Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto zagra w obronie Lecha Poznań?

IP: *.dolsat.pl 16.06.07, 01:11
    W Amice Poznan proponuje wystawic juniorow, co za roznica kto zaliczy spadek :D

www.cyberdunk.com/?ref=4991
    Obserwuj wątek
      • Gość: asdfer Kto zagra w obronie Lecha Poznań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 01:12
        jakos malo przekonywujace te nazwiska, chcac walczyc o mistrza chyba
        powinnismy dokonac jednego-dwoch bardziej spektakularnych transferow na te
        pozycje. Kto wie, moze Smudzie uda sie wzorem Lenczyka wynalezc paru ciekawych
        zawodnikow..
      • Gość: Woo A gdzie lewy obrońca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 08:56
        Mało przekonujące nazwiska i wątpliwe, żeby Ci chłopacy mogli od razu wzmocnić
        linię obrony Lech. Jeśli już to zabrałbym Dymkowskiego i Wasiluka. No tak tylko
        jeszcze brakuje lewego obrońcy, a żaden z tych piłkarzy raczej nie będzie grał
        na boku. Oby nasz zarząd zawalczył o kontrakt ze Sznaucnerem..
        • Gość: Proh Re: A gdzie lewy obrońca? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.06.07, 11:50
          Przede wszystkim powalczyłbym z Koroną o Drzymonta, a potem można kogoś dobrac
          nawet z niższych lig i to nie koniecznie zawodnika z "nazwiskiem" Moim zdaniem
          niezły kierunek poszukiwań to jest własnie Łęczna, nawet jesli nie spadną to po
          tym co pokazali w pucharze ligi przekonali mnie, ze grają tam zawodnicy z
          jajami. Rozwiązaniem jest oczywiście wzmocnienie z bałkanów, kolejny
          peruwiańczyk nie wchodzi raczej w grę. Z kolei jeżeli Kolejorz chce powalczyc o
          mistrza to nie może oddawac Jockerów takich jak np. Micanski, jest wielce
          prawdopodobne, że to właśnie Micanski będzie grał pierwsze skrzypce a nie Reiss.
          Piotrek pomału przygotowuje się do zakończnia kariery, a przypominam
          Dembińskiego, który to miał niezły sezon w Amice zanim przeszedł do Lecha, a w
          sezonie kompletnie sobie nie radził. Także regres zawodnika może przyjśc
          gwałtownie (oby nie za szybko).
          • matheush86 jestem zniesmaczony... 16.06.07, 17:52
            no nie wiem... młodzi zawodnicy, perspektywiczni, ale to chyba za mało, żeby być
            obrońcą grającym w pierwszym składzie drużyny walczącej o mistrzostwo. nie
            rozumiem kolegi, który stwierdził iż kolejny peruwiańczyk nie wchodzi w gre...
            skoro jest lepszy od choto z legii, to ja bym brał w ciemno... rozumiem, że
            wiąże sie to z jakimś wydatkiem, nie wiem jak dużym, ale jeżeli mamy liczyć się
            w lidze, to trzeba być przygotowanym na transfery za które trzeba płacić i to
            nie zawsze mało... młodziez tak, ale chyba nie na pierwszy skład. osobiście
            stawiam, jak juz można się domyślec na tego peruwiańczyka, a na lewą strone
            chyba na pewno przyjdzie mirek sznaucner i to byłoby dobre rozwiązanie. teraz
            jeszcze inne pozycje... osobiście nie mam nic przeciwko transferowi mirka
            szymkowiaka do lecha. ten facet ma potencjał, zresztą nie raz już to pokazał.
            oby tylko przy tym już dośc zaawansowanym wieku był w stanie odzyskać dawną
            forme. do pomocy mógłby także dojśc powracający z wypożyczenia do jagielonii
            burkhardt, chopc nie wiem jaką forme obecnie prezentuje. tylko jest jeszcze
            jeden problem... kiedy przyjdzie szymkowiak, to na jego miejsce odejdzie do
            trabzonsporu zbigniew zakrzewski i wtedy pomimo przyjścia rengifo powstanie luka
            w ataku. mówiło sie o niedzielanie, że chciałby go w lechu franek smuda,
            zresztą, kto by nie chciał... nie wiem tylko, na ile to realna mozliwość. jak
            nie niedzielan, to kto? może branko seslija? nie wiem... licze także, na
            poawienie się przy bułgarskiej młodego hidalgo pasco z peru, bo mógłby to być
            początek wyszukiwania młodych zawodników także poza granicami naszego kraju. tak
            działaja najlepsze w europie kluby i czerpią z tego wymierne korzyści. wszystkie
            transfery maja być załatione do 25 czerwca, kiedy to rozpoczynamy przygotowania
            do nowego seznou, więc jeszcze troszke czasu i wszystko będzie jasne... kolejorz!

ps

może do iti sciągnąć więcej graczy z zimbabwe? super trener urban oszczędzi
            gardło i bedzie dawać im znaki dymne, a premie będą wypłacane w owocach...
            • Gość: Proh Re: jestem zniesmaczony... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.07, 10:43
              Ten obronca z Peru, ma niezaleczoną kontuzję kolana, a przecież kolejorz to nie
              szpital.
      • Gość: robus Kto zagra w obronie Lecha Poznań? IP: *.echostar.pl 16.06.07, 19:52
        ja też jestem za drzymontem, walczmy o niego bo w duecie z kucharskim są nie do
        przejścia.
        • Gość: Proh Re: Kto zagra w obronie Lecha Poznań? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.07, 10:45
          Widziałes jeden mecz i do tego w telewizji i rzucasz oskarzenia na temat tego
          zawodnika? Pomyśl.
      • Gość: karol Pogorzelczyk - ten od Fryzjera? IP: *.chello.pl 16.06.07, 20:01
        Czy sie nie mylę - Pogorzelczyk to ten sam, który w Amice cale lata
        współpracował z Fryzjerem? Razem załatwili błyskawiczny awans Amiki z IV do I
        Ligi. A teraz dzielnie działa w Lechu. No cóż Lechowi wolno, tu korupcji nie ma
        /ha, ha, ha!/. A awansik z II do I ligi niedawno też tak tylko sportowo, bez
        kontaktów z Fryzjerem?
        • Gość: kibic Re: Pogorzelczyk - ten od Fryzjera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:41
          Tak ten sam co Prezs Kazyński mówił że wychował żmiję nawłasnej piersi i to
          RUDĄ Teraz wycofuje się Amicę II z IIIligi a wiadomo co za tym sie kryje ------
          Wrocław
        • Gość: kibic Re: Pogorzelczyk - ten od Fryzjera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:43
          Tak ten sam co Prezes Kaszyński mówił że wychował żmiję na własnej piersi i to
          RUDĄ Teraz wycofuje się Amicę II z III ligi a wiadomo co za tym sie kryje ------
          Wrocław
        • Gość: pacal Tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 03:17
      • Gość: pacal sp.....j z tym cyberdunkowym spamem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 03:31
        bełchatowski kretynie. Ratunku, wszędzie pełno dzieci Neostrady.

> W Amice Poznan

Przypomnij mi jak się wasz klub nazywa? BOT-GKS?
        Trzeba być niezłym zerem, żeby pozwolić na dodanie sponsora do nazwy klubu.
        Amica nie ma nawet reklamy na koszulkach Lecha. Znaj różnicę klasy.

> proponuje wystawic juniorow, co za roznica kto zaliczy spadek :D

BOT zaliczył jednosezonowy wyskok i już bandy bełchatowskich tubylców prężą
        muskuły na wszystkich możliwych forach...
        W przyszłym roku nikt was nie oleje na początku, wrócicie grzecznie do środka
        tabeli i się skończy bajeczka.
        • Gość: m Re: sp.....j z tym cyberdunkowym spamem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 16:46
          Lech za to nigdy nie mial nazwy sponsora w nazwie ZNAWCO...
          Lech Kreisel
          • Gość: Proh Re: sp.....j z tym cyberdunkowym spamem IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.07, 10:48
            Miał... i spadł do drugiej ligii. Przykre ale prawdziwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka