Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P...

• Gość: my_joy Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:12
        ...rany julek, co za bzdury. Nadziwić się nie mogę tym, że w XXI wieku któs
        jeszcze może wspaść na takie idiotyczne pomysły :/
        • Gość: kl Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana IP: *.jasien.net 28.06.07, 15:14
          tylko pytanie kto na ten pomys wpadł, bo ja mam wrażenie ze wyborcza, niestety kiedyś moja jedyna gazeta codzienna teraz coraz bardziej łapię się za głowę pomieszanie "pani domu" z "naszym dziennikiem"
      • qpa-qpa Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana 28.06.07, 15:28
        To dlaczego nasz Wielki i Jedyny Santo Subito nie pomogl Kubicy skrecic tylko
        pozwolil, zeby walnal w mur ? Liczyl na oplate za pogrzeb ?
        Czy Santo Subito stal tez za wypadkiem w ktorym pijany kierowca najechal na
        dzieci, ktore ocalaly ?
      • palestrina2005 To już totalna przesada i ukomercynienie Kościoła 28.06.07, 15:29
        Normalnie pomysłodawcy się ośmieszają... czy o to chodzi????
        • palestrina2005 Takie sprawy ośmieszają Kościół... 28.06.07, 15:30

• Gość: Polak-ateista powiedz to klechom...:) przeciez oni tym sterują IP: 213.172.177.* 28.06.07, 15:32
      • Gość: bartek JP2 built my hotrod IP: *.era.pl 28.06.07, 15:29
        JP2 built my hotrod
      • palestrina2005 Gazeta.pl na poziomie Faktu.... 28.06.07, 15:31

• Gość: faktycznie Re: Gazeta.pl na poziomie Faktu.... IP: *.cst.tpsa.pl 28.06.07, 15:34
          to nie gazeta.pl przecież zgłosiła ten pomysł. a FAKT działa na swoim własnym
          "poziomie" nieporównywalnym do niczego innego.
          • Gość: Kacze bajdy Re: A "palestrina" zawsze na tym samym poziomie... IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 28.06.07, 17:09
            Szanowny(a) "faktycznie"... nie musisz nic tlumaczyc "palestrinie" - to osobnik
            zafiksowany na punkcie PO oraz Gazety Wyborczej. Ot, taki propagandzista rodem
            z PiSuaru!
      • Gość: turtl Żal mi katolików, bo przyznają się do głupoty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:32
        Demokryt mawiał, że nazywanie czegoś przypadkiem jest równoznaczne przyznaniu się do nieznajomości przyczyn. Oczywiście niejeden fizyk współczesny zakwestionowałby tą tezę, a Demokryt, pod wpływem obecnego stanu badań, pewnie by się z nim zgodził.

A czym jest rzekomy cud ? Nie jest przecież ani przypadkiem, ani zjawiskiem wytłumaczalnym ficzynie. Katolik nie potrafi zdefiniować cudu, podobnie zresztą jak własnego boga. Świadomie więc rezygnuje z poznania świata, przyznaje się do bezsilności. Nie chce zrozumieć, że prawda jest tylko ideą. Mieni się człowiekiem wierzącym, a w istocie odrzuca ciężar wiary i przyjmuje na słowo rzekomą wiedzę objawioną. Katolik to człek bezsilny intelektualnie, kapitulant.

Pozostaje tylko pytanie: co by było, gdyby na kasku Kubicy pisało: Myszka Miki ?
        • Gość: Polak-ateista przeciez na kasku były tez inne napisy:) IP: 213.172.177.* 28.06.07, 15:35
          Petronas i Intel
      • Gość: POLAK Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 15:34
        Proponuje KUBICA NA OŁTARZE!!!
      • dixmendelson Tropienie świętości to groteska. 28.06.07, 15:34
        Tropienie świętości to groteska. Ciekawe jakby taki temat był odebrany np. we
        Francji ?
      • Gość: gosc21 Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: 82.160.10.* 28.06.07, 15:38
        Widzialam ten masakryczny wypadek w tv i naprawde wygladal strasznie.
        Wystraszylam sie nie na zarty ze, kierowca mogl go nie przezyc,ale na szczescie
        przezyl- to byl cud! I jeszcze ten specyficzny napis na kasku.
        • Gość: ateusz na ten cud ciezko pracowaly zespoly IP: *.adsl.alicedsl.de 28.06.07, 15:42
          inzynierow..
          • Gość: Polak-ateista no co Ty? inzynierowie nic nie mają do rzeczy;) IP: 213.172.177.* 28.06.07, 15:46
            wg. nawiedzonych katoli Kubica moglby jechac te 230 km/h nawet deskorolką, byle
            na kasku był wlasciwy napis;)

i tak by przezył
            • Gość: turtl Może dać takie kaski naszym żołnierzom w Iraku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:49
              ;)
            • Gość: gość właśnie IP: *.tsi.tychy.pl 28.06.07, 17:06
              Dobrym pomysłem byłoby nazwanie wszystkich ulic imieniem JP2 - nie będzie
              wypadków. A, i jeszcze wyprodukować papierosy o nazwie "JP2" - nie zachoruje
              się po nich na raka. :D
      • Gość: Jonek Ale fajnie IP: *.e-wro.net.pl 28.06.07, 15:41
        Ucieszyła mnie ta wiadomość. Kiedy Kubica wyszedł z tego wypadku pomyślałem, że
        to kwestia dobrej konstrukcji jego bolidu i że jak pewnie nigdy nie będę miał
        takiego bezpiecznego samochodu. A tu sie okazuje, że wystarczy mieć na kasku
        namalowane "imię" papieża i można szaleć. No to jutro kupię czapkę, napisze
        flamastrem "Jan Paweł II" i 200 km/h po ulicach i jestem bezpieczny.
      • adam81w Kogos centralnie powalilo? 28.06.07, 15:46
        przezylem dzieki technice nauce a nie jakims glupowatym modlom.
      • Gość: turtl Sedes papieża świadkiem beatyfikacji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:46
        Ten to kilka razy w tygodniu oglądał cudowną przemianę pokarmu...

Ok, przepraszam, niesmaczne. Ale nie mogłem się powstrzymać.
        • sterridder Re: Sedes papieża świadkiem beatyfikacji ? 28.06.07, 20:57
          Gość portalu: turtl napisał(a):

> Ten to kilka razy w tygodniu oglądał cudowną przemianę pokarmu...
          >
          > Ok, przepraszam, niesmaczne. Ale nie mogłem się powstrzymać.

śmieszne :)
      • mangold w grand prix australii jechał w innym kasku 28.06.07, 15:56
        i nie miał wypadku :D może powienien zawsze w nim jeździć??
        • Gość: gosc z caribbean Re: kto tu jest glupi?, Watykan? IP: *.socal.res.rr.com 28.06.07, 16:03
          , gazeta?, albo Watykan wraca do szamanstwa, kompletnie sie osmiesza, a biedny
          duch JPII patrzy z politowaniem, o co tu chodzi, prowokacja?potwierdzenie ze
          ktos nie ma piatej klepki?
      • Gość: luka wimbledon IP: *.dvfa.de 28.06.07, 16:01
        agnieszka radwanska rozpoczela wlasnie swoj mecz w drugiej rundzie wimbledonu i
        wygrala pierwszego gema!
        • Gość: Jonek Re: wimbledon IP: *.e-wro.net.pl 28.06.07, 16:20
          A ma kask z napisem "Jan Paweł II"? jeśli tak to nic jej nie grozi.
        • Gość: Chinaski Już pierwszego seta! :) IP: *.chello.pl 28.06.07, 16:25
          Masz rację. To istotniejsze :)
      • Gość: luka Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: *.dvfa.de 28.06.07, 16:03
        2:1 dla radwanskiej
      • Gość: Art To jest stary kask Roberta Kubicy!!!!! IP: *.isuzu.pl 28.06.07, 16:05
        Na nowym nie ma tego napisy!!! Dzienikarze do roboty...rzetelnej!!!!!!
        • Gość: Wojtas Re: To jest stary kask Roberta Kubicy!!!!! IP: *.chello.pl 28.06.07, 17:47
          "Dziennikarze" się wzieli do roboty i napis dolepili sami w Photoshopie :D
      • Gość: PIERONEK Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana IP: *.chello.pl 28.06.07, 16:08
        CIEMNOGRÓD do potęgi. Jezu, ci ludzie wyrzekli się prawa posiadania mózgu w imię jakiś pierdół (wg mnie). Łatwo wami rządzić, łatwo manipulować.. Kasę też niezłą dajecie. Dziękuję Wam moi drodzy. Cała moja rodzina Wam dziękuję. He he he..
      • dzakarta Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. 28.06.07, 16:18
        Kubica, nie daj się wciągnąć tym czarnym krukom w te głupoty!
      • Gość: Chinaski Zatem zdjęcie JPII na każdy bolid! IP: *.chello.pl 28.06.07, 16:23
        Rozwiąże to kwestię bezpieczeństwa na torach F1.

Postuluję też wyryć wizerunek Karola na wozach bojowych naszych dzielnych
        żołnierzy. Wydatki na dodatkowe opancerzenie okaże się zbędne.
        • niemachissto Re: Zatem zdjęcie JPII na każdy bolid! 28.06.07, 16:28
          hahah, w ten sposób mozna uczynić cudotwórcą każdego i wszystko :D Postuluję,
          żeby postawić pomnik policjantkom z gorącego Axe Hot Patrol, żeby na torach
          wyścigowych oblewały na błogosławieństwo axe :D

----------
          www.axehotpatrol.blox.pl

• Gość: gierek Re: Zatem zdjęcie JPII na każdy bolid! IP: 85.222.36.* 28.06.07, 21:24
            czy to dobry pomysl z JPII na bolidach nie wiem, ale moze nie pomnik ale dluga
            na cale lazienki warszawskie galeria laseczek z AXE HOT PATROL-u bylo by wskazane:)
      • kazzwro Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana 28.06.07, 16:27
        Ten kraj jest bardziej powalony niz mi sie zdawalo.
      • Gość: zinn Iwrycka beszczelnoc IP: *.dialup.mindspring.com 28.06.07, 16:33
        Odwieczni wrogowie Katolików po wsadzeniu syna Szatana JP2 na katolicki tron,
        jednogłośnie okrzykują go swoim mesjaszem i duchowym władcą świata. Tymczasem
        ten ancymonek, pod ścioaną likwidacji rzeźników Katolików - Zelotów,
        określanych w historii jako wściekłych Zelotów potomków Hama (który pisany jest
        przez:Cham), wypiął dupę na Katolików. uzurpatorsko (w imieniu Katolików)
        przepraszając żydostwo za włożony wysiłek przy zarzynaniu ofiar. Iwrytomania
        osągnęła szowizmstyczny stan. JP2 ze swoją dziwiszową kliką likwidował i
        fałszował zapiski o swoich bandytach.
      • johnny-kalesony A Roman Giertych? 28.06.07, 16:34
        Proponuję, żeby jednym ze świadków został raczej Roman Giertych. W jego wypadku
        również dokonał się swego rodzaju cud: debil został ministrem oświaty.

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
      • borowik1 Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana 28.06.07, 16:37
        boszszzzzz, średniowiecze!
      • stara_twojej_starej [...] 28.06.07, 16:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: święty Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:38
        Czy myśmy już całkiem sfiksowali?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka