pit-er77 31.08.07, 11:14 Przeciez to jest zwykla kradziez!!!za kazdym razem jak wysylam smsa o jakikolwiek kod,pierwszy jest nieprawdziwy!!!!dopiero drugi dziala.To jest oszustwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amolanpi Re: KODY!!!!!!! 31.08.07, 12:44 kowall napisał: > Nie ma takiej opcji Zgadza się, Kowall ma racje. Od początku zrobiłem przynajmniej 80 zmian w drużynach i zawsze jak wysyłam SMSa, to mam kod po sekundzie i zawsze jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kris_2022 Re: KODY!!!!!!! 31.08.07, 14:42 kowall napisał: > Nie ma takiej opcji sa jak najbardziej. ja poraz kolejny dostalem wykorzystany przez kogos. ostatni raz gram w pilakrzyki na gazecie. cala zabawa stracila sens i urok. organizatorom polecam obejrzenie fantasy premiership. tak powinna wygladac zabawa w pilkarzyki i w dodatku w calosci za darmo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnbuk Re: KODY!!!!!!! 31.08.07, 12:40 Gram od pierwszej kolejki. Mam 12 druzyn. Co kolejka, coś zmieniam. Czyli wysłałem ok. 72 sms I WSZYSTKIE WESZŁY, BYŁY PRAWIDŁOWE. Z tym jednak, że nowe okulary pozwoliły mi odróżnić A od R itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wykiwanynasms-ach1 Re: KODY!!!!!!! 31.08.07, 12:44 agnbuk napisał: > Gram od pierwszej kolejki. Mam 12 druzyn. Co kolejka, coś zmieniam. > Czyli wysłałem ok. 72 sms I WSZYSTKIE WESZŁY, BYŁY PRAWIDŁOWE. Z tym > jednak, że nowe okulary pozwoliły mi odróżnić A od R itp. nie podlizuj się organizatorom , z tymi kodami to jest jednak kanał Odpowiedz Link Zgłoś
wykiwanynasms-ach1 Re: KODY!!!!!!! 31.08.07, 12:50 pytam dlaczego pojawia się komunikat kod nieprawidlowy a zmiany póki co zatwierdza to coś chyba nie jest w porządku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wysłałem troche wiecej sms i widzę jak to funkcjonuje przypominam o pewnym piątku My pamietamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wislak202 Re: KODY!!!!!!! 31.08.07, 13:43 Ja wpisywałem kod chyba już z 10razy i problemów jeszcze nie miałem. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
zibibobi Re: KODY!!!!!!! 31.08.07, 18:31 Potwierdzam. Wysyłałem kilkadziesiąt kodów i wszystkie wchodziły bezproblemowo. Do dzisiaj!!! Dzisiaj padłem ofiarą na 1.22 zł. Chciałem sie zasponsorować, wysłałem smsa.... i nic, czekam do tej pory. Jak trzeba będzie przedstawię dowód, bo go zachowałem (smsa). Oczywiście żartuję z tymi 1.22 zł, ale fakt jest faktem. Odpowiedz Link Zgłoś