Gość: znawca IP: *.chello.pl 02.07.07, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicker Ależ ona nie jest aż taka piękna!!!! IP: *.c29.msk.pl 02.07.07, 18:25 Moim zdaniem ona wcale nie jest aż tak piękna. Zwyczajna dziewczyna, no...może troszeczkę bardziej urodziwa. Popatrzcie np. na Roksanę Jonek, która swego czasu była Miss Polonia, czy choćby na Kate Ryan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant masz rację, to zwykla wiejska dziewczyna IP: *.telprojekt.pl 02.07.07, 18:37 ale by moze dziennikarz porownywal do swojej zony co by wiele wyjasniało ... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: masz rację, to zwykla wiejska dziewczyna 02.07.07, 20:09 Pogruchała sobie i przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zzz Ale ma dziwne górne jedynki,jak zając IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:07 ale poza tym lubię ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Zwykła przeciętna dziewczyna jakich wiele IP: *.euronet.net.pl 02.07.07, 19:12 Żeby zaraz piękna,po prostu zwyczajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic zebyscie wy takie dziewczyny choc raz w zyciu IP: *.weil.com 02.07.07, 19:22 mieli okazje "blizej" poznac...zalosc az bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabre Re: zebyscie wy takie dziewczyny choc raz w zyciu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.07.07, 19:33 Nie wiem czemu sie jej czepiacie. Jak na Polke jest zgrabna i calkiem ladna dziewczyna. Maly ortodontyczny aparat na dolne zabki (gorne sa OK)i po niedlugim czasie bedzie lepiej wygladala od wiekszosci Polskich aktorek. Ma w twarzy to cos, co ja wyroznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaramski Re: zebyscie wy takie dziewczyny choc raz w zyciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:18 Autorowi raczej chodzilo o to, ze Gruchała jest profesjonalna sportemenka i wsrod takowych jest urodziwa. W dzisiejszych czasach, w ktorych niektóre "panie" sportsmenki nie przechądza testów płci (sic!), nie ma sie co dziwic ze tak wyrózniaja Pania G. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio jest o wiele ładniejsza kiedy sie nie usmiecha IP: 89.100.42.* 02.07.07, 21:28 Bynajmniej ja odnosze takie wrazenie.Gruchała jest bardzo ładna dziewczyna,w moim odczuciu ma to cos.Bardzo mi sie podoba,ona i Jagna Marczułaitis to dwie najladniejsze Polskie sportsmenki....wiecz ze pewnie wiele osob sie ze mna nie zgodzi,ale o gustach sie nie dyskutuje :) Szkoda ze na planszy schowana jest za tym kaskie(czy jak sie to nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz piękna Porażka Gruchały IP: *.tktelekom.pl 02.07.07, 21:43 PRZECIĘTNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: Porażka Gruchały IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 21:58 Moze nie jest najpiekniejsza ale jest sympatyczna, przy takiej Szarapowej to jest 1 klasa, - co do najladniejszej sportsmenki to zdecydowanie Katarzyna Skowronska - dzunia pelna geba ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Ciekawa prawidłowość IP: 77.236.5.* 02.07.07, 21:56 Zawsze, ale to zawsze, kiedy w Polsce pojawia się temat kobiety, której się udało czymś pozytywnie wyróżnić, zaraz pojawiają się osoby, które twierdzą, że w niej nic nie ma, tak naprawdę to jest całkiem przeciętna, nic nie potrafi, a tak naprawdę to jest wręcz brzydka...Czy to będzie sportsmenka, czy aktorka, czy córka prezydenta czy pisarka (przykład Dorota Masłowska), zawsze prędzej niż później na forach internetowych pojawiaja się wpisy, że brzydka. Czyżby dlatego, że sukces rodaków działa tak na innych rodaków, że tego, któremu się udało za wszelką cenę trzeba jakoś obrzydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: Ciekawa prawidłowość IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 21:59 Corka prezydenta to Kacza Bomba i to wszystko na ten temat - jej sie nie da mocniej obrzydzic niz ona wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Panie Jerzy 02.07.07, 22:44 problem w tym, ze w Polsce dziennikarze maja cos nie tak z gustami, nie wiem z czego to wynika np taki Szaranowicz, jak slucham tego czlowieka to nie wiem co o nim sadzic. Dla niego jak kobieta jest chuda i wysoka to jest od razu "piękna, szczupla dziewczyna". Az sie czasem niedobrze robi jak go posluchac, a osobiscie mam go za jakiegos skrytego zboczenca bo jak to inaczej tlumaczyc. a wiec nikt tutaj pewnie samej bohaterce artykulu dokopac nie chce. Problemem sa dziennikarze, ktorzy na sile probuja zrobic z naszych sportowcow bóstwa w niemal kazdym wzgledzie. Ostatnio identyczna sytuacja zapanowala z Kubica i Radwańska (czy jak jej tam). Pewnie jutro sie pojawi artykul jaka to Radwańska seksbomba ... Odpowiedz Link Zgłoś