Gość: tomekkw IP: 62.87.136.* 05.06.07, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rocky Balboa Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą IP: *.kalisz.mm.pl 05.06.07, 13:50 Nie gorszy niż Rocky Balboa, ale chyba chodzi o tego z pierwszych 15 minut flimu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik GW co drugi w wadze ciezkiej to cyrkowiec, lubie ich IP: *.1.251.72.1dial.com 05.06.07, 15:29 co drugi w wadze ciezkiej to cyrkowiec, i dlatego wlasnie lubie ich lubie pyskaczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 21:59 wiem dlaczego gołota przegrał z grantem bo na tej walce był Pershing zanany gangster P{ruszkowa i przyjaciel gołoty pewnie dogadal sie z gołotą zeby przegrac bo gołota był faworuytem i tak zrobił pershing zarobił kupe szmalu a gołota zrobił rzecz najłatwiejsza poddal się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Burak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:51 Czemu tak nie kozaczyles z Tysonem kmiotku? Znowu ktos sklepie ci miske prostaku i tyle w temacie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pipsztyk Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą 05.06.07, 13:56 No i co się tak pieklisz Burak? Niech walczy. Nareszcie jakiś fajny wywiad z Gołotą, bez ściemy i w ogóle! Dla mnie bomba... Dajmy Andrew szansę. Choćby dziękując za emocje, którcyh nam dostarczył. Yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj O ludzie ! 05.06.07, 13:57 Znowu ? Btw: ja mu tych zarwanych nocy nie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plam IP: 212.160.172.* 05.06.07, 14:34 nie czuje się gorszy od Balboa... szkoda że tylko gadać potrafi, a w ringu tchórz... dziennikarza staszy twardziel, a jak wyskoczy jakiś mocniejszy rywal, to tylko prosi żeby mu ręcznik rzucić i skasować z góry zakontraktowaną kasę Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Pajac 05.06.07, 14:51 bokser o bardzo wysokich umiejętnościach. Doskonałe warunki fizyczne. Ale psychika - tylko do burd w knajpie - nie na ring ! Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: Pajac 05.06.07, 15:03 ale bzura! kto z naszych bokserów był tak wysoko jak Andrzej? który walczył a pas w wadze ciężkiej? który mógł stanąć do walki o ten tytuł? nikt !! tylko Andrzej, mistrzem można być i można nie być ale już sam fakt że walczy o pas mistrzowski w wadze ciężkiej zasługuje na szacunek, Polscy siatkarze i piłkarze ręczni zdobywali srebro, czyli doszli do finału, mogli się walczyć o tytuł mistrza, nie zdobyli ok, trudno, ale gdyby byli słabi nie dostaliby tej szansy, to samo z Andrzejem, może nie w pięknym stylu przegrywał, ale był wystarczająco dobry by stawać do walki o pas mistrzowski w wadze ciężkiej. Gdybyś chłopaku dostał cios w kasku na głowie od Andrzeja to byś wiedział jaka to siła idzie na Twoją głowę, i trzeba być cholernie mocnym i dobrym by dojść do walki z innym mistrzem. Anrzej ja Ci dziękuje za emocje niezależnie od tego jak teraz będzie, za to że jako jednyny doszedłeś tak wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejeG Re: Pajac IP: *.kalisz.mm.pl 05.06.07, 15:23 Masz trochę racji szacunek dla Andrzeja że doszedł tak wysoko ale niestety okazało się że za wysoko. Ja mam tylko pretensje że mentalnie Andrzej nie jest bokserem ale łobuzem. A to że wielu ludzi jest nim rozczarowanych świadczy tylko jak wielkie i u jak wielu były nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja znowu a ja nadal U_W_I_E_L_B_I_A_M Andrzeja ! IP: *.1.251.72.1dial.com 05.06.07, 15:36 Ja bardzo lubie tego faceta, ma kolorowy charakter i mimo tych przegranych to nadal z checio obejrze jego walke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pen Re: Pajac IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 05.06.07, 15:24 Widac, gruby dostales od swojego golgoty, padlo ci na mozg i glupoty wypisujesz. Szkoda, ze o tym nie wiesz. Ale co glupiemu po rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pon Kink Walka stulecia Andrew Golota Vs Andrew Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:22 Zapraszam wszystkich;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda dla mnie andrzej to mistrz IP: 193.0.70.* 05.06.07, 17:15 i ciesze sie ze wraca na ring, zycze mu szczescia 9 czerwca, bo zwyciestow mu sie nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Spadochroniarz to na Bowe-Holyfield a nie wtedy IP: *.popl.cable.ntl.com 05.06.07, 15:25 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chinaski Ciekawe czy dałby radę dziennikarzowi? IP: *.chello.pl 05.06.07, 15:27 Parę lat temu miał w Sopocie problem z trafieniem przypadkowego pijaczka, a sam kopniaka oberwał. Pewne jest, że komórek ubyć Gołocie już nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Last Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą IP: 88.156.70.* 05.06.07, 16:04 Większego buraka dawno nie widziałem. Podskakuje do słabszych dziennikarzy robiących z nim wywiad, a w ringu nie potrafi pełnej minuty ustać, taki z niego kozak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą IP: *.hsd1.mi.comcast.net 05.06.07, 16:30 co za ignorant to pisal, spadochroniarz byl na walce Bowe- Holyfield Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głeniu Re: Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plam IP: 195.205.202.* 05.06.07, 18:51 Andrew nawet dowcipny jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej bandzior IP: 83.2.123.* 05.06.07, 19:07 Chłopie jestes załosny i daremny,zalezy Ci na kasie?? To zarób ją uczciwie a nie podkładaj sie byle jakiemu bokserowi, miej chociaz krzte honoru,bo jestes cienki Bolek nabic studentowi przed holelem,tyle tylko potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 a ja się obawiam 07.06.07, 18:40 A ja się obawiam o zdrowie Gołoty. Zauważyliście, że mówi nieco niewyraźnie, robi dziwne miny. Dobrze by było, żeby dokładnie obejrzał go neurolog. Niewątpliwie nie było w historii lepszego polskiego boksera niż Gołota. Jedyny potrafił toczyć walkę jak równy z równym z kilkoma najlepszymi na świecie w najważniejszej i najtrudniejszej kategorii wagowej. Kilku innych okazało się sporo lepszymi. Trzeba zdawać sobie sprawę, co dzieje się z mózgiem po trafieniu w głowę przez takiego Tysona czy Lewisa. To jak uderzenie kowadłem, albo kopnięcie konia. Przeciętny smiertelnik z niewytrenowanym karkiem miałby peknięty kręgosłup szyjny. Gołota wcale nie straszy dziennikarza, jest na swój sposób dowcipny. Interesuje się też tenisem (ubolewał nad przegraną Nadala na mączce). A propos, w ubiegłym roku zakończył karierę po blisko dwudziestu latach Andre Agassi (parę lat młodszy od Gołoty). Z trudno powtarzalnym dorobkiem sportowym i z workiem dolarów szacowanym na ponad 100 mln dolarów. Trochę bolą go plecy przy serwisie, może dokuczać łokieć i nadgarstek, ale na tyle, że bez treningu ograłby najlepszego z Polaków bez straty seta. I nie grozi mu okupienie kariery inwalidztwem a la Mohamed Ali. Wniosek - zamiast sportów prymitywnych, niosących duże ryzyko utraty zdrowia a nawet życia, czy idiotycznych sportów bazujących na wydolności, gdzie mistrzostwo wiąże się nierozerwalnie z chemią (np. kolarstwo), promujmy widowiskowe sporty techniczne wymagające wszechstronności takie jak tenis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrczak7 Re: a ja się obawiam IP: 213.199.238.* 11.06.07, 17:43 Rzeczywiście, tenis to jest to ! Mi pomaga leczyć bezsenność. Odpowiedz Link Zgłoś