacerowal.Ogolna ocena
        bdb -

Kaczorowski - Nie ten kaczorowski ktorego pamietam.jak tak dalej
        pojdzie pan majchrzak bedzie musial zrezygnowac z jego uslug.Po
        prostu gdzies sobie tam spacerowal wzdluz lini.Gneralnie nic z
        tego nie wynikalo.

Gajtkowski - To bardzo ciezki temat oceniac tego chlopaka,stara
        sie ale jakos mu nie wychodzi gdyby wykorzystal ta sytuacje z
        koncowki meczu i trafil do siatki na 3:2 zapewne bylo by po
        meczu i caly Poznan nosil by go na rekach a tak caly czas bedzie
        pozostawal nie spelnionym zagubionym napastnikiem.Napsatnikow
        rozlicza sie po strzelonych bramkach a tyh Gajtkowi jakos nie
        przybywa.Mijmy nadzieje ze krzysiu sie obudzi i zacznie strzelac
        bramki jak to robil w gks bo chyba nie zapomnial jak sie to
        robi!!

klatt - Rezerwy chlopcze rezerwy i to bardzo glebokie!!!!Jeszcze
        duzo nauki przed toba!!!!

Golinski - "Moj faworyt" jak juz wczesniej go opisalem ,szkoda
        slow ,brak slow.Dla mnie Jest on antytalnt pilkarski i powinien
        sobie podarowac kopanie pilki bynajmniej nie w Lechu i nie I
        ligowym (Proponuje mu Odlew Poznan bez urazy dla tego klubu) tam
        by sie nadawal w sam raz).Gdbym byl prezesem Z miejsca bym go
        wypierdolil z klubu i to z wielkim hukiem!!!!mam nadzieje ze
        historia sie nie powtorzy i nie spadniemy znow przez Glinskiego -
        kilka sezonow wczesniej strzelil nam "pieknego swojaka z Legia "
        a teraz mogl chyba strzelic swoja najwazniejsza bramke w zyciu i
        zmazac plame z tego spadku,a on co zrobil zamiast zapytac sie
        Liberdy w ktory rog chcesz i nawet gdby wyciagnal fiuta i nim
        strzeil by to wpadlo a on nie spartaczyl to tak nie milosernie
        ze az sie plakac chcialo i z tego wyjechala piekna kontra na 3:2
        dla Groclinu!!!Golinski moja rada przestan "dymac" panienki
        bujac sie ta swoja bmw i wzial sie porzadanie za treningi.

na koniec puenta:Groclin pokazal lechowi jak ma grac :Gowno gral
        i strzelil 3 bramki ,3 strzaly ,3 bramki.Tak na marginesie z
        taka gra groclinu to szczerze im wspolczuje grania w
        pucharach.przyjedzie druzyna z luxemburga i dostana 5:0.
      • Gość: Yeah Wielki mecz, ale 3 wielkie nieporozumienia. IP: *.icpnet.pl 17.05.03, 11:45

Bylem na meczu i musz powiedziec ze bylo to najlepsze widowisko w tym sezonie
        jakie widzialem na bulgarskiej. Lech gral szybko i zdecydowanie, mieli sytuacji
        od liku ale... Pierwsze nieporozumienie meczu to kbice z crakowi. Pokazali
        swoim zachowaniem ze kibice w krakowie sa wszyscy tacy sami bez wzgledu na
        klub, ci ludzie zatrzymali sie 20 lat temu jesli chodzi o kibicowanie, jak nie
        siekiery i noze to przywiezli do Poznania czarna flage "Jude Gang". Po co? Mamy
        najlepsza oprawe i organizacje meczów a ci robia wstyd przywozac jakas flage
        wogole niezwiazana z tym widowiskiem. Ochrona musiala ja zdjac i a krakusy
        chcialy ja odebrac i sie zaczelo, cala Polska widziala jak kilku dupków z
        krakowa robi burdel na naszym stadionie. Jak chcecie se robic zadymy to sie
        umawiajcie na ustawki np. o 12 godz w srode gdzies w polu a nie na meczu. Lech
        sie musi powaznie zastanowic nad tym sojuszem bo cracowia po tym co pokazala to
        są buraki nie z tej ziemi. Druga rzecz jaka zepsula mi humor to mazowiecki
        sedzia. Niektore przerwy w grze to bylo totalne nieporozumienie, i estem
        przekonany ze sedzia nie byl "kupiony". On po prostu prezentowal poziom
        sedziowania gdzies tak z 4 ligi i to jest smutne ze w polsce sedziuja tacy co
        maja plecy w Okregu a nie tacy co maja talent sedziowaki :( Trzecia rzecza jest
        golinski. Powoli wydaje mi sie ze ten chlopak wchodzi i gra tylko dlatego ze
        jego tata jest dzialaczem w lechu i jest zwiazany z klubem juz bardzo dlugo.
        czyzby trenerowi nie wypadalo go nie wypuszczac na boisko??? Odpowiadam - NIE ,
        NIE WYPADA GO WPUSZCZAC NAWET NA 3 MIN. Mamy czereszewskiego i klatta. dlaczego
        ich panik nie wpuszcza, przecie napewno nie zagraja slabiej od golin, bo sie
        poprostu slabiej nie da grac. Golina nie strzelil z 4 metrow do pustej 7
        metrowej bramki. Malo tego - poszla kontra i rasiak osmieszyl tyrajskiego,
        zrobilo sie 3:2 i trzeba bylo isc do knajpy na jakies piwo bo na trzezwo sie
        nie da wytlumaczyc postawy goliny. Ogolnie meczyk zajebisty byl do 90 minuty a
        potem sie zrobila nagle kicha.
        • Gość: Fans Re: Wielki mecz, ale 3 wielkie nieporozumienia. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 12:01
          Yeah ty szczurze milcz na temat CRACOVI bo to nie jest twoja
          sprawa i twoja opinia nikogo nie interesuje. Craxa jest zawsze
          mile widziana w Poznaniu tak samo jak Areczka. Tak na marginesie
          to dni tej pseudo ochrony są policzone.
          • Gość: yeah Re: Wielki mecz, ale 3 wielkie nieporozumienia. IP: *.icpnet.pl 17.05.03, 12:10
            To jest moja sprawa bo chodze na mecze od 15 lat. Cracowia byla zawszye mile
            widziana podobniejak arka ale jesli cracowia bedzie robila taki wstyd to ne
            bedzie juz mile widziana przez wiekszosc kibico niestety. Rozumiem ze mogli by
            powiesic flage swoego klubu albo jakas choc troche zwiazana z meczem, ale nie
            jakies hasla rasistowski, teraz na wszystkich stadionach swiata jest prowadzona
            akcja przeciwko takim symolon a oni narazaja w ten sbosob kulb na potezne kary
            finansowe za taka flage , a ja place za karnet nie po to zeby moje pieniadze
            szly na kary fo pzpnu tylko na stadion, nowych zawodników itd. Jak chca se
            takie flagi wywieszac tyo niech to robia u siebie na 3 lidze a nie w Poznaniu.
            Lech gral i atakowal zajebiscie za do tego momentu co sie lali z ochrona
            kibole, a potem sedzia przerwal mecz i lech "wypadl" z rytmu i stracil odrazu
            bramke, tak kurwa, nie mozemy robic.
            • Gość: LC Re: Wielki mecz, ale 3 wielkie nieporozumienia. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 12:51
              Flaga "Jude Gang" nie jest symbolem rasistowskim, to nazwa jednej z grup
              kibiców Craxy, a nie żadne hasło antysemickie.
              • Gość: Yeah Re: Wielki mecz, ale 3 wielkie nieporozumienia. IP: *.icpnet.pl 17.05.03, 13:31
                Gość portalu: LC napisał(a):

> Flaga "Jude Gang" nie jest symbolem rasistowskim, to nazwa jednej z grup
                > kibiców Craxy, a nie żadne hasło antysemickie.

Ja o tym wiem, Ty o tym wiesz ale ten mecz ogladala cala Polska a 99% ludzi
                skojazylo ten napis z anysemizmem niestety. Stadion na bulgarskiej jest wzorem
                pod kazym katem dla calej reszty, on sie od nas ucza jak sie kibicuje i ilu
                ludzi moze przychodzic na mecze. Jako taki wzor nie mozemy robic takiej trzody.
                • Gość: jeremi Re: Wielki mecz, ale 3 wielkie nieporozumienia. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 18:07
                  Gość portalu: Yeah napisał(a):

> Gość portalu: LC napisał(a):
                  >
                  > > Flaga "Jude Gang" nie jest symbolem rasistowskim, to nazwa jednej z grup
                  > > kibiców Craxy, a nie żadne hasło antysemickie.
                  >
                  > Ja o tym wiem, Ty o tym wiesz ale ten mecz ogladala cala Polska a 99% ludzi
                  > skojazylo ten napis z anysemizmem niestety. Stadion na bulgarskiej jest
                  wzorem
                  > pod kazym katem dla calej reszty, on sie od nas ucza jak sie kibicuje i ilu
                  > ludzi moze przychodzic na mecze. Jako taki wzor nie mozemy robic takiej
                  trzody.

Powiedz mi w jaki sposób flaga "JUDE GANG" może się kojarzyć z antysemityzmem?
                  Czy każdy napis, w którym jest słowo "Żyd", czy "Jude" oznacza antysemityzm.
                  Obok wisiała flaga "NARÓD WYBRANY CRACOVIA PANY". To też BYŁO ANTYSEMICKIE?
                  Poza tym chyba większość ludzi interesujących się piłką wie, że kibice Cracovii
                  wręcz uznają się za Żydów ( podobnie jak Ajax), więc nie wiem co za półgłowki
                  mogą oskarżać ich o antysemityzm...
            • Gość: mm Re: Wielki mecz, ale 3 wielkie nieporozumienia. IP: *.epsa.pl 19.05.03, 07:56
              Przez takich debili jak te pasiate popierdolone galicjaki jest tylko wstyd!
              Cała Polska przez trzech baranów wie, że w Poznaniu na stadionie jest taki sam
              syf jak w Warszawie czy Wrocławiu! 3 ładne lata był spokój, do czasu trzech
              jebanych kiboli z innego miasta - kpina. Pirdolić tych krakusów!!!
      • Gość: Sasza Re: Jude Gang a debile z Impela IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 13:07
        Zachowanie sie tych polglowkow z Impela jest karygodne. W ogole nie rozumiem
        faktu ich zatrudnienia przez wladze Lecha??? Doskonale sprawdzala sie forma
        sprawowania kontroli nad porzadkiem przez samych kibicow a teraz wpuszczono na
        stadion bezmozgowcow z firmy, ktora jedynie co potrafi to bic ludzi - to ci
        sami zwyrodnialcy bili ludzi w Ozarowie!!!
        Teraz tez ich prowokacja wobec kibicow Cracovii o malo co nie doprowadzila do
        przerwania meczu i zamieszek na stadionie, ktory od lat swieci przykladem
        zachowania fair play kibicow. Fana "Jude Gang:" przeciez nie byla w zaden
        sposob obrazliwa wobec Zydow, wrecz przeciwnie. Mozan powiedziec, ze Cracovia
        obnosi sie z faktem, ze wsrod zalozycieli Pasow bylo wlasnie wielu
        przedstawicieli zydowskiego narodu!! Stad tez i druga fana "Narod Wybrany -
        Cracovia Pany". Az dziw, ze palanty z Impela tej flagi tez nie kazaly zdjac.
        czy gdyby jakims cudem banda glopkow z Impela ochraniala mecze Ajaxu rowniez
        rzucilaby sie do zrywania flag z Gwiazdami Davida, ktorych na ArenaA nie
        brakuje???
        Jednym slowem. Precz z Impelem ze stadionu na Bulgarskiej. Nie chce by moje
        pieniadze - w koncu kupuje bilety - szly na tych siepaczy i debili.

Sasza
        • Gość: jasiu Re: Jude Gang a debile z Impela IP: *.echostar.pl 19.05.03, 06:50
          IMPEL to debile ,kiedyś moga doprowadzić do tragedii. Jeszcze jedna taka
          kretyńska interwencja i kibole ich pozamiatają. IMPEL to debile.
      • Gość: Kibol Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.05.03, 22:00
        Wszystko zapomnimy tylko wpierdolcie szmacie. Legła Wawa!!!!
        Czy wygrywasz czy nie
        ja i tak kocham cię
        w moim sercu jest Lech
        i na dobre i na złe!!!!!
        Kolejorz Forever
      • Gość: groclin Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.hicom.poznan.pl / *.gazeta.pl 20.05.03, 12:59
        w programie, który można nabyc na waszym stadionie można było
        przeczytać, iż stosunek kibiców z Grodziska zależeć będzie od
        postawy fanów Lecha w stosunku do Dyskobolii. niestety
        wulgaryzmy dotyczące przeciwnika nie przystoją w meczu derbowym,
        który powinien być meczem przyjaźni i pokazywać całej Polsce
        przyjaźń między klubami z regionu. odkąd pamiętam Lech w
        Grodzisku był przyjmowany przyjaźnie, a kibice obu drużyn
        potrafili wspólnie zasiadać na trybunach i dopingować swoje
        jedynastki. W Poznaniu jest to jednak niemożliwe. niech, ta
        podobno najlepsza publiczność w Polsce, weźmie to pod uwagę w
        następnych derbach. Groclin nigdy nie dorówna Lechowi pod
        względem liczby kibiców, ale też kibic z grodziska nie jest
        gorszy od tego na stadionie Lecha, na którym zasiadają ludzie,
        którzy są często z jeszcze mniejszych miejscowości niż 14 tys.
        Grodzisk.
        • Gość: Pyzy Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 17:16
          Gość portalu: groclin napisał(a):

> w programie, który można nabyc na waszym stadionie można było
          > przeczytać, iż stosunek kibiców z Grodziska zależeć będzie od
          > postawy fanów Lecha w stosunku do Dyskobolii. niestety
          > wulgaryzmy dotyczące przeciwnika nie przystoją w meczu derbowym,
          > który powinien być meczem przyjaźni i pokazywać całej Polsce
          > przyjaźń między klubami z regionu. odkąd pamiętam Lech w
          > Grodzisku był przyjmowany przyjaźnie, a kibice obu drużyn
          > potrafili wspólnie zasiadać na trybunach i dopingować swoje
          > jedynastki. W Poznaniu jest to jednak niemożliwe. niech, ta
          > podobno najlepsza publiczność w Polsce, weźmie to pod uwagę w
          > następnych derbach. Groclin nigdy nie dorówna Lechowi pod
          > względem liczby kibiców, ale też kibic z grodziska nie jest
          > gorszy od tego na stadionie Lecha, na którym zasiadają ludzie,
          > którzy są często z jeszcze mniejszych miejscowości niż 14 tys.
          > Grodzisk.

Było fajnie dopóki jakiś debil w Grodzisku nie krzyknął "na kolana" w stronę
          kibiców z Poznania, przy stanie 4:1 dla Groclinu . Niezła przyjaźń . Kolejorz
          w Grodzisku był przyjmowany przyjaźnie do czasu pierwszej porażki . I komuś
          niestety bardzo odbiło . Groclin wygrywający , zdobywajacy puchary to nadal
          tylko Groclin Grodzisk Wlkp.
        • Gość: Sergio Re: Wypowiedzi po meczu Lech - Groclin IP: *.man.poznan.pl 21.05.03, 09:54
          bywam na meczach w Grodzisku, dobrze się tam czuję; jest tam bardzo dobra
          drużyna, ładny obiekt; może to wchodzenie w d... Drzymale jest dość śmieszne,
          ale potrafię to zrozumieć - dał ludziom pracę i teraz go noszą na rękach; inna
          sprawa, że jakby facet był na poziomie to by sobie nie pozwolił na takie
          lizusostwo jak piosenki o nim i jego klubie; cóż, może facet lubi mieć łechtane
          ego;
          a co do kibiców Lecha, większość nie znaczy wszyscy; z drugiej strony
          ostentacyjne wyrażanie niechęci przez Drzymała family stało się już słynne, co
          sam przyznasz sympatii z drugiej strony nie przysparza; Lech jeszcze nie zdechł
          i nie zdechnie, to prędzej Dyskobolia przeniesie się na Białoruś

Pyrlandia rządzi!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka