Gość: franuk IP: *.pl 05.07.03, 15:32 wsrod obu smoluhow niech lepiej wygra serena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reda Re: serena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 15:57 Aż tak jasno o swoich rasistowskich poglądach nie wypada mówić, bo Ci to na dobre nie wyjdzie.... Tak swoją drogą ja też za nimi nie przepadam, ale nie można im odmówić jednego - w tenisa potrawią grać...skoro ciągle spotykają się w finałach i to w turniejach Wielkiego Szlema Fakt, że stało się to nudne i co gorsza nieciekawe bo według mnie i tak mecze są ustawiane przez tatulka ale co zrobić.... niech tym razem wygra Venus Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolas69 Re: serena 05.07.03, 17:36 Gość portalu: reda napisał(a): co gorsza nieciekawe bo według mnie > i tak mecze są ustawiane przez tatulka ale co zrobić.... > niech tym razem wygra Venus > Pozdrawiam Co kurwa według ciebie??? Skąd możesz wiedzeć jak jest naprawde??? Skąd takie podejrzenie???? Z kimś rozmawiałaś?????? Nie!!!!!! Naczytałaś się po prostu plotek w gazetach i w internecie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: serena IP: *.chello.pl 05.07.03, 22:16 Wyluzuj troche nie moze napisac tego co sadzic, opanuj sie. P.S. Tez ich nie lubie i wszystko jedno ktora wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reda Re: do kolas69 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 23:22 Nie wiem czy zauważyłeś, ale mamy tzw. wolność słowa i mogę napisać co mi się żywnie podoba, bo to moje prawo i co najważniejsze robię to z zachowaniem wszelkich norm dobrego wychowania (w przeciwieństwie do Ciebie - kulturą to Ty nie grzeszysz - ale to już Twoja sprawa) W dodatku to jestem w stanie poprzeć swoje zdanie argumentami, a mianowicie oglądałam niemalże wszystkie finały Wielkiego Szlema z udziałem sióstr Williams (oprócz Wimbledonu) i poza ich 1-wszym spotkaniem w tegoż finałach (US Open'01 - wygrana Venus) to stwierdzam, że niestety starsza siostra je sobie odpuściła - dosłownie to ujmując. Takie jest moje zdanie. Możesz mieć oczywiście inne - ja jestem bynajmniej w stanie je uszanować. Pozdrawiam mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś