Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania.

IP: 217.110.64.* 29.05.03, 22:55
    Siema!
    Wzorem naszego pobytu w Korei postanowiliśmy tak jak wówczas opisywać to co
    się u nas dzieje na zgrupowaniu przed meczem ze Szwecją. To jeszcze 2
    tygodnie, a więc zapewne dużo będzie się działo. Robimy to wszystko dla was
    nasi kochani kibice, bo wiemy jak bardzo nas lubicie i się nami
    interesujecie. A więc do dzieła:

Obecnie trenujemy w Wiśle, nie jest nas jeszcze zbyt dużo, ale to nie
    szkodzi, bo wymusiliśmy na trenerze, żebyśmy mogli przyjechać z żonami.
    Uważam, że to bardzo dobra decyzja, wczoraj urządziliśmy mały wieczorek
    zapoznawczy- najpierw była część oficjalna, czyli gryll i piwko, a potem jak
    trener poszedł już spać przenieśliśmy się wszyscy (znaczy my i nasze żony) do
    mojego pokoju, gdzie urządziliśmy mały Gruppen-Sex. Co prawda Zdebi i Bąku
    byli bez żon, ale to nam akurat nie przeszkadzało, w końcu nikt nie patrzył
    kto jest kto i komu... Wszyscy się świetnie bawili, trochę żal mi Jacka Bąka,
    znowu się chyba jakiś truskawek najadł i co 5 minut do kibla latał. Co prawda
    Prosiak mówił, że widział potem będąć w kiblu, że Bąku w Fife na laptopie
    trenuje, ale kto by mu tam wierzył, w końcu on ledwo dolazł do tego kibla
    taki był napruty (z resztą jak wszyscy).
    Ok, narazie to tyle, może niedługo coś dopiszę albo któryś z moich kolegów.

Pozdrawiamy naszych kibiców!
    Obserwuj wątek
      • marcin521 Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. 29.05.03, 23:09
        Hajto i sex-party?! Przecież ty nawet piłki kopnąć nie umiesz, a co dopiero...
        A tak w ogóle to masz koleś ciężki dowcip.
        • Gość: Paweł Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.man.polbox.pl 30.05.03, 00:14
          zostaw Tomka w spokoju , tutaj nikt nie umie kopnac pilki , i nikt nikomu nic
          nie mowi , tak jakby to byl problem , wczoraj jak Jacek trafil w bramke to sie
          chyba pol godziny cieszylismy i robilismy scenki jak ten Rocki z Odry , ale i
          tak jest zaloba , bo Oli sie wkurzył , chyba przez to ze ostatnim razem caly
          czas sam siedzial , no ale w koncu kto mu zabronil uczyc sie polskiego i
          powiedzial ze nie przyjedzie , Janas przez te problemy taki wkurwiony chodzi ,
          taki zły jest ze wszyscy naokoło chca mu spierdolic ten jego misterny plan , a
          najbardziej sie wkurwia jak ktos mu schowa fajki , no nic lece , bo sie wodka
          skonczyla a teraz moja kolej do nocnego pomykać
      • Gość: Świerszcz Kurde chłopaki, co jest? IP: *.acn.pl 30.05.03, 00:46
        Takie balety odstawiacie i to beze mnie?Przecież obiecaliście, że załatwicie z
        Janasem, żeby mnie wziął. Cały czas czekam na powołanie, jestem w bardzo
        wysokiej formie, ostatnio gram na boisku szkolnym i normalnie wszystkich robię
        jak chcę. Działajcie!
        • Gość: Paweł Re: Kurde chłopaki, co jest? IP: *.man.polbox.pl 30.05.03, 00:57
          Kurde Swierszczu , ty sie zastanow czy tego chcesz ? Janosik sie sextetu
          naogladal i teraz co trzy dni bedzie kogos wyrzucał , takze zgroza , ja tak
          dawno pompek nie robilem ... Tomek , ja sobie tego prosiaka zapamietam
          • Gość: Paweł Re: Kurde chłopaki, co jest? IP: *.man.polbox.pl 30.05.03, 01:11
            kurna ludzie , jest problem , Janosik zrobił sie zielony , rozebral sie i biega
            po boisku i jakos tak zawodzi chyba " przejebiemy , przejebiemy ,
            przejebiemy " , nie mozemy go zlapac , cholera , co ja przynioslem z tego
            nocnego , ta baba za lada jakas taka dziwna byla
            • Gość: Paweł Re: Kurde chłopaki, co jest? IP: *.man.polbox.pl 30.05.03, 01:16
              no i chlup , wpadl nam do stawu , a komputer jest moj , moj i tylko moj , Arti
              wez sie gameboya
              • Gość: Artur Re: Kurde chłopaki, co jest? IP: *.man.polbox.pl 30.05.03, 02:02
                no , ufff , udało sie go ocucić , dobrze ze debel umie plywac , bo ... cholera
                wlasciwie to co sie dzieje jak selekcjoner kopnie w kalendarz przed waznym
                meczem ? ... a prosiak to frajer ufny8fn898ef89
      • Gość: Żewłak Większy Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: 217.110.64.* 30.05.03, 12:27
        Cześć.
        Dopiero wstaliśmy po wczorajszym wieczorze, a więc za dużo dziś się nie
        wydarzyło. Tak sobie myślę, ze na takim zgrupowaniu to jest nawet lepiej niż na
        wakacjach, nic nie musimy robić, grill i piwko jest, żony są, koledzy są, a w
        dodatku to wszystko za darmo! Dziś mamy mieć trening o 15, ale za bardzo nam
        się nie chce, więc chyba go odwołamy. Z resztą Tomek, Bąk i Wichniar już
        zapijają kaca browarami i chyba znowu ten trening w łeb weźmie. A treningi
        nawet nie są takie złe, ćwiczymy w parach, każdy ze swoim dzieckiem lub żoną.
        Myślę że to bardzo dobry pomysł, w końcu uwierzymy w swoje siły i że jesteśmy
        jednak od kogoś lepsi (na razie dzieci/żony, ale już za 2 tygodnie Szwedzi!),
        jak widać Janas jest świetnym motywatorem. No dobra, to kończę, muszę skoczyć
        po wodę do gs-u, bo jakoś strasznie mnie suszy po wczorajszym. Do usłyszenia.
      • Gość: Jacek B. Co to za pomysły, żeby mnie w pomocy dac?!? IP: *.acn.pl 30.05.03, 12:39
        To ja, Jacek. W końcu dorwałem się do komputera, bo do tej pory Kryszał ciągle
        w Fife grał, chce chłopak dojść do wysokiej formy na Szwedów. Chciałem tylko
        napisać, że stanowczo protestuję, żeby ustawiać mnie w środku pomocy, bo ja
        jestemn rasowym obrońcą. Jeśli ten pomysł będzie nadal fosowany, to znowu najem
        się truskawek i tyle będziecie mnie wiedzieć w reprezentacji!
        Wasz Bąk
      • Gość: Kosa Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.mod.gov.sk 30.05.03, 12:58
        Tu Kosa, to Kosa STOP Niedługo wpadam STOP Szykujcie się STOP Wpadłem na
        Słowację załatwić tanie alkohole STOP Piszcie co chcecie STOP Do zobaczenia
        STOP
        PS Jebac Legie STOP
        • Gość: jurek d. Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 30.05.03, 13:04
          czesc chlopaki niedlugo przyjezdzam ,trenowac bede malo bo musze uwazac zeby mi
          jajka z moszny nie wypadly bo te dupki z liverpoolu nie potrafia wyleczyc mojej
          pachwiny ,mam nadzieje ze boisko jest w dobrym stanie bo dzwonil do mnie brat i
          mowil ze murawy sa w nienajlepszej dyspozycji .
          ps.chlodzcie dla mnie wodeczke bo mam juz dosc tej ohydnej whisky
          • Gość: Paweł Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.man.polbox.pl 30.05.03, 13:28
            Jurek , co ty gadasz , ty juz jestes w wiśle , mieszkasz z debelem , ja
            rozumiem ze sie ciagle nie mozesz pogodzic z tym ze cie Janosik potajemnie z
            klejndinstem z liverpoolu wywiezli , przyznaje ten worek to byl glupi pomysl ,
            ale jak trener tego by nie zrobil to bys sie znowu wykpil ze cie cos boli ,
            naprawde jak bedziesz caly czas mowil ze jestes tam a nie tu , to nie poprawi
            twojego stanu
        • Gość: Paweł Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.man.polbox.pl 30.05.03, 13:22
          ale wy jestescie nienormalni , kto mnie wsadzil do łódki i wypchnal na srodek
          stawu , troche kolysalo jak sie budzilem ...
          no dobra , wale prosto od trenera , super wiadomosc , ...
          dzisiaj nie ma treningu , mamy czas wolny , tzn trener powiedzial zebysmy
          wzieli pilki i cos porobili co w praktyce oznacza ze odpalamy fury i jedziemy
          na wycieczke z zonami na grilla w jakies ladne miejsce , ale tym razem Bąk
          jedzie z Artim , zbierajcie klamoty , ja juz czekam przed ośrodkiem
          • Gość: jurek d. Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 30.05.03, 13:41
            sory chlopaki ze sie pomylilem ale rzeczywiscie ostro sie nawalilem w
            liverpoolu i nic nie pamietam co sie dzialo(oprocz tego ze pilem whisky).
            obudzilem sie juz w wisle ,strasznie mi cos w glowie strzela ,ale nic to zaraz
            walne zimnej polskiej wodeczki i mi przejdzie , w zyciu juz nie tkne whisky.
          • Gość: Hajto Zaspałem! IP: 217.110.64.* 30.05.03, 13:48
            Kurde, no i znowu zaspałem, a chłopaki już pojechały i nikogo nie ma w ośrodku.
            Dobrze, że mi kartke zostawili przynajmniej gdzie bedą balować. Kurde, tylko
            jak ja mam tam dojechać, żadnej fury nie zostawili, a jedyny rower w ośrodku
            wczoraj Prosiak rozwalił jak ze sklepu wracał. No nic, będe musiał chyba wziąć
            tą hulajnogę dzieciaka Wichniara. Dobra, kończę, bo nie zdążę dojechać i nic
            dla mnie nie zostanie.
        • Gość: Hajto Moje zamówienie IP: 217.110.64.* 30.05.03, 13:53
          Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Tu Kosa, to Kosa STOP Niedługo wpadam STOP Szykujcie się STOP Wpadłem na
          > Słowację załatwić tanie alkohole STOP Piszcie co chcecie STOP Do zobaczenia
          > STOP
          > PS Jebac Legie STOP

Siema Kosa! Czekamy! Mi przywieź tak z 4-5 zgrzewek (takich po 24 szt.)
          browara, żeby chociaż do Kazachstanu starczyło. Mocniejszymi trunkami nie
          zawracaj sobie głowy, uruchomiliśmy z chłopakami taką małą linię produkcyjną,
          więc można powiedzieć, że jesteśmy samowystarczalni. Bimberek pierwsza klasa!
          Ok, spadam, czekamy.
          • Gość: Koza Re: Moje zamówienie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.03, 14:21
            Hajto kurwa jak cie zlapie to ci tak przypierdole ze sie nie pozbierasz. Ile
            mam kurwa czekac na moje fajki???? Mialo byc tanio i do reki a tu kurwa co. W
            huja leicsz czy z wlasnym kutasem sie na lby zamieniles. Ja juz w Zabrzu
            klientow poznajdowalem, biznes rozkrecilem a ty tu kurwa takie cos
            odpierdalasz. Bierz ta hulajnoge i zapierdalaj do Zabrza bo jak nie to wpdadne
            z Jackiem Wisniewskim i Adasiem Kompala i tak ci skopiemy ryj ze nie bedziesz
            wiedzial ktora storna szluga sie odpala.

PS: Chlopaki zalatwcie mi miejsce w kadrze bo mi tak smutno jak wy tam pijecie
            a ja tu. Moglibysmy cos razem zabalowac. Pozdrawiam!

PS2: Hajto kurwa ruszaj dupe cieciu !!!!
            • Gość: Paweł Re: Moje zamówienie IP: *.man.polbox.pl 30.05.03, 14:49
              Koza przyjezdzaj , miejsce sie znajdzie to duzy osrodek , z miejscem w kadrze
              bedzie problem , chociaz teraz to wogole z kadra duzy problem , dzwonil Tomek
              zebysmy szybko nie wracali , Janosik sie jakis taki niemily zrobil , tylko
              spierdalaj i spierdalaj , jak konczy przeklinac to leci do kibla zygac , Tomek
              zreszta tez dal noge , wyslalismy po niego debela , ale cos nie wracaja
              • Gość: Koza Re: Moje zamówienie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.03, 17:00
                o kurwa ! pewnie pala moje fajki!
            • Gość: Hajto Re: Moje zamówienie IP: 217.110.64.* 31.05.03, 12:49
              Nie ze mną takie numery Koza. Kasiora, którą mi przesłałeś była lewa, a więc
              fajek nie będzie. co ty sobie wogóle myślisz do kurwy nędzy. Masz szczęście, że
              nie powiedziałem o wszystkim Kałuży, bo marny twój los byłby. Ale pamiętaj, to
              ostatnie ostrzeżenie, następny taki numer i nie będzie tak dobrze. A do kadry
              to ty za cienki jesteś. My tu wszyscy gramy w najlepszych europejskich klubach,
              jesteśmy czołowymi zawodnikami i pykamy kogo chcemy. A ty w nawet tym Zabrzu
              cienki jesteś i cie kolesie ze Szczakowianki robią jak chcą. Co to kurwa ma
              wogóle być.
              • Gość: Koza Re: Moje zamówienie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.03, 19:06
                Dobra Hajto kurwa. Teraz przegiales cieciu jeden. Myslisz ze jak masz
                aerodynamiczna fruzyrke to juz ci wszystko wolno??? Ty nawet kurwa nie wiesz
                co ja wlasnie pilem. Jacek Wisniewski podrzucil nam z Bialorusi spirytus. Ale
                to jeszcze kurwa nic, bo my go pilismy prosto z kanistra, takze kurwa uwazaj,
                bo mam po tym taka bombe ze technicznie pykam Swierszcza, a szybkosciowo
                Olego. Jak awansujemy z Gornikiem w 2060 roku do Pucharow to pokaze temu
                twojemu Gelzencostam jak sie kurwa w pile gra. A tak wogle to masz wpierdol bo
                kase drukowalismy u Kompaly w domu i nikt sie mial na tym nie poznac. A za
                fajki juz dziekuje bo mi Wałdi taniej zalatwi. Jestes stara fujara i nawet
                interesu porzadnie zrobic nie umiesz. Pozdrawiam Koza.
                • Gość: Hajto Re: Moje zamówienie IP: 217.110.64.* 01.06.03, 23:35
                  I kto to mówi. Ja jestem poważny biznesman z Niemiec, a nie z jakiejś zapadłej
                  pipidówy jak ty. Powołania napewno nie dostaniesz, już my to załatwimy z
                  trenerem.
      • Gość: Kałuża Janas, a co ze mną? IP: *.bild.t-online.de 30.05.03, 15:35
        Obiecałeś mi powołanie i cisza. A powołałeś jakieś łamagi jak Sobolewski,
        Burkhart (czy jak to sie pisze), Jop, czy Stolarczyk. Co to kurwa ma być, kim
        oni są! Pewnie nawet wypić porządnie nie umieją. Zupełnie jak z tym Sibikiem w
        Korei. Jeszcze się zgubią na lotnisku i nie będziemy mieli połowy zawodników na
        Szwecję. Czekam na powołanie do jasnej cholery.
      • Gość: olisadebe Cieść chłopaki IP: *.altnpl.ptd.net 30.05.03, 18:04
        Cieść chłopaki. Bardzo mi śkoda, zie ja nie być na kadra i nie bawić sie z
        wami. Tak na prawde to nic mi nie być. Ja powiedzieć trener Janas, że ja nie
        przyjieździać na kadra dopóki trener nie być Engel. Tylko u niego ja chcieć
        grać. Janas nie, Janas być nie dobri. My z nim nie mieć szansa. Poza tym ja bać
        się z domu wychodzić. Ostatnio źli kibice nas pobić bo my uga uga nie zdobyć.
        Ja kochać was wszysćkich i pozdrawiać z goronca i duzio słońca Grecja.
        • Gość: Hajto Re: Cieść chłopaki IP: 217.110.64.* 31.05.03, 12:57
          Oli kurna, nie leć w kulki. Przyjeżdzaj, bo bez ciebie ciężko będzie i będziemy
          musieli trenować. A tak by było jak za dawnych czasów- kopne mocno, trafię w
          ciebie i gol. Co do kibiców to się nie przejmuj, daj jakieś namiary, to się
          nimi zajmiemy. Wpadaj, mrozi się już twój ulubiony likier poziomkowy, to też
          sobie popijesz.
      • Gość: Ajwen Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: 216.40.249.* 30.05.03, 20:24
        Koza, nie pieprz glupot bos kontuzjowany, ty Swierszczu przeciez ustaliles sie
        z Janosikiem, ze cie wezmie na Szwecje, wiec tez sie zamknij. Pokrzywdzony to
        jestem tylko ja! W Bundeslidze co kolejka w am besten ylf a Janas bierze
        jakiegos Zajaca, chyba ma jakies zboczenie od latania ze sztucerem! Po fajki
        wpadne tak czy siak, wiec zostawcie troche dla mnie.

ciao
        • Gość: Hajto Siema Ajwen, mam plana. IP: 217.110.64.* 31.05.03, 12:53
          Nie przejmuj się. Wpadaj od razu i narazie jakoś cię tu przemelinujemy.
          Najwyżej założysz sukienkę i będziesz udawał żonę Debla. A meczyk też się jakoś
          załatwi, zamkniemy tego ciecia Zająca w piwnicy, albo na lotnisku zgubimy,
          nażelujesz sobie łeb, mała charakteryzacja i wystąpisz za niego, nawet nikt się
          nie pozna. Będzie dobrze, czekamy.
      • Gość: Hajto Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: 217.110.64.* 31.05.03, 12:43
        Witam
        Wczorajszy dzień minął bardzo fajnie. Po dwóch godzinach jazdy na hulajnodze
        udało mi się dotrzeć nad rzekę, gdzi e wszyscy balowali. Na szczęście zapasy
        były duże, więc i dla mnie starczyło. W ramach treningu przed spotkaniem ze
        Szwedami piliśmy szwedzkie piwo (niedobre) przywiezione przez Edzia Klejdinsta
        i rozegraliśy kilka partyjek w Fife na laptopie. Trzeba powiedzieć, że forma
        rośnie, udało nam się nawet kilka razy zremisować, graliśmy co prawda na
        najłatwiejszym poziomie, ale mamy jeszcze czas. Pecha znowu miał Bąku, najadł
        się jagód w lesie i całą dzisiejszą noc spędził w kiblu. To był chyba jednak
        celowe zagranie, bo po powrocie zagroził trenerowi, że jeśli ten będzie chciał
        wystawić go w pomocy, to do samego spotkania Bąku zastosuje dietę truskawkowo-
        jagodzianą i nie zagra. Na razie to tyle.
        Pozdrawiamy naszych kibiców
        • Gość: Zdebil Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.tomaszow.mm.pl 31.05.03, 15:57
          Chlopaki tak mi sie chce bzykac a jestem bez zony.Ktory mi pozyczy swojej
          kobity?Chociaz na jeden numerek prosze.
          • Gość: prosti Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 31.05.03, 18:29
            a panienka nie wystarczy?chlopcy,jade tam do was,bo ktorys zamowil...;)
            • Gość: OLISADEBE KADRE mam w tyle i juz IP: *.dyn.optonline.net 31.05.03, 19:01
              znudzilo mi sie grac i mam was w dupie
              w Grecji lepiej mi placa padalce !!!
              • Gość: Paweł Re: KADRE mam w tyle i juz IP: *.man.polbox.pl 31.05.03, 22:22
                panowie podpucha , ktos kala dobre imie Olego , przeciez ten biedak zdania po
                polsku nie potrafi sklecic a tu taka wypowiedz ...
                a ludzie dzisiaj chlopaki mnie oswiecili ze prosiak to o Krzynówku , cholera na
                mnie tez tak wolali na podworku ...
                poza tym wyszlo na jaw gdzie sie podzial Jurek , zniknął dzisiaj rano gdzies
                tak o 14 tej , Janosikowi to nawet nic nie mowilismy , ale zona , dzieci w
                placz , prawdziwa tragedia , zaczelismy juz nawet las przeczesywac , co prawda
                skonczylo sie na tym ze zebralismy trzy koszyki prawdziwkow i troche kozlakow a
                Jurka jak nie bylo tak nie bylo , Arti juz dzwonil na policje az tu nagle
                dzieciak Jurka jak nie wrzasnie tata , i tak zaczal wskazywac na ekran , my
                patrzymy a tu nasz zaginiony w opolu na tym badziewiu nagrode daje , no panie ,
                tlumacz sie pan teraz
                • mihal_04 Re: KADRE mam w tyle i juz 31.05.03, 23:26
                  Gość portalu: Paweł napisał(a):

> panowie podpucha , ktos kala dobre imie Olego , przeciez ten biedak zdania po
                  > polsku nie potrafi sklecic a tu taka wypowiedz ...
                  > a ludzie dzisiaj chlopaki mnie oswiecili ze prosiak to o Krzynówku , cholera
                  na
                  >
                  > mnie tez tak wolali na podworku ...

popieprzylo ci sie, na ciebie wolali per goryl!
                  • Gość: Paweł Re: KADRE mam w tyle i juz IP: *.man.polbox.pl 01.06.03, 00:11
                    ale kurwa smieszne , szkoda ze mamy tak glupich kibicow , ktorzy nie umieja sie
                    bawic , bo jak juz cos napisza to sa zalosni , may twoj adres m04 i jak
                    przyjedziemy z meczu to ci skopiemy dupe , pacanie
                    • mihal_04 Re: KADRE mam w tyle i juz 01.06.03, 00:43
                      Kryszal, daj spokój, przeciez wszyscy to wiedza.

