lhp 30.03.01, 09:20 Proponuje przedstawiac kandytow na to zaszczytne miano, prponuje kilka nominacji: John Carew - bardzo drewniany, Tore A Flo - bez komentarza, Pawel Kryszalowicz - gra dobrze, ale niestety jest drewniany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luxc Re: Wybór najbardziej IP: *.waw.cdp.pl 30.03.01, 09:52 Nie można się spierać najbardziej drewniany jest zdecydowanie carew - człowiek dno, wchodząc do reprezentacji Norwegii pozbawił tą drużynę wszelkich szans na wyjazd do Japonii. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Wybór najbardziej 30.03.01, 09:55 nie zapominajmy o "drewnianych" holendrach - Bergkamp, Overmars? czy cos w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 09:54 Mój typ: cała piłkarska reprezentacja Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: Wybór najbardziej 30.03.01, 10:54 A moze by tak najpierw sprecyzować pojęcie "drewniactwa"??? Bo ja nie wiem jakie kryteria przyjmujecie tutaj? Technika? Sposób poruszania sie? Zwrotność czu jaka cholera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 11:20 Trudno to określic.Musisz to czuć ,my to czujemy,patrzymy na mecz i widzimy jak z niektórych zawodników bije blask drewniactwa w najwspanialszym tego słowa znaczeniu.Proponuję zorganizować drewniackie mistrzostwa świata w piłce nożnej. Chyba Norwegia jest poza konkurencją,tam jest wysyp drewnianych graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 11:23 W Polsce był kiedyś mistrz nad mistrze w drewniactwie to :ROMAN WÓJCICKI.A jaka może być reprezentacja polski drewnianych piłkaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryka Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.01, 11:44 A propos drewniactwa od razu na mysl przyszla mi srodkowa koszykarskiej reprezentacji Polski Małgorzata Dydek, zwana również Małgosią Dydek, tudzież dla wtajemniczonych Margo. Jej sposób poruszania mnie po prostu rozwala. Po obejrzeniu meczu z nią w roli głównej (szczególnie tych na olimpiadzie) czułem sie maksymalnie osłabiony mentalnie. W porównaniu z koszykarkami ze Stanów czy Kuby to jaak słoń przy motylach. Sorry, ale ja to tak widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki IP: 212.244.177.* 30.03.01, 11:49 Racja,ona jest chyba najlepsza:)))))) Można dopisać jeszcze do tego towarzystwa Dariusza Gęsiora,on też ma w sobie kawał drewna,nie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki IP: *.cu.com.pl 30.03.01, 11:49 to prawda, malgosia nie ma sobie chyba rownych na swiecie i zaden z pilkarzy, nawet najwieksze drewno, jej niedorowna z drugiej strony musze przyznac, ze malgosia sie troszeczke wyrobila, teraz od czasu do czasu zrobi kilka ruchow z sensem i nie trzyma juz wiecznie raczek jak pasikonik, ale i tak nie ejstem w stanie ogladac meczy z jej udzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki IP: *.tele2.pl 30.03.01, 11:51 To prawda drewno trzeba czuc, w uproszczeniu mozna dodac ze w grach zespolowych pilka odbija sie od drewna zostawiajac beznadziejnie gluche echo... takim drewnem staje sie pomalu Iwan choc nie ma takich predyspozycji jak Romek Wojcicki, Carew zdecydowanie drewniany ale tez Czech Koller to drewno tylko ze ma farta ze ustawi sie gdzie trzeba, niezle zadatki na drewniaka na tez Jusko. Pozdrawiam wszystkich drewniakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki IP: 212.244.177.* 30.03.01, 11:53 dzięki za pozdrowienia. Józek Wandzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki IP: *.tele2.pl 30.03.01, 11:57 Zapomnielismy o zdolnym drewniaku, Radziu Michalskim, co sylwetka w biegu przypomina Forresta Gumpa...dlatego mija z latwoscia wprowadzonych w zachwyt przeciwnikow... (pamietacie? "..run Forrest run..!) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki 30.03.01, 11:55 Popieram malgosia dydek super drweno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki IP: 212.244.177.* 30.03.01, 11:59 Jeżeli już jesteśmy przy biegach to królem drewniactwa jest tam Michael Johnson (nie wiem czy dobrze napisałem),on jest boski.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej drewnianej zawodniczki IP: 212.244.177.* 30.03.01, 12:04 W Juventusie też grał drewniak(nie wiem czy gra tam dalej)w obronie taki z długimi włosami,on miał super bieg ,pamiętacie jak on się nazywał,bo ja zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: Wybór najbardziej IP: 195.116.90.* 30.03.01, 12:10 Można by takiego zwycięzcę plebiscytu "Na najbardziej drewnianego piłkarza roku" obdarowywać statuetką PINOKIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 14:32 dopiszę jeszcze Ryszarda Krausa,nie wiem czy go pamiętacie , grał w Górniku Z.Jak stanął na baczność to odległość między kolanami wynosiła chyba z metr.Olbrzymia czarna dziura,a jak biegał to miał głowę na wysokości pasa.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 30.03.01, 14:25 To byl chyba Portugalczyk (Sa Pinto?), biegal jak drewniany Indianin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 14:37 To był chyba Toricelli(czy jakoś tam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 30.03.01, 14:41 Dopisuje jeszcze drewno Made in France - Ch. Karambeu, do tego twarzyczka wujsciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 14:50 Jak twarzyczka to musi być Xavier z Portugali.Mógłby zagrać w "Obcym 5" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: Wybór najbardziej IP: 195.116.90.* 30.03.01, 14:55 Drewnianą twarz to ma nasz "Kryszał", ale poza tym jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 14:56 Zapomnieliśmy o Tarasiewiczu.Jozek go wpisał do "11 na Szkocje",a ja pozwolę sobie umieścić go w gronie drewniaków.On był chyba z hebanu,caly czas grał na baczność,ruszały się tylko nogi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monter Re: Wybór najbardziej IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 30.03.01, 16:04 Jeżeli chodzi o drewniaka z Juve, to nazywa się Cirro Ferrara. Może występować we wszystkich kategoriach, jest bardzo "twarzowy" i ma przy okazji fryzurę jak " czeski metal" ( bądź też kierowca TIR-a z NRD ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faflon A PAmięta ktoś Juliusza Kruszankina? IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 02.04.01, 22:54 O ile przeczytałem wszystkie opinie to nikt nie wymienił znakomitego JULIUSzA KRUSZANKINA!!! Kiedyś zagrał nawet w kadrze w spotkaniu Izrael-Polska, atakował obrońce wślizgiem z tyłu, ale w połowie się rozmyślił i tak już zostawił nóżkę, tylko częścio wyprostowaną. Był to niewątpliwy as. Z kolei w meczu towarzyskim Legia-Cagilari (2-1) zdobył bramkę strzałem głową, kiedy to piłka zmierzałą około 40 centymetrów nad ziemią. "Kruchy" chyba też zasługuje na nominację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Wybór najbardziej IP: *.nat.tsk.pl 02.04.01, 17:15 Młodzieńcy , czytam co wy tu wypisujecie za bzdury.Nie macie zielonego pojęcia o "drewniactwie " w sporcie.Dla mnie, to chodzi o brak techniki, o przyjmowanie piłek z dwumetrową tolerancją,a wy piszecie o braku koordynacji- patrz Dydek czy o zaroscie.W obecnej reprezentacji największym drewniakiem jest Hajto , silny fizycznie a majacy słabe pojecie piłce.Generalnie większosć piłkarzy to drewniacy bo grają dla siebie za mało grają z pierwszej piłki.Brakuje im inklinacji do gry technicznej. Ciekawe ile razy odbije taki as pilkę o scianę w powietrzu , stojac od niej ok. 2 metry.Minimum to tysiąc prawą i 1000 lewa nogą.A dlatego ,że piłkarz na boisku musi umieć skierować pilkę tam gdzie on chce z centymetrową dokladnoscią.Na takiego nie wolno powiedziec, ze jest drewniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: 213.173.192.* 02.04.01, 17:33 Odpowiem krotko, na temat kto ma pojecie o drewniactwie: dzisiejsze komentarze o wystepie Hajty w bundeslidze o jego rajdach skrzydlem i dosrodkowaniach (uznany za jedengo z lepszych na boisku). Hajto nie jest drewniakiem. A o zaroscie wspomnielismy tylko wtedy gdy byl to dodatkowy atut wyjatkowego drewniaka. Jak juz mowilismy wczesniej drewniactwo trzeba czuc bo jest ono wieloplaszczyznowe, i na drewniactwo trzeba zapracowac przynajmniej setka drewnianych zagran, sposob poruszania po boisku czy lapania pilki tez moze byc drewniactwem. Tak wiec niestety nie jestes ekspertem drewniactwa, bo nikt nim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Wybór najbardziej 03.04.01, 09:38 Zgadzam sie z Kirkiem drewniactwo po prostu sie czuje i nie koniecznie chodzi tu tylko o technike, drewniactwo to ogolne wrazenie jakie zawodnik pozostawia po sobie, itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: Wybór najbardziej IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 30.03.01, 15:56 zgadzam się co do Margo i Johnsona (to ten gość od biegania na 400 metrów istny forrest). a co powiedziecie na wielką gwiazdę ADAMA WÓJCIKA ze sląska wrocław? on nawet drewniany nie jest? a co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 16:00 No jeżeli nie jest drewniany to nie pasuje do naszego zbioru drewniaków.Musi być drewniany:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 17:20 Sołtys z Dzindzibołów Małych który posiada tartak chcialby sponsorować Drewnianą Reprezentacje Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 30.03.01, 17:33 Bedzie w stanie zcheblowac tych najbardziej kanciastych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 30.03.01, 18:21 :)Myslę że się postara:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wybór najbardziej IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 30.03.01, 18:47 Ja nie mam watpliwosci najbardziej drewniany jest Pawel Wojtala. On wsrod kibicow Legii ma nawet ksywke "drewniak". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Wybór najbardziej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.01, 02:00 To wszystko nic. Tak naprawdę wpadłem na to przed chwilą, ale najwiekszym drewniakiem świata jest pewien swego czasu znany również i u nas amerykański bokser polskiego pochodzenia Andrew Golota. Pamiętacie takiego osobnika? Toż to istny kloc drewniany. Większego wała w historii światowego sportu nie było i wierzmy, że już nie będzie. Nie dość że drewniak, to jeszcze zachowuje się w ringu jak niewinna nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Wybór najbardziej IP: *.cs.bialystok.pl 31.03.01, 02:20 Gołota owszem, a co powiecie o Agacie Wróbel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Wybór najbardziej IP: 195.116.240.229, 149.156.132.* 31.03.01, 21:43 Mielismy kiedys drewniaka, walczacego z drewniakami norweskimi ( az wiory lecialy )z takim samym skutkiem ( czytaj czerwona kartka ). Facet potrafil w lidze strzelic dwie bramki z 40 metrow w jednym meczu. Kto wie kto to byl? Odpowiedzi wysylac na adres: drewno@las.debowy.puszcza.bialowieska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: Wybór najbardziej IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 23:15 Czy bambus jest drewnem??Jezeli tak to ja mam jednego kandydata z polskim obywatelstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: Wybór najbardziej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.04.01, 21:53 do kolekcji drewniakow dopisuje Nicolasa Anelke,znacie tego francuza?toz to istny posag!do tego ponurak do potegi,ani razu na meczu nie widzialem chocby przeblysku usmiechu Ale i tak najwieksze drewno to m. dydek-bezkonkurencyjna!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Wybór najbardziej IP: *.cu.com.pl 02.04.01, 09:10 a dla mnie drewniany jest jeszcze brasilia, obrzydzenie mnie bralo, jak musialam na niego patrzec, ten facet w swojej ojczyznie chyba grabił trawniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 02.04.01, 13:46 Zapomnielismy o grunge-owcu Alexim LALAS, ten to byl drewniany, a potem najwiekszy drewniak Serie A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Wybór najbardziej IP: 10.0.0.8, 153.19.101.* 02.04.01, 14:55 Romcio Szewczyk? sorry ze nie na @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Wybór najbardziej IP: *.bci.net.pl 02.04.01, 19:07 Brawo Paolo!!!!!!!!!!!!!!!!! Wygrałeś 20 ton drewna sosnowego. Do odebrania w pierwszym lepszym tartaku!!! Przyjmij moje szczere gratulacje. nomen omen Picasso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Wybór najbardziej IP: 10.0.0.10, 153.19.101.* 03.04.01, 19:41 Dzieki, naprawde jestem wzruszony. chlip, chlip. Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali za mnie kciuki, oczywiscie rodzinie i przyjaciolom. Nagrode chcialbym przeznaczyc dla rozwoj pilki noznej, aby odpowiedzialni za nia w naszym kraju ludzie wyciosali nowych wspanialych drewniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 02.04.01, 13:56 No niezle,uzbierał nam się sporych rozmiarów las. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 02.04.01, 14:01 Dołoże jeszcze Valderame,ten to był drewniany,a czupryna niczym dębowe konary jesieniom.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 02.04.01, 14:06 Alexi LA-LAS mial juz drewno zakodowane w nazwisku :) Zauwazylem tez solidne drewno w reprezentacji Niemiec nazywa sie Bode, strzelil ostatnio konarem bramke Grekom. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 02.04.01, 14:12 Teraz juz nie ma niestety tulu drewniakow co w polowie i koncu lat 1970 tych , jak pokazuja stare mecze z tamtych lat to graly przeciw sobie dwa lasy. Np Niemcy: brodaty Breitner, lysy Hoeness, czy drewniany Belg Coulemans, nasz Gorgon to tez byl kawal brzozy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 02.04.01, 15:05 Och ,to były czasy,a drewniany Gerets.Najlepszy gatunek.:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 02.04.01, 15:13 Stefan Majewski to tez byl jeden z ostatnich okazow szlachetnego drewna kiedy nastapila juz intensywna wycinka lasow w Europie...czy gra ktos jeszcze w naszej lidze z takim krzakiem na brodzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 02.04.01, 15:38 Zgadzam się Kirk.Chyba nie ma w Polsce zawodnika z takim krzakiem jak Stefan.Niejednego Taliba by zawstydził.Ze starych drzew dopiszę jeszcze Żmudę,też był nizły,na tylu mistrzostwach świata zagrał i korniki mu rady nie dały.Ciekawe czym się smarował?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 02.04.01, 15:56 Smarowal sie pewnie tym co Rych Staniek, tylko ze ten to byl plyta pilsniowa, a wiec srodek konserwujacy byl zbedny... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 02.04.01, 16:03 Róznica była jeszcze jedna,Rychu słabo czytał,bo częsciej grał w piłkę niż chodził do szkoły,nie przeczytał instrukcji,smarował się od wewnątrz i dlatego tak wygląda jak wyglada.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 02.04.01, 16:11 najbardziej drewniano-krzaczasta druzyna ostatnich MS to bylo chyba Chile, mieli w skladzie takich dwoch Fidelow. Ivan Zamorano cudem sie odnalazl w tym czarnym lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 02.04.01, 16:29 A gdyby na mistrzostwa pojechał Afganistan,to dopiero by była dżungla i jeszcze by grali w dresach,bo im nie wolno pokazywać golych nóg,o wymianie koszulek nie wspomnę.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timur Re: Wybór najbardziej IP: 213.77.34.* 02.04.01, 17:29 Dla mnie drewniakiem wszechczasów jest "grający" obecnie w Stomilu Tomasz Lenart. To między innymi przez tego oszołoma ŁKS gra teraz w 2 lidze. Drugim choć bez wątpienia nieco szlachetniejszym rodzajem drewna jest Jacek Zieliński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: 213.173.192.* 02.04.01, 17:37 Z dotychczasowych polskich kandydatow, najbardziej przekonuje mnie Dariusz Gesior, drewniana przygarbiona sylwetka i zamkniete oczy przy wyskoku do glowki, do tego strzaly nieokreslona czescio niecheblowanej stopy. A swego czasu ktos to drewno chcial wcisnac do kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincen Re: Wybór najbardziej IP: 192.168.10.66, 212.160.98.* 02.04.01, 17:36 Kryszałowicz to baletnica w porównaniu z Juskowiakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 02.04.01, 17:52 Dla mnie numer jeden drewniactwa w Polsce to Roman Wójcicki,ale trzeba przyznać że drugie miejsce należy się jak najbardziej Dariuszowi Gęsiorowi.Czy uczeń przerośnie mistrza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 02.04.01, 18:18 Propozycja drewnianego skladu Polski: 1 WANDZIK (BAKO) 2 ŻMUDA 3 LENART 4 GORGOŃ 5 WÓJCICKI 6 TARASIEWICZ 7 MICHALSKI 8 MAJEWSKI 9 GĘSIOR 10 KRYSZAŁOWICZ 11 KRAUS trener:SMUDA-za drewniany język stadion narodowy: KOTWICA KOŁOBRZEG(3 liga) -dwa dzrzewa na boisku to przecież bracia z kory i gałęzi naszych drewnianychpilkarzy. kibice: SZOMBIEREK BYTOM-gdy zdobywali mistrzostwo to na meczu było max.2000 ludzi!!,a średnia w tych latach na meczu to kilkanascie tysięcy. sędzia: REDZYŃSKI-drukarz nad drukarze.Przeszedłsam siebie w 1993 w meczu legia-górnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Wybór najbardziej IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 00:13 Najlepsze okazy drewniakow (bo wysokie) to Jan Kohler z Anderlechtu oraz Kaziu Wegrzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 03.04.01, 08:56 Andrzej Lesiak tez niezły drewniak!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 03.04.01, 10:32 Fajna drewniana jedenastka az pachnie lasem :)) Mam tylko jedno zastrzezenie, wycialbym sprawnym ruchem drwala Kryszalowicza i zasadzil Juskowiaka, ktory ostatnio szybko obrasta w kore. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Wybór najbardziej 03.04.01, 10:33 Zgadzam sie Juskowiak jest super drewnwm w porownaniu do "placzacego goryla" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anelka Re: Wybór najbardziej IP: 195.116.171.* 03.04.01, 08:59 Cała drużyna Norweska jest drewniana. Ale największe drewna grają w polskiej lidze np. Węgrzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Wybór najbardziej IP: 195.94.201.* 03.04.01, 09:14 A pamietacie Julka Kruszankina (ŁKS, potem Legia)? Ten to był dopiero drewniak... Chociaz z tego co pamietam mecz z Sampdoria w Genui wygrali z Wojtkiem Kowalczykiem praktycznie we dwoch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 03.04.01, 10:10 O kurde,Kibic masz racje! Kruszankin to był drewniak,on był chyba lepszy od Wójcickiego i Gęsiora razem wziętych.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 03.04.01, 10:28 Nie wiem czy pamietacie, ze chyba najbardziej zachwycajacym drewnem byl Ruud Gullit. Zawsze zaskakiwal przeciwnikow sprytem i technika, pomimo ze sposob poruszania mial nieco drewnopodobny. Ah tamte czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 03.04.01, 10:35 Jeszcze jedno pytanie czy ten zgarbiony chodak kiedys w LKSie to byl Lenart czy Pawlak? To moj kolejny kandydat.(chyba gral pozniej w Widzewie. Ahh, i jeszcze oczywiscie Jacek CYZIO!!! Drewno w srodku ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 03.04.01, 11:26 To Lenart.W ŁKS-e grał jeszcze zakrzywiony drewniak Podolski:),a z dawnych czasów wielkim drewnem był K.H.Rumennige:)))Grał też drewniak T.Butther.Tylko słabą korę miał,jak go walneli podczas"Italia 90"to całą drugą połowę sikał żywicą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 03.04.01, 11:39 Tak tak to wlasnie byl Podolski! :D, A Terry Butcher (rzeznik) to faktycznie bylo debisko!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Topola Re: Wybór najbardziej IP: 213.46.248.* 03.04.01, 12:19 A co wy tam. A Terry Adams były stoper Anglii. Podobno ma coraz dłuższe korzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 03.04.01, 16:01 Zapomnieliśmy o słynnym drewniaku Piotrze Czachowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Wybór najbardziej IP: *.tele2.pl 03.04.01, 16:15 Tworzyl swego czasu pare drewnianych stoperow z Wojcickim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 03.04.01, 17:01 Za wschodnią granicą też był niezły drewniak,nazywał się A.Demianienko,próbował nawet swego czasu uczyć(z miernym skutkiem) drewniactwa zawodników Widzewa,ale oni mieli przecież znakomitych nauczycieli min.nie wymieniany tutaj Jurek Wijas.Widzew zresztą pokazał całej Europie jak powinna wyglądać perfekcyjna gra drewnianą obroną.Było słynne 0-9 z Eintrachtem.Niemcy się tym tak zachwycili że wysłali do Widzewa swego słynnego drewnoluda Uli Borowke,ale się nie potrafił nauczyć tego rzemiosła.Próbowała też tą obroną zagrać Wisła w słynnym meczu z Legią(0-6)i trzeba to powiedziedz, była bliska ideału.