Gość: Lance Basso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:18 Koks to koks. Był, jest i będzie. Reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk obłuda Panie Lechu IP: 83.2.141.* 18.07.07, 19:33 koks był obecny od lat 70-tych. niestety ofiarami byli też Polacy - z epoki Piaseckiego był to Joachim Halupczok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: obłuda Panie Lechu IP: *.chello.pl 18.07.07, 20:29 serio ? nie wiedziałem że halupczok koksował. kurde do dzisiaj pamiętam jak uciekał na mś. jeśli to prawda kk to kurde załamka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: obłuda Panie Lechu IP: *.93.classcom.pl 18.07.07, 23:35 a łyżka na to panie Piasecki niemożliwe co do śp. Halupczoka podobno to było EPO podobno tak na marginesie szkoda człowieka młody był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były młodzik WTC Re: obłuda Panie Lechu IP: *.dsl.mindspring.com 19.07.07, 03:12 "Polacy nie mieli pieniędzy, żeby inwestować w doping, pomijając to, czy tego chcieli, czy nie." Nie wierzę, że nie było dopingu w krajach "Demo-Ludów" - zachodnich amatorów mogło być nie stać na koks, ale dla reprezentacji socjalistycznokomunistycznych (zwłaszcza NRD, ZSRR, pewnie Polski i Czechosłwacji też) to był mały pikuś. Na sport zawsze były pieniądze, bo to przecież wizytówka dobrobytu i najlepszy dowód dla propagandy sukcesu. Poza tym nawet Szurkowskiego złapano na dopingu, co prawda po przejściu na zawodowstwo, ale złapano (chociaż nie spawdzono próbki B). Co do Halupczoka, czytałem kiedyś artykuł, w którym próbowano rzucić podejrzenie, że na jego śmierć mógł mieć wpływ udział w Wyścigu Pokoju, który częściowo odbywał się na świeżo skażonej Ukrainie po wybuchu w Czarnobylu. WTC = Warszawskie Towarzystwo Cyclistów - najstarszy polski klub kolarski - 1886 Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: obłuda Panie Lechu 20.07.07, 08:25 > Co do Halupczoka, czytałem kiedyś artykuł, w którym próbowano rzucić > podejrzenie, że na jego śmierć mógł mieć wpływ udział w Wyścigu Pokoju, który > częściowo odbywał się na świeżo skażonej Ukrainie po wybuchu w Czarnobylu. ROTFL. Ktoś, kto wymyśla i kolportuje takie bzdury, mógłby przynajmniej sprawdzić, czy Halupczok w ogóle jechał w WP 1986. BTW, ja tam sobie przypominam, że Piasecki miał jakąś sprawkę dopingową (może już źle pamiętam, jeśli ktoś wie lepiej, niech mnie skoryguje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Sorki ale nie wierze ze bez dopychaczy. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.07.07, 23:44 Ten sport jest brudny od samego poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiadowca Re: Sorki ale nie wierze ze bez dopychaczy. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.07.07, 23:50 Zawodowe kolarstwo jest brudne, wszyscy biora. Niemniej jednak jest to sport piekny i warto go uprawiac osobiscie, a nie tylko ogladac w telewizji. Ja z dopingu zawsze mam kilka bananow w tylnych kieszeniach koszulki rowerowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech W Wszystkie Lech'y kłamią IP: *.forweb.pl 19.07.07, 02:14 Bolek też udaje Greka... Odpowiedz Link Zgłoś