A po meczu to ty bedziesz pomykac jako siostra Kryszalowicz :)
                      • Gość: Paweł Re: KADRE mam w tyle i juz IP: *.man.polbox.pl 01.06.03, 01:27
                        nie , wlasnie ze nie wiedza
                        teraz tu wszyscy ze mnie polewaja ,
                        przez ciebie znowu zamkne sie w sobie i przez pol roku nie strzele gola ,
                        kurna , skad ty o tym wiesz
                        tak mowil do mnie tylko
                        taki gruby , cuchnacy zgnilymi jajami lachociąg ,
                        zreszta chyba zaczynam sobie przypominac , przyjezdzaj paru chlopakow juz o
                        ciebie pyta
                        • arek_bak Siema, to ja 01.06.03, 15:02
                          Cześć chłopaki, robicie coś w sprawie mojego powołania? Jestem pewien że taki
                          walczak jak ja bardziej by się przydał w środku niż ten cały Zdebil. Gianni,
                          weź zagadaj z trenerem, Świerszcza nie ma, to do ciebie się zwracam, nie?
                          Weźcie coś ponegocjujcie. Za Jurka było prościej, mały upominek dla
                          selekcjonera i grałem, a ten cholerny Janas w ogóle mnie nie widzi. A przecież
                          technikę mam kurwa jak Świerszcz co najmniej! I bramkostrzelny jestem,
                          wszechstronny.
                          To jak, zagadacie, co?
                          • Gość: Hajto Gadałem z trenerem IP: 217.110.64.* 01.06.03, 23:32
                            i stwierdził, że nie może cię powołać, bo ma już w kadrze jednego Bąka i jakby
                            miał jeszcze drugiego to by mu się myliło na treningu i w czasie ustalania
                            składu na mecz. Chyba nic się nie da zrobić.
      • Gość: GObi Jacek Krznowek IP: *.energoprojekt.com.pl 01.06.03, 13:10
        Jacek Krznowek
        • Gość: Koza Re: Jacek Krznowek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.03, 20:21
          prosiak to jest teraz najwiekszy cfaniak. Ostatnio nawet angaz w filmie o
          Kubusiu Puchatku dostal. Prosiak podrzucilbys adres tego twojego managera vo
          to wszystko zalatwic umie. Pozdrawiam Koza
          • Gość: Zdebil Re: IP: *.tomaszow.mm.pl 01.06.03, 22:40
            Areczku twoj czas juz sie chyba skonczył.Nikt mnie teraz nie wygryzie ze skladu
            po tym jak zagralem mecz zycia z Belgią.Pewnie widziales jaki byłem
            błyskotliwy,ach te moje niekonwencjonalne zagrania.Jak dobrze zagram ze Szwecją
            to pewnie przejde do Bundesligi i znowu wpadnie troche grosza.Juz mysle co
            sobie kupic?
      • Gość: Hajto Dzisiaj byliśmy w kinie na filmie dokumentalnym. IP: 217.110.64.* 01.06.03, 23:28
        Witam wszystkich. Dzisiaj w ramach treningu byliśmu na filmie "Prosiaczek i
        przyjaciele". Kto by się spodziewał, że mamy wśród siebie aktora, taka
        niespodzianka, tym bardziej, że Krzynów nic nie wspominał, że zagrał w filmie i
        to w dodatku tytułową rolę. Wszystkim bardzo się podobało, choć musieliśmy
        zarządać chwilowego przerwania seansu, bo jakiś głupek z obsługi stwierdził, że
        na sali nie można palić, no i musieliśmy skoczyć na faja na zewnątrz. Podobno w
        ramach treningu motywacyjnego trener chce nas zabrać jeszcze na "Potop", ale to
        podobno kiepskie, a poza tym ktoś mówił, że to w dodatku nie jest animowany
        film, więc wogóle odpada. Oczywiście musieliśmy uczcić występ naszej gwiazdy
        filmowej i już w drodze powrotnej odpaliliśmy kilka browarów. oczywiście
        wszystko teraz kontynuujemy, szykuje się niezła posiadówa, a więc lecę. Pa.
      • Gość: Kowal Do łomów z repry!!! IP: *.retsat1.com.pl 02.06.03, 11:44
        Witam wszystkich kiboli! Kowal z tej strony!

Siedze w Łodzi u mojego starego zioma Zbyszka Robaka. Przyjechałem poradzić mu
        dokąd i jak spierdolić z tego burdelu w którym zapierdala za darmo.

W każdym bądź razie najebaliśmy się jak transformatory i Robak chciał mi
        pokazać rzyda w internecie i trafiliśmy tu. Czytamy te gówna co piszecie i nas
        chuje strzelają.

1. Ty się hajto tak nie rzucaj, bo jak graliśmy z chłopakami u Wujta, to żeś
        góralczyku jebany srał w gacie że możesz usiąść obok nas w szatni, gwiazdorku
        zajebany. A połówkę musisz pić na 4 razy.

2. Świerszczu, ty się na kadre nadajesz ale florecistek. Bo florecistki piją
        tyle co ty. Pamiętam jak piliśmy z Wujtem, Ratajem, Zielkiem i Markiem
        Jóźwiakiem to żeś się jedną 0,7 tak najebał, że chciałeś wyruchać kanapę bo
        myślałeś że to twoja Jolka.

3. A co do bąka to rozpierdalają mnie dziewczyny co maja sraczke po
        truskawkach. Pij dalej to francuskie słodkie gówno, to sobie rozjebiesz żołądek
        do końca. Zapamiętaj pało zajebana: TYLKO POLSKA - TYLKO CZYSTA

4. o reszcie śmieciarzy nie pisze bo sie mnie palce mieszają

Ta... Kiedyś to była repra. Kosa (ale nie ten kowal artystyczny z dałnem),
        Piotrek Nowak, Rataj, Jóźwa, Jusko (chociaż ten to mało pił), czy Zielek...

Dobra kończe, bo musze się zdzemnoć. niepotczebnie piłem rano te nalewki na
        kaca. Aha robak cos hciał..........

JEBAĆ WISLE JEBAĆ!!! NIE BYLO KARNEGO KURWA!
        • Gość: Koza Re: Do łomów z repry!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.03, 11:48
          Kowal respect for you. Od dziecka byles moim idolem. Najbardziej imponuje mi
          twoja popisowa sztuczka, jak wypijasz nosem szklanke czystej. Jestes mistrzem,
          juz nigdy nie bedziemy mieli w Polsce takiego zawodnika jak ty. Zapraszam do
          Zabrza, my co prawda tutaj skromnie pijemy jak na Ciebie, ale wodeczki mamy
          pod dostatkiem i napewno niczego Ci u nas nie zabraknie. A jak bedziesz chcial
          to naucze Cie palic zioło uchem. Pozdrawiam.
        • Gość: Hajto Kowal, ty cienizna jesteś. IP: 217.110.64.* 02.06.03, 21:34
          Z ciebie to żaden zawodnik jest. Na kadrze robiłem cię jak chciałem. Z resztą
          gdzie ty grałeś... na Cyprze jakimś w lidze dla emerytów, nawet nie wiem gdzie
          to jest. A ja w lidze mistrzów z najlepszymi się potyczkowałem. A pić to też
          nie umiesz. Byś nawet naszego pierwszego "treningu" z nami nie wytrzymał. Poza
          tym my pijemy kulturalnie. Owszem, może czasem pójdzie jakaś szyba, czy drzwi w
          kiblu, ale przynajmniej nikt w nikogo nie rzuca telewizorem.
      • Gość: jurek engel Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 02.06.03, 20:37
        czesc chlopaki tu wasz byly , niezapomniany trener,kiedy czytam w jaki sposob
        trenujecie to mi sie lezka w oku kreci,to jest wlasnie ucielesnianie mojej
        wizji futbolu na "tak",nie narzekajcie na trenera ,wystarczy troche
        cierpliwosci a ja juz niedlugo do was wroce,teraz obejmuje legie ,sciagam z
        amiki arka baka , ktory bedzie kreowal gre mojego zespolu i za dwa lata
        zdobywamy lige mistrzow a ja wroce do reprezentacji.
        • Gość: Hajto Witamy kochanego trenera !!! IP: 217.110.64.* 02.06.03, 21:39

My też niecierpliwie czekamy na Pana powrót i powrót do koncepcji futbolu na
          tak. Ci w pzpnie to jacyś ślepi muszą być, chyba nie oglądali meczu skoczków z
          artystami, gdzie cudownie poprowadził Pan drużynę Małysza do zwycięstwa we
          wspaniałym stylu i to po jednym przeprowadzonym treningu. Inni chłopacy też za
          Panem tęsknią, nasz trenerze ukochany. Często wspominamy w czasie naszych
          wieczornych i nocnych "treningów" jak to było za tamtych czasów i aż się łezka
          w oku kręci. Wtedy po prostu rządziliśmy. Czekamy Jurek!
          • Gość: Kukiełka Re: Witamy kochanego trenera !!! IP: *.lamerss.org / 192.168.4.* 02.06.03, 22:11
            Czesc chlopaki!

Chcialem sie przypomniec, bo ten pies Janas woli anorektyka Lasockiego
            powolywac do repy ode mnie, najlepszego plajmejkera po swierszczu w Polsce.
            Wlasnie siedze sobie w kafejce w Pireusie, pije winko i czytam te wasze brednie
            (hehe lezka sie kreci), i tak mysle sobie, ze dobrze robie wracajac blizej
            domu. Nurymbergia to pikus, juz ich oczarowalem swoim przegladem pola i
            odbiorem pilki (co prawda dopiero w sekcji orlikow, ale trener powiedzial ze
            jest ze mnie zadowolony!). Wszyscy w grecji mnie wkurwiaja, kasy nie ma foki
            jakies takie ciemne i wasate, a od tego slonca jeszcze bardziej porudzialem...
            ale niebawem wracam do europy i kadry, opierdolimy wspolnie 4:0 lotwe i jedziem
            na ME.

caluje, morda

rudy
      • Gość: Hajto Właśnie przenieśliśmy się do Wronek IP: 217.110.64.* 02.06.03, 22:05
        Witam. Właśnie dotarliśmy do Wronek. W podróży nie obyło się bez przygód.
        Ponieważ sezon truskawkowy już w pełni, a Janas nadal nie zrezygnował z pomysłu
        wystawienia Bąka w pomocy, Jaco kontynuuje protest i musieliśmy zatrzymywać się
        co 5 minut. Prócz tego mieliśmy problem z przetransportowaniem tej naszej małej
        linii produkcyjnej co ją tam w piwnicy zmontowaliśmy, nie mogliśmy jej nigdzie
        upchnąć, bo przecież te fajki też dużo miejsca zajmują. No ale sobie
        poradziliśmy, Prosiak wymyślił, że jak spalimy ich część, to się i nasza
        maszyneria zmieści. A więc odpalaliśmy jednego za drugim i po trzech godzinach
        wspólnego palenia w końcu zrobiło się miejsce na naszą bimber machinę i
        mogliśmy ruszyć w drogę.
        Teraz na szczęście jesteśmy już na miejscu, Kryszał z Żewłakiem z powrotem
        uruchamiają naszą mini-rozlewnię, Bąku jak zawsze w kiblu, a reszta poszła na
        miasto rozejrzeć się co tu za atrakcje mają. W drodze nie wyglądało to
        najlepiej, właściwie to można wprost powiedzieć, że to megazadupie, no ale może
        jednak znajdą się jakieś atrakcje, tym bardziej, że pozbyliśmy się już żon i
        dzieci. W każdym razie nie zginiemy. W dodatku niedługo dojeżdża reszta
        chłopaków i szykuje się kolejny wieczorek przywitalny.
        Pozdrawiamy kibiców.
        • Gość: arek bąk Re: Właśnie przenieśliśmy się do Wronek IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 02.06.03, 22:43
          czesc chlopaki. witam we wronkach. moze udaloby sie namowic janosika na
          powolanie mnie-bialego rivaldo do repy. jestem jednym z niewielu zawodnikow
          ktorzy bezblednie realizuja idee futbolu na ,,tak''.
          macie racje ze wronki to zadupie. jednak chlopaki z tutejszego wiezienia moga
          pomoc wam w udoskonaleniu waszej malej bimbrowni. poza tym tomek hajto ma tu
          niezly rynek zbytu na swoje szlugi.
      • Gość: Kowal Kowal do Kozy IP: *.retsat1.com.pl 02.06.03, 22:45
        >Kowal respect for you.

Sorry, ale nie kumam? Robak mówi że to po angielsku, a ja nie grałem w Anglii
        dlatego nie rozumiem. Na wszelki wypadek ja ciebie też.

>Najbardziej imponuje mi twoja popisowa sztuczka, jak wypijasz nosem szklanke
        >czystej.

Ojciec mnie nauczył. Fajowy trik, tylko że potem szczypie troche w nosie. I
        chujowo jest też jak masz katar.

>Jak bedziesz chcial to naucze Cie palic Ziele uchem."

Tego też do końca nie jarzę? Ale raczej nie, bo mam żonę, a i nie wiem czy
        Jacek by się na to zgodził?

PS: Ale jazde mieliśmy dzisiaj z Robakiem. Robak tak sie najebał, że
        powiedział, że za to że przejebali w sobote z Wisłą (jebał ją pies), wpierdoli
        temu Kurwie czy jak on tam ma? Ja tam do Kurwy nic nie mam, ale wierdolić
        zawsze komuś moge (szczególnie jak nie jest za Legią). Od słowa do słowa
        postanowiliśmy że pojedziemy do Krakowa i pokażemy kto jest mistrzem.
        Wychodzimy z domu nawaleni jak świnie, a tu żona Robaka, krzyczy że
        nie! "Najebany jesteś - krzyczy - gdzie ty chcesz jechać?" No to dostała od
        Robaka dwa strzały i wyszliśmy. Ale faktycznie miała troche racji, bo sie
        niezbyt dobrze za kierownicą czuliśmy. Już nawet nie pamiętam kto prowadził. W
        każdym bądź razie pech nas nie opuszczał i chwila moment i trafiliśmy na psów.
        Chcieliśmy zwolnić, ale ostatecznie wjebaliśmy sie na nich i rozpierdoliliśmy
        im cały furgon. Na szczęście mendy były za widzewem, więc daliśmy im po
        autografie i po 5 paczek na piwo. Chcieliśmy dać więcej, bo widać było że
        uczciwe chłopaki, ale Robakowi od pół roku nie płacą, więc musi oszczędzać.
        Ostatecznie odwieźli nas do domu, a jeden to nawet BMW Robakowi pod klatkę
        odstawił.
        No, ale było jak było. Jutro spierdalam do siebie do Warszawy, więc jebniemy z
        Robakiem po literku i spać.

PS: Pozdrawiam kiboli Żylety. Jebać Wisłę!
      • Gość: Kowal AHHHH!!! hajto ty chu.... IP: *.retsat1.com.pl 02.06.03, 23:04
        Kończyliśmy właśnie drugą szklankę z Robakiem i mieliśmy wyłączać interneta,
        kiedy to przeczytałem:

>Z ciebie to żaden zawodnik jest. Na kadrze robiłem cię jak chciałem.

Ty jakiś pojebany w mózg jesteś. Na reprze to ty słupki za nami nosiłeś i
        siatke pomagałeś Józkowi Wandzikowi na bramki zakładać. A robiłeś to i owszem,
        ale w gacie.

>Z resztą gdzie ty grałeś... na Cyprze jakimś w lidze dla emerytów, nawet nie
        >wiem gdzie to jest. A ja w lidze mistrzów z najlepszymi się potyczkowałem.

Na Cyprze goliliśmy frajerów z Radkiem Michalskim, Sławkiem Majakiem i
        Piekario. A wiesz pusta pało kto był trenerem? Wójt był. Jakbyśmy z jeszcze
        jeden sezon pograli to byśmy na luzach do trzeciej rundy LM awansowali. Tylko
        że te cypryjskie mendy sprowadziły pizde lorensa i wszystko rozjebał. A takich
        frajerów jak ty to flaszki ganialiśmy.

>A pić to też nie umiesz. Byś nawet naszego pierwszego "treningu" z nami nie
        >wytrzymał.

No nie! Nie rozmieszaj mnie. Ty i ta banda dziewczyn chce sie ze mną próbować?
        Ty sie zastanów co ty mówisz człowieku! Jak u Piechniczka w Moskwie w tym
        chujowym hotelu siedzieliśmy, to piliśmy ruski spirytus. Rozumiesz morska
        świnio? Ruski spirytus. Po prawie litrze na łeb stukło. Oczywiście pił ten kto
        mógł, bo Świerszczu tradycyjnie przy drugiej połówce sie porzygał, a Iwan
        poszedł jebać sie z tą ruską dziwką co chodziła po pokojach. Potem od tego
        stracił miejsce w składzie PSV Ajdhoven.

>Poza tym my pijemy kulturalnie. Owszem, może czasem pójdzie jakaś szyba, czy
        >drzwi w kiblu, ale przynajmniej nikt w nikogo nie rzuca telewizorem.

Ja się w tańcu nie pierdole. Jak sie bawić to sie bawić.

A poza tym to tak mnie wkurwiłeś że koniec. Jutro przyjeżdzamy do was do tych
        zajebanych wronków i zrobimy wam z dup magiczne studnie. Dzwoniłem już do
        Rataja i Kosy (ale nie tego dałna co tam z wami siedzi). Z Chicago ma czarterem
        przylecieć Piotrek Nowak, a Marek Jóźwiak ma ci pokazać sztuczke z telewizorem.
        Acha, no i oczywiście Robak też przyjedzie i własnie dzwoni do Kazka Węgrzyna.

Tak więc macie przejebane. A ze szwecją to wystąpi chyba młodzieżówka
        Klejdinsta, bo wam nie zdążą się wygoić odbyty.
      • Gość: Kowal Do zobaczenia jutro rano we Wronkach !!!!!!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 02.06.03, 23:05
        Kazek Węgrzyn też jedzie z nami. Ale to nic. Bo wiesz ty tłuku kto ma
        przyjechać. Leszek przyjedzie. Leszek Pisz. Ale macie przesrane....
        • Gość: Hajto Nie rozśmieszaj mnie... IP: 217.110.64.* 02.06.03, 23:15
          To ty umiesz jeszcze chodzić? A myślałem, że brzuch zawadza ci o ziemię. Możesz
          przyjeżdzać, jak ci wyjadę z grzywki to polecisz wyżej niż dalej. Hahahaha...
          cóż za ekipa się zebrała- Kazio Węgrzyn, Robak, ty tłuściochu, po prostu już
          sramy po nachach. Dobrze się dobraliście, powinniście założyć jakąś grupę, może
          Emeryci Globtroters i robić tourne po domach starców, albo jescze lepiej-
          zatrudnijcie się w cyrku, bo tam wasze miejsce, ciule niedomyte.
      • Gość: Kaan Dobra Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.acn.pl 03.06.03, 01:29
        Dlaczego Janas mnie nie powolywac? Przeciez ja grac dobrze w pilka i zdobyc
        miszcza Turcji. Ja bardzo chcem byc w kadrze, wezcie mnie chociaz na kuchaza,
        to bede wam gyros pita albo szisz kebab robil.
      • Gość: hajto Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 07.06.03, 09:26
        chlopaki zagralismy mecz zycia,teraz pora na zasluzony odpoczynek.
        ps.ten pomysl ze sprzedawaniem moich fajek na stadionie to byl strzal w
        dziesiatke
        • Gość: Janosik Re: To ja kadrowicz, piszę do was ze zgrupowania. IP: *.tnt41.rtm1.nld.da.uu.net 08.06.03, 09:46
          Cześć chłopaki !
          Siedzę właśnie u znajomego leśniczego z Nadleśnictwa Wronki i obmyślamy
          wspólnie koncepcję gry na mecz ze Szwecją. Szykujemy parę niepodzianek. W meczu
          z Kazachstanem świetnie sprawdziła się moja nowatorska koncepcja wprowadzenia
          pełnej wymienności pozycji, jak również zupełnie rewolucyjny w historii futbolu
          pomysł, aby zrobić z bramkarza playmakera. Dlatego też ze Szwecją zamierzam
          wystawić Dudka na środku pomocy. Liczę zwłaszcza na jego silny strzał z
          dystansu lewą pachwiną. W bramce mógłby zaś wystąpić Mirek Szymkowiak, który
          osiągnął niemal pełną doskonałość w temacie wymienności pozycji. W pięciu
          meczach w kadrze zagrał już na siedmiu różnych pozycjach. Najwyższy czas, aby
          sprawdzić go także w bramce. Może się okazać, że właśnie na tej pozycji okaże
          się najbardziej przydatny dla reprezentacji. Na wszelki wypadek trzymam też pod
          telefonem Marka Jóźwiaka, który świetnie się kiedyś sprawdził na pozycji
          bramkarza w pucharowym meczu Legii z Sampdorią. Jacek Bąk wystąpi tym razem
          eksperymentalnie w ataku, w parze z Kryszałowiczem. Obaj równie dobrze się do
          tego nadają, bo w ostatnim półroczu strzelili tyle samo bramek (zero). Tylko,
          że Jacek grał w lepszej lidze i nie był do tej pory wystawiany w ataku. A
          myślę, że drzemią w nim duże niewykorzystane możliwości. Byłem u wróżki i
          potwierdziła, że właśnie w meczu ze Szwecją Kryszałowicz strzeli pierwszą
          bramkę od 15 listopada 2002 r. Po meczu z Kazachstanem Wójt powiedział, że
          Kowal nawet prosto z baru jest ciągle lepszy od moich napastników. Dlatego
          rozważam też awaryjne powołanie Kowala. Czytałem jego "Prawdziwą historię" i
          uważam, że taki zawodnik bardzo by się w kadrze przydał dla scementowania
          kolektywu. Jeśli nie teraz, to na pewno powołam go na mecze jesienne. Pod
          warunkiem, że będzie tylko rezerwowym w APOEL Nikozja i nie będzie strzelał
          więcej bramek niż Kryszałowicz. Inaczej powołanie Kowala może zepsuć wspaniałą
          atmosferę panującą obecnie w kadrze. No i o ile oczywiście nie wypieprzą mnie
          wcześniej z funkcji selekcjonera za brak wyników, pomimo efektownych zwycięstw
          nad San Marino i Kazachstanem. Niestety, wiele osób nie docenia mojej ciężkiej
          pracy przez ostatnie pół roku, w yniku której na najważniejszy mecz sezonu
          wyselekcjonowałem tak doskonałych piłkarzy będących w życiowej formie, jak Kłos
          i Kryszałowicz. Pracy na dodatek marnie opłacanej przez PZPN. To skandal, aby
          taki np. Dudek w jeden tydzień zarabiał więcej niż ja przez pół roku. I jak ja
          mam mieć jakiś autorytet u piłkarzy. Jeśli nie dostanę podwyżki, to pewnie sam
          odejdę do pracy z kadrą Sudanu (zwolniło się właśnie miejsce po Łazarku).
          To na razie tyle, chłopaki. Bawcie się dobrze, a my tu w leśniczówce będziemy
          kombinowali dalej, czym też jeszcze możemy zaskoczyć Szwedów i polskich
          kibiców. Leśniczy proponuje, aby zaprosić na ten mecz Edytę Górniak, aby
          zaśpiewała hymn Szwecji. Pomysł mi się spodobał, bo to prawdziwy fortel w stylu
          imć Pana Zagłoby.
          Chciałem was tylko uprzedzić w kwestii dalszego doskonalenia koncepcji pełnej
          wymienności pozycji, abyście nie byli potem zaskoczeni, bo ostatecznego
          rozdziału pozycji dokonam na przedmeczowej odprawie w szatni.
      • Gość: Anonim Piszę anonimowo bo trochę mi głupio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 12:49
        Cześć kibice,

Wczoraj trener zabrał jedenastu z nas do jakiejś Komisji Wyborowej (czy jakoś
        tak), żeby zagłosować w reprymenendum (czy coś takiego), nie bardzo
        wiedzieliśmy o co biega ale nasz poprzedni Trener Najlepszy zawsze nam
        powtarzał, że "futbol na TAK" więc problemów z wyborem właściwej kratki nie
        mieliśmy, ale ludzie kochani, co się tam potem działo! Na 11 z nas głosujących,
        czterech nie zrozumiało instrukcji i postawiło ptaszka a pozostała siódemka
        nawet nie trafiła w okienko a Kryszał to do urny dopiero za trzecim podejściem
        wcelował! Jak się skapłem, żeśmy źle zakreślili chciałem, żeby nam ten sędzia
        co za stołem siedział anulował te kartki i zarządził powtórkę ale coś nie
        chciał a jak się ci boczni włączyli zaczęła się zadyma jak się patrzy. Teraz
        trener zły na nas, powiedział, że ci co ich wziął do tej komisji to była jego
        planowana wyjściowa jedenastka na Szwedów a teraz to już sam nie wie i od
        wczoraj siedzi w łazience, z nikim nie chce rozmawiać a my się boimy czym to
        się skończy bo podobno do Lubaszenki z powołaniem dzwonił.
      • Gość: Kososky Rozwalimy wszystkie bramki ... IP: *.acn.pl 10.06.03, 15:47
        tylko dajcie nam kaszanki !!!
      • Gość: Anonim To znowu ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 16:22
        Kurde belka, problem mamy jak nie wiem co. Nie wiemy jak to z tymi Szwedami
        będzie bo nam ciut motywacja spadła jak się połapaliśmy, że w przypadku
        wygranej Miller znowu powie, że to dowód poparcia dla niego a już raz go
        niechcący poparliśmy w tym referendum co już pisałem, żeśmy głosowali. A z
        drugiej strony jak przegramy to powie, że zera jesteśmy i też nie będzie miło.
        Kurczę, i kto tu mówi, że mamy lekką robotę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka