Gość: AZ IP: 157.25.31.* 08.05.07, 07:33 Ja pier... ale macie w Poznaniu cisnienie na Legię!!! Zamiast cieszyc się ze wasz idol pyknie seteczkę, to się martwicie-czemu nie z Legią ta setna bramka!!(L)-historia, której nie dorównacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyra Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 07:53 Bo my was poprostu nienawidzimy- proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Inne mecze mozemy przegrać IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 08:23 Inne mecze mozemy przegrać, byle po walce, ale ten jeden, jedyny musimy WYGRAĆ!!! Zgadza się, nie lubimy Legii i nic w tym dziwnego. Złodzieje piłkarzy...zawsze faworyzowani przez władze PZPNu-dupowłazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek historia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:54 a kto powiedział, że chcemy dorównać waszej historii? Ta wasza historia to średni powód do dumy, pomyślcie dlaczego nikt was nie lubi. Sukcesy owszem mieliście, ale w jaki sposób i jakimi środkami były osiągane. To jest historia Legii, ale czy możecie być z niej dumni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: *.icpnet.pl 08.05.07, 10:14 i co chcecie przyjść 19 maja na mecz i bluzgać na Legie? To lepiej zostancie w domu, jednomeczowcy. jak kocioł spiewa o lechu to siedzicie cicho a pieśni na legię ryczy cały stadion. prawdziwy kibic dopinguje lecha 90 minut a legie i jej kibiców ma w duqie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: 212.244.250.* 08.05.07, 14:25 no bo pieśni na Ległę zna każdy i każdy ją zaśpiewa. to jest ten podział: europa - azja, my - oni, wszawka faworyzowana cały czas i reszta którą PZPN ma w d.... ciekawe czy jakby drugi mecz finału PP kiedy zaatakowano piłakrzy Lecha miał miejsce w Poznaniu też by się nic nie stało... do nienawiści do tej drużyny tak wychowano wychowano nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 15:32 Brawo kibol...masz rację, zajechali by nas artykułami w prasie, w telewizji w czołówkach byśmy byli...19 pokażemy im jak sie bawi POZNAŃ!!! Hejjjjjjjj Kolejorz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: *.icpnet.pl 08.05.07, 18:53 To dziwne, bo mnie wychowano w miłości do tej poznańskiej drużyny. Inne kluby obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Nie muszę porównywać się z żadnym innym klubem bo mój jest po prostu największy. Szkoda że pół Poznania ma inną mentalność. TYLKO LECH POZNAŃ! Odpowiedz Link Zgłoś
gibon8 Piotr Reiss i jego 99 goli 09.05.07, 10:17 Dwie bramki na wyjeździe z legią?? Skoro 3 listopada 2006 roku Piotr strzelił tam swojego wymarzonego, pierwszego gola na łazienkowskiej?? "Rzetelność" Gazety (gazety) - once again. Odpowiedz Link Zgłoś