Gość: lis Barańska bez licencji IP: 83.168.75.* 03.09.07, 17:59 o co tu chodzi?niewolnictwo czy co ?w reprezentacji jest mafia i tak by siedziała na ławce albo i co gorszego mogło by ją spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Gnojstwo PZPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:06 Nawet jeżeli to nieładne, że nie chce reprezentować kraju i nie musi się podobać z punktu widzenia kibica, to to obrzydliwe gnojstwo, sku....ny z PZPS powinni za to beknąć, to jest totalne bezprawie. Nikt nie ma prawa jej zmuszać, to wygląda na robotę Bonitty, mściwego gnojka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Niewolnicy XXI wieku-polscy sportowcy IP: *.acn.waw.pl 03.09.07, 19:42 masz powolanie musisz grac ps.mnie to nawet nie dziwi decyzja PZPS-Polska to taka dziwna kraj ale ze jest tyle osobo,ktore ja popieraja... pps.otwiera sie nowa futrka,dzieki ktorej mozna usadzic kazdy klub- nalezy powolywac zagraniczne zawodniczki grajace w podpadnietym klubie-kiedy odmowia gry nalezy im zabierac licencje pewnie zaraz ktos napisze,ze to idiotyzm-zgoda,to idiotyzm ale czy idiotyzmem nie jest_zakazywanie_ PRACY wolnemu obywatelowi tylko dlatego,ze nie chcial pracowac po godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: Niewolnicy XXI wieku-polscy sportowcy IP: 62.21.79.* 03.09.07, 19:54 nikt nie zabrania baranskiej zarabiania pieniedzy jako siatkarka. ale skoro nie przestrzega regulaminu ORGANIZATORA rozgrywek, to w tych rozgrywkach nie zagra. JASNE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Niewolnicy XXI wieku-polscy sportowcy IP: *.acn.waw.pl 03.09.07, 21:13 Jasne zarowno ten kraj,jak i czesc obywateli go zamieszkujacych jest zdrwowo walnieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gezerat Barańska bez licencji, bo nie jest ydówką IP: *.ras02.jfk01.dial.cogentco.com 03.09.07, 20:37 Ona nie chciała grać w kadrze. Ma do tego prawo. Jednak pozbawienie jej prawa gry w klubie, jest żydowskim gwałtem na uczciwości i niepowtarzającym się gwałtem na narodzie polskim. Znowu powraca gezerat, jak w mordowaniu katolików w Palestynie, co zakończyło się sprawiedliwym wyrokiem w okolicach ściany płasczu. Iwrycka zasłużona gehenna miała też miejsce w przed Swiętą Inkwizycją, Katyniem i PRL, tworzeniu przez żydowstwo komunizmu, ludobójstwie Czeczenów, Hutu( przz czarnych żydów-Tutsi, a także wszędzie na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moaning jak można kogoś zmuszać do gry w kadrze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:39 przeciez to zaszczyt a nie jak wojsko "zaszczytny obowiązek". Nie chce grać to w ... z nią i dowidzenia. Kibice mogą na nią pogwizdać w lidze, ale w zaden sposób nie można jej za to zawieszać. A już w ogóle nie rozumiem zawieszania zawodniczek nie grających w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Barańska bez licencji IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.07, 23:55 Jak nie chce grac w kadrze to niech nie gra w ogole, tez mi z niej sportowiec... Kazdy by sie pocial aby grac w meczu reprezentacji ale widac ona jest zawodniczka za duzego formatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piłka Barańska bez licencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 06:58 Dziwią mnie te wyzwiska i agresja, którą wzniecają w sobie w forumowicze. Moje zdanie jest takie. PZPS musiał zareagować na kapryśną gwiazdę PLK. Ja tego oczekiwałam po pierwszych wykrętach Barańskiej. Nie trafia do mnie żaden z jej argumnentów.Szczególnie po tym , jak posłuchałam wywiadów z Agatą Mróz, która- umówmy się - jest siatkarką większego kalibru i większych zasług. Kibice( czytaj podatnicy) mają prawo wymagać startu w reprezentacji od dziewczyny, która szkolona była na tzw. szczeblu centralnym czyli również za NASZE pieniądze. I tyle. Nie może żaden powoływany do reprezentowania Polski sportowiec śmiać się kibicom i kolegom prosto w twarz. Ja rozumiem, że zawód siatkarz to ciężki kawałek chleba, ale widziały gały co brały. To nie tenis, to gra zespołowa. Jeśli ktoś w tym zespole chce być na własnych warunkach, to niech lepiej wybierze karierę w dyscyplinach indywidualnych. A bez Barańskiej nasze dziewczyny sobie poradzą. Nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piec Barańska bez licencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:58 niepowinno to sie zdarzyć czyli odmowa gry w reprezentacji moze najlepszej obecnie siatkarki mimo sympati do niej dyskwalifikacja to jedyne rozwiazanie w tej sytuacji -a umowa o prace w klubie nie musza ja zwalniac moze pracowac nie jako zawodnik ale podstawa zwolnienia jest i to z winy pracownika (cos mi sie widzi ze ktos jej namieszał w głowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Słuszna decyzja IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.09.07, 11:19 I bardzo słusznie, ja jeżdżąc samochodem też muszę respektować jakieś przepisy a nie jeździć po swojemu.Pani Barańska jak chce pracować zawodowo to niech podejmie pracę w sklepie jako sprzedawca, jak sama porównywała się do tego zawodu.Ale niech nie myśli, że tam też może łamać regulamin. Dzisiaj pójdę na 8 godz. a jutro nie pójdę wcale. To jest śmieszne podejście do wykonywania zawodu.Zapewne inni ze mną się nie zgodzą z tym twierdzeniem ale taka jest prawda, że wszędzie trzeba respektować regulaminy i umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonek Do dyr. klubu IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.09.07, 11:49 CYTAT:Jerzy Witczak, dyrektor klubu, w którym gra Barańska, ma swoje racje: - Ania jest naszym pracownikiem. Mamy z nią umowę o pracę. Konstytucja gwarantuje możliwość jej wykonywania, prawo pracy też. Elektryk aby wykonywać swoją pracę musi posiadać uprawnienia bo w innym przypadku może sprzątać tylko warsztat. Dajcie Barańskiej też pracę np. wycieranie mokrego parkietu podczas przerw meczowych itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_w Re: Barańska bez licencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:51 Dziwne. Nie chce grać, to nie, fora ze dwora, ale zakazywanie grac w siatkówkę to jakiś chory pomysł. I co, Barańska zgodzi się grac w kadrze i po co to komu? Myślą, że zmuszona właściwie "pod pistoletem" siatkarka będzie wymiatała na przymusowych meczach kadry? Rozumiem, żeby już nigdy jej nie powoływać, niezależnie od formy i jej chęci. Zakaz gry uważam za przegięcie jednak i wyjątkowy idiotyzm. Nie wiem co chcą osiągnąć tym sposobem? Mieć kadrę z niewolników grających pod przymusem czy ludzi chcących reprezentować biało-czerwonych z pobudek patriotycznych tudzież chcących się sprawdzić na wyższym poziomie? Jaki jest cel tego zakazu poza zastraszeniem innych zawodników i zawodniczek? PS - Glinki jakoś nikt nie miał jaj zawiesić jak strzeliła focha jakiś czas temu... Odpowiedz Link Zgłoś
slowenia Barańska vs. Glinka 11.09.07, 14:50 Bo Glince PZPS mogl nagwizdac. Licencja, ktora wydaje PZPS dotyczy "uczestnictwa we współzawodnictwie sportowym organizowanym lub prowadzonym przez Polski Związek Piłki Siatkowej lub podmioty działające z upoważnienia Polskiego Związku Piłki Siatkowej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była "siatkarka" Barańska bez licencji IP: 213.25.141.* 05.09.07, 13:07 Trzeba uszanować Jej decyzje.Nie chce to niech nie gra w reprezentacji.A do wszystkich "mądralińskich" , ktozry popierają decyzję PZPS mam pytanie.Czym różni się wykształcony ( w Polsce) młody człowiek ktory zapi*na saksach od Barańskiej.Jeżeli niczym to zmuszajmy wszystkich do pracy w Polsce i pozamykajmy granice.Niech odpracują "darmowe" wykształcenie w "ojczyźnie".Anka "pracuje" w Polskim klubie i jezeli Jej to wystarcza to nikomu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Barańska bez licencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:07 Hej moralniaku ten kraj potrzebuje sukcesów po 40 latach komuny a takowy zapewniają ludzie utalentowani zwłaszcza sportowcy ,jeżeli bija kasiore w klubach i maja aspiracje do gry w zagranicznych klubach, to jak wyleją trochę potu dla Polski nic sie im nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Barańska bez licencji IP: *.zory.msk.pl 08.09.07, 13:40 czasy posłuszenistwa się skoniczyły jak ktoś niechce zarabiać więcej to poco go uszczęśliwiać na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Barańska bez licencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:56 Do pani Barańskiej;zawsze byłem Pani kibicem i laska z Ciebie gicior ,ale odmowa gry dla kraju , nie bądż zdzirą Aniu. Odpowiedz Link Zgłoś