Gość: kane IP: 195.116.43.* 06.06.03, 23:37 Ściemnia. I tak wyjdzie 1 jedenastka+niewielkie korekty. No i skończy się 3:0 dla Szwedów :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ghj Glowa to cie bedzie bolala po meczu ze Szwecja IP: *.shu.edu 07.06.03, 00:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Glowa to cie bedzie bolala po meczu ze Szwecj IP: 217.96.53.* 07.06.03, 09:37 oj! prawda to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM PAWEŁ NIE PĘKAJ!!!!!!!! IP: 195.205.16.* 07.06.03, 11:59 wsatw zmienników..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam11111 Re: Paweł Janas po meczu: Teraz mam bół głowy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 13:00 Paweł nie pękaj, nie popoełnij błędu Engela z Koreii, w myśl zasady, kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi. W I połowie nie zagra Zdebel, a później wpuść Burkharta, chłopak chce grać i o najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoPi Re: Paweł Janas po meczu: Teraz mam bół głowy IP: 217.153.31.* 08.06.03, 15:55 Popieram Burkhard to mlody zdolny pilkarz i widac w nim prawdziwa chec gry, dysponuje poteznym strzalem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KERMIT JANAS MA BÓL GŁOWY. PROPONUJĘ ASPIRYNKĘ. IP: 213.199.238.* 07.06.03, 13:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: Paweł Janas po meczu: Teraz mam bół głowy IP: *.proxy.aol.com 07.06.03, 14:56 Czesc Wam ..mieszkam w USA..od wiekow,ale stale sledze nasza Polska Pilke...Pawel wstaw tych mlodych, niech zagraja jak potrafia,przynajmniej w I Polowie..a na Mistrzowstwa i tak nie pojedziemy bo to juz TRADYCJA! hehe Pozdrawiam wszystkich Fanow Pilki Noznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danhii Re: Paweł Janas po meczu: Teraz mam bół głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 16:00 jak to co- wystawic zmiennikow, juz raz udowodnili(i pewnie nie pierwszy) ze sa wcale nie gorsi od tych niby lepszych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Teraz mam bół głowy! Dopiero teraz?!... 07.06.03, 16:52 Qrva! On teraz ma bol glowy! Chcialoby sie zapytac ktorej glowy bo jezeli wziac wszystko za i przeciw to lepiej se te glowe(leb) ukrecic i nie zawracac doopy swoja fachowoscia od siedmiu bolesci! Glowa to powinna w/w bolec przed podjeciem decyzji o prowadzeniu reprezentacji. Trener moze ci on i jaki-taki jest(te mistrzostwa Polski)ale juz o selekcji czyli wyborze najlepszych z najlepszych zielonego pojecia chopisko nie ma! A przeciez teraz nie ma trenerow reprezentacji(nie tylko Polski) tylko sa selekcjonerzy bo coz natrenujesz w czasie trzydniowego zebrania sie do koopy reprezentantow? SELEKCJONER! To brzmi! Selekcjoner Pawel Janas! Prosze uprzejmie,wizytoweczka ...i na calej linii klapeczka! "Janosik" zrob nam te laske,bo co "prowda to prowda" przy kuchenkach twoje miejsce.Alisci po tej przygodzie nie wiadomo czy przyjma cie tam z powrotem. I to jest problem #1 dla dalszej twojej egzystencji. Mozesz jeszcze z Kazachstanem pogadac o robocie. A my tzn.Polska ze Szwecja przy twojej pomocy przegramy,zalozysz sie? Moze nawet w okolicach 5-tki.Kiedys juz mielismy taki wyniczek,byl podobny spec z warsztatem podobnym do twojego! SPADAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodamis jaki bol glowy IP: *.client.attbi.com 07.06.03, 22:54 co za bol, niech graja ci co pokazuja ze chca grac i niech graja na swoich pozycjach, a nie na tych co janasowa wizja wymyslila, bo na razie to do swojej wizji nikogo nie przekonal, ani siebie, ani pilkarzy, ani kibicow. Polska walka i jak dacie z siebie wszystko to bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek07@wp.pl Lek na ból głowy:Skład na Szwecję IP: *.ds.univ.gda.pl 08.06.03, 00:05 Oto skład na Szwecję który zapewni nam równorzsędną walkę z rywalami.Jak się trener zdążył przekonać gra z defensywnym pomocnikiem nie zdaje egzaminu.Na boisku tworzą się takie luki,że Szwedzi wchodziliby w nas jak w masło.Tak więc sugeruję skład,który może powalczyć,zremisować lub nawet wygrać ten mecz.Nie jedźmy do szwecji powstrzymywać Ljundberga,jedźmy po to by się nie musieli wstydzić kibice.Teraz skład:Bramka:Dudek- Obrona:Żewłakow,powrót Bąka na jego pozycję,Głowacki,Baszczyński (darujmy sobie opcję Kłos gdyż kołków którzy kopią a nie myślą nam nie potrzeba)POmoc:Krzynówek,Zdebel(jeżeli da radę,ale nic na siłę),Burkhart(dla strachliwych wersja Szymkowiak),Zając- Atak:Wichniarek,Dawidowski.Zagrajmy tym składem i jeśli przegramy ten mecz nigdy więcej nie będę oglądał meczów piłki nożnej.KIBIC zawsze wierny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Lek na ból głowy:Skład na Szwecję IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:06 Zgadzam sie w 100 procentach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Paweł Janas po meczu: Teraz mam bół głowy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.06.03, 11:50 Jak tylko glowa cie boli!!! Odpowiedz Link Zgłoś