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Do Campo! IP: *.tele2.pl 03.04.01, 17:23 Oj dobre:) usmialem sie. Przypomnialem sobie rowniez ze Grzesiu Mielcarski drewnianym pilkarzykiem zawsze byl, w Portugalii kariery nie zrobil, tak wiec znowu chebluja go krajowi obroncy. Zawsze slynal z tego ze byl kruchym drewnem i przewracal sie przy byle wichurze, patrzac blagalnie na sedziego, dlatego niezbyt byl lubiany gdy gral na wyjazdach (Mielcar kondon... i inne ludowe przyspiewki). A gdyby przechodzil szkole sezonowania drewna we Wloszech to moze i robilby to z leszym skutkiem. Historyczne drewna z wytloczonym orzelkiem to takze: Andrzej Palasz, Tadeusz Dolny, Andrzej Zgutczynski, Marek Ostrowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Do Kirka. IP: 212.244.177.* 03.04.01, 17:41 HA,ha świetne:)),tak,tak Mielcarski to cała historia.W Górniku ładnych pare lat temu grał niejaki Piotr Brzoza i uwierz mi nazwisko miał idealnie pasujące do prezentowanych umiejętności.Potem przeszedł do Rakowa Cz.i dał im taką szkołę drewniactwa(pojętni cholera byli) że rozwineli prędkość światła w kierunku "B klasy" i nie długo się tam zameldują ku uciesze mistrza. Dopisać by można do tego stadka,sędziego ktury moim zdaniem jest nr.1 w drewniakowaniu,to Pierluigi Collina.Niezły jest.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Wybór najbardziej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 18:19 Niezłe drewno gra w górniku Nazywa się Jacek Wiśniewski. Drewno i w dodatku łyse. Margot poza konkurecją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Wybór najbardziej IP: 10.128.198.166, 212.76.33.* 03.04.01, 18:41 Zapomnieliscie wszyscy o Marcinie Miecielu. Toz to samo wysokogatunkowe drewno. Ten gosc jak strzeli bramke to tylko przypadkiem, jak sie pilka od niego odbije jak wlasnie zapuszcza korzenie w glebe na polu karnym przeciwnika. A pozniej jast w stanie tylko wesolo zaszumiec listeczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppetard Re: Wybór najbardziej IP: 10.2.1.33, 212.76.33.* 03.04.01, 23:16 Chwala tym, ktorzy wspomnieli o Juliuszu Kruszankinie. To najwiekszy drewniak jakiego widzialem kiedykolwiek na wlasne oczy, chociaz Marek Jozwiak ostro deptal mu po pietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lani Re: Wybór najbardziej IP: 212.160.195.186, 195.117.87.* 04.04.01, 00:29 Hehe, oj dobra dobra, juz tyle wypowiedzi a nikt jeszcze nie wspomnial nawet o takim jednym drewnianym chlopczyku Dziurowicza, a mianowicie chodzi mi o ADASIA LEDWONIA. To byl dopiero drewniak, najlepszy z najlepszych. Swego czasu bylo to najpewijesze drewno w kadrze, a teraz gdzies sie tula czy to w Niemczech czy tez w Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqbi Re: do Geezoos'a IP: 212.109.132.33, 212.109.128.* 04.04.01, 00:49 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > Zapomnieliscie wszyscy o Marcinie Miecielu. Toz to samo wysokogatunkowe drewno. > Ten gosc jak strzeli bramke to tylko przypadkiem, jak sie pilka od niego odbije ...cos ostatnio czesto sie od niego ta pilka odbija... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: do Geezoos'a 04.04.01, 10:09 Co poniektórzy z was piszą straszne głupoty o drewniactwie niektórych zawodników. Kierujecie się bardzo często własnymi antypatiami do danego zawodnika, bądź oceniacie jego wygląd zewnętrzny. Proponuję się skupić na "walorach technicznych" ;-))) naszych bohaterów. A tych wśród polskich piłkarzy nie brakuje. Są to m.in. Jacek Zielinski (Legia), Jacek Paszulewicz (Śląsk), Maciej Stolarczyk (Widzew), Tomasz Łapiński (Legia), Dariusz Gęsior (Maccabi Hajfa), Kazimierz Węgrzyn (Pogoń Szczecin). jak widać są to przede wszystkim obrońcy. Ale talentó w tym temacie to nam wyjątkowo obrodziło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faflon Re: do Geezoos'a IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 04.04.01, 13:25 Gość portalu: sqbi napisał(a): > Gość portalu: Geezoos napisał(a): > > > Zapomnieliscie wszyscy o Marcinie Miecielu. Toz to samo wysokogatunkowe dr > ewno. > > Ten gosc jak strzeli bramke to tylko przypadkiem, jak sie pilka od niego o > dbije > > ...cos ostatnio czesto sie od niego ta pilka odbija... :) Może Mięciel potrafi być irytujący ale akurat jego wyszkoleniu technicznemu niewiele można zarzucić. Może widziałeś jaką strzelił bramę GKS w zeszłym sezonie (P. Polski)? Drewniam by czegoś takiego nie dokonał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re:Gdzie nasze drewno? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 13:31 Oglądając wczorajszy mecz MUtd-Bayern, zacząłem zastanawiać się co się dzieje z naszym drewniakiem z Bayernu. Czy ktoś wie, co porabia D. Wojciechowski??? Siedzi na ławie, gra w rezerwach, może jest w innym klubie,czy zbiera chrust na opał?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re:Gdzie nasze drewno? IP: 212.244.177.* 04.04.01, 14:19 Dariusz Wojciechowski(niezły drewniak) jest tajnym agentem jednej z gazet.Wczoraj czytałem jego relacje z przygotowań Bayernu do meczu w L.M.,opowiadał o nastrojach w szatni itp.Wiadomo dziennikarza tam nie wpuszczą,a Wojciech jako pracownik etatowy Bayernu może coś podsłuchac przy okazji mycia podłogi,lub czyszczenia butów.Gazeta jest zadowolona bo ma najświeższe informacje,a Wojciech też się cieszy,bo sobie może dorobić na pół etatu.:)Wojciechowski robi w Bayernie to samo co Zdebel w reprezentacji polski. P.S. Jeżeli chodzi o drewniaków to przypomniał mi się kapitalny drewniak,reprezentant (jeszcze)Szkocji HENDRY.To jest drewno czystego gatunku,powinien grać w futbol amerykański bo wymiatać piłki to on potrafi niesamowicie.Niestety fani jego talentu mogą być niepocieszeni,gdyż w Bydgoszczy raczej go nie zobaczymy.Hendry w ostatnim swoim występie w repr.Szkocji z San Marino walnął młodego piłkarza księstwa łokciem w krtań,tak mocno że ten omały włos by się przekręcił na tamten świat.Co ciekawe sędzia i obserwator tego meczu nawet o tym nie wspomnieli protokole.To już nie pierwszy piłkarz potraktowany w ten sposób przez Hendry`ego.Dzięki zapisowi video Hendry będzie najprawdopodobniej ukarany przez FIFA dozywotnią dyskfalifikacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re:Gdzie nasze drewno? IP: 217.30.133.* 04.04.01, 19:47 Mieciel to z pewnoscia ma drewniane stopy . Nie pamietam czy on wogole kiedykolwiek celnie podal .Najwieksze drewno to jednak Kaziu Wegrzyn !!! Zapomnieliscie rowniez o Marcinie Zewlakowie - ten czlowiek to nogi dostal w prezencie od Jepetto . Jestem pewny ze sa w ksztalcie szesciennego klocka . Gesior to tez niezly drewniak Jak takiego kolesia mozna bylo kiedys powolywac do reprezentacji ??? Roman Szewczyk i Czachowski tez zasluguja na miano drewna wszechczasow . Jest jeszcze Glowacki z Wisly . Mlody chlopak - bedzie jeszcze z niego kawal drewna . Szkoda ze odszedl Wegrzyn , mialby sie od kogo mlodzian uczyc !!! Aha i jeszcze jeden - Kaliszan z Polonii , tez wyszedl z tartaku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re:Gdzie nasze drewno? IP: 217.30.133.* 04.04.01, 19:48 Mieciel to z pewnoscia ma drewniane stopy . Nie pamietam czy on wogole kiedykolwiek celnie podal .Najwieksze drewno to jednak Kaziu Wegrzyn !!! Zapomnieliscie rowniez o Marcinie Zewlakowie - ten czlowiek to nogi dostal w prezencie od Jepetto . Jestem pewny ze sa w ksztalcie szesciennego klocka . Gesior to tez niezly drewniak Jak takiego kolesia mozna bylo kiedys powolywac do reprezentacji ??? Roman Szewczyk i Czachowski tez zasluguja na miano drewna wszechczasow . Jest jeszcze Glowacki z Wisly . Mlody chlopak - bedzie jeszcze z niego kawal drewna . Szkoda ze odszedl Wegrzyn , mialby sie od kogo mlodzian uczyc !!! Aha i jeszcze jeden - Kaliszan z Polonii , tez wyszedl z tartaku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re:Gdzie nasze drewno? IP: 217.30.133.* 04.04.01, 19:48 Mieciel to z pewnoscia ma drewniane stopy . Nie pamietam czy on wogole kiedykolwiek celnie podal .Najwieksze drewno to jednak Kaziu Wegrzyn !!! Zapomnieliscie rowniez o Marcinie Zewlakowie - ten czlowiek to nogi dostal w prezencie od Jepetto . Jestem pewny ze sa w ksztalcie szesciennego klocka . Gesior to tez niezly drewniak Jak takiego kolesia mozna bylo kiedys powolywac do reprezentacji ??? Roman Szewczyk i Czachowski tez zasluguja na miano drewna wszechczasow . Jest jeszcze Glowacki z Wisly . Mlody chlopak - bedzie jeszcze z niego kawal drewna . Szkoda ze odszedl Wegrzyn , mialby sie od kogo mlodzian uczyc !!! Aha i jeszcze jeden - Kaliszan z Polonii , tez wyszedl z tartaku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re:Gdzie nasze drewno? IP: 217.30.133.* 04.04.01, 19:49 Mieciel to z pewnoscia ma drewniane stopy . Nie pamietam czy on wogole kiedykolwiek celnie podal .Najwieksze drewno to jednak Kaziu Wegrzyn !!! Zapomnieliscie rowniez o Marcinie Zewlakowie - ten czlowiek to nogi dostal w prezencie od Jepetto . Jestem pewny ze sa w ksztalcie szesciennego klocka . Gesior to tez niezly drewniak Jak takiego kolesia mozna bylo kiedys powolywac do reprezentacji ??? Roman Szewczyk i Czachowski tez zasluguja na miano drewna wszechczasow . Jest jeszcze Glowacki z Wisly . Mlody chlopak - bedzie jeszcze z niego kawal drewna . Szkoda ze odszedl Wegrzyn , mialby sie od kogo mlodzian uczyc !!! Aha i jeszcze jeden - Kaliszan z Polonii , tez wyszedl z tartaku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Mieciel to tez drewno IP: 217.30.132.* 04.04.01, 19:52 Mieciel to z pewnoscia ma drewniane stopy . Nie pamietam czy on wogole kiedykolwiek celnie podal .Najwieksze drewno to jednak Kaziu Wegrzyn !!! Zapomnieliscie rowniez o Marcinie Zewlakowie - ten czlowiek to nogi dostal w prezencie od Jepetto . Jestem pewny ze sa w ksztalcie szesciennego klocka . Gesior to tez niezly drewniak Jak takiego kolesia mozna bylo kiedys powolywac do reprezentacji ??? Roman Szewczyk i Czachowski tez zasluguja na miano drewna wszechczasow . Jest jeszcze Glowacki z Wisly . Mlody chlopak - bedzie jeszcze z niego kawal drewna . Szkoda ze odszedl Wegrzyn , mialby sie od kogo mlodzian uczyc !!! Aha i jeszcze jeden - Kaliszan z Polonii , tez wyszedl z tartaku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqbi Re: do Faflon IP: 212.160.144.* 04.04.01, 17:53 Gość portalu: Faflon napisał(a): > Może Mięciel potrafi być irytujący ale akurat jego wyszkoleniu technicznemu > niewiele można zarzucić. Może widziałeś jaką strzelił bramę GKS w zeszłym > sezonie (P. Polski)? Drewniam by czegoś takiego nie dokonał ...nie wiem czy zauwazyles ale moja odpowiedz zawierala dosc wyraznie ironiczna ...tez uwazam ze Mieciel potrafi calkiem niezla akcje przeprowadzic i bramke strzelic (co ostatnio udowadnia) dlatego napisalem > > ...cos ostatnio czesto sie od niego ta pilka odbija... :) ...i mialo to oznaczac ze nie zgadzam sie z wypowiedzia przedmowcy... oto ona: > Geezoos napisał(a): > > > Zapomnieliscie wszyscy o Marcinie Miecielu. Toz to samo wysokogatunkowe dr > ewno. > > Ten gosc jak strzeli bramke to tylko przypadkiem, jak sie pilka od niego o > dbije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Drewniaki IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 21:33 Klasycznymi drewniakami z przed lat sa rowniez Jacek Ziober (z ta przepiekna kometa) oraz Coulemans z Belgii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Drewniaki IP: *.elite.com.pl 05.04.01, 12:28 Proponuję jeszcze kolekcję drewniaków z byłego Lecha Poznań: K.Pawlak, M. Trzeciak(drewniak nad drewniaki), D. Skrzypczak. Dorzucę jeszcze J. Brzęczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faflon Re: do Faflon IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 05.04.01, 12:04 Gość portalu: sqbi napisał(a): > Gość portalu: Faflon napisał(a): > > Może Mięciel potrafi być irytujący ale akurat jego wyszkoleniu technicznem > u > > niewiele można zarzucić. Może widziałeś jaką strzelił bramę GKS w zeszłym > > sezonie (P. Polski)? Drewniam by czegoś takiego nie dokonał > > ...nie wiem czy zauwazyles ale moja odpowiedz zawierala dosc wyraznie > ironiczna ...tez uwazam ze Mieciel potrafi calkiem niezla akcje przeprowadzic i > > bramke strzelic (co ostatnio udowadnia) dlatego napisalem > > > ...cos ostatnio czesto sie od niego ta pilka odbija... :) > ...i mialo to oznaczac ze nie zgadzam sie z wypowiedzia przedmowcy... > oto ona: > > Geezoos napisał(a): > > > > > Zapomnieliscie wszyscy o Marcinie Miecielu. Toz to samo wysokogatunko > we dr > > ewno. > > > Ten gosc jak strzeli bramke to tylko przypadkiem, jak sie pilka od ni > ego o > > dbije > Tak zauważyłem ironię. W zasadzie to czepiałem się samego Gezoosa, chyba niepotrzebnie zacytowałem twoją wypowiedź. Fakt, że dość często się od niego odbija :-). A w zasadzie to chyba przez odbicie się piłki padają i tak wszystkie bramki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: do Faflon IP: 10.128.198.166, 212.76.32.* 06.04.01, 22:16 Witam. Wybor Mieciela na drewniaka jest moja subiektywna ocena i oczywiscie mozna sie z nia niezgadzac. Mam tylko jedno pytanie. Prosze o szczera odpowiedz. Czy pamietasz moze jakis inny sezon ( oprocz tego, kiedy byl wypozyczony do LKS-u), kiedy Mieciel gral na poziomie?? Kiedys dawno, dawno temu M.M. okrzykniety zostal super talentem, a w przyszlosci mial byc podpora reprezy Polski. Teraz jakos nikt o tym nie mowi. M.M. marnuje zbyt wiele doskonalych sytuacji zanim strzeli gola (co prawda jak juz strzeli to zazwyczaj oczu od tv nie moge oderwac). Jest to pilkarz przereklamowany i wypalony. Slowem drewno (palone :-)). Pozdrawiam ps. Zeby nie bylo zadnych watpliwosci jestem zagozalym fanem Legii Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faflon Re: do Faflon IP: 10.129.208.178, 212.76.32.* 07.04.01, 23:45 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > Witam. Wybor Mieciela na drewniaka jest moja subiektywna ocena i oczywiscie > mozna sie z nia niezgadzac. Mam tylko jedno pytanie. Prosze o szczera > odpowiedz. Czy pamietasz moze jakis inny sezon ( oprocz tego, kiedy byl > wypozyczony do LKS-u), kiedy Mieciel gral na poziomie?? Kiedys dawno, dawno > temu M.M. okrzykniety zostal super talentem, a w przyszlosci mial byc podpora > reprezy Polski. Teraz jakos nikt o tym nie mowi. M.M. marnuje zbyt wiele > doskonalych sytuacji zanim strzeli gola (co prawda jak juz strzeli to zazwyczaj > > oczu od tv nie moge oderwac). Jest to pilkarz przereklamowany i wypalony. > Slowem drewno (palone :-)). Pozdrawiam > ps. Zeby nie bylo zadnych watpliwosci jestem zagozalym fanem Legii Warszawa W zasadzie zgadzam się. Jedynie chyba różniliśmy się w interpretacji pojęcia "drewniak", co zresztą wydaje się ogólnym problemem tej dyskusji. Ja raczej drewniactwo intrpretuje jako drewniany sposób poruszanie, nędzne wyszkolenie techniczne, no i jeszcze to spotęgowane niejednokrotnie przez drewniany wygląd zewnętrzny. Tak więc raczej byłyby to typy w stylu- Kruszankin, Jóźwiak, Węgrzyn, Kaliszan, R. Szewczyk, P. Wojtala itp. Co do Mięciela to już od ładnych paru lat zapowiadany jest moment erupcji jego talentu ale do tego nei dochodzi. Fakt brak mu skuteczności, ale tak generalnie to niezły piłkarz. Nie wiem z czego wynika to że wykorzystuje tak mało ze swoich możliwośći ale to już jego problem. Nie przypominam sobie sezonu żeby grał naprawdę dobrze, w tym też bez rewelacji a itak lepiej niż w poprzednich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: Pinokio IP: 195.116.90.* 05.04.01, 12:19 Proponuję przyznać statuetkę PINOKIA dla Jaapa Stampa z MU, jako najbardziej drewnianego zawodnika roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Kandydaci. IP: 212.244.177.* 05.04.01, 12:32 Dopisać należy także:Marka Kostrzewe,Jacka Bąka,Van Vossena i Lombardo - niezłe drewna.Grał kiedyś w Anderlechcie i rep.Belgii na ataku pół krwi Belg,pół chyba Jugosłowianin,też wielki drewniak,tylko ni cholery nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał.Troch przypominał wyglądem Podbrożnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Kandydaci. IP: *.gazeta.pl 05.04.01, 14:00 Ludzie! Młodzi jesteście i nie pamiętacie drewniaka wszechczasów - Romana Ogazy. Zaś z młodych talentów świetnie się zapowiada Rob Makkay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S04 Re: do campo IP: *.proxy.aol.com 05.04.01, 18:15 Gość portalu: campo napisał(a): > Dopisać należy także:Marka Kostrzewe,Jacka Bąka,Van > Vossena i Lombardo - niezłe drewna.Grał kiedyś w > Anderlechcie i rep.Belgii na ataku pół krwi Belg,pół > chyba Jugosłowianin,też wielki drewniak,tylko ni > cholery nie mogę sobie przypomnieć jak się > nazywał.Troch przypominał wyglądem Podbrożnego. To Branko Strupar. Tylko, ze on zaden polkrwi Belg, trafil do reprezy na takiej samej zasadzie jak nasz Oli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lani Re: do campo IP: 212.160.195.186, 195.117.87.* 06.04.01, 21:55 Ten gosc pol Belg pol Yugol to chyba Luc Nillis, no zgadzam sie ze niezly z niego drewniaczek :O))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Wybór najbardziej "drewnianego" zawodnika IP: *.bch.com.pl 05.04.01, 15:19 Chdzi mi po głowie takie nazwisko: Kazimierz(?) Putek. Czy ktoś go pamięta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timur Re: Wybór najbardziej IP: 213.77.34.* 06.04.01, 13:56 Misza: Trzeciak nie jest drewniakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Wybór najbardziej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.01, 14:30 Zapomnielismy o jeszcze jednym drewniaku nad drewniaki . To przeciez Radek Kaluzny . Takiego drewna dawno nie bylo w polskiej pilce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fowler Re: Wybór najbardziej IP: 212.191.200.198, 212.51.192.* 09.04.01, 21:19 lhp napisał(a): > Proponuje przedstawiac kandytow na to zaszczytne miano, prponuje kilka > nominacji: > > John Carew - bardzo drewniany, > Tore A Flo - bez komentarza, > Pawel Kryszalowicz - gra dobrze, ale niestety jest drewniany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: Wybór najbardziej IP: 62.153.128.* 10.04.01, 10:38 Dziwie mnie ze nie padlo imie Freddi Bobic ( Bundesliga)... cos pomiedzy ET a kolkiem drewna... i oczywiscie OLLI KAHN z Bayernu ... möglby grac jakiegos zböja, w najnowszym james-bondzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 10.04.01, 10:50 He,he,he :) na zbója chyba lepszy by był Xavier z Portugalii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Wybór najbardziej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:44 Dobre drewna: T. Żvirgżdauskas, ( sorry Anita ), Czesi: Lokvenc i Koller. Natomiast niezłym drwalem jest P.Nedved. Walczy, jak niedźwiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: Wybór najbardziej IP: 62.153.128.* 11.04.01, 12:36 hahaha picasso.. jestem wprawdzie fanem malysza, ale on tez porusza sie troche jak szewczyk dratewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Wybór najbardziej IP: 212.244.177.* 11.04.01, 15:28 To jak już jesteśmy przy skoczkach to niezły drewniak był z Piotrka Fijasa.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Wybór najbardziej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 23:55 Fijas był the best, gdy siedząc na belce opluł kamerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawcio Re: Wybór najbardziej -do molerowcow IP: 205.188.200.* 12.04.01, 02:13 Najbardziej drewniani zawodnicy to "molerowcy",kto nie wierzy,niech zapyta ich wybranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: Wybór najbardziej IP: 62.153.128.* 12.04.01, 14:24 hihi, najwiekszy drewniak skoczni ..to wloch ceconi czy jak mu tam , i ahonen ( jak skandynawska ikona )... Odpowiedz Link Zgłoś