peteen 31.08.07, 21:58 o co chodzi? wszak takiej serii nie mieli nigdy w historii, nawet z najlepszymi trenerami, nawet z wybitnymi piłkarzami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obii Re: passa legii trwa... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.08.07, 22:13 A może to Urban jest tym najlepszym? :) A dzięki bramce Korzyma w doliczonym czasie mam dokładne trafienie w "typowaniu" :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomar Re: passa legii trwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:14 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: passa legii trwa... IP: *.ipt.aol.com 31.08.07, 22:31 Oglądałem może 10 minut tego meczu. Tak w okolicach pierwszej bramki. Po bramce zakonczyłem. I muszę przyznac ze jestem pod wrażeniem. Takie klepki na szybkości....Kilkanascie podań. Jakby sama Barcelona grała. Wisła jutro musi wygrać żeby nie stracic dystansu. Ale Legia mnie zaskaczyła. Nie zaskoczyło mnie natomiast Zagłębie, tak i jak mnie zaskakuje BOT. Druzyny jednego sezonu. Tak to miało być, tak jest i tak będzie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Passa - passą, ale: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 19:55 1. Taktyke Michniewicza rozgryżć łatwiutko i majac jakie - takie środki łatwo się Zagłebiu przeciwstawić. Najpierw Steaua mu wykazała, że diament w środku zostawia mnóstwo miejsca po bokach i po długim przerzucie łatwo wyprowadzić skrzydłowego 1 na 1 z bocznym obrońca, bez żadnej asekuracji, a lewy obrońca Zagłębia jest po prostu beznadziejny. Teraz Legia odcięła od podań Łobodzińskiego i Iwańskiego, wykorzystując ich brak zaangażowania w działania obronne. Edson kiwal Łobodzińskiego, natychmiast Bartczak gnał na pomoc i w środku Giza, Roger i Vuko mieli miejsce, bo Iwański nie bronił. 2. Arboleda jest niby wielki i silny, ale kiedys kompletnie rozbił go Ujek, a w piątek nie miał nic do powiedzenia w starciach jeden na jeden przeciw Chinyamie. 3. Passa to coś czego ja się boję: kiedy Legia wygrała pięc kolejnych meczow bez straty bramki na początku ligi, na końcu była trzecia. Kiedy wygrała sześć - była szósta... 4. Na podstawie dotychczasowych meczów Legii wypada powiedziec, że Legia nie gra tak, jak przeciwnik pozwala, tylko tak, jak przeciwnik wymaga. Jak wymaga małego nakładu sił, to Legia gra byle co, ale wygrywa. A jak wymaga dobrej gry, to i na dobrą grę Legię stać. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Passa - passą, ale: 03.09.07, 13:27 Gość portalu: Porter napisał(a): > kiedy Legia wygrała pięc > kolejnych meczow bez straty bramki na początku ligi, na końcu była > trzecia. Legia nigdy nie miała takiej serii. > Kiedy wygrała sześć - była szósta... Dwa razy wygraliśmy pierwszych sześć meczów lidze - w 1932 roku skończyliśmy na 5. miejscu i w 1951 - na 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia Re: passa legii trwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:22 a sedziom to kto podziekuje czytaj (aniolom strozom) Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: passa legii trwa... 03.09.07, 13:28 Gość portalu: sedzia napisał(a): > a sedziom to kto podziekuje czytaj (aniolom strozom) Leszek Saks Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Wielkie mi mecyie 04.09.07, 19:02 Z gownianymi druzynami grali to i wygrywali.Licza sie jednak punkty bo za to jest trener rozliczany bo juz za styl w jakim te mecze wygrywali w okolicach Zaglebia S(w tabeli)powinni sie znajdowac. Na razie niech sie ciesza.Bolesniejszy bedzie upadek ktoren juz za rogiem sie czai... Jak ja tej Legii nie znosze!Qrze lzej jajo zniesc jak mnie ich wygrane i obecnosc w lidze! ahoy przygodo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Wielkie mi mecyie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.09.07, 21:03 Może to niskie, ale takie głosy sprawiają, że te zwycięstwa mają jeszcze słodszy smak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiselka Re: passa legii trwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:08 Passa Ległej może potrwać tylko do 27 pazdziernika!!! Potem Legła zobaczy gdzie jej miejsce!!! Legła może zostać co najwyżej VICEMISTRZEM Polski!!! Only TS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiselka Re: passa legii trwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:13 pozdrawiamwszystkich kibiców Wisełki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Craxaboys [...] IP: 62.29.253.* 07.09.07, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Tylko PASY!!! wisła z ch.... wytrysła!!!! IP: *.orion.pl 07.09.07, 15:34 Następny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasmak Re: passa legii trwa... IP: *.chello.pl 19.10.07, 16:59 Passa Legii trwa i bedzie trwala. Dzis rozwala Odre Wodzislaw i bedzie. Specjalisci z telewizji, radia i gazet juz umiescili Legie na pudle. Czytalem o nich artykul w Magazynie Futbol, ze tam tylko Legia albo Wisla, wiec niech wygrywaja na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś