op.1 Re: Grand Prix Europy na żywo 22.07.07, 16:17 Podziękujmy Hedfeldowi za wykopanie Roberta z podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabło piepszony hitlerowiec IP: *.tpnet.pl 22.07.07, 16:18 Mam nadzieje, ze poniesie konsekwencje tych kolizji!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Grand Prix Europy na żywo-beznadziejna transmisja IP: *.aster.pl 22.07.07, 16:21 np. w ogóle, nawet z powtórki, realizator nie pokazal wyprzedzenia Kubicy przez Heidfelda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Grand Prix Europy na żywo-beznadziejna transm IP: 217.153.67.* 22.07.07, 16:31 fantastyczny wyścig, brawa dla alonso za rewelacyjną walkę z massą, brawa dla renault za odważną ale nietrafioną taktykę z oponami kovalainena. Robert w tym wyścigu nic ciekawego nie pokazał no może poza startem. Niewiem może jego bolid ucierpiał w zderzeniu z haitfeldem, ale ogólnie jechał bardzo wolno dzisiaj. Jechał nawet wolniej od Coultharda bo jakoś niebyło widać żeby próbował atakować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Grand Prix Europy na żywo-beznadziejna transm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:32 nastepny polaczek co gowno sie zna na f1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Grand Prix Europy na żywo-beznadziejna transm IP: *.as.kn.pl 22.07.07, 17:20 Dlaczego ? Mówi prawdę to się gó.. zna ? Kubica jechał dzisiaj bardzo słabo a nie znasz to się ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat A dlaczego Kubica miał atakować? Po staranowaniu IP: *.aster.pl 22.07.07, 16:36 przez kolegę z zespołu BMW. Narażać się dla BMW? Byłby idiotą a nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Heidfeld .. ciota! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 16:32 Gdyby nie durny Heidfeld, Kubica mogl byc dzis na podium zamiast Webbera. Co za sku..el. Pie..ny zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi jestem kretynem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 16:34 Jestem Volksdeutchem i brak mi obiektywizmu. Przepraszam za moje kretyńskie wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Nie szkodzi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 16:37 szystkie hanysy to cioty, wiec nie mozesz nic za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmoj Re: jestem kretynem IP: *.dsl.bell.ca 22.07.07, 16:37 Racja! Racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkor Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.reverse.mdcc-fun.de 22.07.07, 16:44 Nie wiem czy to was pogodzi, ale Niki Lauda ocenił tą sytuacje na RTL-u jako ewidentny błąd Heidfielda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Grand Prix Europy na żywo IP: 217.153.67.* 22.07.07, 16:49 Mnie trochę dziwi słabe czasy roberta w czasie gdy tor był suchy 1 Felipe Massa 1:32.853 2 Fernando Alonso 1:33.231 3 Lewis Hamilton 1:33.401 4 Kimi Räikkönen 1:33.904 5 Alexander Wurz 1:34.235 6 David Coulthard 1:34.316 7 Nick Heidfeld 1:34.354 8 Mark Webber 1:34.449 9 Robert Kubica 1:34.451 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.as.kn.pl 22.07.07, 16:51 No tak, ale nie zmienia to faktu, że Kubica jechał słabo. Nie mógł wyprzedzić dużo wolniejszego Coultharda a na końcu dał się jeszcze łyknąć Heidfeldowi. Załamka. Ja nie wiem czy Kubica wogóle umie wyprzedzać. Pytam poważnie : niech mnie ktoś uświadomi, czy Kubica kogokolwiek w tym sezonie wyprzedził w bezpośredniej walce poza maruderami, bo ja nie kojarzę, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.aster.pl 22.07.07, 16:51 proponuje poczekac na wypowiedzi szefa teamu. co do tego ze jest to niemiec specjalnie bym sie czepial, bo zawsze ocenial obiektywnie sytuacje. poczekamy zobaczymy. nie zmienia to i tak faktu ze wewnatrz teamu takie sytuacje nie powinny sie zdarzac. a co potrafi heidfeld widac bylo tez na wyprzedzaniu ralfa schumachera. moje zdanie jest takie ze chcial mocno sie pokazac przed wlasna publicznoscia i zdziebko przeszarzowal... co gorsza ze strata dla calego zespolu. przeciez gdyby nie to bylaby realna szansa nawet na podium dla jednego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.eich.swh.uni-giessen.de 22.07.07, 16:47 chyba srednio podzielili te krakse na dwoch, skora lauda wypowiada sie ze to byla definitywna wina heidfelda i do tego bezsensowna..;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Kubica mial zepsuty bolid IP: 85.186.2.* 22.07.07, 16:48 Widac to bo sie nie zblizal bo Red Bullow albo Renaulta, i na dodatek, Heidfeld dwa razy wiecej pitowal a tu byl za nim. To przez tego kretyna i jego kolizja z Kubica cos sie stalo z maszyna. Jakos dojechal do mety chociaz na koncu i ten cham napadl go. Szkoda, niech FIA odbierze mu te punkty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alois Re: Kubica mial zepsuty bolid IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 16:52 ty biedny zasciankowy polaczku! zawsze inni sa winni! no ale trudno! wy zawsze byliscie tak zakompleksieni i chyba juz na wieczosc takimi zostaniecie. zal mi was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiello Znowu ty 'sHUJu'? Teraz jestes Francuz 'Alois'? IP: 85.186.2.* 22.07.07, 16:54 Bwahahahahahaha...wy..dalaj stad bo sie nie znasz na niczym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Kubica mial zepsuty bolid IP: *.as.kn.pl 22.07.07, 16:55 A ty kim jesteś jak nie właśnie POLACZKIEM. Uciekłeś do Niemiec i co ? Nagle stałeś się Niemcem ? Przychodzisz na polskie fora i plujesz jadem na Polaków. To ty jesteś właśnie POLACZKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Kubica mial zepsuty bolid IP: *.acn.waw.pl 22.07.07, 18:10 heidfeld pokazał niemiecką grację w kryzysowych sytuacjach. po prostu spiął odbyt i nie odpuścił gazu. niemcy generalnie nie umieją zbierać zakrętów. przekonałem sie o tym w górach na majorce jak ścigałem sie z niemieckimi kolarzami na krętych zjazdach. agresywnie wchodzą w zakręt opóźniając hamowanie, ale nie wiedzą, że tak naprawde wygrywa się większą prędkością w zakręcie i na wyjściu. nicht so viel wurst zum fruhstuck essen, bo to zabija finezję w waszym narodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Kubica mial zepsuty bolid 22.07.07, 16:55 Heidfeld zderzył się ze swoim kolegą z zespołu - Kubicą, wszystko więc zostało w rodzinie. Sędziowie nie mieli podstaw do interwencji. Natomiast w przypadku zderzenia z konkurentem - Ralfem Schumacherem musieli zareagować. I podjeli słuszną decyzję, obejrzą sobie zdarzenie na spokojnie po wyścigu, ponieważ sytuacja nie jest jednoznaczna. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qb Re: Kubica mial zepsuty bolid IP: *.icpnet.pl 22.07.07, 17:01 Mysle, że gdyby wszystko byłoby w porządku z autem Kubicy to na 2 okrążenia przed koncem szefowie bmw nie dopusciciliby do walki miedzy oboma bmw, szczególnie po tym co wyprawiał heidfeld. Powinni byli dojechać normalnie czyli kubica przed heidfeldem. Musiało coś być nie tak. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Grand Prix Europy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:04 Przez idiotę Heidfelda, Robert stracił 4 miejsce i mało co zakończyłby start na 1 okrążeniu.Zachowanie Heidfelda to totalna żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubmeister Re: Grand Prix Europy na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 17:09 moim zdaniem stracil 3-cie, Webber przebil sie tak wysoko po tym jak wypadly oba BMW jadace przed nim, a potem jeszcze Raikkonen. nie mam zadnych uprzedzen, ale w tej sytuacji Heidfeld zachowal sie po prostu glupio, a moglo byc tak pieknie, 3 i 4 miejsce, tyle punktow dla zespolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Heidfeld ty zburaczała kupo g...a !! IP: *.komster.pl 22.07.07, 17:06 żal ci w d***e ściska że Polak może być od ciebie lepszy, to musiałeś go walnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jant Re: Heidfeld ty zburaczała kupo g...a !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:11 JEZU! Co za idiotyczni, polscy kretyni piszą tutaj nagminnie że Heidfeld z "premedytacją" wypchnął Kubice. Co on miał zrobić? Zachamować, k***a? Zostać z tyłu? To jest wyscig do jasnej cholery! Kazdy chce jechac jak najlepiej. Sami sprawdzie siebie jak ciezko panowac nad nerwami kiedy po starcie podczas jazdy 200 km/h zastanawiasz sie co robi te 21 osob obok Ciebie. Widze teraz ze nie "Niemieckie chamstwo" a Polski kretynizm (ludzi tu piszacych) wyszedł na jaw. Pokazujecie teraz jacy z Was idioci i ignoranci. Jezeli tak komentujecie sprawe oznacza to ze nie jestescie kibicami, lecz jestescie co najwyzej durną namiastką prawdziwego kibica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Heidfeld ty zburaczała kupo g...a !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:18 To, że Heidfeld przeginał w tym wyscigu aż 3 krotnie i to 2 razy na klubowego kolege obojetnie czy to był Polak czy Hindus, nie zwalnia go z odpowiedzialności.Wiadomo, że adrenalina sięga szczytów w takim wyscigu ale to co Heidfeld wyrabial to porażka...zreszta cała F1 to jakaś farsa...Skad niby hamilton pojechał dalej a inni stali na poboczu po tym jak wpadli w poslizg...to wszystko chyba lekko zastanawiające!!! jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku_bzyku "durna namiastka prawdziwego kibica" :-) 22.07.07, 17:36 Gość portalu: Jant napisał(a): > JEZU! Co za idiotyczni, polscy kretyni piszą tutaj nagminnie że Heidfeld z > "premedytacją" wypchnął Kubice. Co on miał zrobić? Zachamować, k***a? Zostać z > tyłu ? > Widze teraz ze nie "Niemieckie chamstwo" a Polski kretynizm (ludzi tu > piszacych) wyszedł na jaw. Pokazujecie teraz jacy z Was idioci i ignoranci. > Jezeli tak komentujecie sprawe oznacza to ze nie jestescie kibicami, lecz > jestescie co najwyzej durną namiastką prawdziwego kibica. " Już na początku wyścigu doszło do kolizji obu zawodników, co zaważyło na tym, że żaden z nich nie stanął w niedzielę na podium. Nie dziwi zatem wściekłość Mario Theissena, szefa BMW Sauber. - Dzisiaj byłem bardziej zadowolony z pracy ekipy w boksie niż z kierowców. Nasz wynik tłumaczy kolizja do jakiej doszło zaraz na starcie - powiedział Theissen. - Kierowca, który jedzie z tyłu, musi uważać - dodał, kierując te słowa do Heidfelda, który właśnie doprowadził do kolizji obu kierowców BMW Sauber, wjeżdżając w Kubicę, kiedy Polak juz go wyprzedził." -------------------------------------------------------------- no i co teraz mozna powiedziec kolego o Tobie po przeczytaniu powyzszej wypowiedzi Theissena ? a moze Theissen tez jest : idiotyczny kretyn ,idiota ,ignorant i sie nie zna na F1 tak jak TY ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jant Re: "durna namiastka prawdziwego kibica" :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 03:34 > no i co teraz mozna powiedziec kolego o Tobie po przeczytaniu powyzszej > wypowiedzi Theissena ? > > a moze Theissen tez jest : idiotyczny kretyn ,idiota ,ignorant i sie nie zna na > F1 tak jak TY ?????? Słucham? Co ma wypowiedź Theissena do mojego komentarza? Mówię tu o Polskich "kibicach" F1, którzy nie wiedzą że to wyśćigi, że adrenalina skacze, i że takie sytuacje się zdarzają. A gdyby zrobił to dajmy na to Scott Speed to wołalibyście na niego "świnia, ciota, imbecyl" (cytuje wypowiedzi stąd...) Pomyślcie. A gdyby jakikolwiek kibic skomentował sytuację tak jak Theissen to bym się cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Heidfeld ty zburaczała kupo g...a !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.07, 17:12 MT ma podobno pretensje do obu kierowców.nie wiem ile w tym prawdy,ale byłoby to niesprawiedliwe. Nick zachował sie jak kawał chama,co mnie osobiście nie dziwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alois der Mensch.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 17:22 Gość portalu: fan napisał(a): > żal ci w d***e ściska że Polak może być od ciebie lepszy, to musiałeś go > walnąć! Polacy! wychodza z was kompleksy, dla ktorych formula1 czy tez skoki naciarskie sa tylko tlem! Nie dziwi wiec, ze normalni ludzie uchodza w waszych oczach za nadludzi :)))))) PS: der Mensch muß überwunden werden:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: der Mensch.... IP: *.as.kn.pl 22.07.07, 17:32 Opowiem ci kawał alois. Zrobił Hans w obozie konkurs. Kto się wespnie na platformę umieszczoną na szczycie namydlonego słupa ten nie będzie już Żydem i zostanie wypuszaczony. Wspinają się, wspinają i nie dają rady. Nagle jednemu się udało. Zadowolony siedzi na szczycie. Następny Żyd jest już blisko, już prawie jest ale nie może i woła do tego na górze - podaj rękę ! Na co tamten : - Spier.dalaj Żydzie ! Z czym ci się to kojarzy ? :D Bo mi z tobą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alois Re: der Mensch.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 17:36 no i widzisz! znowu mialem racje! a ty znowu nie na temat! ps: czyzbys byl antysemita?! to zle, naprawde zle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: der Mensch.... IP: *.as.kn.pl 22.07.07, 17:37 Myślenie też widzę sprawia ci wielką trudność Polaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alois i jeszcze cos, Polaku! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 17:38 nie kazdy, ktory wlada jezykiem polskim jest twoim rodakiem! zapamietaj to sobie! jezeli nauczysz sie perfekt niemieckiego, nie robi to z ciebie Niemca! moj Janie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: i jeszcze cos, Polaku! IP: *.as.kn.pl 22.07.07, 17:39 Jesteś i pozostaniesz Polaczkiem (nie Polakiem) jakbyś sobie tego nie tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alois Re: i jeszcze cos, Polaku! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 17:40 a co mnie obchodzi twoje zdanie? ja tu mam do spelnienia inne zadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: i jeszcze cos, Polaku! IP: *.as.kn.pl 22.07.07, 17:42 A co mnie obchodzi twoje zadanie. Gnoję sobie śmieci-polaczków takich jak ty. A co, nie mogę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuu der ....d.u.pa IP: *.c29.msk.pl 22.07.07, 17:42 Gość portalu: alois napisał(a): > ps: czyzbys byl antysemita?! "prawdziwy niemiec" ,nie lapiesz ze chodzi o analogie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: der Mensch.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:41 Od zakompleksionych forumowiczow ty nie roznisz sie niczym. Gdzies ugryziesz, cos oplujesz. Czytaj wiecej ksiazek a twoje uwagi beda celniejsze a i dowcip lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alois Re: der Mensch.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 17:42 Gość portalu: Maras napisał(a): > Od zakompleksionych forumowiczow ty nie roznisz sie niczym. Gdzies ugryziesz, > cos oplujesz. Czytaj wiecej ksiazek a twoje uwagi beda celniejsze a i dowcip > lepszy masz w zupelnosci racje!!! problem z tym, ze ODBIORCY nie zrozumieja! rozumiesz teraz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: der Mensch.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:46 To po co ta zabawa. Ludzie tutaj w rozny sposob daja wyraz emocjom zwiazanym z ogladaniem sportu. Po ch...j ich prowokowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojs Re: der Mensch.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 19:06 po prostu taki quake4 w trybie tekstowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: Kubica zwykły pirat "drogowy" zajechał Heidfe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:12 " znawca " jak hu...proszkopski pederasta w skorach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda nie Falsz Re: Kubica zwykły pirat "drogowy" zajechał Heidfe IP: *.dsl.bell.ca 22.07.07, 18:40 "znawca" i "schuja" to to samo nie daj sie wypuszczac. Heildfedowi dzieciak sie urodzil to i chlapnal troche przed wyscigiem, potem jezdzil nawalony. Zdarzylo sie trudno. Tym lepiej dla Roberta, teraz Heildfed jest na widelcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercedes Hujfield ty pedale! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 17:22 Nie kupie BMW, zanim nie wywala tego skurczybyka H..fielda z zalogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: H..field ty pedale! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.07, 17:50 już wszystko wiadomo. bolid Roberta po kraksie z Nickiem sprawował się fatalnie i dlatego matoły możecie pisac ,że Kubica jechał słabo. zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy fan f1 Widzieliscie wywiad z Kubica? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.07, 18:13 Z tego wynika, ze on wogule nie byl informowany przez team, co sie dzieje w trakcie wyscigu. Nawet nie wiedzial, czy ma zjechac do pitu na zmiane opon i dlatego jechal dalej. BMW to idiotyczna ekipa. Kubica musi przejsc jak najszybciej do Ferrari, albo do Reanault!!! Tam przynajmniej wiedza cos sie dzieje na torze, a twoj kolega z zespolu nie wjerzdza ci na starcie w bolid. Co za klapa - to juz Spyker byl dzis bardziej profesionalny! Doktorek Theissen powiedzial w wywiadzie, ze sie zdziwil widzac, ze Heidfeld dojechal przed Robertem. Oni nie maja zielonego pojecia co sie dzieje na torze. Pewnie wszystko ustalaja tydzien przed wyscigiem, jak w swojej fabryce samochodow. Robert do Ferrari! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupikayey Re: Widzieliscie wywiad z Kubica? IP: *.uznam.net.pl 22.07.07, 19:19 Kubica cały czas popełnia błędy, zostawia wolne miejsce do wyprzedzania. I w ten sposób zachęcił Heidfelda do wciskania się. Mógł od raz go zamknąć po 1 zakręcie i nie byłoby dziś dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś