campo 30.11.01, 14:37 Na oficjalnej stronie Mistrzostw Świata Tomasz Hajto widnieje jako gwiazda naszej reprezentacji! fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/sp/ Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luxc Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! 30.11.01, 14:59 Hi hi, no tak wybrali typowego brutalnego Polaka - ale opis jak najbardziej pozytywny, mimo przypomnienia rekordu żółtych kartek w bundeslidze. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoo Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 11:20 Brutal to on nie jest, tylko gra twardo jak np. Stam, Hierro czy inni. Taki po prostu jest futbol. A prywatnie Tomasz jest ok, czego nie można powiedzieć o innych (Śrutwa i Baszczyński kopią sędziów na meczu, Mosór z Mięcielem pijani rozbijają się samochodami po dyskotekach - sam widziałem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz-n Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: 213.77.101.* 30.11.01, 15:07 Szczegolnie jak bedzie pokazywal taka forme jak ostatnio w bundeslidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrGed Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: 195.94.206.* 30.11.01, 18:28 Jaka reprezentacja taka gwiazda.....nic dodać nic ująć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 18:32 chyba w boksie albo lepiej w wolnej amerykance ;P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.01, 17:29 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > chyba w boksie albo lepiej w wolnej amerykance ;P > > pzdr No nie jest to gwiazda pokroju Karwana ale .... moze to i lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 02.12.01, 17:01 moze nie stane się popularny ale uważam, że należy się ten tytuł Hajcie jak każdemu w naszej reprezentacji. Gra w dobrym klubie bundesligi zrobiła mu bardzo dobrze, zdecydowanie poprawił technike, nie boi się pojedynków jeden na jeden z napastnikami no i co by nie powiedzieć jest prawdziwym twardzielem o któym mozna powioedzieć ze jest filarem defensywy. Jezeli ktoś mówi że gwiazdą jest człowiek od czarnej roboty na boisku to tym bardziej gratluje Hajcie takiego wyróżnienia. i jeszcze jedno stawiam dyche na to że gianni bedzie jedną z gwiazd zbliżającego sie mundialu i niech drży przed nim ten kto pod nasze pole karne zawędruje (postawiłem tylko dyche bo z reguły nie jestem hazardzistą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: 62.153.128.* 04.12.01, 10:30 nie lubie tego pilkarza, ale wydaje mi sie ze bedziemy go potrzebowac w korei... Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! 04.12.01, 10:39 Gość portalu: PannaA napisał(a): > nie lubie tego pilkarza, ale wydaje mi sie ze bedziemy go potrzebowac w > korei... Hajto na MS jest niezbędny !!! Mam nadzieję że koreańczycy będa się od niego odbijać niczym piłeczki pingpongowe od rakietki:-))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:49 Na tej stronie ciekawe jest jeszcze to: fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/p/pol.html Significant past players: (Wazni byli gracze) Grzegorz Lato, Kazimierz Deyna, Wlodzimierz Lubanski, Jan Tomaszewski Niby muzyka gra, ale gdzie np. Boniek?!?! Smolarek? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 14:38 :D dokładnie tak... niczym w pingpongowym deblu (4 obrońców?) Odpowiedz Link Zgłoś