Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Anaheim Ducks z Pucharem Stanleya

IP: *.core.lanet.net.pl 07.06.07, 09:34
    brawo! jak juz pisalem, nie przepadam za ducks, ale teemu selanne to jeden z
    moich ulubionych zawodnikow. nalezalo mu sie po tylu latach czekania...
    szkoda, ze nie jestem jednym z jego 16 przyjaciol, ktorych zaprosil na swoj
    koszt na finaly ... :)
    Obserwuj wątek
      • tetlian Re: Anaheim Ducks z Pucharem Stanleya 07.06.07, 09:58
        Super sprawa.
      • obraza.uczuc.religijnych A ile ludzi z Finlandii Teemu sprosił na mecz... 07.06.07, 10:15
        No cóż, liczyłem że może tym razem puchar wróci do Kanady, ale Ducks byli w tej
        serii o klasę lepsi. Miło było popatrzeć na ich radość, na łzy starszej pani
        Niedermayer gdy Scott odbierał Conn Smythe Trophy a potem Stanley Cup i
        przekazywał go bratu. Tak w ogóle to Scott przezentuje poziom ksmiczny. No i na
        radość Teemu też miło było rzucić okiem.
        • Gość: NYR Re: A ile ludzi z Finlandii Teemu sprosił na mecz IP: *.core.lanet.net.pl 07.06.07, 10:32
          zgadzam sie. obok lidstroema, scott moim zdaniem jest obronca kompletnym, ktory
          moze obrocic losy meczu w ostatnich sekundach, vide np bramka w meczu (5?) w
          serii z red wings na 45 sekund rpzed koncem, kiedy wydawalo sie ze wings juz
          maja ten mecz w kieszeni.. przydaja mu sie lata u boku stevensa i daneyko w
          devils.. dobrze w kazdym razie ze opuscil diably na rzecz anaheim a nie namowil
          robba do przenosin do meadowlands, bo pewnie ciagle zgrzytalbym zebami ogladajac
          sukcesy NJ w PO..
      • Gość: fan_kaczorów Re: Anaheim Ducks z Pucharem Stanleya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 10:43
        Od wielu lat kibicowałem Ducks ale nie myślałem że im się uda. Fajna sprawa.
      • Gość: kat Anaheim Ducks z Pucharem Stanleya IP: *.media4.pl 07.06.07, 11:11
        Wszędzie wygrywają Kaczory. Takie to czasy.
      • Gość: gaizka Re: Anaheim Ducks z Pucharem Stanleya IP: *.toya.net.pl 07.06.07, 12:45
        No cóż... trudno, liczyłem bardzo na kanadyjską drużynę, bo Potężnych Kaczorów
        nie cierpię - Senatorowie i tak mięli udany sezon, choć szansa na zwycięstwo
        była wielka.
        Do następnego sezonu i mam nadzieję że w końcu moje Canucks wzniesie puchar :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka