Gość: cziken Wszystko Trzeba spieprzyc!!!! IP: *.debno.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 22:28 Pierwszy raz w polskim sporcoe cos sie komus (Malyszowi i jego ekipie)udalo zrobic na skale swiatowa to taki pieprzony prezes musi wszystko popsuc... nie dosc ze nie robi nic dobrego dla Polskiego sportu to jeszcze stara sie jak moze... popsuc co sie jakos "samo" wyklulo... wiecej takich ludzi w Polskim sporcie nam potrzeba to nie tylko w pilce nozenej bedziemy sto lat za Murzynami (nie urazajac Murzynów ) ale nawet w skokacha albo biatlonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Włodarczyk, won!!! IP: *.chello.pl 02.07.03, 22:41 Od wielu lat trwa rywalizacja o miano najbardziej nieudolnego związku sportowego w Polsce. Myślałem, że wygrywa Polski Związek Tenisa, ale dzięki światłym decyzjom pana prezesa PZN znów wysunął się na czoło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.acn.waw.pl 02.07.03, 22:51 Mam apel do Gazety. Skoro tak dobrze rozkręcacie różne afery (chciałem powiedzieć "naświetlacie") to czemu jeszcze nie jest głośno o tym.... co najmniej dziwnym wydarzenu. Szanowni Państwo, to co własnie przeczytałem (przebiegając po stronach onetu, interii, rzepy i wogóle przez inet) jest OBURZAJĄCE. to nie jest zamiana jakiegoś słowa w ustawie. to nie jest rozpromieniony trener który zapomniał o wykonywaniu swojej pracy, to nie jest szef którego ponosi jak ktoś się zapyta mu "nie w smak". To jest po prostu SKANDAL. Jak można bez konsultacji z trenerem zabierać współpracowników (czytaj wypowiedź tajnera na onecie)? Jak trener ma coś zrobić, jak ma byc wszystkim? A tak swoja drogą, to ciekawe czy przestępca , mam nadzieję że juz niedługo prezes Paweł W. pozazdrościł mistrzowi świata wysokich lotów i dużych pieniędzy, pomyslał sobie że skoro Małysz ma więcej swoich PRYWATNYCH pieniędzy od NIE JEGO ZWIĄZKOWYCH to może sam sobie zatrudni fizjologa i psychologa? albo inna sytuacja - może właśnie się dowiedział że Małysz jest lojalny wobec swoich współpracowników i dopłaca im do - myślę że stosunkowo niskiego - zarobku? i Pawła W. po prostu to boli i się wypiął - mówicie że ode mnie macie mało, to mam was gdzieś i nie dam wam nic? uff. a tak poza tym to mam pytanko - czy panowie Blecharz i Żołądź pracowali tylko nad małyszem czy równierz z innymi skoczkami? pozdrawiam i mam nadzieję że z tego wyjdzie niesamowita afera która tak zatrzęsie PZNem, że w końcu wytrzeźwieją jego członkowie i zaczną mysleć logicznie. LOGICZNIE, nie mówiąc o managerce, zarządzaniu kasą itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek TO JEST POLSKA WŁAŚNIE IP: *.idzik.pl 02.07.03, 23:13 Jak ktoś jest dobry....to jest zły Odpowiedz Link Zgłoś
wojher161 Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia 02.07.03, 23:34 To jest po prostu SKANDAL!!!!!!!!!!!!!! PIENIADZE na drugiego trenera sa olbrzymie (więcej niż Apoloniusz Tajner), na oswietlenia Wielkiej Krokwi (choć wyglada bardzo ładnie) jest to pewne zmarnowanie pieniedzy!!!!!!! Rzeźnia to słowo najlepiej obrazuje to, co dzieje sie w PZN!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz74 Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 00:04 pan prezes znowu się popisuje swoimi zdolnościami i talentem organizacyjnym, napewno zasługuje na miano szefa roku i w nagrodę złota narta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.acn.waw.pl 03.07.03, 00:34 Gość portalu: kaz74 napisał(a): > pan prezes znowu się popisuje swoimi zdolnościami i talentem > organizacyjnym, napewno zasługuje na miano szefa roku i w > nagrodę złota narta. oczywiście ze szczerego złota. taka mu sie w końcu należy (chociaz nie wiem za co, ale się na pewno należy, w końcu sam prezes pzn go wyróżni - obywatela pawła włodarczyka) Odpowiedz Link Zgłoś
rymka office@pzn.pl - Napiszcie tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.03, 00:26 Napiszcie do tych gł**ów w polskim związku nierobów, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: 213.17.133.* 03.07.03, 00:33 Chyba mnie trafi!!! Dlaczego nie ma sposobu na odwolanie tego idioty? Moze go niestety odwolac tylko zarząd, a jak wiadomo- to wszystko republika kolesi!!!!. A Adas ma jedyna w swoim rodzaju szanse na zostanie najlepszym skoczkiem w historii tej dyscypliny. A ten kreton zaluje kilku tysiecy miesiecznie. Podejrzewam, ze jesli by koszt utrzymania obu tych Panow wynosil nawet 10 tys. PLN (w co nie wierze), to i tak wychodzi tylko 120 tys. A ile zarabia prezes Wlodarczyk? Warto byloby sprawdzic. Panowie dziennikarze- sprawdzcie to! Przyjrzyjcie sie sprawozdaniom finansowym PZN. Moze cos ciekawego znajdziecie. Poza tym jego brak szacunku do obu Panów naukowców, jest po prostu poniżej krytyki. Ufff, troche sie wyładowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonio Adam, czekamy na Twoje ultimatum ! IP: *.pool.mediaWays.net 03.07.03, 00:46 To granda ! Przeciez ten PZN bez Adama to grupa idiotow i kretynow, i do tego bez sukcesow. A Ci, ktorzy pomogli Adamowi osiagnac taka forme, odchodza. Adamie, prosze postaw tym dzialaczom z PZN ultimatum, ze bez Twojego teamu nie skaczesz. Precz z PZN ! Ile wy zerujecie na Adamie, pasozyty. Wsciekly kibic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.net.autocom.pl 03.07.03, 02:08 Zamiast zwolnienia Blecharza i Żołądzie nalezy koniecznie zwolnić prezesa. To człowiek zazdrosny o pieniądze. No i mamy polskie piekło!! Jeszcze nie zdążyliśmy rozkręcić tej pięknej dyscypliny sportu, a już mamy z górki. Panie Prezydencie - WIELKI KIBICU - ratując skoki uratujesz szacunek dla naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
rangerek Zarobki w PZN 03.07.03, 07:12 Nie wiem ile zarabia p. Wlodarczyk ale skoro DRUGI trener skoczkow zarabia 17000zl miesiecznie (siedemnascie tysiecy) a trener narciarzy alpejskich 10000(dziesiec) to przy tym mizernie wyglada pare tysiecy Tajnera; ale przeciez prezes nie moze zarabiac mneij od powdladych wiec stawiam na jakies 25000 miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Polski sport zimowy.. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 07:55 to i tak tylko Małysz . Po ki ch... tyle zwiazków w sportach zimowych. Zrobić jeden i tak nie bedzie co tam robić. przypominam sobie ze w zeszłym sezonie w jakiejś konkurencji łyzwiarstwa figurowego wystartowały 2 pary. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.gizycko.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 08:10 jestem zalamana! przeciez tego nie mozna tak zostawic. Panie Prezydencie, niech Pan cos zrobi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.elektrownia.rybnik.pl 03.07.03, 08:45 To skandal - ciekawe co na to p.A. Małysz i A. Tajner ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Typowa polska zawiść IP: *.farm.amwaw.edu.pl 03.07.03, 08:49 Juz sobie wyobrazam prywatne wypowiedzi włodarczyka: oni nic nie robią, a biorą kasę, takie doradzanie to sam mogę prowadzić. Niech się cieszą jak im dam konsultować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMB Re: Typowa polska zawiść IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 08:57 A może to małysz miał ich dość??? jmb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzordz Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.bedzin.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 08:54 to jest kurwa niepojęte!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maat Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 09:07 Po prostu nalezy wystosowac list do tego dziada Włodarczyka (to juz jego nie pierwszy numer - patrz wyplaty dla Malysza i TaJNERA) i zmusic go do dymisji, przeciez to jest stary zakapior, ktory gowno sie zna na sporcie-wszystko zmarnuja, przeciez w tym kraju wszystko jest marnowane - pilka nozna, siatkowka a teraz jeszcze chca rozpier....la Malysza, Panie Kwasniewski zajmij sie pan tym!!! Moze choc w tym sie sprawdzisz, bo ostatnio ci nie idzie, A ja bardzo dziekuje Blecharzowi i Żołądziowi - gdyby nie oni nie bylo by "takiego Małysza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.*.*.* 03.07.03, 09:11 MAŁYSZ NA PREZESA PZN!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etr K... o co w tym chodzi???? IP: 150.254.166.* 03.07.03, 09:13 Ktoś potrafi mi to wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Banda czerwonych sqrwysynow!! i tyle... IP: 212.14.60.* 03.07.03, 09:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trata Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: 194.9.223.* 03.07.03, 09:33 tego małysza to do cholera już zatrzymac nie można coś trzeba z nim zrobić, i jeszczed gada że wszystko zawdzięcza sobie, a nie prezesowi, wiceprezesowi 10 kiwrownikom i sekretarce pani lusi i kasą nie chce się dzielić jak w tym roku nic nie wygra to nabierze rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs600 Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.coig.katowice.pl 03.07.03, 09:43 "prezes jest odpowiedzialny" hm to smiechu warte w Polsce chyba nie rozumiemy znaczenia tego slowa. a tak na marginesie to faktycznie niech zyje PZN gdzie wiecej dzialaczy niz narciazy, niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.tel147.petrotel.pl 03.07.03, 09:47 Ten gość z Austrii będzie zarabiał nawet więcej od Tajnera. Dobre, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.e-point.pl 03.07.03, 09:50 "OTO POLSKA WŁAŚNIE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamad Skandal! IP: *.magma-net.pl 03.07.03, 09:53 To jest skandal, że ludzie, którzy są współtwórcami sukcesów o jakich kilka lat temu nikt w Polsce nawet nie marzył, są wyrzucani i jeszcze w twarz mówi się im, że chcą za dużo pieniędzy, pomimo że oni twierdzą inaczej. Takie rzeczy mogą się zdarzyć tylko w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LittleBigHorn Re: Kadra skoczków bez Blecharza i Żołądzia IP: *.enterpol.pl 03.07.03, 09:57 CO BY TU JESZCZE SPIEPRZYĆ PANOWIE, CO BY TU JESZCZE... Odpowiedz Link Zgłoś