Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walasek,Jurczyński

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 12:24
    Nawiązuje do ostatniego meczu z Lotosem.Jak można tolerować takie zachowanie
    że "lider" Walasek odmawia wyjazdu na tor.Trener Jurczyński jakby troche
    myślał to już w meczu z Atlasem powinien wstawić Pietrzyka za beznadziejnego
    Walaska.Moim zdaniem w przyszłym roku prezes Maślanka powinien nie tylko
    pozbyć sie Walaska {co już powinien uczynić przed tym sezonem} ale także
    poszukać nowego trenera.I jeżeli w ważnych meczach za Walaska nie będzie
    wstawiany Pietrzyk to na koniec sezonu uplasujemy sie poza podium.
    Obserwuj wątek
      • m0nk Re: Walasek,Jurczyński 03.06.03, 17:21
        przyznam sie, ze walaska znam tylko z wyjazdow, nigdy nie bylem w
        czestochowie. nigdy tez mnie ten zawodnik nie zachwycil. kibice oceniaja go
        przez pryzmat startow w gp a to moze byc troche mylace
        • k_o_s Re: Walasek,Jurczyński 03.06.03, 19:45
          na mnie walasek robil niezle wrazenie dopoki go nie ogladalem w Toruniu.
          Ilekroc przyjezdzal to zawsze bylo cos nie tak...
          Co do trenera Jurczynskiego to chyba sytuacja jest podobna jaka byla w zeszlym
          roku w Toruniu. Jezdzil kiepski Sawina a Kowalik grzal lawe. Jak dla mnie to w
          tym momencie widac jakich wplywowych sponsorow maja zawodnicy (bo oczywiste
          jest ze skoro placi kase to chce miec cos w zamian, czyli jezdzaca reklame a
          nie siedzaca w parkingu)
          • Gość: Desmond Re: Walasek,Jurczyński IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:16
            Do końca nie wiemy, czy Walasek nie wyjechał bo nie chciał, czy miał problemy
            ze sprzętem. Natomiast wiem jedno, że po meczu z Wrocławiem zrobiono straszną
            nagonkę na Grześka zapominając jego wszystkie zasługi jakie miał dla
            Włókniarza. To niemiłe dla każdego. Ja w niego wierzę. Jeszcze w tym roku
            powalczy dla biało-zielonych.
            • Gość: top secret Re: Walasek,Jurczyński IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 14:27
              a jakie zasługi ma Walasek dla Włókniarza? chyba tylko to że zawala nam
              najważniejsze mecze i nic poza tym.
              • jerrybo Re: Walasek,Jurczyński 04.06.03, 22:21
                no wlasnie jakie on ma zaslugi???
            • Gość: T.S Re: Walasek,Jurczyński IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 14:41
              Zobaczycie co nasz lider zrobi we wroclawiu. Góra 4 oczka i znowu mecz w plecy
              a jest szansa bo cegielski nie pojedzie bo ma kontuzje.
              • m0nk Re: Walasek,Jurczyński 05.06.03, 10:04
                nie wiem jak inne mecze ale ten w bydgoszczy przegraliscie nie przez kontuzje
                ulamka ale wlasnie przez slaba dyspozycje ulamka.pozdr.
                • sdb Re: Walasek,Jurczyński 05.06.03, 10:57
                  m0nk napisał:

> nie wiem jak inne mecze ale ten w bydgoszczy przegraliscie nie przez kontuzje
                  > ulamka ale wlasnie przez slaba dyspozycje ulamka.pozdr.

hmmm uhum :D popraw sie MONK ;)
                  • m0nk Re: Walasek,Jurczyński 05.06.03, 12:36
                    mhm,no tak. za wczesnie bylo dla mnie. o walaska rzecz chodzi.
                    • Gość: Desmond Walasek broni się sam IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 08:29
                      Grzechu we Wrocku w trzech startach - 8 pkt. Pokazał prześmiewcom, że jeździć
                      potrafi.
                      Forza Włókniarz!!!
                      • Gość: Top Secret Re: Walasek broni się sam IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 20:54
                        bo atlas jeździł w osłabionym składzie. Zobaczysz co zrobi w meczu na szczycie.
                        (np.Apator 19.VI)
                        • Gość: Desmond Re: Walasek broni się sam IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 08:05
                          Gość portalu: Top Secret napisał(a):

> bo atlas jeździł w osłabionym składzie.

Ale Arturowi Pietrzykowi to nie przeszkodziło zrobić 0 punktów.
                          • Gość: Top Secret Re: Walasek broni się sam IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 15:06
                            Ale wolę żeby pietrzyk robił 0 niż Walasek 2
                            • Gość: Mario Re: Walasek broni się sam IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 16:46
                              Chyba Walaska nie lubisz? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka