Gość: wks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:43 opamiętajcie się !!!! Adam powinien grać w Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macio Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.k699.webspeed.dk 25.07.07, 23:58 To nieladnie ale powiem: a niech sp... juz raz to zrobil. Teletubisie mowia PaPa Panu Adasiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidler Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:59 Mój ulubiony koszykarz. Mam nadzieje że skończy w Polsce swoją wspanialą kariere . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:07 Też zawsze go lubiłem, ale jeśli to prawda, to powiem tylko tyle: żenada panie Wójcik, żenada. Kasa to nie wszystko - na koniec przydałoby się też trochę klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? 26.07.07, 00:42 Gość portalu: JotKa napisał(a): > Też zawsze go lubiłem, ale jeśli to prawda, to powiem tylko tyle: żenada panie > Wójcik, żenada.Kasa to nie wszystko - na koniec przydałoby się też trochę klas > y. Święte słowa. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 26.07.07, 05:12 Czy wy pracujecie za darmo? czy jednak oczekujecie zeby pracodawca wam placil? No i z piesnia na ustach pojdziecie znowu pracowac u pracodawcy ktory wam nie placil kilka miesiecy i nie kwapi sie do uregulowania tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapka222 Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.wierzbno.ronus.pl 26.07.07, 06:50 Smieszysz mnie praca za darmo a miedzy 30 a 40tys miesiecznei to duza roznica. Na koniec kariery wypadałoby pozegnac sie z klasa nawe5t kosztem 10tys. Jednak dla Wojcika zawsze liczyła się kasa - przykłąd Mazowszanka i Prokom wiec np zielinskiemu powinien buty czyscic dla mnie to nie zaden symbol Wrocłąwia i mimo ze to dobry gracz i chetnie bym go widział w Slasku to dla mnie jako człowiek jest załosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaSkeT_FaN Święte słowa IP: *.os3.kn.pl 26.07.07, 08:07 > Jednak dla Wojcika zawsze liczyła się kasa - przykłąd Mazowszanka i Prokom wiec np > zielinskiemu powinien buty czyscic dla mnie to nie zaden symbol Wrocłąwia i mim > o > ze to dobry gracz i chetnie bym go widział w Slasku to dla mnie jako człowiek > jest załosny. Ująłeś sedno sprawy - nic dodać, nic ująć. Ale z niektórych wypowiedzi na tych forum wynika, że ta oczywista prawda nie do wszystkich dociera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BasKeT_FaN Adasiu - powodzenia w Czechach... IP: *.os3.kn.pl 26.07.07, 08:08 ... Śląsk nie potrzebuje pazernych emerytów sportowych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Adasiu - powodzenia w Czechach... IP: *.as.kn.pl 26.07.07, 08:27 i bardzo dobrze, niech jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazir Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.as.kn.pl 26.07.07, 08:58 to jego prawdopodobnie ostatni sezon karierze przez te lata zarobił sporo więc na koniec mogłby spuscic z ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: 194.51.20.* 26.07.07, 11:15 no bez przesady - powiedzmy sobie ze powazne pieniadze to zaczely sie od 97 roku jak Polacy zdobyli 7 miejsce w Europie powiedzym jakies 250 000 $ za sezon co daje przez 10 lat 2 500 000 $ no i co to za pieniadze - patrzac na Lampe czy Trybanskiego (oni wiecej zarobili siedzac na lawie przez 3 sezony) nie dziwcie sie wiec Gortartowi ze chce zarobic jakies 500 000 $ w jeden rok :) oczywiscie liczby wartosc kontraktow biore z sufitu ale pewnie tyle albo wiecje Adam wyczesal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BasKet_FaN Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.os3.kn.pl 28.07.07, 08:30 W każdym bądź razie jest to i tak kwota (przyjmując nawet najmniej "optymistyczny" wariant) niebotyczna i nieosiągalna dla przeciętnego zjadacza chleba. Ale jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 09:11 Zawodnikiem był dobrym.Tylko pantoflarz.Wcześniej żona była jego menedżerem.Miał 3 treningi w Śląsku i żona znzalazła klub w Grecji i Śląsk poszedł na ugodę.Facet bez klasy zarzekał się że nigdy nie zgra w piżamach. MAMONA go opętała. Odpowiedz Link Zgłoś