Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI !

30.11.01, 14:37
    Na oficjalnej stronie Mistrzostw Świata Tomasz Hajto widnieje jako gwiazda
    naszej reprezentacji!
    fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/sp/

Pozdr.

Obserwuj wątek
      • luxc Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! 30.11.01, 14:59
        Hi hi, no tak wybrali typowego brutalnego Polaka - ale opis jak najbardziej
        pozytywny, mimo przypomnienia rekordu żółtych kartek w bundeslidze.
        pozdr
        • Gość: Bartoo Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 11:20
          Brutal to on nie jest, tylko gra twardo jak np. Stam, Hierro czy inni. Taki po
          prostu jest futbol. A prywatnie Tomasz jest ok, czego nie można powiedzieć o
          innych (Śrutwa i Baszczyński kopią sędziów na meczu, Mosór z Mięcielem pijani
          rozbijają się samochodami po dyskotekach - sam widziałem).
      • Gość: Sz-n Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: 213.77.101.* 30.11.01, 15:07
        Szczegolnie jak bedzie pokazywal taka forme jak ostatnio w bundeslidze
      • Gość: DrGed Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: 195.94.206.* 30.11.01, 18:28
        Jaka reprezentacja taka gwiazda.....nic dodać nic ująć....
      • Gość: zbyszko Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 18:32
        chyba w boksie albo lepiej w wolnej amerykance ;P

pzdr
        • Gość: Cyfra Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.01, 17:29
          Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> chyba w boksie albo lepiej w wolnej amerykance ;P
          >
          > pzdr

No nie jest to gwiazda pokroju Karwana ale .... moze to i lepiej!
      • Gość: gazza Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 02.12.01, 17:01
        moze nie stane się popularny ale uważam, że należy się ten tytuł Hajcie jak
        każdemu w naszej reprezentacji. Gra w dobrym klubie bundesligi zrobiła mu
        bardzo dobrze, zdecydowanie poprawił technike, nie boi się pojedynków jeden na
        jeden z napastnikami no i co by nie powiedzieć jest prawdziwym twardzielem o
        któym mozna powioedzieć ze jest filarem defensywy. Jezeli ktoś mówi że gwiazdą
        jest człowiek od czarnej roboty na boisku to tym bardziej gratluje Hajcie
        takiego wyróżnienia. i jeszcze jedno stawiam dyche na to że gianni bedzie jedną
        z gwiazd zbliżającego sie mundialu i niech drży przed nim ten kto pod nasze
        pole karne zawędruje (postawiłem tylko dyche bo z reguły nie jestem
        hazardzistą :))
      • Gość: PannaA Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: 62.153.128.* 04.12.01, 10:30
        nie lubie tego pilkarza, ale wydaje mi sie ze bedziemy go potrzebowac w
        korei...
        • campo Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! 04.12.01, 10:39
          Gość portalu: PannaA napisał(a):

> nie lubie tego pilkarza, ale wydaje mi sie ze bedziemy go potrzebowac w
          > korei...

Hajto na MS jest niezbędny !!!
          Mam nadzieję że koreańczycy będa się od niego odbijać niczym piłeczki pingpongowe
          od rakietki:-)))

Pozdr.
          • Gość: MP Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:49
            Na tej stronie ciekawe jest jeszcze to:

fifaworldcup.yahoo.com/en/t/t/p/pol.html
            Significant past players: (Wazni byli gracze)

Grzegorz Lato, Kazimierz Deyna, Wlodzimierz Lubanski, Jan Tomaszewski

Niby muzyka gra, ale gdzie np. Boniek?!?! Smolarek?

Pzdr.

• Gość: zbyszko Re: TOMASZ HAJTO GWIAZDĄ REP. POLSKI ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 14:38
            :D dokładnie tak... niczym w pingpongowym deblu (4 obrońców?)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka