Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Heat na krawędzi, Dallas znów przegrywa

IP: 84.40.217.* 28.04.07, 09:59
    SLASK Wroclaw tez by pokonal Dallas
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marco Heat na krawędzi, Dallas znów przegrywa IP: *.is.net.pl 28.04.07, 10:01
        Mam nadzieję, że Warriors wyelminują Dallas, choć będzie to bardzo trudne.
        Ależ byłaby Mega sensacja!

Generalnie jednak trzymam kciuki za Chicago na Wschodzie i Denver na
        Zachodzie.
        • Gość: pawel Amen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 10:13
          Boze!Dodaj Bykom sily i wytrwalosci! Amen
        • Gość: Insider Re:Getting closer... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 28.04.07, 10:20
          Nets przejmuja powoli kontrole nad Raptors...
          GState-wciaz szokuje.Wow! Jestem pod wrazeniem.Takiego bombardowania,jak
          wczoraj,dawno nie widzialem.Masakra.
          Robi wrazenie.Dallas totalnie bezradne,zdominowane.Szok.
          Chicago-balans,balans,balans.To glowna sila Byczkow w tym roku.Nierobia
          szumu,tylko graja!Klucz nie panikowac-tylko robic swoje.
          Jak zawsze swietna obrona,solidna deska plus mlodziaki w ataku...
          Brutale z Miami dostali po tylku znowu.Braklo sil i kondycji.
          Podziw dla Chicago,ze potrafili dobic rywala!
          Jedyne co Miami ostatnio dobrze wychodzi to ostre faule...Stracilem respekt do
          niektorych grajkow(Posey,Walker,Mourning).
          Poluja na zawodnikow jak nie idzie...
          • Gość: Belial Re:Getting closer... IP: *.dial.webcorp.pl 28.04.07, 11:02
            Oglądałem dwie kwarty tylko - później mnie sen zmorzył bo to w końcu u nas 3
            rano. Byki ładnie, nie ma co, piła u nich chodzi błyskawicznie i rzadko rzucają
            z nieprzygotowanych pozycji, głównie Hinrich jak go fantazja ponosi. Deng
            kapitalnie, I kwartę grał praktycznie on. Miami jakies osowiałe, Wade gra z
            kontuzją i to widać, Shaq jak zwykle łapie ofensywne na Big Benie poza tym nie
            ma kto pokryc Denga za bardzo.Jones to emerytura, a Kapono ktory wczoraj wyszedł
            to raczej w celu punktowania. Myślę że Heat sie zbiorą na 4 mecz i wyciułają
            zwycięstwo, jakkolwiek Byki muszą skończyć w 5 meczu, inaczej może być powtórka
            z finału. Wygrana Nets to nie niespodzianka, u siebie są mocni, mają swoje klepy
            i na prawdę żeby wygrać w NJ trzeba nie tyle bronić co rzucić więcej niż oni,
            Raptors stać na wygraną w 4 meczu ale muszą zagrać trochę po szalonemu, jak to
            oni. A GS - cóż, Dallas będzie miało ogromne problemy chyba że gdzieś GS,
            prowadzać w końcówce poniesie ich zapał... jeśli Nelson będzie pilnował zeby nie
            przeszarżowali na prawdę może być sensacja.
        • Gość: Hack a Shaq Re: Heat na krawędzi, Dallas znów przegrywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 10:20
          No! Po raz drugi w historii zdarzyłoby się, że nr 8 wyeliminował nr 1.
          Pamiętacie 94r.? Denver wyeliminowało Sonics. A Mutombo płakał na środku boiska...
      • Gość: dakota chojnów lepszy od Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 11:30
        a Chojnów wygrałby ze Śląskiem Wrocław
      • Gość: tom Re: Heat na krawędzi, Dallas znów przegrywa IP: *.culm.net 28.04.07, 11:54
        Dokładnie. Gracze Dallas popękaliby ze śmiechu!
      • Gość: trenerski guru Z 0-3 się nie wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:00
        Z 0-3 się nie wraca, nikt tego nie dokonał, a więc już po Heat. Zwyczajnie
        słabi jednak teraz są, jak się okazało. Nie można nawet sobie wyobrazić by
        czegoś takiego dokonali.
        Golden State złapali pod koniec regularnego formę, dostali się do playoffs i
        straszą Mavericks. Mecz czwarty zapowiada sie fantastycznie, Dallas pod dużą
        presją będzie.
        Świetny Carter, doskonały Kidd i 2-1 Nets.
        • Gość: zibi Re: Z 0-3 się nie wraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:10
          w sumie to bylby ciekawy powrot Bykow do fazy play off po prawie 10 latach
          posuchy (od czasu Jordana, Pipena, Rodmana i spolki) i w dodatku dokonana
          na/kosztem aktualnego mistrza. zreszta nie zal mi miami, przereklamowanej
          druzyny na maxa. niestety ich sila byly chyba bunczuczne wypowiedzi shaqa,
          ktory juz swoje lata ma i juz raczej jest blizej grobu niz play-offu drugiej
          rundy. nie zasluzyli miami na wyzsza pozycje nawet dlatego ze przez onad polowe
          sezonu grali piasek. za to kompletnie zaskakje mnie postawa Goldean State, no
          jak to w naziwe udowodnili ze nie darmo nazywaja sie wojownikami. Tu tez jestem
          tym bardziej zdziwiony ze pokonali juz 2 razy jedna z najlepszych druzun sezonu
          zasadniczego, ktora jeszcze po polmetku miala realne szanse wyrownac rekord
          Bullsow sprzed 10 lat z bilansem 72-10. Dla Nowitzkego musi byc szok. Ale tak
          jak przewiduej ze lodz pod nazwa Miami juz idzie na dno tak sadze ze Dallas
          chyb ajednak nie utopi sie jeszcze.
          • Gość: logon Re: Z 0-3 się nie wraca IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.04.07, 13:01
            Na powrót Bulls czekałem prawie dekadę... no ale opłaciło się. Długo wychodzili
            z dołka, pamiętam jak po odejściu MJ i spółki grali ogony z bilansem na
            poziomie 20/25 zwycięstw w sezonie zasadniczym. Wreszcie jest komu kibicować...
            jestem tylko ciekaw czy są w stanie dostać się do finału konferencji,
            rywalizacja z Detroit byłaby pasjonująca... (wchyba że wpadną na siebie
            wcześniej, właśnie na kogo oni wpadną...? Przypomniałyby się stare dobre czasy
            z lat 1988-92. ehh... warto pomarzyć
            • zarafi Re: Z 0-3 się nie wraca 28.04.07, 16:27
              Chicago niestety wpadnie na Detroit :(
              • Gość: PAWEL Re: Z 0-3 się nie wraca IP: *.hsd1.il.comcast.net 28.04.07, 17:09
                DLACZEGO NIESTETY?
                LEPIEJ DLA BULLS GRAC Z DETROIT NIZ Z NETS ---PRZYNAJMNIEJ TERAZ BO FINAL TO
                BULLS ---NETS 4-0 A POTEM TO BULLS-GOLDEN STATE 4-1
      • Gość: janek wedrowniczek Slask by pokonal Dallas w ping-ponga.... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.04.07, 14:17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka