Dodaj do ulubionych

nie no kurde

30.09.10, 22:43
przeglądam sobie co grają w warszawskich kinach, zanim wybiorę film czytam komentarze osób (głównie na filmweb) co były na filmie no i przy każdym filmie jaki nie kliknę czytam teksty w stylu:

- Nigdy jeszcze się tak nie wynudziłam w kinie. Tragedia...
- FILM TANI JAK MAJTKI W LUMPEKSIE !!! anorektyczka w końcowym stadium wygłodzenia rzuca 100-kilogramowymi gośćmi niczym pacynkami...
- Nie było tak źle.
- Niestety beznadziejny. A szkoda, bo zarówno sama historia jak i pomysł pokazania zdarzeń wstecz całkiem dobrze rokowały.

Do jasnej ciasnej, ci komentatorzy to jakieś pacany co każdy film zjadą od góry do dołu czy naprawdę w kinach taką beznadziejną sieczkę puszczają?

polećcie jakiś fajny film, który obecnie puszczają w kinach, plissssssssss :)
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: nie no kurde 30.09.10, 22:46
      hm, może na "Niezniszczalnych" z Sylwestrem Stallone pójdę, a raczej pójdziemy? Myślicie, że kobiecie się spodoba? :)
      • real_mayer Re: nie no kurde 02.10.10, 08:23
        Fajny film. Piłam piwo z koleżanką, podczas gdy mąż, w drugim pokoju oglądał "niezniszczalnych". Wrażenia słuchowe to: ogromna ilość muzyki trzymającej w napięciu, ciągłe odgłosy strzelaniny, jedyne słowa wypowiedziane w czasie seansu to "amerikanos, americanos!!', po czym znowu padły strzały :D
    • six_a Re: nie no kurde 30.09.10, 23:00
      dla ciebie to najlepszy byłby film zatytułowany nomen omen "święty interes"
      i też o jasiu jest, wyobraź sobie

a z normalnych to: incepcja
      • jan_hus_na_stosie Re: nie no kurde 30.09.10, 23:07
        dziękuję dobra kobieto :)
    • salma75 Re: nie no kurde 30.09.10, 23:02
      "Matka Teresa od kotów"
      "Jestem Twój"
      Oba polskie, bardzo dobre.
      • jan_hus_na_stosie Re: nie no kurde 30.09.10, 23:11
        salma75 napisała:

> Oba polskie, bardzo dobre.

www.youtube.com/watch?v=Z9VQ089v9VQ#t=0m24s
        ;)
    • a-co-cie-to-obchodzi-kto-ja Re: nie no kurde 02.10.10, 01:02
      Lepiej nie czytać tam komentarzy, bo mają poziom Onetu.
    • akle2 Re: nie no kurde 02.10.10, 01:54
      Może zamiast czytać recenzje, które zawsze będą subiektywne i najczęściej negatywne, zacznij oglądać "zajawki". To pozwoli wyrobić opinię, czy warto czy nie.
      A tak na 100% będziesz wiedział, jak wyjdziesz z kina.
      • jedzoslaw Re: nie no kurde 02.10.10, 03:01
        Zajawki to dopiero ściema. Odpowiednie zmontowanie fragmentów filmu pozwala na dowolną zmyłkę, byleby tylko zaciągnąć ludzi do kin. Najlepiej czytać opinie prawdziwych krytyków filmowych, choćby w "Co jest grane": Mossakowski i Felis są wg mnie jednymi z bardziej trafnych recenzentów, jeśli idzie o pokrywanie się ich opinii z opiniami widza wymagającego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka