Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą

IP: 62.87.136.* 05.06.07, 13:48
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rocky Balboa Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą IP: *.kalisz.mm.pl 05.06.07, 13:50
        Nie gorszy niż Rocky Balboa, ale chyba chodzi o tego z pierwszych 15 minut
        flimu.
        • Gość: Czytelnik GW co drugi w wadze ciezkiej to cyrkowiec, lubie ich IP: *.1.251.72.1dial.com 05.06.07, 15:29
          co drugi w wadze ciezkiej to cyrkowiec, i dlatego wlasnie lubie ich

lubie pyskaczy :-)
        • Gość: kolo Re: Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 21:59
          wiem dlaczego gołota przegrał z grantem bo na tej walce był Pershing zanany
          gangster P{ruszkowa i przyjaciel gołoty pewnie dogadal sie z gołotą zeby
          przegrac bo gołota był faworuytem i tak zrobił pershing zarobił kupe szmalu a
          gołota zrobił rzecz najłatwiejsza poddal się
      • Gość: mat Burak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:51
        Czemu tak nie kozaczyles z Tysonem kmiotku? Znowu ktos sklepie ci miske
        prostaku i tyle w temacie:-)
      • pipsztyk Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą 05.06.07, 13:56
        No i co się tak pieklisz Burak? Niech walczy. Nareszcie jakiś fajny wywiad z
        Gołotą, bez ściemy i w ogóle! Dla mnie bomba... Dajmy Andrew szansę. Choćby
        dziękując za emocje, którcyh nam dostarczył. Yeah!
      • nikalaj O ludzie ! 05.06.07, 13:57
        Znowu ? Btw: ja mu tych zarwanych nocy nie daruję.
      • Gość: ram Re: Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plam IP: 212.160.172.* 05.06.07, 14:34
        nie czuje się gorszy od Balboa... szkoda że tylko gadać potrafi, a w ringu
        tchórz... dziennikarza staszy twardziel, a jak wyskoczy jakiś mocniejszy rywal,
        to tylko prosi żeby mu ręcznik rzucić i skasować z góry zakontraktowaną kasę
      • ksks3 Pajac 05.06.07, 14:51
        bokser o bardzo wysokich umiejętnościach. Doskonałe warunki fizyczne.
        Ale psychika - tylko do burd w knajpie - nie na ring !
        • gruby_dolar Re: Pajac 05.06.07, 15:03
          ale bzura! kto z naszych bokserów był tak wysoko jak Andrzej? który walczył a pas w wadze ciężkiej? który mógł stanąć do walki o ten tytuł? nikt !! tylko Andrzej, mistrzem można być i można nie być ale już sam fakt że walczy o pas mistrzowski w wadze ciężkiej zasługuje na szacunek, Polscy siatkarze i piłkarze ręczni zdobywali srebro, czyli doszli do finału, mogli się walczyć o tytuł mistrza, nie zdobyli ok, trudno, ale gdyby byli słabi nie dostaliby tej szansy, to samo z Andrzejem, może nie w pięknym stylu przegrywał, ale był wystarczająco dobry by stawać do walki o pas mistrzowski w wadze ciężkiej. Gdybyś chłopaku dostał cios w kasku na głowie od Andrzeja to byś wiedział jaka to siła idzie na Twoją głowę, i trzeba być cholernie mocnym i dobrym by dojść do walki z innym mistrzem.
          Anrzej ja Ci dziękuje za emocje niezależnie od tego jak teraz będzie, za to że jako jednyny doszedłeś tak wysoko.
          • Gość: AndrzejeG Re: Pajac IP: *.kalisz.mm.pl 05.06.07, 15:23
            Masz trochę racji szacunek dla Andrzeja że doszedł tak wysoko ale niestety
            okazało się że za wysoko. Ja mam tylko pretensje że mentalnie Andrzej nie jest
            bokserem ale łobuzem. A to że wielu ludzi jest nim rozczarowanych świadczy
            tylko jak wielkie i u jak wielu były nadzieje.
            • Gość: ja znowu a ja nadal U_W_I_E_L_B_I_A_M Andrzeja ! IP: *.1.251.72.1dial.com 05.06.07, 15:36
              Ja bardzo lubie tego faceta, ma kolorowy charakter i mimo tych przegranych to
              nadal z checio obejrze jego walke.
          • Gość: pen Re: Pajac IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 05.06.07, 15:24
            Widac, gruby dostales od swojego golgoty, padlo ci na mozg i glupoty
            wypisujesz. Szkoda, ze o tym nie wiesz. Ale co glupiemu po rozumie?
      • Gość: Pon Kink Walka stulecia Andrew Golota Vs Andrew Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:22
        Zapraszam wszystkich;)
        • Gość: maruda dla mnie andrzej to mistrz IP: 193.0.70.* 05.06.07, 17:15
          i ciesze sie ze wraca na ring, zycze mu szczescia 9 czerwca, bo zwyciestow mu
          sie nalezy!
      • Gość: Pawel Spadochroniarz to na Bowe-Holyfield a nie wtedy IP: *.popl.cable.ntl.com 05.06.07, 15:25
        jw
      • Gość: Chinaski Ciekawe czy dałby radę dziennikarzowi? IP: *.chello.pl 05.06.07, 15:27
        Parę lat temu miał w Sopocie problem z trafieniem przypadkowego pijaczka, a sam
        kopniaka oberwał.
        Pewne jest, że komórek ubyć Gołocie już nie może.
      • Gość: Last Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą IP: 88.156.70.* 05.06.07, 16:04
        Większego buraka dawno nie widziałem. Podskakuje do słabszych dziennikarzy
        robiących z nim wywiad, a w ringu nie potrafi pełnej minuty ustać, taki z niego
        kozak.
      • Gość: lolo Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plamą IP: *.hsd1.mi.comcast.net 05.06.07, 16:30
        co za ignorant to pisal, spadochroniarz byl na walce Bowe- Holyfield
        • Gość: Głeniu Re: Gołota do dziennikarza: Zaraz możesz być plam IP: 195.205.202.* 05.06.07, 18:51
          Andrew nawet dowcipny jest :D
      • Gość: Andrzej bandzior IP: 83.2.123.* 05.06.07, 19:07
        Chłopie jestes załosny i daremny,zalezy Ci na kasie?? To zarób ją uczciwie a nie
        podkładaj sie byle jakiemu bokserowi, miej chociaz krzte honoru,bo jestes cienki
        Bolek nabic studentowi przed holelem,tyle tylko potrafisz.
        • elan13 a ja się obawiam 07.06.07, 18:40
          A ja się obawiam o zdrowie Gołoty. Zauważyliście, że mówi nieco niewyraźnie,
          robi dziwne miny. Dobrze by było, żeby dokładnie obejrzał go neurolog.

Niewątpliwie nie było w historii lepszego polskiego boksera niż Gołota. Jedyny
          potrafił toczyć walkę jak równy z równym z kilkoma najlepszymi na świecie w
          najważniejszej i najtrudniejszej kategorii wagowej. Kilku innych okazało się
          sporo lepszymi.

Trzeba zdawać sobie sprawę, co dzieje się z mózgiem po trafieniu w głowę przez
          takiego Tysona czy Lewisa. To jak uderzenie kowadłem, albo kopnięcie konia.
          Przeciętny smiertelnik z niewytrenowanym karkiem miałby peknięty kręgosłup
          szyjny.

Gołota wcale nie straszy dziennikarza, jest na swój sposób dowcipny. Interesuje
          się też tenisem (ubolewał nad przegraną Nadala na mączce). A propos, w
          ubiegłym roku zakończył karierę po blisko dwudziestu latach Andre Agassi (parę
          lat młodszy od Gołoty). Z trudno powtarzalnym dorobkiem sportowym i z workiem
          dolarów szacowanym na ponad 100 mln dolarów. Trochę bolą go plecy przy
          serwisie, może dokuczać łokieć i nadgarstek, ale na tyle, że bez treningu
          ograłby najlepszego z Polaków bez straty seta. I nie grozi mu okupienie kariery
          inwalidztwem a la Mohamed Ali.

Wniosek - zamiast sportów prymitywnych, niosących duże ryzyko utraty zdrowia a
          nawet życia, czy idiotycznych sportów bazujących na wydolności, gdzie
          mistrzostwo wiąże się nierozerwalnie z chemią (np. kolarstwo), promujmy
          widowiskowe sporty techniczne wymagające wszechstronności takie jak tenis.
          • Gość: qrczak7 Re: a ja się obawiam IP: 213.199.238.* 11.06.07, 17:43
            Rzeczywiście, tenis to jest to ! Mi pomaga leczyć bezsenność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka