Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prokom wygrał. Jednym po dogrywce!

IP: *.acn.waw.pl 18.05.07, 22:13
    Ej o jakimś głupim meczu w piłkę jest 3 razy więcej niż o finale (!) MP w
    kosza... wstyd troche...zróbcie porządną relację "na żywo", i dajcie jakiś
    porządny opis po meczu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Freestyler Prokom wygrał. Jednym po dogrywce! IP: *.acn.waw.pl 18.05.07, 22:14
        I Panie Cegliński Pana "teoria 80 punktów" średnio się sprawdza na
        razie...Prokom rzucił tylko 79 i to po dogrywce a i tak wygrał.
      • Gość: kibic Turowa Prokom wygrał. Jednym po dogrywce! IP: *.infinity.net.pl 18.05.07, 22:14
        GRATULACJE dla Prokomu! Byliście lepsi...
        ;)
      • Gość: Freestyler Prokom wygrał. Jednym po dogrywce! IP: *.acn.waw.pl 18.05.07, 22:17
        I zdjęcie też moglibyście dać z dzisiejszego meczu a nie z archiwum..Qrde, jak
        to sie dzieje ze jestescie w stane zrobic super relacje z
        jakiegos-nic-nie-znaczacego meczu w pilkie kopanom a nie jestescie w stanie
        porzadnie zrelacjonowac FINALU mistrzostw PL w kosza?
        • Gość: gosc final IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 22:34
          Sam pisze o koszykówce i wiem, ze zainteresowanie tym sportem jest w naszym
          kraju mizerne.... Relacja na GW na pewno będzie większa - tylko dajcie wrócić
          ludziom z meczu :)
      • Gość: airPTS bo nasz Prokom najlepszy w Polsce jest IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.05.07, 22:32
        :)
        • Gość: kajet i może jeszcze ma najlepszego trenera... IP: *.chello.pl 18.05.07, 22:38
          hehe, dwa miliony sopocian w naszym kraju mnie rozpieprzają...
          • Gość: airPTS 2x Top16 i 3 misie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 18.05.07, 23:59
            pokaz mi polskiego coacha z lepszymi wynikami
      • tom.kew Prokom wygrał. Jednym po dogrywce! 18.05.07, 22:52
        nie narzekajcie -"gazeta" zrobiła postęp- mają wyniki na bieżąco, a zdarzało
        się,że reagowali po dwóch dniach-szczególnie w weekend, kiedy nowy numer szedł
        dopiero w poniedziałek.
      • Gość: Pąki Nie oglądałem, ale nie sądzę by Turów dał radę IP: *.net-serwis.pl 18.05.07, 23:52
        Prokom dysponuje zdecydowanie największym potencjałem koszykarskim w kraju.
        Przeciwko każdemy rywalowi może wystawić w zasadzie 2 równorzędne drużyny!
        Najsłabsze strony Prokomu to "trener" - pożal się Boże - i wiek grajków.
        Turów owszem - postawi się u siebie, zmęczy emerytów z Sopotu, ale ostatecznie
        polegnie. To po prostu jeszcze nie ten poziom...
        Pomyślcie jaką drużyną mógłby być Prokom, gdyby od kilku sezonów prowadził go
        np. Urlep, czy chociażby Saso Filipovski???
        Prokom byłby na zupełnie innym poziomie rozwoju - zarówno w Polsce, jak i w
        Eurolidze.
        Sad but true ;)
        • Gość: ponczek Re: Nie oglądałem, ale nie sądzę by Turów dał rad IP: *.users.altanet.pl 19.05.07, 02:03
          Mysle, ze oprocz trenera, kibice tez maja wielkie pole do poprawy(nie chcialem
          pisac do popisu :P ). Bylem dzies na meczu i poziom kibicowania w znacznym
          stopniu odstepuje od normy :( gdzie przyspiewki, gdzie zrywy calej hali?!
          Czasami kibice z Turowa dawali wiecej z siebie i byli bardziej "widoczni". To
          moje takie skromne spostrzezenie. Pozdrawiam!
        • Gość: mihoo Re: Nie oglądałem, ale nie sądzę by Turów dał rad IP: *.gdynia.mm.pl 19.05.07, 10:22
          Daj spokój z tym Urlepem, to już przeszłość. On nigdy nic nie osiągnął ze swoimi
          drużynami w rozgrywkach europejskich, bez względu na to jaki miał budżet.
          Zresztą, przecież "pieniądze nie grają". Na Kijka wielu narzeka, ale Urlep nie
          może mu już od kilku lat podskoczyć. Filipovski jest moim zdaniem lepszym
          trenerem niż Urlep, ale czy pokona Kijewskiego, to się okaże po zakończeniu finału.
      • Gość: Freestyler Prokom wygrał. Jednym po dogrywce! IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 00:36
        OK, widzę poprawę, jest już lepiej, oby tak dalej.

Co do wyniku - obstawiam Prokom w 5 meczach :)
        • tomekkwr Re: ja stawiam na Turów 19.05.07, 08:11
          chcialbym, zeby wygral Turów- sprawil niespodziankę i pokazal, ze kasa nie gra
          i duzo zalezy od zaangazowania i trenera www.podajdalej.com.pl/
          • Gość: keri11 poziom sędziowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:57
            no i jeszcze o pomyłkach sędziów nie zapominajcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka