Dodaj do ulubionych

moja samotnosc

08.06.13, 20:19
pamietam moje dawne soboty...a teraz.....wieczorek to komp i do spania....nie mam znajomych i nie mam gdzie ich poznac....wiem wiem..troszke czasu i bedzie lepiej ale najgorsze sa te chwile, ktore sa teraz......dzieja sie.....
Obserwuj wątek
    • rura.1234 Re: moja samotnosc 09.06.13, 15:05
      A w jakim jesteś wieku, koleś?
      • 4bruno Re: moja samotnosc 09.06.13, 16:23
        uuu....nie koles....kolezanka
        • rura.1234 Re: moja samotnosc 09.06.13, 17:50
          ups tongue_out
    • lenny_small Re: moja samotnosc 18.06.13, 23:20
      Marysieńka...a poza polecaniem chattergoddess.com napiszesz coś kiedyś?
      • tapatik Nie napisze 19.06.13, 09:39
        To spamerka
    • tapatik Re: moja samotnosc 19.06.13, 09:40
      4bruno, zostaw do siebie jakiś kontakt, albo napisz do mnie na maila gazetowego
      • 4bruno Re: moja samotnosc 19.06.13, 15:47
        moj mail joan.sopala@gmail.com
    • rura.1234 Re: moja samotnosc 19.06.13, 19:32
      4bruno napisał(a):

> pamietam moje dawne soboty...a teraz.....wieczorek to komp i do spania....nie m
      > am znajomych i nie mam gdzie ich poznac....wiem wiem..troszke czasu i bedzie le
      > piej ale najgorsze sa te chwile, ktore sa teraz......dzieja sie.....
      Bruno, to ile masz tyc wiosenek?
      • 4bruno Re: moja samotnosc 19.06.13, 20:19
        odpowiadam...jestem dziewczyna Aska....mam 28 lat i bolesna przeszlosc.....mam nadzieje i czekam ze to sie odwroci na pozytywny..
        • nadi37 Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:21
          takze jestem w tzw. dołku ..........ale czy patrzac w przeszłosc było kiedykolwiek dobrze?zawsze ta samotnosc nawet wsrod tłumu ludzi........i brak zrozumienia.Jednak chyba trzeba wierzyc ze bedzie lepiej pozdrawiam Asiu.
          • 4bruno Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:29
            tak wiem....czas jest dla nas baaaardzo potrzebny i powoli wynagradza bo jest lepiej...czuje sie lepiej ale napisales ASIA skad wiesz jak mam na imie....podalam moj mail czy cos innego
            • nadi37 Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:34
              Czytałam posty i w ktoryms z nich podałaś jak masz na imie.
              • 4bruno Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:37
                aha bo tak pytalam z ciekawosci...pisalam o sobie ale swojego imienia nie ale podalam swoj mail dlatego wiesz ak
          • raziel24 Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:43
            "Na pustyni jest się samotnym. Równie samotnym jest się wśród ludzi. " Cytat z Małego księcia jakże zgrabnie ujmujący ten problem
            • nadi37 Re: moja samotnosc 20.06.13, 20:58
              tak strasznie trudno znalezc z drugim człowiekiem wspolny jezyk....tak po prostu zeby pobyc,wygadac sie, znalezc
              odrobine wsparcia.......zeby mozna było poczuc ze ktos jest ''blisko ''wtedy mozna''gory przenosic''
              • 4bruno Re: moja samotnosc 20.06.13, 21:00
                ale mam teraz maly problem...bo poznalam nowe osoby ale zrobilam sie taka niesmiala....nie mam juz smialosci powiedziec co chce........
    • 4bruno Re: moja samotnosc 21.06.13, 17:35
      i mam znow maly problem....nie grozny...narzekam ze sama jestem i poznalam chlopaka i jest zainteresowany ale niewiem dlaczego nie odwarzy sie zaprosic mnie na spotkanie....ja tego nie potrafie juz zrobic..zapytac sie go bo troszke zablokowalam sie pprzez moja bolesna przeszlosc...wszystko dzieje sie u mnie w srodku ale nie potrafie przekazac tego na zywo...na glos....jestem niesmiala..skryta
      • lenny_small Re: moja samotnosc 21.06.13, 23:51
        może on też jest nieśmały i dla niego to taki sam problem jak dla Ciebie, a jeśli jest bardziej nieśmiały?...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka