kristobyd 24.05.03, 16:15 Jeżeli macie ochote to na stronach sportowych faktów jest wywiad z Jerzym Kanclerzem dotyczący spraw związanych z bydgoskim klubem . Oto adres : www.sportowefakty.pl/? dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=7071 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nk Re: Wywiad z Kanclerzem 24.05.03, 18:59 budujace jest zapewnienie o wyplatach na biezaco i powolnym splacaniu dlugow za zeszle sezony, jezeli to prawda. reszta wywiadu nic nowego nie wnosi.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Wywiad z Kanclerzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 19:42 kristobyd napisał: > Jeżeli macie ochote to na stronach sportowych faktów jest wywiad z Jerzym > Kanclerzem dotyczący spraw związanych z bydgoskim klubem . > > Oto adres : www.sportowefakty.pl/? > dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=7071 Dzieki za wiadomosc, myslalem ze juz nic mnie dzis nie rozbawi, a jednak. Nie wiem co myslec o wszechwiedzacym panu Kanclerzu. L.Tylinger przez 20 lat pracy w Polonii nie pchal sie do mediow tyle razy, co pan K. od stycznia do teraz. A przeciez Tylinger mial o czym mowic w przeciwienstwie do tego tu... Pytam: gdzie byl Kanclerz jak budowano rachityczny twor dzis szumnie nazywany druzyna zuzlowa Plusssz Polonii? Jak do tej pory radzil sobie A.Polkowski z ustalaniem skladu i taktyki na mecze? Przeciez on ma tylko "papiery", a cala wiedze posiadl Kanclerz.. Ciekaw jestem bardzo, w jaki sposob pan K. rozmawia sobie z zawodnikami zagranicznymi? Czy zna jakikolwiek jezyk poza rodzimym? Jest mnostwo glupot i niekonsekwencji w tym, co wypisuje tu i tam pan Kanclerz. Czy w zarzadzie klubu/sekcji nie ma czlowieka, ktory wyjasnilby temu czlowiekowi, ze swoimi wystapieniami naraza na posmiewisko caly klub? Niedawno wmawial dziennikarzowi, ze jezdzi na zawody zuzlowe po calym swiecie od 45 lat. A ile on ma lat? 50-52? Wczesnie zaczynal a i tak nic madrego z tego nie wyroslo. Mielismy kiedys w Bydgoszczy silna druzyne zuzlowa i bylo fajnie. Teraz mamy marna druzyne, ale przynajmniej jest wesolo. Nie wiem, co mi bardziej odpowiadalo. Odpowiedz Link Zgłoś