Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:43
    opamiętajcie się !!!! Adam powinien grać w Śląsku
    Obserwuj wątek
      • Gość: macio Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.k699.webspeed.dk 25.07.07, 23:58
        To nieladnie ale powiem: a niech sp... juz raz to zrobil. Teletubisie mowia
        PaPa Panu Adasiowi.
      • Gość: kidler Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:59
        Mój ulubiony koszykarz. Mam nadzieje że skończy w Polsce swoją wspanialą
        kariere .
        • Gość: JotKa Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:07
          Też zawsze go lubiłem, ale jeśli to prawda, to powiem tylko tyle: żenada panie
          Wójcik, żenada. Kasa to nie wszystko - na koniec przydałoby się też trochę klasy.
          • wikul Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? 26.07.07, 00:42
            Gość portalu: JotKa napisał(a):

> Też zawsze go lubiłem, ale jeśli to prawda, to powiem tylko tyle: żenada panie
            > Wójcik, żenada.Kasa to nie wszystko - na koniec przydałoby się też trochę klas
            > y.

Święte słowa. Szkoda.
            • Gość: profes79 Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 26.07.07, 05:12
              Czy wy pracujecie za darmo? czy jednak oczekujecie zeby pracodawca wam placil?
              No i z piesnia na ustach pojdziecie znowu pracowac u pracodawcy ktory wam nie
              placil kilka miesiecy i nie kwapi sie do uregulowania tego.
              • Gość: czapka222 Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.wierzbno.ronus.pl 26.07.07, 06:50
                Smieszysz mnie praca za darmo a miedzy 30 a 40tys miesiecznei to duza roznica.
                Na koniec kariery wypadałoby pozegnac sie z klasa nawe5t kosztem 10tys. Jednak
                dla Wojcika zawsze liczyła się kasa - przykłąd Mazowszanka i Prokom wiec np
                zielinskiemu powinien buty czyscic dla mnie to nie zaden symbol Wrocłąwia i mimo
                ze to dobry gracz i chetnie bym go widział w Slasku to dla mnie jako człowiek
                jest załosny.
                • Gość: BaSkeT_FaN Święte słowa IP: *.os3.kn.pl 26.07.07, 08:07
                  > Jednak dla Wojcika zawsze liczyła się kasa - przykłąd Mazowszanka i Prokom
                  wiec np
                  > zielinskiemu powinien buty czyscic dla mnie to nie zaden symbol Wrocłąwia i
                  mim
                  > o
                  > ze to dobry gracz i chetnie bym go widział w Slasku to dla mnie jako człowiek
                  > jest załosny.

Ująłeś sedno sprawy - nic dodać, nic ująć. Ale z niektórych wypowiedzi na tych
                  forum wynika, że ta oczywista prawda nie do wszystkich dociera...
      • Gość: BasKeT_FaN Adasiu - powodzenia w Czechach... IP: *.os3.kn.pl 26.07.07, 08:08
        ... Śląsk nie potrzebuje pazernych emerytów sportowych :/
        • Gość: bart Re: Adasiu - powodzenia w Czechach... IP: *.as.kn.pl 26.07.07, 08:27
          i bardzo dobrze, niech jedzie
      • Gość: nazir Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.as.kn.pl 26.07.07, 08:58
        to jego prawdopodobnie ostatni sezon karierze przez te lata zarobił sporo więc
        na koniec mogłby spuscic z ceny
        • Gość: :) Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: 194.51.20.* 26.07.07, 11:15
          no bez przesady - powiedzmy sobie ze powazne pieniadze to zaczely sie od 97
          roku jak Polacy zdobyli 7 miejsce w Europie
          powiedzym jakies 250 000 $ za sezon co daje przez 10 lat 2 500 000 $
          no i co to za pieniadze - patrzac na Lampe czy Trybanskiego (oni wiecej
          zarobili siedzac na lawie przez 3 sezony)

nie dziwcie sie wiec Gortartowi ze chce zarobic jakies 500 000 $ w jeden rok :)

oczywiscie liczby wartosc kontraktow biore z sufitu ale pewnie tyle albo wiecje
          Adam wyczesal
          • Gość: BasKet_FaN Re: Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.os3.kn.pl 28.07.07, 08:30
            W każdym bądź razie jest to i tak kwota (przyjmując nawet
            najmniej "optymistyczny" wariant) niebotyczna i nieosiągalna dla przeciętnego
            zjadacza chleba. Ale jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia... :/
      • Gość: kibic Adam Wójcik zakończy karierę w Czechach? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 09:11
        Zawodnikiem był dobrym.Tylko pantoflarz.Wcześniej żona była jego
        menedżerem.Miał 3 treningi w Śląsku i żona znzalazła klub w Grecji i Śląsk
        poszedł na ugodę.Facet bez klasy zarzekał się że nigdy nie zgra w piżamach.
        MAMONA go opętała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka