Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał PpFP !!!

02.06.03, 15:00
    sprawdziłem wyniki. udało mi się pokonać Swit i zgłaszam akces do Finału.
    dzięki Tompie za walkę. teraz Bachus czy Oke ?
    FCJeleniag - Świt Poznań 6:5 (52-47)
    Obserwuj wątek
      • bachus69 Re: Finał PpFP !!! 02.06.03, 15:38
        Triceps Squad - FC Okęcie 37-40. OKE w finale.
        • klimon Re: Finał PpFP !!! 02.06.03, 15:59
          sorry ale nie mogłem wczesnij byc i podac wynikow. Widac ,ze nasz druzynowy
          pojedynek stał na najwyzszym poziomie.

ja jeszce tylko nadmienie ,ze w słabszym polfinale to gladiatory byłyby góra
          poniewzaz zdobyły 44 pkt ;-)
          • Gość: Okeciak Re: Finał PpFP !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 17:43
            O rany przezylem maly szok.
            Bylem swiecie przekonany ze przegralem pojedynek warszawsko -krakowski jak to
            sie stalo w tym sezonie pilkarskim.No a tu prosze jaka mila niespodzianka.
            Teraz szykuje sie na final ktory zapewne bedzie pasjonujacym pojedynkiem w
            ktorym stawiam na ofensywe.Zadne szachy mnie nie interesuja
            • mirekl3 Re: Finał PpFP !!! 03.06.03, 08:01
              Witam ! Ja też nie odpuszczę :) szykuje się więc niezłe widowisko. skład już
              ustalony. bez specjalnych niespodzianek i z 1 wzmocnieniem ofensywy (mam
              nadzieję przynajmniej). dwójka pomocników ma już urlop z powodu kartek ale
              myślę ,że zostaną godnie zastąpieni. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na
              mecz....
              • mirekl3 Re: Finał PpFP !!! 03.06.03, 14:33
                a jednak dałem się ponieść emocjom. do Oke - u mnie 2 transfery a kapitanem
                ostatni zawodnik na podglądzie drużyny...
                • Gość: marsl Re: Finał PpFP !!! IP: 157.25.130.* 03.06.03, 15:59
                  gdzie będzie ten mecz? Jak tam trafić? Dajcie jakąś mapkę i kartę wstępu. JA
                  KCEM NA FINAŁ
                  • Gość: Tompie Re: Finał PpFP !!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 16:09
                    Witam wszystkich!Nadal kuwa nie mam netu w domu,ale poradziliscie sobie z
                    wynikami.Dzieki za twarda walke i zycze finalistą super zabawy.Postaram sie
                    jutro na dłuzej zagoscic w sieci (trzeba ze zwyciezca omowic sposob przekazania
                    nagrod).Pozdrowienia.
                    W finale SAMI WIECIE KTO!

FCJeleniag-FC.Okecie mecz na stadionie we (no własnie gdzie????).
      • mirekl3 Re: Finał PpFP !!! 04.06.03, 08:24
        Zdobyłem 4 bramki w Finale (ok 38 pkt)i z niecierpliwością czekam na oficjalne
        wyniki bo coś mi się wydaje po wstępnych oględzinach zespołu przeciwnika ,że
        Puchar coraz bliżej....Pozdrawiam !
      • mirekl3 To już jest koniec... 04.06.03, 15:47
        zapomniałem i nie spisałem punktów Oke przed tą kolejką.
        wynik :
        FCJeleniag - FC Okęcie 4:3 (38-31). Jezeli moj przeciwnik szanowny mial
        transfery to wynik się zmieni ale juz na niekorzyść Okeciaka.
        wszystko jasne puchar na pół roku wędruje do Jeleniej Góry !!!!!!!!!!!
        pozdrawiam i znikam (na dwa dni...)
        • Gość: Okeciak Re: To już jest koniec... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:53
          Gratulacje dla zwycieskiego Prezesa.
          Niestety ta kolejka byla najgorsza kolejka od tygodni dla FC OKECIE.
          TYlko 31 punktow to kompromitacja,ale i tak zespolowi naleza sie pochwaly za
          taki sukces jakim jest awans to finalu turnieju.
          Pragne niniejszym podziekowac wszystkim Prezesom za udzial w tej zabawie i
          dostarczenie duzej ilosci wrazen i niezapomnianych emocji.
          Mam nadzieje ze w przyszlym sezonie znow zawalczymy w Pilkarzykach i wszelkich
          turniejach ktore beda organizowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka