Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piotr Reiss i jego 99 goli

IP: 157.25.31.* 08.05.07, 07:33
    Ja pier... ale macie w Poznaniu cisnienie na Legię!!! Zamiast cieszyc się ze
    wasz idol pyknie seteczkę, to się martwicie-czemu nie z Legią ta setna
    bramka!!(L)-historia, której nie dorównacie!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: pyra Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 07:53
        Bo my was poprostu nienawidzimy- proste
        • Gość: L Inne mecze mozemy przegrać IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 08:23
          Inne mecze mozemy przegrać, byle po walce, ale ten jeden, jedyny musimy
          WYGRAĆ!!!
          Zgadza się, nie lubimy Legii i nic w tym dziwnego.
          Złodzieje piłkarzy...zawsze faworyzowani przez władze PZPNu-dupowłazy...
      • Gość: Yarek historia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 08:54
        a kto powiedział, że chcemy dorównać waszej historii?
        Ta wasza historia to średni powód do dumy, pomyślcie dlaczego nikt was nie
        lubi. Sukcesy owszem mieliście, ale w jaki sposób i jakimi środkami były
        osiągane. To jest historia Legii, ale czy możecie być z niej dumni??
        • Gość: wa Re: historia IP: *.aster.pl 08.05.07, 09:16
          i tu sie nalezy zgodzic
      • Gość: kuba Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: *.icpnet.pl 08.05.07, 10:14
        i co chcecie przyjść 19 maja na mecz i bluzgać na Legie? To lepiej zostancie w
        domu, jednomeczowcy. jak kocioł spiewa o lechu to siedzicie cicho a pieśni na
        legię ryczy cały stadion. prawdziwy kibic dopinguje lecha 90 minut a legie i
        jej kibiców ma w duqie.
        • Gość: Kibol Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: 212.244.250.* 08.05.07, 14:25
          no bo pieśni na Ległę zna każdy i każdy ją zaśpiewa. to jest ten podział: europa
          - azja, my - oni, wszawka faworyzowana cały czas i reszta którą PZPN ma w d....
          ciekawe czy jakby drugi mecz finału PP kiedy zaatakowano piłakrzy Lecha miał
          miejsce w Poznaniu też by się nic nie stało...
          do nienawiści do tej drużyny tak wychowano wychowano nas...
          • Gość: L Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 15:32
            Brawo kibol...masz rację, zajechali by nas artykułami w prasie, w telewizji w
            czołówkach byśmy byli...19 pokażemy im jak sie bawi POZNAŃ!!!
            Hejjjjjjjj Kolejorz!!!!!!!!
          • Gość: fanatyk Re: Piotr Reiss i jego 99 goli IP: *.icpnet.pl 08.05.07, 18:53
            To dziwne, bo mnie wychowano w miłości do tej poznańskiej drużyny.
            Inne kluby obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg.
            Nie muszę porównywać się z żadnym innym klubem bo mój jest po prostu największy.
            Szkoda że pół Poznania ma inną mentalność.
            TYLKO LECH POZNAŃ!
      • gibon8 Piotr Reiss i jego 99 goli 09.05.07, 10:17
        Dwie bramki na wyjeździe z legią?? Skoro 3 listopada 2006 roku Piotr strzelił
        tam swojego wymarzonego, pierwszego gola na łazienkowskiej?? "Rzetelność"
        Gazety (gazety) - once again.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka