Gość: Monika IP: *.autocom.pl 17.06.07, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaguar666 GP USA okrążenie po okrążeniu 17.06.07, 19:14 Vettel fatalny start, przespał go poprostu, a to tego, prawie wpadł na Kavalainena. Ralf skasował dwa bolidy, a możliwe że i trzeci. Ciekaw jestem co kombinuje Ferrari i Raikkonen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XTrack GPS Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XTrack GPS zdjęcie......... IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:33 po prostu przepiękne! ......................... Monitoring GPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic forum dla głupich blondynek to nie tutaj:) IP: 213.172.177.* 17.06.07, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca [...] IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Kubica dosypał Vettelowi cukru do baku IP: 83.14.130.* 17.06.07, 20:41 Ależ... Po prostu Vettel jest gorszym kierowcą od Polaka. Jeden punkt i to tylko dzieki defektom rywali. Oprócz "ciekawej" :) akcji na pierwszym łuku nie pokazał nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am vettel nie stanowi zagrożenia dla kubicy IP: *.aster.pl 17.06.07, 19:53 sądzę że kubica w tym wyścigu byłby lepszy. może byłby na wyższej pozycji niż nick. vettelowi chwali się jednak że oprócz słabego startu nie nie popełnia większych błędów. bmw ma dobrego zastępcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic dobrym zastępcą to był Kubica IP: 213.172.177.* 17.06.07, 20:21 w pierwszym wyscigu był 7... ale mu samochód zle zważyli pamietasZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: dobrym zastępcą to był Kubica IP: *.aster.pl 17.06.07, 20:37 Gość portalu: kibic napisał(a): > w pierwszym wyscigu był 7... ale mu samochód zle zważyli > > pamietasZ? oczywiście. 2 kg. nawet pojawiły się wtedy komentarze sugerujące powiązanie niedowagi pojazdu ze zdartymi oponami. ponoć na pustym baku i zjechanych oponach niektórzy zjeżdżają na pobocze żeby zebrać trochę piachu itp. ponoć to wystarczy. sądzę żę zarówno kubica jak i bmw dużo mają jeszcze do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am ciekawa sytuacja IP: *.aster.pl 17.06.07, 20:02 ferrari wyprzedza spykera przed kombinacją zakrętów lewo/prawo. na prostej doszedł leciutko, bez wysiłku. jednak na zakrętach spyker podjechał do ferrari. potem na prostej f-ka odjechała jakby spyker stał. ankieta wśród kierowców f1 sprzed paru lat określiła że 70 % sukcesu to samochód. hmmm... chyba coś o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.netcologne.de 17.06.07, 20:16 Heidfeld chyba dostal auto od Kubicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: 189.146.169.* 17.06.07, 20:16 o wlasnie nick siedzi sobie na krzeselku pod drzewkiem i odpoczywa, relacja z fox sports vettel daleko czarny dzien dla bmw Kubica come backkkkkkkkkkkkkk :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic przynajmniej widać, że to samochód ch....wy IP: 213.172.177.* 17.06.07, 20:18 a nie, że specjalnie Kubicy coś psuli... oj szkoda cos mi mowi, ze głownym zadaniem na ten sezon dla Kubicy powinno być zrobienie sobie nazwiska... w BMW jeszcze maks rok... jesli znow bedzie sie tak psuło, to zmiana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: przynajmniej widać, że to samochód ch....wy IP: *.srg.vectranet.pl 17.06.07, 20:42 a wolałbyś na super aguri czy na toro rosso? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Cóż tam Kubica... IP: *.uml.lodz.pl 17.06.07, 20:42 Vettel jechał równo. Do tego nie porównujmy samochodów, on jechał w końcu wozem mocno rezerwowym a nie full fledged car :). Do tego gó..any start (debiutantowi do tego 19 latkowi można wybaczyć). Ale to co robi Hamilton bije dotychczas wszystko co widziałem w tym sezonie. Alonso mimo siedzenia mu na tyłku liczył, że Hamilton popełni błąd a tu... Nic. Hamilton mi przypomina robota. Bez uczuć na torze. Robi to co do niego należy. :) Ehhh i nie pieprzcie, że jeździ w McLarenie (też trzeba mieć to COŚ by tam jeździć). Trzeba przełknąć to, że Kubica na razie niczego nie pokazuje. Być może się to zmieni za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Cóż tam Kubica... IP: *.aster.pl 17.06.07, 20:56 > Vettel jechał równo. Do tego nie porównujmy samochodów, on jechał w końcu wozem > mocno rezerwowym a nie full fledged car :). kubica też jechał na rezerwie i był lepszy. więcej, rezerwowy nie miał awarii jak wozy podstawowe, co widać na przykładzie nicka ;) > Ehhh i nie pieprzcie, że jeździ w McLarenie (też trzeba mieć to COŚ by tam > jeździć). tak, np. kilkuletnią współpracę z zespołem przed startami w f1, jak hamilton. o tym słyszałeś oczywiście? faktycznie już nikt nie może powiedzieć że facet nie ma tej iskry która wyróżnia talenty spośród bardzo dobrych. i chyba z tego powodu był prowadzony przez mclarena, widzieli jego jakość. > Trzeba przełknąć to, że Kubica na razie niczego nie pokazuje. Być moż > e > się to zmieni za rok. hmm.. faktycznie nic. natomiast zgadzam się, że za rok będzie jeszcze lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic jezdzi w McLarenie bo jest Angolem:) IP: 213.172.177.* 17.06.07, 20:59 gdyby był Polakiem jezdziłby gdzie indziej Kubica był od niego leszy w niższych klasach scigania poszukaj w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jezdzi w McLarenie bo jest Angolem:) IP: *.uml.lodz.pl 17.06.07, 21:12 Tak ja widziałem, że byli bardzo blisko siebie i raz wygrywał jeden raz drugi. Poza tym Hamilton mówił, że tak jak teraz Kubicy wóz szwankuje tak wtedy jemu się rypał :) Coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic McLaren jest po prostu znacznie lepszy od innych IP: 213.172.177.* 17.06.07, 21:16 i tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Klęska BMW w Ameryce . IP: *.zetosa.com.pl 17.06.07, 20:44 A tak im zależało na dobrym wyniku na tym rynku.Spokornieją Niemcy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.dolsat.pl 17.06.07, 20:47 slabiutki ten Vettel, gdyby nie defekty rodakow przyjechalby 10 www.cyberdunk.com/?ref=4991 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigel forever GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.06.07, 20:49 I co z waszą teorią spiskową BMW vs Kubica ? Wytłumaczcie mi, jakim prawem hydraulika Nicka wysiadła. Kto tym razem przy niej manipulował ? A może mechanicy pomylili Nicka z Robertem ? Mimo brody ? Kochani, przestańcie nienawidzieć i podejrzewać wszystkich o złe zamiary wobec Polaków. Zacznijcie logicznie myśleć. Następnym razem jedzie Kubica. Nikt, oprócz Polaków, nie miał co do tego wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ca Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.64-201-24.mc.videotron.ca 17.06.07, 20:59 tez nie wierze w teorie spiskowa powielana przez niektorych Polakow umarl krol (Schumacher) niech zyje nowy krol (Hamilton) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:09 Chcesz teorii spiskowej. :) Po prostu młody dostał " pełne wsparcie". Dla Nicka już nie wystarczyło. Gdy jeździe Kubica, pełne wsparcie dostaje NH. Są za słabi, żeby dwa bolidy perfekt przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: GP USA okrążenie po okrążeniu 17.06.07, 21:19 Gość portalu: władek napisał(a): > Chcesz teorii spiskowej. :) > Po prostu młody dostał " pełne wsparcie". Dla Nicka już nie wystarczyło. > Gdy jeździe Kubica, pełne wsparcie dostaje NH. > Są za słabi, żeby dwa bolidy perfekt przygotować. Z takim budrzetem nie sa za slabi ale heidfeld to niemiec wiec swoj swojego promuje, wystarczy ze jakis mechanik w czasie jazdy nie podkreci Kubicy troche skrzydla i juz Kubica ma troszke gorszy czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:26 To miało być na wesoło. Dr MT powiedział, że młody dostanie " pełne wsparcie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratm1978 kolter jesteś ignorantem w dodatku strzelasz BYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ca GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.64-201-24.mc.videotron.ca 17.06.07, 20:55 tak, i znowu wygral najlepszy samochod i najlepszy kierowca Mc Laren kroluje w tym roku jego kierowcy rowniez. Alonso, 2-u krotny mistrz swiata nie dal rady debiutantowi HMILTONOWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.gdynia.mm.pl 17.06.07, 21:00 Brawo Vettel, świetny wyścig i punktowane miejsce - nie to co nieudacznictwo Kubicy w debiucie czyli dyswalifikacja. Mam nadzieję, że BMW zrezygnuje z tego nedznego polaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: 213.172.177.* 17.06.07, 21:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p2 Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.acn.waw.pl 17.06.07, 21:08 Miales juz z siebie nie robic idioty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:18 Zdyskwalifikowany za zepsutą gaśnicę. Opróżniła się w czasie wyścigu. Dobrze, że gaz nie był trujący. Kto włożył mu tę gaśnicę. Niemiecka solidność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx polacy IP: 189.146.169.* 17.06.07, 21:01 wlasnie przed chwila po konferencji prasowej 3 zwyciezcow, pokazali w tv trybune na ktorej okolo 20 osob z wielka polska flaga i z duza flaga brazyli zabawiali sie na calego szkoda ze chcieli zobaczyc roberta lecz tak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx "Po nieudanych testach"??? IP: *.acn.waw.pl 17.06.07, 21:10 "Polski kierowca po nieudanych testach medycznych udał się do Szwajcarii, gdzie odpoczywa przed kolejnym wyścigiem." Niby po jakich nieudanych testach? Ktos tu chyba sie malo orientuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Alonso Wydymany !!! 17.06.07, 21:12 Mowi prawde Alonso ze jest gorzej traktowany do 1 tankowania pierwszy zjechal Hamilton, zas do drugiego tankowania 1 zjechal Alonso , przez co nie mogl wypracowac sobie kilku sekund do bambusa!! widac Gibony promuja Gibona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek GP USA okrążenie po okrążeniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:42 Super. Dojechał i to się liczy. Druga siła w F1. :))) Wyprzedził Vettel kogoś? Bo nie zauważyłem. Prawie tak dobry jak Red Bull RB3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monteskiusz Re: GP USA po wyścigu -merytorycznie IP: 194.213.204.* 18.06.07, 13:49 odcinając się od tego kto jest leszy w bmw i kto pod kim dołki kopie, podzielę się moją opinią na temat tego wyścigu. Najaśniejszymi postaciami wyscigu, wg mnie byli raikonen, kovalainen i rosberg (szkoda że nie ukończył). To właśnie rosberg jechał na 1 pitstop, co przy torze który jest tak wymagający dla opon, jest niezłym osiągnięciem. Jechał, utrzymywał niezłe tempo, odpierał ataki innych. Kovalainen - to jego pierwszys wyścig w którym nie popełnił błędów i od razu jes niezły wynk. Raikonen wykrecił najlepszy czas okrążenia, pod koniec ostro naciskał mase ale pewnie team orders były inne. Vettel bezbarwny, Heidfeld popełniał zbyt dużo błedów, zwycięzca Hamilton przypomina maszynę do prowadzenia, żadnych błędów, nerwów itp. normalnie cyborg ;-) Wydaje mi się natomiast że Alonso nie trzyma ciśnienia tzn. jeszcze jeden, dwa takie wyścigi i się załamie. Bo to przecież on miał być najlepszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monteskiusz Re: GP USA po wyścigu -merytorycznie IP: 194.213.204.* 18.06.07, 13:52 Aha i jeszcze nie wiem czy podzielicie moje zdanie, ale Jarno Trulli ma tendencję do ku..kich zachowań na torze. Chodzi mi o sytuację, kiedy jadąc bok w bok z innym bolidem wywozi go na zewnątrz na najbliższym zakręcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: GP USA po wyścigu -merytorycznie 18.06.07, 14:39 Gość portalu: Monteskiusz napisał(a): > Aha i jeszcze nie wiem czy podzielicie moje zdanie, ale Jarno Trulli ma > tendencję do ku..kich zachowań na torze. Chodzi mi o sytuację, kiedy jadąc > bok w bok z innym bolidem wywozi go na zewnątrz na najbliższym zakręcie. , .No nie bardzo !! bo chwile przed trullim i webberem ktos byl na tym zakrecie i tez tak szeroko jechal jak chwile potem trulli !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monteskiusz Re: GP USA po wyścigu -merytorycznie IP: 194.213.204.* 18.06.07, 15:25 No właśnie nie, kilka okrażeń wcześniej walczył w tych zkrętatach fischi z kimś jeszcze i zostawiali sobie miejsce a nie wypychali się na trawę. Ale nie będe się upierał ;-) Od niewyjaśnionego zajścia z kubicą jakoś wyraźniej przyglądam się jego technice jazd i zachowaniu na torze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: GP USA po wyścigu -merytorycznie 18.06.07, 17:13 Gość portalu: Monteskiusz napisał(a): > No właśnie nie, kilka okrażeń wcześniej walczył w tych zkrętatach fischi z kimś > > jeszcze i zostawiali sobie miejsce a nie wypychali się na trawę. > Ale nie będe się upierał ;-) Od niewyjaśnionego zajścia z kubicą jakoś > wyraźniej przyglądam się jego technice jazd i zachowaniu na torze. Wcale nie wyklaczam tez ze trulli wywiozl w buraki webbera ,ale pamietam ze widzialem na powtorce wieczorem w polsat sport specjalnie na to zwrocilem uwage ze jakis zawodnik chwile przed wjechaniem na ten zakret jak ww i jechal identycznym torem jak trulli , moze zasugerowales sie tym komentarzem komentatora ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Polacy w Indianapolis IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.06.07, 05:06 Szkoda, ze nikt w mediach nie zwrocil uwagi na obecnosc setek polskich kibicow na trybunach w Indianapolis. Nie rozumiem dlaczego Robert zdecydowal sie wyjechac do Szwajcarii, wszyscy czekalismy na polskiego kierowce, ktory moglby chociaz pozdrowic rodakow na trybunach. Smiem twierdzic, ze Indianapolis to najbardziej "Polski" tor F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qx56 Re: Polacy w Indianapolis IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 18.06.07, 23:08 dokladnie darek tez bylismy zawiedzeni ogolnie wielkie swieto F1 baaardzo goraco,troche slabe oznakowanie sektorow pytalem kilku porzadkowych jak trafic na parking 4 na 5 podalo zle directions ale nie zaluje smiem twierdzic ze ok 25% widowni bylo polonusami Odpowiedz Link Zgłoś