Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spurs w finale NBA

IP: *.devs.futuro.pl 31.05.07, 09:02
    Ale łajno....znów mungoły z Wysp Dziewiczych w posiadaniu pucharku :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ziper Re: Spurs w finale NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 09:22
        widac ze nie znasz sie zbyt dobrze na koszykowce, san antonio nie dosc ze gra
        widowiskowo dzieki parkerowi i manu g, to na dodatek maja spokój dzieki
        duncanowi i calkiem dobrej lawce, pozatym graja ulożoną koszykowę, a nie w
        wariata, ktora jak sądzę wlasnie tobie najbardziej pasuje. mozna ich nie lubic
        ale trzeba zdawac sobie sprawe z ich wielkosci, rewelacyjny by był pojedynek
        chicago 1998 z dzisiejszym san antonio..no coz oczywiscie final wygralo by
        chicago. (polecam zagrac w nba live 07 to jedyna mozliwosc) mozna tez obejrzec
        stare meczyki kupujac je np w nowym sklepie www.basketball-store.pl
        pozdrawiam.
      • Gość: dan Czyżby Deja vu z 2005 ?!? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.05.07, 09:29
        Dziwi mnie to że przepisy zmienio tak aby dać poszaleć Suns i Wade'owi i co sie
        okazuje?? Że znowu wygrywa koszykówka zespołowa z dobrą obroną. Można gdybyać
        gdyby Spurs zamiast z Utah graliby z Dallas, ale i tak nie zmienia to faktu że
        Suns polegli w starciu Spurs i to wmiarę wyraźnie. Przewidywałem taki finał na
        początku PO to mogę sie za wróżke uznać :D:D GO SPURS !! rozniosą Detroit a ja
        czekam na akcje mr BIG SHOTA ROBA tak jak w 2005 roku. Mi się tamte finały
        oglądało kapitalnie, zacięte każde mecze, a nie jak rok temu każdy mecz był
        wygrany na początku 4 kwarty.
        • Gość: Insider Welcome back... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 31.05.07, 09:50
          Nieparzysty rok-czas na SAntonio...
          Witamy ponownie w finale.
          4x w ost. dziewieciu latach.Niesamowite.
          Wiele druzyn chcialoby tak.Nieprawdaz?...
          Zdecydowanie duzo lepsi w przekroju calej serii.
          Fantastyczna obrona.Pilka chodzi w ataku super.
          Trzy gwiazdy-ktore w najwazn. momentach nie zawodza,powtarzam:nie zawodza...
          Gadaja ale na parkiecie.
          Lawka dluga i b. solidna po obu stronach boiska.
          Genialny coaching staff.
          Kompletna druzyna.
          Graja swoje.Zero paniki.
          Nigdy nie przejmuja sie co o nich piszesz,mowisz...
          Klasa,klasa,klasa jako organizacja.
          Geniusz Pop-to co zrobil taktycznie w tych playoffach z Nashem,Williamsem
          i Iversonem to masakra...
          Nic przeciwko nim,bo nie sa winni.Grali super-zeby bylo jasne.
          Ale ich zalatwil tak czy siak...
          Do tego jednak trzeba miec wykonawcow.
          Dyscyplina taktyczna to podstawa.
          Przez caly mecz! Wow! Trzeba podziwiac.
          Ale to tylko dla koneserow...
          Ktos wie o czym mowie? Na czym polegal ten taktyczny trick?
          W tej chwili magiczna liczba to cztery...
      • Gość: Miszal Re: Spurs w finale NBA!!!!! :D IP: *.uml.lodz.pl 31.05.07, 10:17
        Brawo! Teraz przede mna przynajmniej 4 nieprzespane noce ;) SPURS byli wyraznie
        lepsi od przeciwnikow w kazdej rundzie. A malkontenci, ktorzy mowia ze ich mecze
        sa nudne, albo ich nie widza albbo narzekaja dla zasady lub sa wyznawcami panow
        Wujca i Rutkowskiego ;) Oby zakonczenie bylo takie jak w poprzednich finalach
        kiedy San Antonio juz tam awansowalo! Pozdro dla fanow SAS i GO SPURS!!!!!!!!!
      • Gość: trenerski guru Jazz już bez wiary, Spurs łatwo do finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:35
        Tak musiało być i tak jest. Spurs za mocni dla Jazz w tym roku. Zobaczymy w
        następnym. Czekamy na drugiego finalistę czyli Detroit.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka