mariusz78 17.08.07, 10:59 Czy wiecie może czy zagra Roger z Legii? W dzisiejszej Wyborczej jest napisane, że Roger nie zagra a i Reis raczej nie zagra, ale moze ktoś ma aktualniuejsze informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baecon Re: Roger i Reis 17.08.07, 11:09 Przy ustalaniu składu brany pod uwagę będzie za to Roger Guerreiro, którego kontuzja odniesiona w pojedynku z Dyskobolią nie okazała się na tyle poważna, na ile się obawiano. /legia.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Re: Roger i Reis 17.08.07, 11:29 Reiss nie wystapi na 100%, podobno nie zagra nawet kilka tygodni, Roger chyba też nie zagra Odpowiedz Link Zgłoś
jano2323 Reiss na 100% nie zagra 17.08.07, 12:01 17 08 2007 Bez Reissa w Lubinie Z powodu kontuzji mięśnia czworogłowego uda Piotr Reiss nie wystąpi w meczu z Zagłębiem Lubin. Wczoraj kapitan Kolejorza przeszedł badanie USG, którego wyniki wykluczyły jego udział w sobotnim spotkaniu. Ostateczna diagnoza lekarzy, co do leczenia i długości przerwy jaka czeka Reissa znana będzie zapewne po weekendzie. www.lechpoznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
homac Re: Roger i Reis 17.08.07, 12:08 Reiss ma poważną kontuzję Kapitanowi Lecha grozi dłuższa przerwa w grze. Plotka głosi, że nawet do pół roku. Lekarze uspokajają. Powinno się skończyć na kilku tygodniach. Powinno. Faktem jest, że kontuzja jest poważna. Już jutro przeciwko Zagłębiu w Lubinie Piotr Reiss nie wystąpi W Legii zabraknie na pewno kontuzjowanego Brazylijczyka Rogera (dwie asysty i gol w pierwszych trzech meczach) oraz Dicksona Choto (dyskwalifikacja za czerwoną kartkę z meczu z Zagłębiem Lubin w poprzednim sezonie). Rogera - w ogóle nie pojechał do Łodzi - zastąpi Piotr Giza Odpowiedz Link Zgłoś
jarek0991 Re: Roger i Reis 17.08.07, 12:54 W miejsce Rogera zagra nowy zawodnik, jednak może to nie być jedyna zmiana. Zawodnicy wiedzą, że każdy ma równe szanse do gry w podstawowym składzie i jutro może się to potwierdzić. Nie chcę powiedzieć teraz o planowanych zmianach, gdyż ułatwiłbym tym samym przygotowania do meczu naszym rywalom - powiedział na konferencji prasowej Jan Urban- jak widać Roger napewno nie zagra ale ja się martwie jeszcze o innych zawodników, których Urban może niewystawić do pierwszej 11, a mam kilku piłkarzy z Legii w swoim składzie Odpowiedz Link Zgłoś