Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wywiad z Kanclerzem

24.05.03, 16:15
    Jeżeli macie ochote to na stronach sportowych faktów jest wywiad z Jerzym
    Kanclerzem dotyczący spraw związanych z bydgoskim klubem .

Oto adres : www.sportowefakty.pl/?
    dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=7071
    Obserwuj wątek
      • m0nk Re: Wywiad z Kanclerzem 24.05.03, 18:59
        budujace jest zapewnienie o wyplatach na biezaco i powolnym splacaniu dlugow
        za zeszle sezony, jezeli to prawda. reszta wywiadu nic nowego nie wnosi.pozdr.
      • Gość: XYZ Re: Wywiad z Kanclerzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 19:42
        kristobyd napisał:

> Jeżeli macie ochote to na stronach sportowych faktów jest wywiad z Jerzym
        > Kanclerzem dotyczący spraw związanych z bydgoskim klubem .
        >
        > Oto adres : www.sportowefakty.pl/?
        > dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=7071

Dzieki za wiadomosc, myslalem ze juz nic mnie dzis nie rozbawi, a jednak. Nie
        wiem co myslec o wszechwiedzacym panu Kanclerzu. L.Tylinger przez 20 lat pracy
        w Polonii nie pchal sie do mediow tyle razy, co pan K. od stycznia do teraz. A
        przeciez Tylinger mial o czym mowic w przeciwienstwie do tego tu... Pytam:
        gdzie byl Kanclerz jak budowano rachityczny twor dzis szumnie nazywany druzyna
        zuzlowa Plusssz Polonii? Jak do tej pory radzil sobie A.Polkowski z ustalaniem
        skladu i taktyki na mecze? Przeciez on ma tylko "papiery", a cala wiedze
        posiadl Kanclerz.. Ciekaw jestem bardzo, w jaki sposob pan K. rozmawia sobie z
        zawodnikami zagranicznymi? Czy zna jakikolwiek jezyk poza rodzimym? Jest
        mnostwo glupot i niekonsekwencji w tym, co wypisuje tu i tam pan Kanclerz. Czy
        w zarzadzie klubu/sekcji nie ma czlowieka, ktory wyjasnilby temu czlowiekowi,
        ze swoimi wystapieniami naraza na posmiewisko caly klub? Niedawno wmawial
        dziennikarzowi, ze jezdzi na zawody zuzlowe po calym swiecie od 45 lat. A ile
        on ma lat? 50-52? Wczesnie zaczynal a i tak nic madrego z tego nie wyroslo.
        Mielismy kiedys w Bydgoszczy silna druzyne zuzlowa i bylo fajnie. Teraz mamy
        marna druzyne, ale przynajmniej jest wesolo. Nie wiem, co mi bardziej
        odpowiadalo.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka