4bruno 08.06.13, 20:19 pamietam moje dawne soboty...a teraz.....wieczorek to komp i do spania....nie mam znajomych i nie mam gdzie ich poznac....wiem wiem..troszke czasu i bedzie lepiej ale najgorsze sa te chwile, ktore sa teraz......dzieja sie..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenny_small Re: moja samotnosc 18.06.13, 23:20 Marysieńka...a poza polecaniem chattergoddess.com napiszesz coś kiedyś? Odpowiedz Link
tapatik Re: moja samotnosc 19.06.13, 09:40 4bruno, zostaw do siebie jakiś kontakt, albo napisz do mnie na maila gazetowego Odpowiedz Link
rura.1234 Re: moja samotnosc 19.06.13, 19:32 4bruno napisał(a): > pamietam moje dawne soboty...a teraz.....wieczorek to komp i do spania....nie m > am znajomych i nie mam gdzie ich poznac....wiem wiem..troszke czasu i bedzie le > piej ale najgorsze sa te chwile, ktore sa teraz......dzieja sie..... Bruno, to ile masz tyc wiosenek? Odpowiedz Link
4bruno Re: moja samotnosc 19.06.13, 20:19 odpowiadam...jestem dziewczyna Aska....mam 28 lat i bolesna przeszlosc.....mam nadzieje i czekam ze to sie odwroci na pozytywny.. Odpowiedz Link
nadi37 Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:21 takze jestem w tzw. dołku ..........ale czy patrzac w przeszłosc było kiedykolwiek dobrze?zawsze ta samotnosc nawet wsrod tłumu ludzi........i brak zrozumienia.Jednak chyba trzeba wierzyc ze bedzie lepiej pozdrawiam Asiu. Odpowiedz Link
4bruno Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:29 tak wiem....czas jest dla nas baaaardzo potrzebny i powoli wynagradza bo jest lepiej...czuje sie lepiej ale napisales ASIA skad wiesz jak mam na imie....podalam moj mail czy cos innego Odpowiedz Link
nadi37 Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:34 Czytałam posty i w ktoryms z nich podałaś jak masz na imie. Odpowiedz Link
4bruno Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:37 aha bo tak pytalam z ciekawosci...pisalam o sobie ale swojego imienia nie ale podalam swoj mail dlatego wiesz ak Odpowiedz Link
raziel24 Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:43 "Na pustyni jest się samotnym. Równie samotnym jest się wśród ludzi. " Cytat z Małego księcia jakże zgrabnie ujmujący ten problem Odpowiedz Link
nadi37 Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:58 tak strasznie trudno znalezc z drugim człowiekiem wspolny jezyk....tak po prostu zeby pobyc,wygadac sie, znalezc odrobine wsparcia.......zeby mozna było poczuc ze ktos jest ''blisko ''wtedy mozna''gory przenosic'' Odpowiedz Link
4bruno Re: moja samotnosc 20.06.13, 21:00 ale mam teraz maly problem...bo poznalam nowe osoby ale zrobilam sie taka niesmiala....nie mam juz smialosci powiedziec co chce........ Odpowiedz Link
4bruno Re: moja samotnosc 21.06.13, 17:35 i mam znow maly problem....nie grozny...narzekam ze sama jestem i poznalam chlopaka i jest zainteresowany ale niewiem dlaczego nie odwarzy sie zaprosic mnie na spotkanie....ja tego nie potrafie juz zrobic..zapytac sie go bo troszke zablokowalam sie pprzez moja bolesna przeszlosc...wszystko dzieje sie u mnie w srodku ale nie potrafie przekazac tego na zywo...na glos....jestem niesmiala..skryta Odpowiedz Link
lenny_small Re: moja samotnosc 21.06.13, 23:51 może on też jest nieśmały i dla niego to taki sam problem jak dla Ciebie, a jeśli jest bardziej nieśmiały?... Odpowiedz Link