Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lider lig prywatnych...

08.08.07, 15:08
    Ciekawa jest ta klasyfikacja lig prywatnych, szczególnie lider... widać, że zależy mu na kasie... ma 5 drużyn (i są to jego jedyne drużyny w lidze prywatnej... a wiadomo, że najlepszych 5 graczy z ligi prywatnej, która wygra dostanie kasiorę)... kto ma kasę, wygra kasę - tyle... :/
    Obserwuj wątek
      • masterpablo Re: Lider lig prywatnych... 08.08.07, 15:10
        widzę zresztą, że pozostałe miejsca z czołówki też zajmują takie osoby (i takie ligi) :/ pytam, co to ma być?? :/ co to za liga prywatna?? takich nie powinna obejmować możliwośc wygrania kasiory... tu się najwyraźniej toleruje głupotę i zachłanność ludzką... że już nie wspomnę, że robią to tylko dla własnych korzyści (bo przecież z tego mają kasę) :/
        • bergdolmo Re: Lider lig prywatnych... 08.08.07, 15:18
          Zagalopowales sie cokolwiek w tym swoim rozumowaniu..
          • rosa_89 Re: Lider lig prywatnych... 08.08.07, 15:24
            Sprytny facet, chce wygrać i chwała mu za to.
            Masz jakiś problem? Ubolewasz, że sam na to nie wpadłeś? Nie wiem, czego Ty się
            czepiasz...
            • ycho17 Re: Lider lig prywatnych... 08.08.07, 16:18
              tyle że mi sie wydaje że koleś tego nie planował ;/ też miałem ligę prywatna i
              sporo drużyn w niej(ale jak wszystkim one zniknęły i zostały tylko drużyny
              admina nawet te które wcześniej nie były w lidze) moja liga to Polska Liga Żuli
              i miałem tylko jeden moj team tam Jorgusie a teraz sa wszystkie i mam 11 miejsce
              . ale gdy wroca inne teamy pewnie zmieni sie ta klasyfikacja diametralnie :P
              Tak ja to widze chyba że cos przeoczyłem
        • blekotnik Re: Lider lig prywatnych... 08.08.07, 16:19
          Witam,
          Troche sie kolego zagolopowales w Swoich chorych tezach.
          Moja Liga Prywatna jest sklasyfikowana na drugim miejscu. Lige zalozylem dla
          siebie i swoich przyjaciol. Wole grac z przyjaciolmi niz jak idiota latac po
          forum i zasmiecac co drugi topic informacja o mojej super lidze.
          Dla scislosci nie gram dla kasy, tylko dla przyjemnosci.
          Przypomne Ci jeszcze,ze zyjemy w kapitalizmie, tak wiec ze swoimi pieniedzmi
          moge robic co zechce. Utrzymanie 10 druzyn nie stanowi dla mnie problemu, dla
          Ciebie stanowi - "drudno swietnie"

Pzdr
          Kingcrimson

• miedzianin w ligach prywatnych był błąd! 08.08.07, 16:28
            Widać to od razu,ta klasyfikacja jest pomylona.Przecież niektóre ligi miały po
            200 osób.Moja miała 150.

I nagle w lidze jest po 10...Ja się pytam jak to jest możliwe?Tak jest w każdej
            lidze.I wg. tych nowych zespołów naprawdopodobniej zostały sklasyfikowane punkty.

Śmiech na sali.

Będa odwołania niejednego managera,jeszcze nie wszyscy się zalogowali na konto i
            połapali ,że kowal zrobił burdel.
            • ycho17 Re: w ligach prywatnych był błąd! 08.08.07, 16:50
              jakie odwołania :P jeśli maja kase;p a co warzniejszy chce sie im robic tyle
              drużyn(bo chyba kazdego stac na pare esów;p) to czemu nie , niech wygrywają ,
              tylko te klasyfikacje przydalyby sie do rywalizacji z przyjaciołmi dla
              przyjemnosci i głupio by bylo gdyby znow wszyscy musieli na nowo dolanczac do
              lig ;/ kowall uwincie sie z tym szybko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka