Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    18.05.03, 22:18
    z uwagi na fakt ze ktos podszywa sie pode mnie piszac jako SDB oswiadczam ze
    od dzis pisze na forum tylko po zalogowaniu. Pierdoly pisane przez tego kogos
    nie pokrywaja sie z moimi pogladami.

SDB

PS. kurcze myslalem ze czasy grania w chuja z nickami dawno minely...

Obserwuj wątek
      • sdb Re: Expose 21.05.03, 16:48
        Podkresle jeszcze raz- pisze tylko po zalogowaniu. Pzdr
      • Gość: SDB Re: Expose IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:38
        sdb napisał:

> z uwagi na fakt ze ktos podszywa sie pode mnie piszac jako SDB oswiadczam ze
        > od dzis pisze na forum tylko po zalogowaniu. Pierdoly pisane przez tego kogos
        > nie pokrywaja sie z moimi pogladami.
        >
        > SDB
        >
        > PS. kurcze myslalem ze czasy grania w chuja z nickami dawno minely...
        >
        Oświadczam, ze ktos sie podszywa pode mnie i włamał mi sie na moja skrzynke.
        Durny złodzieju nawet nie wiesz co piszesz bo expose to"Exposé (z francuskiego –
        sprawozdanie, przedstawienie), programowe przemówienie premiera w parlamencie,
        w którym zaprezentowane są podstawowe..."
        Teraz juz wiesz?Powinienies napisac OŚWIADCZENIE!
        Ni ebedę się logował ,aby ktos nie uwierzył w Twoje słowa.
        SDB.

>
        • Gość: MONK do sdb - tego logowanego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 23:28
          nie przejmuj sie, mysle ze ignorowanie klona na dluzsza mete przyniesie skutki.
          swoja droga to dobry przyklad, ze klonowanie szkodzi.
          • sdb Re: do sdb - tego logowanego 22.05.03, 16:26
            Gość portalu: MONK napisał(a):

> nie przejmuj sie, mysle ze ignorowanie klona na dluzsza mete przyniesie
            skutki.
            > swoja droga to dobry przyklad, ze klonowanie szkodzi.

Zgadza sie, niestety :( ale ja sie tym tak nie przejmuje- przeminie jak kazda
            inna zaraza- nie takie zadymy tu juz bywaly nie? ;P
            • elodia Re: do sdb - tego logowanego 23.05.03, 00:38
              Nie przejmuj się , ważne , że się mądrala nie zaloguje bo nie zna hasła:)))
              Pozdrawiam :)))
              • sdb Re: do sdb - tego logowanego 14.06.03, 22:39
                Klon powraca:
                "z uwagi na fakt ze ktos podszywa sie pode mnie piszac jako SDB oswiadczam ze
                od dzis pisze na forum tylko po zalogowaniu. Pierdoly pisane przez tego kogos
                nie pokrywaja sie z moimi pogladami."
                • sdb I jeszcze raz especially for Kroti 15.06.03, 03:09
                  sdb napisał:

> Klon powraca:
                  > "z uwagi na fakt ze ktos podszywa sie pode mnie piszac jako SDB oswiadczam ze
                  > od dzis pisze na forum tylko po zalogowaniu. Pierdoly pisane przez tego kogos
                  > nie pokrywaja sie z moimi pogladami."
      • Gość: sdp;) Tu jest o zuzlu, a nie o klonach !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 09:31
        A CO TE WASZE KLONY MAJĄ Z ŻUŻLEM WSPÓLNEGO ???

• m0nk Re: Tu jest o zuzlu, a nie o klonach !!! 15.06.03, 12:41
          ludzie, proszel ignorujmy te osoby i klikajmy na "wykasowac ten watek", forum
          nie ma praktycznie moderatora i jezeli sami sie nie przypilnujemy to bedziemy
          mieli takie bagno jak kilka miesiecy temu.
          • Gość: SDB Re: Tu jest o zuzlu, a nie o klonach !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 14:02
            m0nk napisał:

> ludzie, proszel ignorujmy te osoby i klikajmy na "wykasowac ten watek", forum
            > nie ma praktycznie moderatora i jezeli sami sie nie przypilnujemy to bedziemy
            > mieli takie bagno jak kilka miesiecy temu.

Te,mondrala,cus ci sie nie podoba?
            • m0nk Re: Tu jest o zuzlu, a nie o klonach !!! 15.06.03, 20:42
              pewnie, ze mi sie nie podoba. twoja osoba mi sie nie podoba. mozesz sobie
              podarowac kolejnego posta pod moim adresem bo odpowiedzi wiecej nie uzyskasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka